behövs!



Jag har insett att jag verkligen behöver ett sånt här smyckesställ! Perfekt för alla mina armband som bara ligger och skräpar!!

IGEN

Nu är klockan 10 på en söndag och jag gör mig färdig för att åka till SKOLAN! Jajamen, igen och hela jävkla tiden är det skola just nu...

Idag ska vi i alla fall vara i någon gympasal i klockaretorpet, där vi ska tejpa upp scenmarkeringar och så så att vi lär oss det med innan nästa vecka! Det är helt sjukt, det är liksom premiär om en vecka! JAG DÖR

Inatt har jag drömt så mycket konstiga drömmar att jag hade svårt att skilja på dröm och verklighet när jag vaknade. Såg att en som jag drömt om (jag drömde att hon snodde mina nyckar) fyllde år på facebook, och jag var på väg att skriva "GRATTIS, men ge tillbaks mina nycklar nu för fan" ... Det är så läskigt när man inte kan skilja på vad som verkligen har hänt och inte!

Nej men nu ska jag fixa det sista och gå ner till spårvagnen och möta Amanda :) Idag fick bli en osminkad dag!

glasögonorm



Benjamin provade mina glasögon, gulligt ;)

slappis

Körde på en slapp outfit häromdagen, SKÖNT!

tröja - gina
byxor - hm
skor  - dr martens


lördag

Enda ledig dagen i veckan för mig, och den spenderas med min älskling! Ikväll ska vi laga middag OCH efterrätt, kommer bli supermysigt!!

Igår så såg vi filmen "i rymden finns inga känslor" och jag tyckte att början var jättebra, men sen efter halva filmen ungefär så blev den superseg. Kändes tråkigt eftersom jag längtat massa efter att se den filmen. Men men, så det kan gå ibland!

Nu ska jag titta efter vad Benjamin håller på med, han sitter och låter i soffan!

pussen

bittersweet





Detta är vad mitt liv går ut på just nu, repetitioner i högsta grad!
Och med det så ber jag om ursäkt till dålig uppdatering, MEEEEEEEN
det kommer! Jag lovar

kvällsfil

Sitter här och äter kvällens middag: fil och frukt!

Har precis duschat, och trött som jag är så råkade jag somna i badkaret... Kanske dags att inse att man måste ta det lite lugnare? Men det finns ju verkligen inte någon tid till att ta det lugnt, det är ju där problemet ligger! För jag har egentligen inga problem med att ta det lugnt, även om Benjamin skulle protestera i den frågan, utan problemet ligger helt enkelt i att det är för mycket saker jag måste göra!

Efter vecka 9, då banne mig ska jag ta det lugnt. Eller kanske inte förresten, för då kommer ju alla sökningar till framtida skolor! Men efter det, då lovar jag! Eller, kanske inte då heller, för då är det ju musikal i skolan och student och allt sånt. Men efter det då lovar jag, eller?!

Puss och godnatten

ska sluta

Jag ska sluta bry mig!

Visar inte folk att de bryr sig om mig, då ska jag fan inte bry mig om dem! Jag ska också sluta med mitt enorma behov utav skitsnack, eller jag kommer nog inte sluta helt men kommer bara prata med dem som jag vet att jag litar på!

Sen ska jag totalt sluta bry mig om vad alla andra gör. Det är upp till dem, men jag tycker verkligen att folk borde tänka innan de agerar! Jag är trött på att få ta all skit, men nu är det slut med det!

Jag ska bli stål-Hanna! Ska inte ta åt mig av något, ska inte lägga mig i, ska helt enkelt sluta bry mig!

Då vet jag att min pojkvän blir glad i alla fall, han tycker nämligen att jag lägger mig i hans liv för mycket och det är ju SÅ dumt av mig.

Nu skiter jag i det här.

För bövelen! HEJ DÅ

donk



Idag har jag ätit mc donalds.

Nu ska jag prova kläder till imorn!

HEJ

Amanda!



Den här tjejen är så himla bra!!!! AMANDA FÖR TUSAN! PUSS

freaky eyes

Ja, jag älskar min vita iphone!

