have2have

Klicka för att stänga fönstret

Yes, jag blev kär. Men inget köp för min del ville bara tipsa om dem så alla ni korta människor där ute kan trippa omkring i dessa vackra skor! Finns att köpa hos have2have.

förväntansfull!

Imorgon så ryker en del av mitt hår, jag ska nämligen klippa mig och det är så efterlängtat! Kom hem för en stund sen efter att ha övningskört, och har typ backat runt hörn i en timme. Sjukt vad det är tråkigt, och framförallt krångligt att komma perfekt intill kanten...

Nu ska jag snart sova tror jag, är hemskt trött och jag är fortfarande sjuk. Men just nu så kollar jag på antikrundan, tycker det är ett mysigt program. Imorgon är det fredag och vet ni vad det innebär? Jo en början på en helg fylld av vila! Imorgon ska jag nog inte göra ett skit, på lördag ska jag skriva klart min rapport och en krönika till tidningen och på söndag så ska jag till min bror och fira hans fru som fyller år. Hoppas att jag får tid på söndag att skriva det sista på rapporten och krönikan med så jag inte behöver bli helt klar på lördag!

brådis...

åkte hem för att slänga i mig en bit mat, ska snart åka tillbaka till skolan för att va med på ett jam och sen ska jag köra lite bil! Så ser resten av dagen ut för mig, hur ser den ut för er?

Nu är det lite brådis för jag tänkte fixa håret, så vi hörs ikväll snyggingar!

dagens val

Vaknade av att min lärare ringde och frågade om jag skulle komma på min lektion som började 3 timmar senare. Ja så kan man ju också göra tänkte jag och gick upp och satte på nyhetsmorgon! Sen har jag suttit där, gått lite frm och tillbaka och klätt på mig och dragit på lite mascara. Mer avancerat än så fick det inte bli idag!



såhär kommer jag alltså lunka runt idag, inget märkvärdigt alls!

va saru?



Hittade den här videon på Karins blogg, och var tvungen att visa den för er! Så himla roligt!!!

sex-factor

Det är väl ingen som missat att det finns en talangtävling som heter X-FACTOR, där de hittar nya talanger inom entertainment? En av X-FACTOR's vinnare har varit Leona Lewis. Nu är det nämligen så att jag satt och lästa massa skvaller på internet och kom över en sida där de informerad om att det ska startas upp en ny talangtävling i Sydafrika. Vad den ska heta? Jo SEX-FACTOR.

Tävlingen ska gå ut på att människor ska ha sex framför en jury, och så ska juryn samt publiken rösta fram en vinnare som får vara stjärnan i en ny porrfilm.

Är det inte helt sjukt? Är världen verkligen så jävla desperata efter att få se andra människor ligga med varandra att det till och med måste göras ett tv-program om det?!

USCH

mörk choklad

http://skatanstankar.files.wordpress.com/2009/12/lemon_ginger.jpg

Kollar på bästa programmet Grey's anatomy och helt plötsligt fick jag ett sånt himla sug efter den här mörka chokladen. Det konstiga är att jag typ inte ens gillar den...

Någon som vill komma förbi med lite choklad?!

underbar



Är det någon som vet vart den här väskan kommer ifrån? Fick ett enormt ha-begär!

axa havregrynsgröt



När jag åkte hem ifrån skolan så köpte jag med mig AXA havregrynsgröt hem. Så håller på att fixa ihop den nu och ska se om jag kan svälja! Det är superbra, för man behöver tillsätta varmt vatten och vänta en minut och sen kan man äta det! Plus att det är nyttigt!

acne


bild: 5 inch and up
Det här är ett par skor som är hyllade av hela modeeliten, men jag måste säga att jag tycker dom är gräsligt fula... Jag vet inte vad det är men dom har absolut inte fångat min glädje!

sjuker fast glad!

Jag åkte hem från skolan, jag orkade inte! Kan inte andas och känner mig som en puckad babian... Så sitter och kollar på efter tio med malou, tycker alltid att det programmet är bra! Fick också mejl ifrån min lärare om att jag fick MVG i Svenska B, och det känns så himla skönt! Jag har verkligen kämpat för det betyget, så det känns som en lättnad!

Nu ska jag vila en stund och sen ska jag sätta igång med min projektrapport, den ska bli världsklass! Har också lite grejer som jag ska fixa till jobbet och lite småfix samt att jag måste städa upp i mitt rum. Så det blir nog fullt under den här dagen också!

Jag har ju som ni förstår bytt om till myskläder eftersom jag är sjuk. Så idag blir det nog ingen outfit bild, om jag inte drar iväg med mamma sen!

afro dog

Springer runt här hemma samtidigt som jag försöker få ner lite frukost, men jag har sjukt svårt att svälja och har jätteont i halsen... Mamma sa att min hals såg svullen ut också, så om det inte blir bättre så måste jag nog ringa min läkare och kolla, för jag har jättelätt för att få körtelinflammation just i halsen. Det ser jätteroligt ut när jag får det, för det ser ut nästan som ett halsband av kulor som har svullnat upp runtom halsen.

Ska i alla fall åka till skolan nu, börjar hela dagen med att jag ska sjunga så får väl se hur det går... Vill ju vila min röst också nu till nästa vecka när jag har första sökningen!

HÄR SKULLE JAG VISAT ER HUR JAG SER UT FÖR DAGEN, MEN ISTÄLLET KAN NI FÅ EN BILD PÅ EN HUND...

http://www.kossan.se/roliga-bilder/p/magnus_uggla_hund_1.jpg

så visar jag er hur jag ser ut när jag kommer hem sen, och förhoppningsvis är lite mindre svullen!

kasettband <3

http://www.iphonemekka.com/158-606-thickbox/iphone-4-skal-kassettband.jpg

Hur perfekt skulle inte detta skalet passa min lilla iPhone? Kan min arm och telefon gå hand i hand på stan! (har ett kasettband tatuerat på armen för er som inte visste)

carbonara!



Slängde ihop en snabb middag för jag kom på att jag inte hunnit äta än! Denna rätt funkar alltid, och man blir supermätt snabbt! Det enda som är dåligt är väl att den är sjukt onyttig... Men men :)

fint!



Jag gillar starkt när man kan ha strumpbyxor och så syns mina fina tatueringar igenom! Tycker det är jättesnyggt.

HM!

I ren ilska, på grund av snickargubbarna som förstör hela min eftermiddag, så klickade jag hem den här superfina väskan ifrån hm. Kommer hem till mig nästa vecka tillsammans med halsbandet som jag väntat några veckor på eftersom det har vart slutsålt!


FÖRBANNAD

Det extremt jobbiga paret under har hyrt in någon snickare som borrar sönder hela väggarna låter det som! Jag sitter i soffan och jag känner vibrationerna från borrgrejen i mina tänder. HUR FAN GÅR DET TILL? Så tror ni jag har kunnat sova, NEJ! Tror ni att jag kan koncentrera mig på min projektrapport, NEJ! Jag kan inte ens kolla på tv för det där jävla ljudet stör mig så mycket.

Snart går jag fan ner och säger till dom att lägga av. Jag kan ju ljuga ihop någon historia om att jag är dödligt sjuk och inte klarar av höga ljud eller nått sånt... Då måste dom väl ändå sluta borra?!

humor!


sovstund

Nu är jag hemma och har precis slängt i mig lite lunch! Fick ta lite rester som fanns i kylen och det var nog på gränsen till att behöva kastas haha, det var helt enkelt ganska så äckligt.

Jag tänkte faktiskt lägga mig och sova en stund nu, för är helt slut av den här jävla förkylningsskiten och sen när jag vaknar så ska jag skriva min projektrapport! Som jag sa förut så ska jag ju bli klar med den idag, hur lång tid det än kommer att ta. För jag vet att om jag inte sätter mig ner och skriver hela på en gång så kommer det inte bli gjort, så funkar jag!

Så nu ska jag ta mig min sovstund som man jämt gjorde på dagis efter maten!


saudiarabien

Lyssnar på p3 och där sitter dem och diskuterar om att kvinnor inte har rösträtt i Saudiarabien. Jag älskar morgonpasser alltså, de har alltid så jävla roliga argument. Det är ju dock sjukt att kvinnor fortfarande inte har något att säga till om år 2011...

Tydligen så var det en man som hade blivit intervjuad som var någon slags chef över röstprocessen och han hade sagt att Saudiarabien inte är redo för att kvinnor ska ha rösträtt!

Sånt där gör mig så förbannad, vi lever liksom inte på medeltiden utan det är faktiskt 2011!!

http://www.islamguiden.com/bilder/map4.jpg

Dags att uppdatera er lite Saudisar!

skola!

Jag funderade på att skita i skolan imorse när jag vaknade, men jag drog ändå! Så nu sitter jag och väntar på att vi börjar, har bara 2 lektioner idag så slutar vid 11. Då ska jag hem och skriva min projektrapport, ska ägna hela dagen till det så att den blir klar och så jag bara kan kolla och ändra lite småsaker typ dagen innan den ska lämnas in!

'

Kan säga att mitt hår är KATASTROF! Det går inte att göra något alls med det för det bara faller ihop och är hur torrt som helst. Vilken tur att jag ska till min frisör på fredag, hoppas hon kan få någon ordning på det! Det är så jävla konstigt eftersom jag ändå kör med inpackning och allt. Men men, har håret dött så har det väl dött!

förlåt!

Jag har gjort massa saker hela dagen, och jag kom hem för en halvtimme sen och var tvungen att fixa massa saker direkt. Så nu är första stund som jag har tid för bloggen idag tyvärr! Nu sitter jag och kollar lite på tv och äter en kvällsmacka och ska snart hoppa in i duschen. Sen är det nog sängdags för mig! :)

Vi kanske hörs senare ikväll, annars hörs vi definitivt imorgon för du slutar jag tidigt!!


skilda världar

http://mammah.webblogg.se/images/2011/skilda_varldar_-_vol_1_5_disc-12412179-frntl_139182846.jpg

Jag älskade det här programmet när jag var mindre och det gick på tv. Nu har den ju kommit ut på dvd-box, känns nästan som att jag måste investera! Gillade ni skilda världar?

paus

När man somnar vid klockan 5 bara för att man är så arg och täppt i näsan så man inte kan sova, ja då hoppas man ju att man i alla fall får sova lite längre på dagen. Men nej, självklart inte. Klockan 8 vaknade jag igen, fortfarande lika arg och fortfarande lika jävla täppt. Så det var bara att gå upp! Har inte gjort ett skit frams till nu, typ bara kollat på disney channel.

Ni har väl inte glömt att ställa fram klockan? Kul att världen ska beröva oss på en timme, för det är ju inte så att vi har lite att göra så att det blir massa tid över...

Jag känner lite såhär, jag är så jäkla arg över en sak som hände igår och jag vill inte att det ska gå ut över och på bloggen. Så tror att jag tar en bloggpaus idag, om jag inte blir på bättre humör under dagen är klart! Det är andra saker i mitt liv som också sitter på paus just nu, så det kan nog passa bra.

.

http://mayaurora.blogg.se/images/2009/eziobc_53181768.jpg

tappat gnistan?

Just nu känns det som att det enda jag kämpar för är körkortet... Det känns som att jag nästan skiter i allt annat, och det är ju jävligt konstigt eftersom jag har sökningar till skolor om typ 1,5 vecka! Självklart så borde det ju vara det jag fokuserar på, eller att skriva min projektrapport som ska in om en vecka, eller arbetsmiljö&säkerhets provet som är på måndag.

Men NEJ, inget av det där känns intressant i min hjärna. Inte ens mitt privatliv känns intressant, jag har typ ingen lust med människor och jag bara känner mig helt avslagen. Jag har inte ens pratat med min pojkvän på 2 dagar... Kanske är det för att jag är sjuk, kanske har jag en jävla depp-period. JAG VET INTE! Jag vet dock att jag inte vill känna såhär, så jag ska försöka ändra på det!

Jag och mamma ska hyra en film nu och käka fruktsallad, sen så ska jag gå och sova! Imorgon har jag bestämt mig för att jag ska fixa lite av de här sakerna och jag har gjort ett schema för det. Kanske visar er det imorgon. Självklart så ska jag övningsköra också, och imorgon står det backning på schemat igen för nu ska jag få kollen på det!

Förlåt för mycket text... Vi hörs imorgon!

övningskört precis!

http://gfx.aftonbladet-cdn.se/image/10178771/375/normal/2c5c8168b1717/saab-9-5-drag

Det är en sån här bil som jag håller på och kör runt i nu massa, och det går riktigt bra! Jag gör verkligen framsteg varende gång jag kör, och alla skräckhistorier börjar försvinna. Idag har jag övat massa backning, så att min nacke är helt låst nu haha, och så har vi kört i villaområde samt vanlig 50 väg. Så även om det är en lång bit kvar så kan jag ändå skymta körkortet där i horisonten, och till sommaren ska det ta mig tusan finnas i min plånbok!


le love

tumblr_l11so7hquR1qaxbyto1_500_large
http://1.bp.blogspot.com/_1wphPfensAU/TAyRrVEZ_6I/AAAAAAAAAMA/YXbopzP_UGA/s1600/2czsfuu.jpg
http://3.bp.blogspot.com/_jFIeymWLBjc/TIinSLZs8rI/AAAAAAAAAxw/_LV6gvNYxto/s400/22g5c8.jpg
http://musicisart.ws/wp-content/uploads/2009/08/letlovein1.jpg
le love

avsked

Kan vara det svåraste som finns.

http://stylemind.blogg.se/images/2009/2wduef6_28811747.jpg
le love

kladdkakekaka

Det är alltid lika kul när man vaknar vid halv 6 av att man inte kan andas, sen kunde jag inte somna om igen för jag var så täppt och jag har ingen nässpray hemma... Så det var bara att gå upp, satte mig och kollade på lite film och disney channel!

Tycker lite synd om mig själv och försöker just nu piggna till med lite socker, så doppar några ballerina kladdkaka kakor i mjölk så får vi se om jag blir lite piggare. Jag ska ju köra bil om några timmar!


vilken skapelse!


Bilden kommer från Cats and Rocking chairs

Jag skulle göra allt för att få tag i den här EXTREMT snygga klänningen som är ifrån Topshop!! Helt sjukt vad jag älskar den. Det här är ungefär vad jag sysselsätter mig med, kolla runt på massa bloggar och klädsidor och bara hittar massa snyggt som jag vill ha! Synd att plånboken säger nej bara...

topshop

Katie Dress by Love**
One Shoulder Dress by Love**

Superfina klänningar från Topshop!

sjuker

Sitter här i soffan, inlindag i mitt duntäcke och fryser något enormt! Kände mig ändå rätt så okej i skolan idag, men sen när jag kom hem så tog det typ 10 minuter innan jag däckade ihop totalt. Har sovit i soffan en timme nu, och mår inte alls så bra... Känns skittrist för det var ju fest på schemat ikväll, men nu vet jag inte om jag orkar med det! Har ju typ suttit hemma hur länge som helst känns det som. Kanske drar en sväng till festen om jag vet att några roliga går dit!

Imorgon står det bilkörning på schemat och plugg(!!!), har ett prov på måndag och så måste jag skriva en projektrapport om ExpediSON. Ska också skriva en krönika och skicka in till chefen min. Måste verkligen försöka hinna allt det där under helgen, samt att jag ska försöka vila mig och bli frisk!

Ni får ingen bild på mig idag eftersom jag känner mig så ofräsch, men en puss kan ni få! :)

glass dejt

Drog på glass dejt med Alicia, Ida & Amanda. Vi var ju tvungna att testa det nya stället Ben&Jerrys :)



ben&jerrys idag!

Idag öppnar Ben&Jerrys butiken här i Norköping, och jag och min vän Alicia har redan bestämt oss för att gå dit och köpa glass sen innan vår musikallektion! Sitter och längtar redan, för jag kan nämligen inte svälja något... Yes jag har åkt på en dunderförkylning! Så idag blir det vinterjacka på, och inga vårigheter mer än converse. Och så får jag ju satsa på flytande föda, eller sånt som kan smälta = glass!!

Orkar inte ha något snyggt på mig idag så blev bara jeans och en svart tröja. Så jag tänker inte ge er någon outfit bild idag, men jag kommer säkert ha lite bilder från glassätningen sen! 

Jag slutar skolan vid 5, så vi hörs när jag kommer hem!

avslutning

http://farm1.static.flickr.com/222/455875878_8a2eea609d.jpg

Som avslutning på kvällen så ska jag och en kompis kolla på Big broter och äta prinsesstårta. Det är vi värda. Nu gillar ju inte jag prinsesstårta, men det behöver man ju inte erkänna.. Vi hörs imorgon finingar!

pollenförkylning

pollen-allergin var nog faktiskt en förkylning... Jag sitter hemma och känner mig som om jag precis hart åkt in i en betongvägg, med andra ord så mår jag inte så toppen! Snoret rinner och halsen vill inte svälja. Kan ju för i helskotta inte bli sjuk nu, jag har ju sökning om typ mindre än 2 veckor... Det funkar inte, hör du mig sjukdom?!

Dock så hoppas jag att pollenet hjälper till, så att det inte bara är sjukdom. För då är jag ganska körd! Nu ska jag se på vad blir det för mat, bästa programmet!!! Efter det ska jag faktiskt bli bjuden på pizza, och det är ju alltid trevligt. Det är också trevligt att ha vänner som kommer och tar hand om en litegranna, skulle det vara en facebook-status så hade jag tryckt på gilla-knappen 400 gånger!

Förövrigt så skickade jag tillbaka nelly klänningen som jag köpte. Den var inte alls så snygg som den var i mitt huvud, så skickade tillbaka den direkt!

PUSS

dagens val



Jeansskjorta & halsband hm, klänning indiska och vita converse till det!

Nu ska jag borsta tänderna, sen slänga på lite lipbalm och sen åka till skolan. Min första lektion är sånglektion, så sitter och lyssnar på lite låtar för att få lite inspiration. Känns döjobbigt att jag vaknade och var helt svullen runt ögonen och halsen och dessutom hade ont i halsen och snorar! Men jag tror dessvärre inte att jag håller på att bli sjuk, utan jag tror att det är POLLEN! En kompis berättade igår också att han kände av det, så det kommer väl nu!

Efter skolan drar jag och övningskör, så vi hörs senare!

utbildningar hit&dit

Jag har den senaste tiden verkligen börjat älska matprogram på tv! Just nu så är det ju Sveriges mästerkock, och jag sitter bänkad!

En annan sak som jag också precis gjorde var att jag anmälde mig till två högskolor, till journalist utbildning med inriktning på mediateknik. Jag tror inte att jag kommer in, men jag kände att jag förlorar ju inget på att söka om jag nu inte skulle komma in på någon musikutbildning! Alla dessa skolor och utbildningar man ska hålla koll på gör mitt huvud extremt tungt, och jag känner mig bara förvirrad!

Förövrigt så vill jag säga ett jävla MEGAgrattis till Jenny, Lovisa och Joakim i min klass som kom in på musikhögskolan i oslo! Så himla kul för dem! :)

asa-snyggt!

Det här kan vara bland de coolaste taueringarna jag har sett!


förstorade läppar

Ja det funkade, läpparna blev större! Kanske inte någon enorm skillnad, men jag har ju redan ganska så "putiga" läppar så är kanske därför det inte blir så enorm förändring. Men jag tyckte det ändå var en kul grej, och jag kommer säkert att använda det! :)


dagens detalj


halsring från veronica

style by tyra



Fick hem ett paket från style by tyra idag! Undrar ni vad det var i? :)




Denna var det. Alltså ett lipbalm som förstorar läpparna. Det innehåller någon slags chili-sak så att läpparna svullnar! Håller på och testar det just nu, och det svider och sticker i läpparna som tusan! Får se om jag slänger upp en bild på resultatet, det beror ju på hur snyggt det blir haha!

judith&judith

Snyggt eller fult? Sahara Widoff har gjort ett samarbete med Com hem och designat dessa utstyrslar!


dålig tidsuppfattning

Jag kom på i sista sekund imorse att jag skulle blogga lite, så jag satte mig och tåg någon bild där jag tänkte visa er en liten bit av hur jag såg ut idag. Men sen så helt plötsligt är klockan alldeles för mycket och min spårvagn gick om 2 minuter. Så det var bara att stänga ner datorn och springa. Som ni märkte så kom det därför inte upp något inlägg imorse... Tänkte lägga upp bilden sen när jag kommer hem!

Nu sitter jag i datasalen i skolan och har precis vart och ätit lunch med några grabbar. Har ingen aning om vad jag ska hitta på då min nästa lektion börjar kl 13.10, alltså om 2 timmar...

sleeves

http://tattoomedia.gnux.us/wp-content/uploads/2010/12/sleeve-tattoo2011.jpg

Som ni vet så vill jag ju ha en sleeve, alltså tatuering på hela armen! Och jag vill så gärna att Benjamin också ska ha det, så vi kan vara värsta coola paret + att det är så jävla galet HETT!!!!!!!!!! Jag älskar verkligen :)

måste ha!



Jag skiter i om det här läppstiftet kostar över 300 kr, det vet jag redan att det gör, jag måste ha det! Eller en nyans som är exakt lika! GUD vad det är snyggggggggt!!!!!!!

ÅH NEJ!

Klickade precis in mig på min kompis Idas blogg, och insåg en inte så rolig sak... Igår så beställde jag en klänning som jag vill ha någon dag på studentveckan och sen i sommar, och idag så hade hon skrivit om att hon också hade beställt den. Kul att vi är supernära vänner, går i samma klass och nu ska ha exakt samma klänning. Skrattretande.

Berättade inte om klänningen för er eftersom jag som sagt hade tänkt ha den till studentveckan och sånt, så tänkte väl visa den mer då! Men nu så kan ni ju få se den, när jag ändå har berättat om den!




Klänningen är ifrån Nelly, och heter Siri dress om ni vill kolla in den närmare!

rosa

Alltid när jag kommer hem så byter jag om till sköna kläder om jag vet att jag inte ska iväg igen! Och de senaste dagarna, och väldigt ofta, så blir det den här vit&rosa-randiga tröjan! Den är så himla skön, lätt den skönaste tröja jag äger. Saken var idag som jag precis upptäckte att jag var ungefär helt rosa!!



Rosa läppar, rosa naglar & rosa tröja!

Jag som aldrig riktigt gillat rosa, men nu tar det större och större plats i mitt liv och jag gillar den starkt!

hemmeve

Den här dagen blev inte riktigt som jag planerade. Jag hann inte fixa mig imorse eftersom jag försov mig en hel timme(!!) så vaknade 20 minuter innan jag skulle åka. Så idag blev det ingen snygg Hanna som jag ville, och jag hann heller inte fixa ihop den "nya" grejen som jag skulle testa idag. Får se om jag har lust med det imorgon, vet inte just nu.

Efter skolan så åkte jag ju ut till min syster och så övningskörde vi. Det gick bra i början, men sen så skulle vi försöka med nya grejer och jag blev jättenervös och hade ingen koll typ. Så det kändes väl inte så jättebra, men man får väl inse att man inte kan allting på en gång och att köra bil är verkligen inte en lätt grej i början!

Nu kom jag precis hem, och ska fixa lite småsaker. Får se om jag slänger in något mer inlägg, är supertrött!

godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig och sova! Imorgon har jag bestämt mig för att testa en ny grej som aldrig har varit riktigt jag, men som sagt jag tycker ju om att testa nya saker! Hinner jag så visar jag det för er imorgon bitti innan jag åker till skolan, annars så kommer det nog upp under dagen ska ni se!

Direkt efter skolan imorgon så tar jag bussen ut till kolmården för att övningsköra med min syster och hänga lite med Selma. Blir myspys!

Imorgon har jag bestämt mig för att va snygg, så hoppas att det blir så!

GODNATT :)

Ann vann!

Jag tycker det var skitbra och rätt att Ann vann Amercias Top model. Jag har hållt tummarna på att hon skulle vinna från första avsnittet, så det var kul! Älskar såna här tv-program, och nu när top model är slut så börjar ju project runway nästa vecka! Toppen :)

http://catrinlofstrom.blogg.se/images/2011/ann3_126279661.jpg
Ann

origami svalor



Mötte upp min vän My på stan, så gick vi och köpte klädförgningsfärg och bullar och så gick vi hem till hennes enormt fina lägenhet! Väl där så färgade vi en av hennes jackor, åt bullar och så försökt hon lära mig att vika origami-svalor. Jag måste erkänna att jag var sämst på det, men någon gång måste man ju testa! Min är den vita lite missbildade, och Mys är den färgglada och perfekta haha!

Lunchdejt

Hade lunchdejt med Alicia idag, det var mysigt och det var nog länge sen som jag skrattade så mycket som vi gjorde! Hade skitkul, och så åt vi våran gamla favorit nämligen PAUS-sallad (det godaste!!!!!).





Sen hade vi lite kul och tog massa konstiga foton på varandra. Men hon är så fin hon min Alicia!

USA



Tänker ni haka på Amerika-trenden nu till sommar?

söndagstristess

Söndagar har verkligen en tung känsla, vare sig man gör något eller inte. Det är konstigt att man alltid kan känna att det är söndag liksom. Själv sitter jag hemma och har så tråkigt att jag snart börjar skrika tror jag. Jag har läst alla bloggar, kollat facebook 100 gånger på en kvart, kollat om det finns något roligt i kylskåpet (svaret på det var nej) och nu vet jag verkligen inte vad jag ska göra. Kanske läsa en bok?

Övningskörningen gick jättebra, det känns verkligen att det går framåt! Idag tänkte jag verkligen efter eftersom det var andra bilar runtomkring mig som skulle förbi och allt och jag fick många möten. Så det börjar kännas bra igen med bilkörningen!

Kanske att jag ska stänga in mig i mitt rum, sätta på superhög musik och prova massa kläder... Vet ju dock att när jag väl står där så kommer jag tycka att jag inte har några kläder. Så kanske skiter i det helt enkelt, blir ju faktiskt vad blir det för mat för tv4 plus om fem minuter. Per Morberg får bli mitt sällskap för kvällen!

asos.com

:
25 pund får du punga ut för att få den här underbara väskan! Från asos.

mot bussen

Mot kolmården för lite övningskörning i solskenet. Skinnjackan och solglasögonen är på!

miami ink

Ligger i soffan och kollar på Miami ink, älskar det programmet. Troligtvis eftersom jag älskar tatueringar haha! Var en tjej som gjorde en tatuering för att kunna visa upp den på sitt bröllop och jag tyckte den va skitful... Smaken är som baken, delad!

Om igår ja, en kompis kom och hämtade mig och sen så hittade vi på massa saker. Jag var hemma vid halv 1 igen, men sen så drog jag ut en stund vid 3 och så kollade vi på supermånen. Jag hade kul, och vad gäller den hemliga grejen så kommer den att förbli hemlig. Det är bäst så för alla :)

Nu ska jag vila tills min syster ringer, och då ska jag åka ut till kolmården och övningsköra!

blått läppstift

http://www.candyrenee.com/wp-content/uploads/2011/02/blue-lipstick.jpg
http://media.onsugar.com/files/2010/06/23/2/860/8609243/c841cbf0ac30e4f4_lipstick_1.jpg

Fasiken vad det skulle va coolt att ha ett blått läppstift. Någon som vet om det finns någonstans? Det understa tycker jag är snyggast, perfekt i sommar!

walking in memphis



Om man ändå kunde ha den där rösten som Sarah Dawn Finer har...

.


share

 

 

 


övningskörning

Kom precis hem efter att ha övningskört i en timme med min syster. Det gick jättebra, och framförallt så gick det framåt! Känns jättebra:)

Nu ska jag fixa mig lite, för fick ett samtal ifrån en kompis om att jag måste hänga med på en "hemlig" grej. Så det bär iväg om en stund, han skulle hämta upp mig. Jag som trodde att denna lördag skulle bli en hemmakväll och att det inte skulle hända ett skit. Men man kan ju ha fel. Vet inte hur länge jag blir borta, men har slängt in lite tidsinställda inlägg och så berättar jag självklart vad den "hemliga" grejen var sen när jag kommer hem ikväll.

Längtar till imorgon, för då ska jag övningsköra igen!

himla väder

Kul att vi fick en ny vinter IGÅR och idag så smälter allt bort så det kommer bli blött överallt... All snö droppar ner från taken och det låter som det regner. Var det verkligen nödvändigt att den där snön skulle komma då? Trött jag blir.

Idag står övningskörning på schemat, håll tummen för att det går framåt :)

Nu ska jag fixa iordning mig. Vi hörs under dagen!

Hur många lingon finns det i världen

Jag älskade filmen, det var verkligen en feelgood film. Ni måste se den! Sverrir Gudnason i sitt essä, han är så himla jäkla bra! Det är sjukt att han inte får fler större roller, men hoppas det kommer nu och att han blir Sverrir med hela svenska folket. Det är ju ett himla plus att han är så galet snygg också, eller hur? :)

Det var en scen där han hade lite halvt backslick och kostym, och jag dog lite så snygg va han! Oj oj oj.

Biodags

Kom hem för en timme sen, slutade alltså skolan runt 5 (så sent för en fredag...), och nu ska jag iväg igen. Denna gång är det dags för bio. Jag och mamma ska se "Hur många lingon finns det i världen", hoppas den är bra!



Berättar självklart hur den var sen när jag kommer hem!

bubbel

http://cdn.stureplan.se/blogs/hibbs/uploads/2011/03/tumblr_lb43tdSed91qaedipo1_500.gif

Tennis

Fick precis ett samtal ifrån Söderköpings tennisklubb... De sa typ inget, kanske tyckte de att jag skulle börja spela tennis?

snöoväder

När det här läggs upp sitter jag förmodligen och skakar en shaker eller slår på en bongotrumma, men andra ord jag har musikalorkester-ensemble! Från halv 2 till typ 5 ungefär, är faktiskt inte det roligaste att ha på en fredag.

Till lunch åt jag spaghetti & köttfärssås, och det va gott! När jag åkte till skolan så fick jag massa snö i håret, för att den förbannade snön är tillbaka... Inte kul, det ska ju för tusan bli vår nu. Såg på vädret att det på tisdag ska bli 11 plus grader, känns inte som det är sanning just nu men man kan ju alltid hoppas!

Precis innan jag åkte till skolan slog det slint i skallen på mig, och jag ville byta kläder. