måndag

Börjar bli riktigt trött på att inte kunna andas när jag ligger ner. Igår natt fick jag använda fem kuddar för att ens ha en chans att "ligga ner". Sen att man vaknar kl 4 av andnöd känns ju också kul. Har knappt somnat om sen dess utan har legat i sängen och kollat på Keeping up with the Kardashians, världens sämsta och bästa serie! 
 
Börjar jobba 14.30 och när jag slutar ska jag åka ner till Resecentrum och hämta upp min man som jag saknar så himla mycket. Det här blir en bra dag! Nu ska jag försöka gå och lägga mig en liten stund till, det får man unna sig den 9 dagen man har feber. 

mer än en

Mina vänner, nu är det ju så att under min lilla "bloggpaus" så har jag hunnit att tatuera mig än en gång. Nu är min överarm ännu mera täckt, men inte riktigt klar. Därför tänkte jag inte visa er några bilder, än, men det kommer! Den 20 december är datumet för när den här omgången blir färdig, sen ska det bara läka och sen kommer det komma biler. Så var beredda, haha!
 

Endast tomten är vaken

Jag har legat vaken sen kl 4 och inte förens nu slog det mig att jag faktiskt kan döda lite tid genom att slänga in ett inlägg här. Försummad har du blivit kära blogg, och det därför att jag jobbat ca 180h i oktober och orken till något annat inte har existerat. November är en uns lugnare och jag saknar att blogga, so here it goes!

Det är min 6 dag med feber idag. Hostan dödar mig om nätterna och att få andas när jag ligger ner kan jag glömma. Dum som jag är har jag jobbat på ändå och får lida för det nu, idag (fredag) är första dagen jag stannar hemma då det har varit kaos på jobbet och ingen har kunnat ta mina pass. Så idag tänker jag bosätta mig i soffan och glo på en massa filmer och tycka lite synd om mig själv haha.

Hur är det med alla er trogna läsare? Puss på er!


RSS 2.0