MEN nu var det inte det jag ville säga, utan:

TITTA på mina ögon på den här bilden, visst ser de omgjorda ut?!
Men det blev såhär när jag tog bilden, tyckte det var rätt coolt!!


nu är det gjort

Nu är "Vem vet mest?" över, och jag kan prata om det hur mycket jag vill. Känns rätt skönt att det är över, och det var sjukt läskigt att se sig själv på tv!

Jag tyckte ändå att jag klarade mig rätt bra, eller vad säger ni?

Tråkigt att man får frågor som man inte har någon aning om faktiskt... Men men så kan det va!

Nu ska jag hoppa i säng efter en lång dag i skolan. 8-20.30! Man känner att man lever nu kan jag säga!



Jag och Amanda drog ner på stan en snabbis, och jag fick med mig lite grejer hem! Bland annat det här läppstiftet ovan, metallic från make up store! Gillar det skarpt faktiskt, dock så ser jag ut som ett spöka på bilden men efter tv-debuten så känner jag att jag ta mig tusan kan bjuda på vad som helst!

Puss på er

Är ni redo?

Imorgon är det nämligen DAGS!

Klockan 19.00 på svt2 står jag där i "Vem vet mest?" och jag hoppas att ni alla kollar!

Jag börjar bli lite rädd för det, för hur jag ska se ut, för hur allt blir när det väl kommer i tv liksom. Läskigt, men ändå spännande!!

http://svt.se/content/1/c8/01/35/37/68/vem-vet-logga-245.jpg


åter igen



Om jag var kort hade de här skorna varit mina NU! Från Topshop

Ledsen om det blir lite mycket skor just nu, men vad i tusan JAG ÄLSKAR JU SKOR!

shoes

Vagabond, igen, som vanligt.
Varför kan jag inte vara rikare än jag är?


bihålor = nej tack

Idag är det lördag och solsken, och jag ligger i soffan med sprängande bihålor, hosta och ond hals! Känns inte så skönt, idag är verkligen en sån dag som man vill hänga med fina kompisar ...

Ska se om jag orkar pallra mig upp och gå till apoteket och köpa något som lindrar bihålesmärtan, för den är inte kul! Imorgon måste jag ju vara på toppen igen, för då är det skola! Jippi ...

Nu ska jag fortsätta titta på tv och samla krafter!

En kväll på världens hade inte suttit fel, som denna nedan:

Fina Simon. Den här kvällen glömmer man inte i första taget!

uttråkad

Sitter hemma i soffan i min speciella plats mitt i skarven som på nått sätt har blivit skön nu. Jag har så exktremt tråkigt, och ingen vill hitta på nått. Det vill nog inte jag heller, men jag önskar att det fanns något bra på tv att titta på!

Jag kanske helt enkelt får gå och lägga mig, och kolla på lite fler vänner avsnitt! Har snart plöjt igenom hela säsong 9.

Det får nog bli så, vi hörs imorn era finisar!


prick



tröja - monki

klänning - indiska

skor - dr martens

Lea

Lea har aldrig fått vara med på någons blogg, så snäll som jag är så lovade jag att hon skulle få vara med på min! Så här mina damer och herrar har ni henne : Lea!



She's a foxy lady

livets gåtor

Fick precis veta att mina kusiners farmor har dött. Helt plötsligt och utan förvarning. Så jag vet inte, jag kände inte henne så bra men det är klart att det känns när någon som man vet om och har träffat många gånger helt plötsligt dör! Jag ska ägna kvällen till att tänka på min familj och hennes nära och kära!

R.i.P Karin!

tofs helvete!

Jag blir så ARG! Det här har hänt varenda dag nu ett tag, och det är att när jag kommer hem så sätter jag upp håret i en tofs OCH det blir alltid en bra och perfekt tofs!

Men sen när jag bestämmer mig för att ha tofs en morgon, nej då går det ta mig tusan aldrig att få en tofs som ser okej ut. Fan alltså.


vagabond!

Åh, jag dog lite inombords när jag hittade alla dessa fina skor som Vagabond har i sin vårkollektion! Jag insåg direkt att jag måste ha några av skorna, det bara är så!


Här är nog dom som jag är mest sugen på, men svarta eller blå det vete tusan.





Det fanns typ gula och orange med, men det är ju svårt att avgöra hur de ser ut på internet! Så jag hoppas att dom kommer in till butiken här i norrpan, ska snacka med Frida om det tror jag :)


 


todays

kofta - monki

tröja - indiska

byxor - cubus

skor - converse


day 10

One confession:

Igår så målade jag mina naglar blå, direkt efter så ångrade jag mig. Men jag behöll dom blå ändå!

Nu vet ni.

tävling


Tävla här!

Jag är med och tävlar om en iPad hos Dennism! Så jäkla kul om jag skulle vinna, då skulle mitt apple-liv vara fullbordat (almost hihi)

day 9

Two smileys that describes your life right now:

:|  :)

tidsfördriv

På musikhistorian idag så hade vi så tråkigt, så jag och Amanda satte oss och ritade av varandra utan att titta på pappret. Här ser ni resultaten, det blir nästan som konst!


Amandas bilder på mig.


Min bild på Amanda!

sjuker

Åkte hem från skolan eftersom jag har "håltimme" mellan 12 och 18.30. Så nu sitter jag hemma, dock så är så himla förkyld och jag tror jag har dragit på mig lite feber med för jag blir trött och varm för minsta lilla jag gör.

Så nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på massa vänner avsnitt och äta lite glass! Hoppas på att jag hinner sova en stund med eftersom jag sover så dåligt på nätterna!

Puss på er

manligt

http://4.bp.blogspot.com/_xY-kpqgkz6M/Si5lYQwWr0I/AAAAAAAAArk/ySDj8mcpGoA/s400/ola7.jpg

Det här är Ola Rapace.
Jag säger bara, WOW vilken MAN!

för tusan.

day 8

Three turn ons:

kyssar i nacken
lite mystik
god parfym!

måndag

Skola, skola och skola. Vad mer finns det för ord som kan beskriva mitt liv just nu?

Jag har i alla fall vart i skolan idag, hade massa tråkiga lektioner. Men jag levererade ett jäkla bra tal i alla fall, som jag fick vg+ på :) så det var ju trevligt, eftersom jag satt och skrev talet i natt!!

Efter skolan drog jag till kiropraktorn för ett snabb möte där, där han endast smörjde in min lilla rygg med en "helande" salva. Det enda den där salvan gör är att bränna så in i bängen, men men rätt skönt ont faktiskt!

Sen mötte jag upp en gammal vän, Oskar :) Vi satte oss och tog en låång fika och pratade om allt mellan himmel och jord. Det var skönt att bara få hänga, med inget krav på någonting alls! Toppen avslutning på dagen :)

Nu ska jag ta mig en dusch, och sen hopp i säng! Imorgon väntas det skola igen, och jag slutar inte förens klockan 9 på kvällen! Good natt


Jag, Ida och Friden någon gång förra året. Skolan skulle inte vara någonting utan alla knäppa människor som man har där och umgås med! Puss på er alla

day 7

Four turn offs:

håriga fötter
äcklig lukt
snuskigt prat
dåliga raggningsförsök

sängliggande

Hej allihopa.

Åter igen så är det söndag, vad säger ni om det va?!

Jag har vart en sväng i skolan, vi hade son rep halv 11. Så man kan väl säga att jag startade den här veckan en dag tidigare än vanligt, och så kommer det vara nu framöver! Det var rätt trist eftersom stora delar av klassen inte kom, så vi kunde inte göra så mycket. Det är lite dåligt, men men!

Efter det åkte jag raka vägen hem och la mig i sängen och tittade på Vänner. Jag är sämre i halsen idag, och jäg blev märkbart värre efter att ha sjungit i några timmar. Inte det smartaste då jag ska hålla engelska tal imorgon! (Som jag fortfarande inte kommit på ämne till...)

Nej ni, nu ska jag försöka hitta on-knappen till hjärnan min och se ifall den kan spruta ur sig något smart!

day 6

Five people who mean a lot (in no order whatsoever):

Benjamin
Ida
Frida
My
Amanda

hjärnstopp



Såhär har min datorskärm sett ut sen klockan 8 imorse när jag började fundera på vad mitt engelska tal skulle handla om. Och som ni ser så är den fortfarande helt tom! Jag kommer verkligen inte på någonting alls, och nu när jag suttit så många timmar och verkligen kämpat med att försöka komma på något så har väl hjärnan gått i protest och stängt av sig.

Känns som att jag måste lägga ner det här nu! Då kanske jag kommer på något, annars hoppas jag att jag får en snilleblixt imorn när jag är i skolan hela dagen och repar projekt. Då kanske jag hinner skriva ner det på kvällen, eftersom talet är på måndag morgon klockan 8!!!

HJÄLP MIG

design

Eftersom jag är så fruktansvärt dålig på allt som har med sånt här att göra så har jag bestämt mig för att anlita ett par fina vänner, så att de ska fixa min design här på (den utseendeLÖSA) bloggen!

Har inte direkt någon aning om varför jag inte tagit tag i det tidigare. Innan sommaren var jag på väg där ett tag och planerade fotografering med Frida och så skulle vi fixa en header och allt sånt. Men livet kom ivägen och det blev aldrig av ... Nu är det dock dags att verkligen ta tag i skiten!

Så håll tummarna okej? :)


day 5

Six things you wish you'd never done:

Dumma saker när jag var "yngre" (typ i sjuan och sånt skit...)

Att jag tog bort min näspiercing

Att jag började måla naglarna (nu är dom helt missfärgade så jag inte kan gå utan nagellack!)

Sa en dum sak till Benjamin igår (som jag gärna skulle göra ogjord!)

Stannat uppe så länge på nätterna (har så svårt för att somna)

Snackat så mycket skit!


Men egentligen ska man väl inte ångra saker man gjort eller?!



halsont!

JA JIPPI TJOHO

Vaknade upp klockan 7 imorse med världens halsont och helt öm i hela kroppen. Har verkligen inte tid med att vara sjuk, så då direkt bestämde jag att idag ska jag bara sitta inne och försöka göra så lite som möjligt. Om jag kommer klara det märker vi väl till kvällen, eftersom min vän Oskar undrade om jag ville hänga med på fest/utgång. Jag vet ju att jag måste tacka nej ...

Det är så underligt nu för tiden, för jag drömmer såna konstiga drömmar. Väldigt många drömmar handlar om just Oskar. Ja ja, det går väl över eller?!

Nu ska jag fortsätta kolla på Full frys som jag har legat och tittat på nu på morgonen, efter det ska jag sätta igång med att skriva mitt engelska tal som jag har på måndag! Jag vet inte ens vad jag ska prata om än ... :(



Gammal bild från London. Oh Gud vad jag saknar London!!

day 4

Seven things that cross your mind a lot:

Gud vad trött jag är!

Vilka snygga kläder den där personen hade!

Håll käften för fan!

Vad gott det skulle vara med en kaffe just nu!

Jag ska nog måla naglarna när jag kommer hem!

Bi di da di dli a du ba di ba!

BRA LÅT!

"the grandmothers"

Kom hem precis, och tiden den här helgen kommer gå åt till att plugga. Så ska direkt sätta mig och läsa den här engelska boken. Önska mig lycka till!


"The grandmothers" av Doris Lessing

Träna

FAN! Sitter och kollar runt lite på internet, och så tänkte jag att jag skulle gå in och se hur friskis nya schema för året ser ut. Har ju tränat massa där förut!

Och så fort jag ser alla passen som jag brukade gå på, så blir jag så himla träningssugen! Vill verkligen gå dit och bara svettas och ha kul, även fast det känns som att man ska dö. Och känslan över att man varit så duktig efteråt är nog en av de bästa känslorna någonsin!

Nu är det ju så att jag inte får träna för ryggen, får se om några veckor ifall jag kanske får sätta igång men det verkar inte så. Blir i alla fall inte mycket dans för mig i våran föreställning i skolan på grund av att det är så mycket böj och sånt hela tiden och det får jag inte göra och jag kan heller inte göra det så...

Men himlars vilket sug efter träning jag fick nu :(

Dagen dagen dagen

Ser ni att mitt hår är en aning ljusare? Det syns lite (extremt lite) på högra sidan där. Men mest syns det ju i hårbotten på toppen av huvudet... Känns som sagt inte så superkul, men nu orkar jag banne mig inte färga det igen. Ska försöka gå och klippa mig någon gång snart, om jag hittar en tid!

Sitter och tittar på "Restaurang i vårt vardagsrum", tycker det är skitkul för alla som ställer upp i det programmet är ju typ knäppa i huvudet... Jag skulle nog aldrig ställa upp i ett sånt program!

Idag har jag vart i skolan, haft en underbar sånglektion med filosofiska inslag med världens bästa lärare Martin! Sen en helt okej gemu-lektion. Sen drog jag och jockepocke ner till SON och kopierade noter i två timmar, det var tröttsamt! Oskar träffade jag en stund efter det, och sen drog jag en fika med världens bästa Frida!

Hänt mycket under lite tid idag känner jag!




Ska hoppa i säng om ett tag! Puss på er

day 3

Eight ways to win your heart:

Efter att funderat länge på hur man vinner mitt hjärta, så har jag fortfarande inte kommit fram till så himla mycket...

Jag tror det viktigaste är att han som ska vinna mitt hjärta ska:

. Få mig att skratta
. Få mig att känna mig trygg
. Känna mig bekväm och härlig i hans sällskap

Vad mer som får mig på fall känns inte som så himla viktiga "krav" om man nu ska kalla det för det.

Jag vet att det som gjorde att jag föll för Benjamin var att det kändes så självklart från första början, inget kändes konstigt. Jag visste att jag kunde säga vad som helst, och han skulle inte döma mig. Hans leende är det finaste i hela världen, och hans ögon kan jag stirra på i timmar! Han är bland den knäppaste jag vet, men jag umgås mest med knäppa människor så skulle inte klara mig utan det! Ibland känns det som att han kan läsa mina tankar, han förstår mig och han älskar mig för mina störda & knäppa sidor. Han är så fin min bästaste kille!

Så om ni vill veta hur man vinner mitt hjärta, ja då får ni väl fråga Benjamin... För jag vet ärligt talat inte!



otydligt!

Tröjklänning - vila

Halsband - hm

Skor - dr. martens


tröttheten tar över

Ryggen gör ont.

Jag har blivit knäckt, bränd och böjd åt alla tänkbara håll och ställd i alla tänkbara ställningar.

Nu är klockan inte alls mycket, men jag ska försöka lägga mig ner i sängen.

Såhär trött som jag känner mig nu, när klockan är 21.40 är lika trött som jag var vid typ 4 på natten på lovet. Är det sjukt att skolan tar såhär mycket energi eller?!

Puss och godnatt

luva



Hittade en bortglömd tröja häromdagen, den var långärmad och skön!  Men framförallt så hade den luva, jag är förälskad i luvor just nu!

day 2

Nine things about yourself:

  • Jag har extrem fotfobi
  • Jag föredrar mac före pc
  • Jag är besatt av nagellack
  • Jag vill bli ung mamma (har redan bestämt namn...)
  • Mitt drömjobb är erkänd sångpedagog
  • Jag tycker inte om fläskkött!
  • Jag tycker om vatten som har stått i ett glas över natten.
  • Jag älskar tatueringar!
  • Jag äger inte ett enda par jeans!

tut tut

Kom precis till skolan, så satte mig här i datasalen eftersom ingen(?) är här. Eller jo, Rebecka som vanligt som sitter och spelar piano i någon sal men...

Såg precis en brandbil åka förbi, undra vad som har hänt?

inte bra

Håret blev ingen skillnad på som jag hade hoppats :( Det enda som blev ljusare var utväxten på toppen av huvudet, och det ser ju lite roligt ut! Så kanske får köpa med mig en till färg imorn och slänga i och hoppas på att det blir någon förändring!

Så jag tänkte inte bjuda på någon färgbild. Däremot så kan ni få en bild på vad jag TROR att jag ska ha på mig imorgon. Jag kan ju aldrig helt bestämma mig dagen innan vad jag ska ha på mig, men brukar alltid försöka göra någon tanke kvällen innan eftersom jag alltid är så seg på morgonen!



Puss och godnatt

färg

Kom hem för en stund sen efter en lååång dag i skolan. Egentligen var den inte så lång, men tisdagar är de värsta dagarna på hela veckan, så lite skönt att den är avklarad för denna vecka!

Drog och fikade med min bästa Ida, och det var behövligt. Vi hade mycket att prata om, och det är alltid så lätt mellan oss. Allt bara rinner ur munnen på en, och inget känns konstigt. Till henne kan jag säga precis vad som helst, och hon läser mig som en öppen bok ta mig tusan! Puss på henne säger jag.


Bjuder på denna, känns som hundra år sen det här ju!


Nu ska jag färga mitt hår!

day 1

Ten things you want to say to ten different people right now:

Ida:
Bli klar någon gång så jag kan få mitt efterlängtade kaffe!

Mamma: Laga god mat ikväll, jag är hungrig

Skurups rektor: Varför ska det vara så förbaskat dyrt att söka folkhögskola?

Sussie (min frisör): Klipp mitt hår, snälla?

Albin: Klitto

Oskar: Jag vill ha tillbaka min iPod nu din dumme sate!

Josefin (min lärare): Snälla ge mig inget mer skolarbete nu, jag kommer att avlida!

Apple support (han heter säkert Andreas): Varför vill inte min dator som jag vill?

Elin på hm i Norrköping: Kan du komma hitspringandes med lite hårfärg till mig så slipper jag köpa den själv?

Benjamin: Jag älskar dig

kör T

hittade den här bilden på Klara's blogg, så tänkte att nu kör jag!


vvm

Vet ni ...

Ikväll är det säsongspremiär för det bästa programmet ever: VEM VET MEST!

Om jag ska titta? Ja men självklart.

Jag har ju själv ställt upp i det programmet, och det avsnittet kommer att visas den 24 januari klockan 19.00 på svt2! Då får ni kolla in det riktigt ordentligt hihi.

Kom hem från skolan för en stund sen, kändes tungt att det drar igång igen nu. Fick reda på massa saker som vi tydligen har nästa vecka i engelskan som jag helt hade missat(glömt). Så det kändes inte så roligt, plus att vi kommer ha rep till vårt projekt nu i stort sett varje kväll känns det som PLUS söndagar! Nej inte okej...

Nu ska jag få massa bilder från nyår, kanske slänger in några här om en stund!

Första dagen

Har gått upp, klätt på mig. Tänkte att jag skulle fixa håret, men så blev inte fallet utan det fick snällt ligga i en misslyckad knut idag igen. Nu ska jag väl borsta tänderna, ta på mig jackan och ta mig ut i den förskräckliga blåsten som är idag. Och sen :

FÖRSTA SKOLDAGEN FÖR 2011.

Den kommer innehålla endast projekt idag, och vi ska ha några timmars dans vet jag. Men det får jag ju inte vara med på än för farbror doktorn på grund av mitt sneda bäcken. Ja ja får se hur dagen blir helt enkelt!


Gammal bild, men känner mig rätt såhär just nu. SLUT som människa!

Adios amigos!

Min favorit!

Jag använder Body Shop's Tea Tree märke! Det är det bästa tycker jag, brukar också köra lite med deras rosa e-vitamin! Ni alla borde testa :)





Ja, som ni ser så har jag nog alla delar i Tea Tree serien! BÄST

Jag saknar London!


en liten matbit


Ett tappert försök att visa upp min goda avokado!

Kom hem för en stund sedan, och kände mig lite hungrig! Så körde ihop en liten snabb måltid.

Tog en avokado, en halv burk majs och en matsked köttfärs och på det slängde jag dit en klick créme fraiche. Supergott, så nu vet ni vad jag äter idag också! Visst känns det intressant :)

time for some party (?)

Eller ska jag säga barnkalas?! haha. Ska snart bege mig till Krokek där jag ska hjälpa till lite innan kalaset börjar. Som jag skrev igår så är det ju min systerdotter SELMA som fyller år! Hon är den bästa!



Här är en bild ifrån när jag var barnvakt för några veckor sedan. Knäppare unge får man leta efter, men det finns bara kärlek där!

Kan inte riktigt fatta att hon redan är 3 år, det känns rätt så sjukt. Kommer ihåg dagen då hon föddes, och det känns som typ ett år sen... Men alla växer väl upp antar jag, och det ska bli kul sen när jag får ta med henne på stan när ho börjar intressera sig för kläder och sånt hihi!! Jag köper redan massa kläder till henne, alla presenter hon får av mig är kläder. Hon tycker väl kanske inte det är det roligaste, men det gör minsann moster Hanna :)

head.

Det är lördag och jag sitter här hemma själver. Rätt skönt men jäkligt tråkigt. Har också åkt på världens huvudvärk, så ska kanske lägga mig och försöka sova ganska tidigt!

Åkte ju hem från min bästa idag, det var jobbigt som vanligt! Men vi ses ju snart igen!

Vad jag gjort med resten av dagen kan ju diskuteras. Jag gick hem till min far, och gick därifrån i tårar. Mer än så får ni inte veta mina fina läsare.

Imorgon ska jag ut till min syster för att min favorit SELMABUS fyller år! Hela 3 år blir hon nu, stört hur snabbt det gått. Kommer ihåg när hon var en liten pluttbebis!! <3



Ibland känns det orättvist, varför jag?

Nu: postkodmiljonären!

poff

En kväll när Benjamin och jag skulle sova så kände jag helt plötsligt en vindpust i min rygg... Konstigt tänkte jag eftersom jag låg på rygg i sängen (han har en sån där uppblåsbar jättemadrass typ?). Sen helt plötsligt börjar vi sjunka till golvet. YES det hade blivit världens hål i sängen... Ni skulle sett våra miner, och vad vi skrattade efteråt!



Vem har huvudrollen i ditt liv?



Kanske är det så att jag levt lite i en bubbla och trott att jag vetat vad jag vill göra med mitt liv. Om det nu varit så, så är den bubblan spräckt och försvunnen.

Jag har börjat tvivla! Vill jag bli sångpedagog? Vill jag fortsätta med musiken? Vill jag plugga på folkhögskola? Vad ska jag göra annars? Journalist?

Orsaken till dessa tvivel är nog rent av ett tvivel på mig själv. En släng av dåligt självförtroende. Jag kommer väl aldrig komma in någonstans, eller?


Just nu är det svårt.

som vanligt

Hej för tusan!

Har märkt att så fort jag inte är hemma så har jag svårt att uppdatera regelbundet, och det inte är inte det att jag har så mycket annat för mig (för det har jag verkligen inte) utan det bara blir så av någon konstig anledning...

Nu ska jag i alla fall ta 15 minuter för mig själv och läsa lite i min bok. Läser "Elsas värld" just nu, men har inte kommit så långt så kan inte säga så mycket om den än!

Efter det ska jag nog installera word och sånt på min mac. Jag var nämligen så olydig och laddade ner det, eller snarare tvingade Benjamin att göra det! Är så trött på att inte ha det på mac:en utan bara på min stationära, så varje gång jag måste göra något i word så måste jag alltid sätta mig vid den, eller formatera om alla himla filer hit och dit. Nej det är inte riktigt min grej, här ska det vara färdigt från början tycker jag!!

Vad gör ni då, såhär på lovet och så? :)

1.1.11

Dagen då varenda människa man frågar mår dåligt. Dagen då hälften kommer ihåg ett härligt nyårsfirande och dagen då den andra hälften minns gårdagen som skit.

Dagen då vi somnade klockan 6, och innan det var jag tvungen att spy.

Dagen då det nya året verkligen är här.


TACK SOM FAN

RSS 2.0