Pappa Grappa

Gick till Pappa Grappa och åt en supergod middag dagen till ära! Vi båda tog pasta med oxfilé i en tryffelsås och kantareller. Kunde inte bli godare!


2 år!

Idag firar nämligen jag och min man 2 år. Hela två år sen vi blev tillsammans! Finns ingen som betyder så mycket som du gör, och jag skulle inte kunna leva utan dig!




Jag älskar dig!

sovmorgon

Herregud vad jag har sovit! Vaknade upp vid 9.30 och var på väg att gå upp då, men så vända jag på mig och somnade om direkt och vaknade 12.30 istället. Behövde väl sova i guess!

Idag är en speciell dag, skriver mer om det senare! Nu måste jag äta frukost innan jag dör av hunger.

in och kika

Nu är det slutspurt på mina auktioner på Tradera, och visst jag vet att det inte är särskilt lyxiga saker men det är ändå saker i väldigt gott skick! Så skulle vara kul om ni gick in och kikade och såg ifall något föll er i smaken. Jag kommer även att lägga upp lite mer saker där framöver, mycket väskor men även mer kläder. Rensar-Hanna är i farten!

Ni hittar mina auktioner HÄR!



Säljer bland annat en helt oanvänd Fjällräven Kånken Ryggsäck!

all stars with stars

Såg att Alexandra hade skrivit om dessa på hennes blogg, och jag måste ju bara hålla med om att de är perfekta!


Ni kan hitta dem HÄR för lite mer än 500-lappen.

say hello to my new friend

Jag löste mitt lilla klockdilemma idag när jag var nere på stan. Har alltid gillat CK, men fick någon dille på att jag definitivt skulle ha Marc Jacobs nu när jag skulle köpa en ny. Den åsikten ändrades när jag såg den här klockan! Så den fick följa med mig hem, och jag kunde inte vara mer nöjd! Plus att det var 20%, och det tackar man ju inte nej till!

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

måndag

Vaknade upp med halsont och undrar om min mamma som har någon släng av halsfluss har smittat mig. Hoppas inte det!

Idag ska vi ner till stan, kolla om jag hittar någon klocka. Har verkligen beslutsångest om de två Marc Jacobs-klocorna, så tänkte kolla om jag hittar någon helt annan så är "problemet" ur världen!

Vindruvor

Testade att rosta vindruvor och se ifall de blev russin. Efter 24 timmar i ugnen så såg de ut såhär, en bra bit på vägen mot att bli russin! Smakade på dem och det va inte supergott direkt haha.

 


Some help peeps!

Jag måste köpa en ny klocka och väljer mellan de här två. Dock så kan jag verkligen inte bestämma mig, så nu behöver jag er hjälp!!

Vilken?

 


Chair

På vårt hotellrum så stod den finaste stolen och jag ville bara ta med mig den hem!!

 


Lyxbuss

Nu sitter vi på den såkallade lyxbussen påväg hem till norrpan igen. Jag måste säga att det är otroligt sköna säten och man får fotstöd och allt! Sen så är det ju ytterligare ett plus att det är superlite folk på bussen så man kan luta ner ryggstödet, det känns nästan som att man ligger ner. Kommer bli svårt att hålla sig vaken!


Hotell

Om en timme ska vi lämna hotellet, och vi tänkte nog hitta något mysigt fik och kolla runt i gallerian! Senare i eftermiddag blir det att träffa en gammal vän och sen beger vi oss hem igen mot Norrköping!

Plus att jag älskar hur kul man kan ha i en hotellspegel!

 


Vasastan

Hänger i Vasastan med mannen min! Det är mysigt och vi ska snart leta reda på någon mysig restaurang och äta god mat!!

Hur har ni det mina fina vänner?


håret

Håret idag fick bli en enkel men ändå ganska fin uppsättning med en snurrad tofs på sidan och med guldhårringen!



feber

Idag vaknade jag upp med feber så har bara vilat hela dagen! Det har varit skönt, men nu på kvällskvisten börjar jag bli lite rastlös. Längtar tills imorgon med, för då åker jag och min man till Stockholm och myser!




Så såhär har jag glidit runt idag. Utan smink men med mitt nya favoritläppstift "Dare" från MUS och med min älskade guldring i håret.

stella



Min syster mailade mig den här utsöta bilden på Stella i en klänning hon har fått av mig! Är så avundssjuk på att de har varit i Thailand i nästan en månad nu. Men snart är de hemma igen och då ska jag busa sönder mina små busungar!

god natt

Det är ju lite kul att en av alla auktioner går bra, men inget bud på nått av det andra haha! Men det kommer säkert, många budar ju de sista timmarna.

Nu ska vi hoppa i säng, och ser fram emot en bra dag imorgon!

Tradera

Har lagt upp en del gamla saker nu och ska se om det går att få någonting för dem. Man kan ju hoppas att det blir någonting i alla fall!

Vill ni ta er en titt så kan ni gå in HÄR. Kommer att lägga in lite mer kläder under dagen, men började med väskor och skor!

löning

Idag är det löning, tjoho! Eller?

Har suttit och betalat de flesta räkningarna nu, så jag vet exakt hur mycket jag har att röra mig med i Stockholm som vi åker till på fredag! Vi ska sova på hotel och bara strosa runt, kommer bli så mysigt!! Har bestämt mig för att unna mig något fint på weekday om jag hittar något, men det är ju inte alls så svårt! Kan gå runt i den affären i timmar!



Mitt älskade Stockholm!

trött tjej

Klarade av nästan hela listan som jag satte upp för dagen. Istället för att lägga upp saker på Tradera så rensade jag bland mina väskor, skor och den ena garderoben. Slängde en del och hittade ganska mycket som jag ska sälja! Så kommer lägga upp det imorgon istället, så det blir lite bättre ljus på bilderna!

Är helt slut nu efter rensningen. Det blev hela 6! påsar som jag bara ska slänga med massa gamla saker och slitna kläder&skor. Men det sjukaste är nog att det knappt syns någon skillnad sen innan när allt det där är borta. Det är lika mycket saker för det haha. Undrar om jag någonsin kommer känna någon "lättnad" i min garderob, den är ju aningen överfylld haha. Men jag klagar inte, älskar mina saker!

Nu blir det sängen för oss, men först ett avsnitt av How I Met Your Mother!



Mycket dam blir det när man rensar ur gamla lådor!

kvällsfika



En kvällsfika med hemmagjord chailatte och hembakt kladdkakemuffins!

check

Idag har jag en liten lista som jag bockar av allting på, dels för att komma ihåg allt som ska fixas men också för att verkligen få det gjort! Listan idag ser ut såhär:

check! - Diska
check! - Dammsuga hela lägenheten + skaka mattor
check! - Ansiktsmask & Hårinpackning
update check!- Posta iväg det som jag sålt på Tradera samtidigt med en promenad
- Lägga upp lite mer saker på Tradera
update check!- Rensa under min säng
update halvt check!- Fixa klart min nya hylla

Det var väl ungefär planen för idag. En riktig fixardag helt enkelt, och jag har redan betat av några punkter! Så det är bara att sätta fart, men klockan är ju bara halv 4 än så länge. Får väl se om jag hinner klart med allt idag, men det borde jag!


starbucks

Idag öppnar Starbucks i Göteborg på centralstationen! OM jag ska dit? JAPP! Så snabbt jag bara kan! Älskar verkligen Starbucks, och det är lite tråkigt att det bara har funnits på Arlanda eller utomlands. Men nu öppnar det alltså i Göteborg och jag vet att det finns planer på att öppna en i Malmö också!


värdelös natt

Inatt har jag haft fullt upp kan man säga. Har drömt såna konstiga drömmar och jag har vaknat varje gång och trott att alla har varit på riktigt! Jag tror att jag har vaknat cirkus varje timme och känt mig helt förstörd. Inte det roligaste, men samtidigt så är det ju rätt coolt att se hur hjärnan kan lura en så mycket!

Nu ska jag försöka somna om i någon timme, det får bli en lång uppstart på den här dagen men så blir det ibland!

Vad hittar ni på idag? Något roligt tips? :)

imorgon är en ny dag

Idag fick jag 3 klädesplagg sålda på Tradera. Jag blev väl inte direkt rik på det, men alla pengar in är plus mot vad man hade innan! Plus att jag har fått en sån förälskelse på det, sitter och kollar hela tiden, så imorgon tänker jag lägga upp några fler plagg plus lite skor tänkte jag! Känns otroligt skönt att ha påbörjat vägen mot att bli av med lite saker (som jag tycker är för fina för att bara slänga), det kommer nog kännas som ett lite luftigare rum när det blir lite "lättare".

En långpromenad står på schemat imorgon också. Tänker nog köra lite hemmaspa på det med, ansiktsmask och hela köret! Mys.

boots

ADONIS Buckle Open Side Boots
I would kill for these boots!

gina tricot


Gillar den här hoodien från Gina Tricot! Alla garderober behöver ha en härlig grå hoodie, jag har redan en gammal favorit från H&M Herr men den börjar bli lite väl sliten. Ska nog kika in den här lite mer noga!

good morning

Känns som att jag lever på sjukhuset nu för tiden, lite så. Idag har i alla fall B en läkartid kl 11, och självklart hänger jag med! Vi har haft lite roligt åt det nu här på morgonen, för det är vissa prover som han ska ta som inte känns så självklara alltid. Men det löser sig!

Efter det tänkte jag ta en liten second hand runda och leta efter ljusstakar till min nya hylla som fick följa med hem från IKEA häromdagen. Tänkte visa den för er när jag känner mig nöjd med hur den ser ut, just nu ser den nämligen ut som ett bombnedslag efter alla mina tester.



Saknar min lilla Semla som är i Thailand, hon har snart varit borta i 1 månad mitt lilla hjärtegos!

fröken forni

"Jag tror såhär... om något är dåligt i ditt liv, gör någonting åt det. Om det inte hjälper, ta bort det. Om något tynger ditt hjärta, lätta det. Om något känns jobbigt, lös det. Vänta inte på att saker ska hända. Se till att de händer. Låt de hända. Välkomna misstag och äventyr. Lita på att de som älskar dig alltid vill dig väl. Lita på att du alltid vill väl till de du älskar. Våga göra hellre än att ångra. Skratta åt dina misstag och lär dig att vara stark. Våga visa svaghet. Älska högt och mycket hellre än försiktigt. Håll aldrig tillbaka. Stanna upp och tänk efter, är jag där jag vill vara? Gör något åt det annars. Njut när det är fint och håll ut när det är fult. Var tacksam. Kanske har jag aldrig varit så lycklig som jag är just idag. Fylld av värme och kärlek. Livet är snällt nu. Just nu och här."

Väldigt fin text av Forni!

snö!



Inatt fick vi massa massa snö här, eller ja så det täckte marken i alla fall. Så jag och B tog oss ut på en långpromenad och lekte lite i snön. Många snöbollar kastades, men efter en stund blev det så kallt så vi gick hem igen. Mysigt var det dock!

lördag

Idag är det lördag mina vänner, ifall någon där ute har missat det. Just nu myser vi i soffan, men klockan 18 ska jag faktiskt ta och jobba lite. Gunhild Carling har konsert här i Norrpan och då är det bara att rycka in! Blir jobb mellan 18-22 och sen hem och mysa ihop i min favorit famn igen!



Minus

Förstår mig inte riktigt på vädret vi har här i Svedala denna vinter. Ena dagen är det 6+ och man kan lugnt gå i skinnjacka utan att frysa, nästa dag är det 7- och man fryser ihjäl så fort man går utanför dörren. Knepigt och inget kul alls!


hm sport


bild alexandrastyle

Såg den här bilden för några dagar sen på Alexandras blogg och fastnade direkt för de två översta topparna, främst den första! Hon skrev att de nog kommer in i februari, så får definitivt ta mig en titt då!

shoe porn

Celine SS 12Click here to find out more!

fredagsmys

Det blev faktiskt en sväng till IKEA och Ikanohuset efter sjukhusvistelsen. Fick med mig en hylla, lite galgar, trosor och några tröjor hem! Supertrevligt. Älskar verkligen att gå runt på IKEA, och alla liknande inredningsaffärer, och bara drömma mig bort till ett vackert hem som jag har fått inreda själv (tillsammans med B såklart!). Hoppas att den drömmen inte ligger alltför lång bort i framtiden.

Nu blir det fredagsmys. Vi ska göra egen pizza, dricka cola och äta lite choklad framför något bra på tvn eller någon film!


hospital

Nu åker jag och karln min till sjukhuset för att ta lite prover. Efter det kanske det blir en fika på stan! Det har ju dock blivit kallt över natten, jag som kunde gå i min skinnjacka igår utan att frysa får väl ta på mig vinterjackan idag för att ens kunna gå utanför dörren. Eller så trotsar jag alla "regler" och kör på min älskade skinnjacka ändå, det kanske funkar om man tar en riktigt tjock tröja (läs tröjOR!) under!

Vad hittar ni på idag?

wishlist

Kära familj!
Om en månad fyller jag 20 år, och det jag önskar mig är det här!

Bild 1: Överkast 180x250 mörkgrå från H&M
Bild 2: Glittriga Dr Martens



Puss på er!

dagens val



photo booth





Såhär kul kan man ha i photo booth en vanlig torsdagseftermiddag!

double lipstick

Har varit sugen på ett nytt läppstift ett tag nu i någon härlig färg som även kommer att passa till våren. Så efter intervjun imorse så gick jag in på min absoluta favoritaffär Make Up Store och kikade runt lite. Fick med mig de här två läppstiften hem, plus en ögonskugga som var på rea!

Det är ett orange och ett lite rödrosa läppstift, väldigt svårt att fånga den perfekta färgen på bild. Men vill ni kika närmare på dem inne i en butik så heter färgerna Dare (orange) och Blush (rödrosa)!




picture



En bild säger mer än tusen ord, och den här bilden är HET!

intervju check!

Hemma från intervjun nu, och jag tyckte det gick bra! Det var en gruppintervju så vi var 5 stycken så man fick ligga i för att sticka ut lite och försöka svara på allt på bästa sätt! Nu har jag precis ätit och tänkte slappa lite, är trött nu när jag var tvungen att gå upp så "tidigt" haha, det är ganska sjukt att man blir van att få sova ut på morgonen!

I eftermiddag blir det en fika med min fina vän Sara, blir mysigt! HÄR hittar ni hennes blogg om ni vill ta er en liten titt!













































Sarabara!

spänd

Är lite småspänd inför intervjun imorgon så ska faktiskt gå och lägga mig nu och försöka sova så mycket som möjligt. Är ju heller inte så van nu att gå upp tidigare på morgonen, har ju i stort sätt haft sovmorgon varenda dag i 2 veckor så hoppas det går bra!

See you later alligator!


gymnasiet

Hittade en gammal bild på min snygga vän Lea från gymnasiet, i ettan till och med! Blev så himla glad och fylld av minnen när jag såg den. Älskar verkligen den här bilden!


dagens val


glitter shoes





Det var de här fina skorna som låg i paketet som jag hämtade ut. Glitterkängor från Have2Have!

rasmus på luffen

Sitter och tittar på Rasmus på Luffen och tycker det är så himla roligt. Blir riktigt nostalgisk då jag älskade den filmen när jag var liten!


jobbsökning

Har suttit i tre! timmar nu och kollat efter massa jobb på olika internetsidor. Känner mig helt död i hjärnan efter att ha fyllt i alla uppgifter osv. så nu snart tänker jag hoppa i säng och sova! Tänker ta en riktig sovmorgon imorgon och sen ska jag gå och hämta ut ett paket som jag fick sms om idag, visar självklart upp vad det innehåller imorgon!

Godnatt på er!

kick up

Igår köpte Benjamin Kick Up (det är som något snusliknande fast utan tobak&nikotin och ska ge energi) och så fick jag för mig att jag skulle prova. Har provat snus några gånger innan men har mått så fruktansvärt dåligt och spytt en gång. Så stoppar upp en sån där kick up, och känner genast hur det börjar svida på tandköttet, efter någon minut svider det i hela munnen och efter ytterligare någon minut så börjar jag må illa. Haha, det var bara att spotta ut och skölja hela munnen 40 gånger med vatten.

Det är nog bara att inse att jag inte är gjord för snus / snusliknande saker i munnen.


f&f



Ni har väl inte missat filipochfredrik.com?

askblond

Ska lägga i en lite vitare toning i mitt hår så det lilla som skiftar i gult/guld blir lite svagare. Hoppas det blir bra!


16 januari

Tiden går snabbt, det är redan 16 januari!! Vi ska ner en sväng på stan och köpa schampo och ta en kaffe. Annars vet jag inte vad dagen har att erbjuda.

Dock är jag lite glad, fick nämligen tid för en arbetsintervju på torsdag! JIPPI!

goodnight sleep tight


Söndag

Idag får bli en städ&rensningsdag! Behöver få lite mer plats i mitt lilla överfyllda rum. Plus att det är lite kul att rensa för då hittar man alltid saker som man har glömt att man har!

Sugen på cola är jag också...


elsas värld

Dags att hoppa i säng även för denna dag. Avslutar gör jag med det nya avsnittet av Elsas Värld som kom ut i torsdags!


slapp

Har en slappkväll framför "Stjärnorna på slottet" ikväll, har superont i magen så blir inte så mycket bättre än så. Men visst är det mysigt att ha slappkvällar ibland?!



Myser runt i de här sköna kläderna!

dresses




Riktigt snygga klänningar från Monki. Gillar dem i båda färgerna starkt, ska ta mig en titt på dem i veckan. Skorna = me like och de finns även i rosa och beige. De rosa blev jag lite sugen på!

new in

Bild 1&2: Ny väska från Åhléns
Bild 3&4: Liten plånbok från Åhléns
Bild 5: Minneskortsläsare





Skafferiet

Sitter med min kära karl på skafferiet och fikar lite. Myspys!


Lördag

Det är lördag. Det är sol. Jag känner mig bättre i förkylningen. Ska snart ner till stan. Det här blir en härlig dag!


godnatt

Nu tar jag mitt pick och pack och hoppar i säng! Vi hörs imorgon mina turturduvor!

Hair ring

Här har ni den finfina hårringen från hm som jag berättade om. Love it! Kan bli din för 39,50:- om du springer till nästa hm och har tur!


12cm

Fick med mig de här skorna hem ifrån hm häromdagen. Gick på 299:- vilket känns som ett kap med tanke på hur snygga de är! Jag tror dock att jag kommer att lämna tillbaka dem, jag älskar dem och har dem hela tiden hemma MEN jag är ju så himla feg med tanke på min längd.

När jag har de här skorna på mig så blir jag 190cm lång. Även om alla säger att det är snyggt med långa tjejer och hit och dit så känner man sig lite som en transvestit när man blir såhär lång haha!

Ska tänka några gånger till på mitt beslut. Men visst är de fina?!


london

Senast jag var i London var i oktober 2010, och jag längtar tillbaka varje dag! Måste åka dit snart! Älskar att jag ser så himla sur ut på alla bilder, fast jag egentligen är glad!




black

Om cirkus 4 veckor släpper Marabou en ny chokladsmak i begränsad upplaga. Det är mjölkchoklad tillsammans med saltlakrits. Jag ska verkligen försöka få tag i en sån, det låter ju supergott!


Frukost

På min morgonpromenad svängde jag in på bageriet och köpte med mig lite nybakat bröd hem till frukost! Så nu blir det mörka frallor med ost&paprika och en activia-yoghurt och en kopp varm choklad!


friday 13th

Idag är det fredag den 13e!

Vaknade upp idag och trodde att jag hade blivit förlamad haha. Båda mina armar hade somnat så extremt att jag inte ens kände när jag tog på dem. Var lite läskigt måste jag säga, men samtidigt coolt har ju aldrig upplevt något sådant.

Idag är det sol ute så tänkte faktiskt ta en promenad nu innan frukost och innan Benjamin vaknar. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på!

Vad ska ni hitta på?

pappillon

När jag var liten så hade vi en pappillon blandras som hette Max. Och jag hoppas snart att jag får uppleva lite nya minnen med en ny liten kompis!

http://3.bp.blogspot.com/_ckAenfEla6I/S-CSQ6p9MmI/AAAAAAAAAqk/t9mHXNZncEs/s1600/puppy.JPG

Rain

Det regnar, regnar och regnar! Jag som skulle ut på en morgonpromenad, men känner inte för att bli blöt. Hoppas det slutar snart så man kan gå ut lite och förbli torr!


lips


Bild lånad från My Vestlund's finfina rum, HÄR!

Ni anar inte hur sugen jag blev på att ha en liknande tapet som My har i sitt rum. Som ni vet så älskar jag ju läppar, men har aldrig tänkt tanken att sätta de på min vägg. Riktigt inspirerande!

guldigt


bild: angelica blick

När jag såg den här hårringen på Angelicas blogg så kände jag: måste ha! Så jag drog till närmaste hm, och turen var på min sida. Rakt framför mig hängde den och den fick självklart följa med mig hem! Visar upp hur den är i mitt hår imorgon, måste invänta lite bättre ljus. Fick även med mig två andra saker hem, oups jag som har köpförbud!

plants vs zombies

När jag gick i gymnasiet så började vi spela Plants vs zombies, och vi var många som var fast i det där spelet kan jag lova! Sen kom årskurs tre och ingen orkade med något annat än att plugga. Men nu har jag laddat ner det till min iPad igen, och jag är lika fast som jag var då! Igår satt jag säkert sammanlagt 3 timmar med det där jäkla spelet.




Men kul är det!

godmorgon ?

Tog sovmorgon idag, gick upp vid halv 12 och tog en långdusch direkt. Nu har vi precis ätit lite frukost här framför Ellen DeGeneres show. Känner att det här får bli en fixardag! Ska plocka iordning lite på rummet, ringa lite samtal och så tror jag nog att jag ska lägga upp lite grejer på Tradera möjligtvis. En promenad ska vi hinna med också så klart!

Vad hittar ni på idag? :)

love you

 

 


braid



Jag älskar såna här flätor, så himla fina!

Resultatet

Jag är nöjd. Skulle kanske velat att det "blonda" hade varit lite längre ner, men det växer ju ut. Snabbt också om jag känner mitt hår! Det är inte gult i verkligheten utan mer en guldig ton blandat med några riktigt blonda partier!

 


before i die



before i die - part one

Dip dye hair

Imorgon är det dags för mig att hoppa på den här trenden med en färgad utväxt, eller snarare färgade toppar. Jag kommer nog inte köra på någon färg utan bara brunt som blir ljusare och ljusare! Jag är jättespänd och ser verkligen fram emot 3 timmar i frisörstolen!!!!!

 


pacman

20120109-152654.jpg

Hittade den här roliga tröjan med pacman-tryck på. Fick mig ett gott skratt, samtidigt som jag faktiskt tycker att den är rätt så cool!

gårdagens val




kofta åhléns - byxor mw - skor dr martens - halsband gina tricot - nagellack essie

Amanda

Igår träffade jag Amanda för en fika och det var så himla härligt! Vi hade inte setts på säkert en månad, och tre timmar kändes som 5 minuter! Pratade om allt mellan himmel och jord och bara skrattade.

Puss på dig min finfina vän!


akuten

Nu åker vi till akuten, min karl mår förjävligt och jag dör av oro! Vi hörs när vi är hemma igen.

essie


mint candy apple

Fick med mig det här URSNYGGA lacket hem igår när vi var på Ingelsta. Sitter självklart redan på mina naglar, love it! Det heter Mint Candy Apple


flickan och kråkan

Gillade den här låten redan första gången jag hörde den, men på senaste tiden så har den verkligen växt på mig! Just nu är det en av mina favvosar!


snäll flickvän

Min karl har behövt en ny mobil ett tag då hans skärm har varit sprucken och mobilen dött lite då då. Så idag tog vi tag i det och han fick en ny mobil. En vit Samsung Galaxy SII. Det var längesen jag hade en så glad karl här hemma!


cravings



Från Din Sko

snygg bil

Idag när vi satt och väntade i bilen så stod min lilla drömbil bredvid. Den skulle passa mig perfekt!


gourmet?

Idag är jag sjukt sugen på hamburgare med friscobröd! Det får bli dagens gourmetmiddag!


godmorgon

Har vaknat lite då och då inatt av min kära hosta, så det har bara varit att gå upp och ta hostmedicin och sen försökt somna om. När jag vaknade vid 9 så kände jag att det fick vara nog, så tog lite hostmedicin, gick och la mig i sängen och tittade på det senaste avsnitter av Elsas Värld. Det är dock lite besvärligt när man har en karl som ska ta täcket och putta bort en med rumpan hela tiden, men det får man väl ta för han är ju mysig resten av tiden!

Nu ska jag se om jag kan få liv i pojken, och så ska jag hjälpa mamma med melodikrysset! En grej som alltid mamma & morfar gör varje lördag, och ibland så hakar jag också på. Det är lite mysigt då&då!


bakdag

Idag har vi bestämt oss för att ha en bakdag. Så först ska vi ta en långpromenad till affären så att vi får äta av allt det goda sen! Vi tänkte ge oss på de här två kakorna!

Världens godaste chokladmuffins.


Chokladmuffins och brownies!

heja sverige

Det var ju JVM igår för er som missade det, och jag hade lovat Benjamin att sitta uppe och kolla på det med honom. Spektaklet skulle börja klockan 2, och redan vid 1 så sov jag i soffan... Vaknade upp vid 02:40 och då hade vi missat första perioden, men satte oss för att kolla på fortsättningen. Jag klarade av en period till men sen så var jag så trött så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Det fick bli sängen för min del, men Benjamin satt och kollade på hela matchen själv!

Men det var ju kul att de vann!

Sverige tog guld i JVM - Ishockey
Scanpix

new year's eve

Efter en städdag så bestämde vi oss för att gå på bio. Och eftersom jag hade en fribiljett till New Year's Eve så blev det den. Faktiskt en riktigt sevärd film om ni frågar mig! Den bjöd på många skratt, lite tårar och kärlek för fulla muggar. Ren mysfaktor!


time goes by


namnsdag

Idag har jag namnsdag! Hanna är det idag, men inte en jäkel har sagt grattis... Än i alla fall, kanske kommer!



Update:
Haha, jag älskar att flera av mina vänner har läst det här och trott att jag är seriöst arg för att ingen har grattat mig. Det var ju lite på skämt, men självklart blir jag glad för gratulationerna! Hihi kuligt!

nowhere bag

VÄSKOR - NOWHERE / PIERCE BAG - NELLY.COM
Ju mer jag tittar på den här väskan desto mer gillar jag den. Har verkligen fastnat för det piercingliknande handtaget! Snyggt var ordet! Finns att köpa här.

gina tricot

Diggar verkligen Gina Tricots nya sportkollektion! Kanske speciellt munkjackan och shortsen!



dagens

Vi har hittills hunnit med två filmer idag. Horrible Bosses och In Time. Horrible Bosses var rolig och väldigt lättsam, handlar om tre killar som vill mörda deras chefer och sen historien om hur de försöker få det att hända. Några höga skratt bjöd den på, men det var även lite tradigt då&då.

In Time var den bästa film jag sett på länge! En tickande klocka på armen bestämde hur lång tid man hade kvar att leva och man fick hela tiden kämpa till sig mer tid. Sjukt bra, och riktigt cool handling!




TIPS!

Film

Idag känner jag för en filmdag. Har ni några bra filmtips?


Spelkväll

Jag och Benjamin kom precis hem efter en heldag på stan med massa shopping och fixat massa saker. Nu ska vi slänga i oss lite mat och sen ska vi ut till Anneli för spelkväll, det blir trevligt!


muffins

Helt klart en uppskattad present! Hembakade muffins, som dessutom var supergoda. Hallon och mörk choklad, bättre kan det väl inte bli, eller?


cancer

Jag fick det här superfina halsbandet i julklapp av min mamma. Det är en tjej som gör dem, och alla intäkter går till att bekämpa cancer! Jag tycker det känns kul att få något som även kommer att hjälpa någon annan!


Glitter

Köpte det här glittret från Mist förra veckan, och jag älskar det! Det blir liksom inte glitterGLITTER utan det blir lite glitterskimmer i silver&blått! Ska även testa att lägga det på naglarna, jag tror att det kan bli riktigt bra!

 


ipad skins






iPad skins, jag skulle vilja ha alla men helst nr 2 & 4! DÖR så snygga!

filip och fredrik

Har precis ätit lite middag och sovit en timme så här på kvällen. Nu tänkte vi avsluta kvällen med Filip och Fredriks årskrönika och efter det en bra film!


hungrig



Känner att en Paus-sallad inte alls hade suttit fel!

2012

Nu är det 2012 mina vänner! Jag tog en paus från vad allt bloggning innebär i några dagar och det kändes som ett bra val för nu är jag på hugget!

Det mindre roliga är ju att jag har åkt på den där jäkla förkylningen igen. Jag hostar och är superhes. Min hals känns som en stoppad strumpa, helt igenfylld haha! Så idag har jag bestämt mig för att vila och kurera mig. Imorgon ska vi ner till stan och se om det finns något roligt och kolla på en vinterjacka till Benjamin!

materiell lycka



Fick den här sköningen i julklapp av min karl. BÄSTA! Älskar den redan, den är hur smidig som helst!

2 januari

Vaknade rätt tidigt idag eftersom jag har världens hosta. Så det var bara att gå upp. Nu sitter jag och tittar på sjunde himlen, även fast jag hatar det så kan jag inte låta bli att titta!, och väntar på att min karl ska vakna.

Vad hittar ni på idag?


RSS 2.0