dagens val

Har bara legat och sovit i soffan hela dagen och hoppats att min huvudvärk ska gå över. Den är lite bättre nu, men nu har jag blivit väldigt snorig istället, så jag undrar om det är en dunderförkylning som är på gång?!




Ledsen för dåliga bilder, men de togs i ett dåligt upplyst omklädningsrum när jag var och handlade på Ingelsta med min mamma nu på kvällen. Därför är det inte en så exklusiv outfit heller, heltsvart och skönt!

godmorgon

Godmorgon mina fina!

Idag vaknade jag upp med enormt halsont så ska ta det väldigt lugnt så att jag inte blir sjuk! Städa lite här hemma, och så får jag se om jag drar ner till stan en stund eller om jag tar det imorgon. Nu blir det frukost och tv-morgon!


finskor

Eftersom det är ännu en dresscode på mitt nya jobb (JA!!! Jag har fått ett till jobb!:D) så gav jag mig ut på stan och letade efter såkallade "finskor". Gick runt hur länge som helst och i alla skobutiker vi kunde hitta och sen gav jag upp. Gick in till Vagabond där jag vet att det alltid finns skor som faller mig i smaken!



Så dessa fick följa med mig hem. Kommer kunna använda dem som "finskor" men också i mitt vanliga liv eller vad man ska säga. De är verkligen i min stil! Älskar dem!

hemkommen

Kom precis hem, har varit ute i krokek och hälsat på min syster och lekt och myst med mina syskonbarn! Jag är supertrött nu, så ska slappa lite och ta en tidig kväll. Därför får ni se vad som fanns i hm-paketet imorgon!



Jag och mysStella!

hm



Paketet som jag hämtade var från hm. Vad det innehöll får ni se ikväll, för nu ska jag åka ner till stan och träffa en kompis. Efter det ska jag ut till krokek och umgås lite med min syster och systerbarn!

du har ett paket att hämta

Igår fick jag ett sms från posten där det stod att jag hade ett paket att hämta ut, och OJ om jag blev glad! Har nog väntat på det här paketet i minst en månad, och då stod det att det skulle ta ca 5 dagar!

Visar självklart upp vad det var för någonting sen när jag har hämtat det!

Nyfiken tjej nr 1!!!

ett tips!

Anlita inte en personlig väckarklocka! Jag bad Benjamin att ringa och väcka mig imorse runt 8 tiden för jag hade lite saker som jag skulle fixa.

Tror ni att han ringde?
Tror ni att man fick något sms där det stod "förlåt för att jag inte ringde"?

NEJ! Ingenting, så här vaknar jag upp vid 9.40 och tror att jag har vaknat så tidigt att han inte har hunnit ringa än. Makalöst vad arg jag blev när jag insåg sanningen!!!

Så härmed varnar jag alla där ute, anlita inte en personlig väckarklocka utan köp en som faktiskt ringer när du ber den!

http://ewelinkaa.blogg.se/images/2009/mp3_clock_thanko_1_33539741.jpg

Update: Om ni inte vill ha en sur pojkvän så skriv inte ut detta på en blogg haha. Puss på dig älskling!

hollywoodfruar!

Avslutar kvällen i soffan med Svenska hollywood fruar på tv och efter det ska jag kolla på något avsnitt av Vad blir det för mat och sen är det sovdags. Imorgon är jag ledig så ska passa på att träffa lite vänner, kommer bli mys!

http://fannyjakobsson.blogg.se/images/2011/svenska-hollywoodfruar1291039941_124995407.jpg

Vilken av fruarna är er favorit? Själv gillar jag nog Maria mest, hon är så mysig!

tappa.se

http://krulli.se/wp-content/uploads/2011/03/tappa.jpeg



På torsdag, den 1 September, så drar vi igång en tävling på jobbet. Vi har bildat massa lag och så ska vi tävla om vilket lag som kan gå mest! Jäkligt kul ska det bli och jag ska verkligen gå in för det, satsa järnet! Finaldatumet är den 30 November, så det gäller att ligga i!

så söt!

Satt och klickade runt på massa webshopar igår för att hitta lite inspiration. På en av sidorna så låg det en reklambild om denna body, och jag tyckte den var så himla söt att jag var tvungen att visa er! Tänk i vinterrusket, en liten bebis klädd i denna, URSÖTT!!



IKEA

Fick hem den nya IKEA katalogen för några dagar sen, och jag har redan hunnit kolla i den minst 10 gånger! Jag älskar att kolla på möbler och prylar och bygga upp sitt egna lilla hem i huvudet. Jag längtar faktiskt tills jag kan flytta hemifrån just för att jag då får inreda och bygga upp allt själv (eller tillsammans med någon jag tycker om!)

http://www.glamo.se/wp-content/images/2010/08/ikea2011-256x300.jpg

Det enda problemet är ju att det blir så dyrt med allt man vill ha! Får ta och öppna ännu ett sparkonto som får bli "sparkonto till hemmet"! Kanske är en bra idé faktiskt!

tävling

Såhär en tråkig söndagskväll så kikade jag runt på lite olika bloggar och hittade den här tävligen!

Man kan vinna en iPad hos modellinglove.se, och alla som känner mig vet hur länge jag har velat haft just en iPad! Tror jag har pratat om det i stort sätt varje dag, så det vore ju som om en dröm gick i uppfyllelse ifall jag vann!

Vill du också vara med och tävla så gå in :
HÄR



Åh, jag vill jag vill jag vill jag vill!

how i met your mother

Filmen förut var ganska så tråkig, så jag somnade efter halva ungefär. Har därför ingen aning om hur den slutade eller hur andra halvan av filmen var.

Tråkigt nog så håller jag nog på att få nackspärr. Är helt stel i nacken och det blir bara värre, så hoppas att jag inte vaknar upp med nackspärr för då blir det nog inte en så rolig jobbdag imorgon!

Nu ska jag kolla på How I met your mother och slappa i soffan.

söndag

Jag har laddat upp med lite godis och ett stort glas vatten, nu är det söndagsmys och film som gäller för hela slanten! Tror att jag ska börja med att titta på Hoodwinked Too som är någon slags ny version av Rödluvan och vargen. Får väl se hur bra det blir!

http://2.bp.blogspot.com/_H1SQXVDZpAg/TQewn4t8CSI/AAAAAAAAA8k/G0xgTK70F_E/s1600/poster_hoodwinked.jpg

minigolf

Kvällen avslutades med lite minigolf där min mamma vann och jag & Benjamin kom på delad andra plats!



söderköping

Efter en vända på stan där jag tvingade Benjamin att klippa håret så bestämde vi oss för att åka till Söderköping och äta glass på smultronstället!


Nyklippt!


Rock n' Roll, dock så orkade jag inte äta upp hela glassen för den var väldigt stor!


Kärlek!


Min mamma var med på en sväng också.

dagens val



tunika monki - shorts hm - skor converse - väska selected femme

fina minnen









Fina minnen en fredagskväll som denna!

fredag so far

Vaknade 05.45 av att jag hade en hund i ansiktet som var tvungen att gå ut, så det var bara att gå upp och ta sig ut. INTE en kul start på morgonen direkt.. Sen la jag mig i sängen igen, men tji fick jag för somna om kunde jag ju inte. Gick ner och la mig i soffan och kollade på allt tvn hade att bjuda på.

http://2.bp.blogspot.com/_1lpcQBoi3rU/TP6ndOuNnpI/AAAAAAAABz0/MkmlZo6yOUM/s1600/sleepy.jpg


Vid 11 så blev jag hungrig så bestämde mig för att åka ner till stan för att köpa lunch, det blev paussallad! MUMS!

http://coolafia.se/images/2011/mat1_136692700.jpg

Sen åkte jag "hem", åt min sallad och tog en lång dusch. Och nu sitter jag här!

myskväll

Myser i soffan med mysig hund!




Nu ska vi ut på promenad!

dagens val

Enkelt som tusan!


Tröja & tights hm - väska selected femme

nyheten



NYA GLASÖGON!

Det är lite svårt att vänja sig, dela utseendemässigt men också eftersom de här har lite starkare glas i sig så blir jag lite yr i huvudet haha! Jag kommer att ha båda mina glasögon, kommer aldrig ge upp mina svarta älsklingar, men det är roligt att förnya sig lite!

den blev min!

Sämsta bilden på länge, men ville bara visa er min nya perfekta väska!


hjälp!

Jag kan inte bestämma mig för vad jag ska ha för höstkängor! Jag vill ha ett par låga, rejäla men ändå snygga boots tänker jag mig!

Gillade verkligen den här modellen, dock så tyckte jag inte att det var så jättesnygg med två stycken såna där flärpar där uppe... Men det kanske inte gör något egentligen.


3232-301-20 Karaz
Skorna kommer från Vagabond.

Vad tycker ni?!

torsdag

Idag har jag hunnit med mycket fast klockan bara är 11. Handlat, fixat med en bil, hämtat ut paket & städat lite. Så nu sätter jag mig ner och äter lite frukost och slappar lite framför tvn!

Vad hittar ni på idag? :)

usch



Jag kan inte med ord förklara hur mycket jag avskyr denna reklam. Jag brukar tycka att ICA's reklamer är roliga, men det enda den här lyckas med är att störa mig något enormt!! Och det blir ju inte bättre när den går minst två gånger i varenda reklampaus. IRRITATIONSMOMENT!!!

dagens val




Tröja monki - klänningen väska & skärp hm - halsband nelly - skor dr martens

nytt!

Imorgon kommer jag visa en liten nyhet vad gällande mitt utséende.

Stay tuned!

make up store

Jag hade den stora turen att vinna två biljetter till Make up store's stora höstvisning som går av stapeln den 6 September. Det kommer bli så jäkla kul!!

http://nyheter24.se/modette/common/image.php?blog_id=2288&path=http%3A%2F%2Fadmin.nextinfashion.se%2Flindahallberg%2Ffiles%2F2011%2F08%2FIMG_2583-e1313217047967-514x688.jpg

Temat är showgirl, spännande!

frank apple

Vi fick in skärmrengörare på jobbet häromdagen ifrån tele 2, och inte för att jag älskar tele 2 eller ens har det själv, men jag satte på en på min telefon för att alltid kunna göra rent skärmen. Så nu har jag inte ett äpple där längre, utan Frank!


details


maestro

Sitter och tittar på SVT's nya program Maestro, och vilken fantastisk programidé!

http://www.cmsomus.org/maestro2.jpg

6 kända personer ska lära sig att dirigera en orkester. Ingen av dem kan något alls, och det är riktigt roligt att se hur de börjar och sedan lär sig mer och mer. Nu är det veckofinal, så nu ska jag kika vidare. Men ett tips, verkligen!

sorry

Idag har jag väldigt mycket att tänka på, så blir inte så mycket bloggande som ni märkt. Imorgon är det tisdag och vi får väl se vad som händer.

hallonpaj

Avslutar kvällen med hallonpaj och vaniljsås.

Godnatt

lördagskväll, eller?

Här sitter jag med min pormask-peeler och kollar på Gäster med gester. Är det lördagskväll eller?


selected femme

Om det finns någon där ute som vill överraska mig med en present, så önskar jag mig denna väska. Den kommer ifrån Selected femme och är den mest perfekta väska jag sett på länge!

http://images.bubbleroom.se/data/product/thumb-600/denima-bag-7-9-10-36810.jpg

Halva väskan är i skinn och halva i mocka, fintfint och ännu finare!

far mot jobbet

Nu åker jag till mitt kära jobb. Jobbar 10-17 idag, och jag har med mig godaste matlådan. YEEY!

inhandlat



Gick in på hm efter jobbet och hittade detta på "rea" för veckan. Riktigt nöjd då jag faktiskt behövde alla de produkterna! :)

frulle



God morgon!

Här sitter jag med min Mimmi skål och äter youguhurt och sån där müsli med russin i. Jag har dessutom en ny klänning på mig, men den ser ni nog inte så mycket av tyvärr.. Ska snart börja röra mig neråt spårvagnen för att åka till jobbet, känner på mig att det blir en bra dag imorgon! (Ja så trött är jag, ni förstår kanske att jag skulle skriva idag och inte imorgon, men hopp så det kan bli).

Läste min vän Idas blogg nyss, där hon hade skrivit lite om gymnasietiden och lagt upp bilder på minnen. Och jag känner verkligen hur jag saknar vissa personer. Jag har verkligen jobbat hela sommaren, och de få dagar då jag vart ledig då är det nästan ingen annan som är ledig. Så det har inte blivit att man har träffat så många vänner.. Sen blir det alltid den där gamla klyschan att "vi hörs", jo visst hörs man en eller två gånger och säger att snart måste vi träffas. Men det kommer alltid något igenom, och man ses aldrig till slut.

Jag vill gärna tro att även fast man inte ses, så känner man vilka ens närmaste vänner är och de håller man kvar vid. Man kanske inte behöver prata varje dag, eller ens varje vecka. Men man VET att vänskapen finns kvar!

idag med

När jag var på stan förut och fikade med min finfina vän My så ringde min chef och bad mig komma in och jobba. Så till jobbet for jag, och det blev även så att jag ska jobba imorgon med. Så ingen ledig dag denna vecka som jag trodde. Men det är roligt, för jag får hoppa in på en annan avdelning som jag inte har gjort förut så det är kul!

Nu ska jag slappa lite framför tvn och sen sova!

dagens val



stickad tröja åhléns - kjol indiska - skor dr martens

glad nyhet

Idag blev jag vidareanställd på mitt jobb, och det känns så galet bra! Tjoho

hemskt

När jag såg den här bilden så blev jag så otroligt ledsen, hur kan man låta det gå såhär långt?! Såg att Tyra Sjöstedt skänkte pengar till Läkare utan gränser, och jag bestämde mig för att göra detsamma!

 

 

Skicka in ett sms ni också!


surprise

Igår var jag och fixade en sak, en sak som kommer bli en överraskning för er tills jag fått hem det. Men jag är så förväntansfull och nöjd, kommer bli en kul förändring!!!

Just nu står jag på jobbet. Idag jobbar jag på vår fotoavdelning, så ifall ni behöver en ny kamera så är det bara att komma förbi! Finns där mellan 10-20. Hoppas på att Linnea och jag ska äta lunch på Pizza Hut, deras buffé är ju galet god, annars så har jag fixat en annan god matlåda som jag säkert smaskar i mig om så blir fallet!

Alex Schulman

Idag läste jag klart Alex Schulmans bok Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött. Och det var en av de vackraste böckerna jag läst! En sådan naken kärleksförklaring till en annan människa kan ju nästan inte vara något annat än vackert.

http://elilaserochskriver.files.wordpress.com/2011/01/126734200.png

Läs den, läs den NU!

weekday


ledig

Idag är jag ledig och har inget planerat. Vaknade väldigt tidigt så är trött nu haha, tänkte kolla på en film eller nått sånt och bara slappa idag! Får se om jag blir uttråkad, då kanske jag åker ner på stan eller något sånt!

Har ni några filmtips? :)

hemma

Kom precis hem från jobbet, så ska äta lite och sen sova faktiskt. Är riktigt trött och har superont i mina ben! Så vi hörs imorgon hörni, då är jag ledig :)

22.15

Nu har jag precis tagit en långdusch och ska hoppa ner i sängen. Började läsa Alex Schulmans bok igår, så ska fortsätta med det nu en stund tänkte jag. Imorgon väntas jobb 10-20!

selma

Selma åkte hem för en timme sen. Vi ritade, drack cola och kollade på bambi! Mysigt var det!


you are


det blir inget

Självklart när man har planerat något, som att gå upp tidigt och städa, så håller ju inte planerna. Jag vaknade vid halv 11, låg kvar i sängen till halv 12 och nu har jag bosatt mig i soffan. Jag ska städa, men jag skippar glasögonjakten. Får ta det i veckan istället, jag är ju faktiskt lite ledig då!

Innan jag tar tag i städandet så ska jag äta frukost och kolla på Rango. Är det någon av er som har sett den? Jag har hört att den är rolig, så hoppas på det!

http://2.bp.blogspot.com/-65O23tXD6es/TiPNp1TVNgI/AAAAAAAALL0/z-AMzeEaQJA/s1600/poster-rango_152947008.jpg

godnatt

Nu går jag och lägger mig, imorgon ska jag upp skapligt och städa! Måste verkligen städa, och jag har ingen lust till det alls. Efter städningen ska jag åka och kolla på nya glasögon, är sugen på att köpa nya plus att jag måste kolla upp min syn ifall jag behöver starkare glas o sånt.

På kvällen imorn kommer min Selma-bus till mig, vi ska leka hon och jag!


tröstshopping

Känner mig inte hundra efter dagens händelser, så jag tröstshoppade lite. Dock från Gina Tricot, men det var ändå fina saker. Hinner ju aldrig in i en affär nu för tiden, så då är det ju bra att det finns internetshopar!




Detta klickade jag hem, får se om jag behåller kjolen men var tvungen att skicka efter den då jag verkligen gillade skinndetaljen.

aj aj

Idag vet jag inte vart jag ska göra av mitt huvud, det gör ont! Men jäklar vad kul jag hade igår, trots att vi tappade bort Fabian någonstans på vägen...

Just nu ligger jag i soffan, jag är lite trött för jag har nämligen precis varit med om en hypnos-session. Det var häftigt, men jag känner mig väldigt konstig nu i efterhand. Så tänkte vila en stund nu.

Puss på er

jag vet det


groteskt

Men jag bjuder på det. Just nu är jag ute med vänner, kanske dricker en öl eller två och har kul. Är det spårat? Nja vi håller nog koll på oss. Om jag kommer komma hem sen hel och ren? Den som väntar får se!




ooooooooooooh

kvällens val


klänning gina tricot - skärp hm - skor dr martens

Första kvällen jag kände att jag nog får ta strumbyxor, känns inte alls kul.

löst!

Nu är det jäkla tv-programmet löst, och det känns så GALET skönt! Tack till Peter på mitt jobb :) Nu ska jag kolla lite på tv, de visar från Stockholm fashion week och det gillar ju jag!!

jävla tv

Jag blir galen på denna jäva tv. Funkar ju inte som jag vill. ÅÅÅÅÅÅH vad arg jag blir!

pucko



En inte så smart person på mitt jobb valde att pimpa den här dockan en dag, inte bra haha!

dagens val


fjädrar

Är sugen på att sätta i fjädrar i håret, som Linda har gjort på bilden nedanför. Så snyggt!!

20110803-192759.jpg

bilden är tagen HÄR


plattan

Köpte även dessa igår. Urbanears, modell Plattan. Har velat ha såna hur länge som helst, så tänkte att jag kunde unna mig själv ett par!

http://the-gadgeteer.com/wp-content/uploads/2010/11/Urbanears_Plattan_1.jpg

Valde de vita för tyckte de var snygga, och de passar ju min dator och min telefon (:

glad tjej

Idag köpte jag lite grejer med mig hem från jobbet och jag är så himla glad! Köpte min alldeles egna första tv!!! En Grundig 42 tums full HD och nu är den mitt lilla barn. Jag älskar min tv! MIN tv hihi.



Mattias var snäll och körde hem den åt mig och hjälpte mig att bära upp den för alla trappor, vilket var skönt för annars så hade jag inte fått upp den haha. Ikväll ska jag bara njuta av den, och en annan dag ska jag lära mig alla finesser på den!

500

Var och handlade mat på Ica Maxi förut och då så hittade jag de här böckerna. 500 cocktails och 500 chokladfrestelser, och hela kalaset gick på 99:-. Det tycker jag var ett riktigt bra kap!

RSS 2.0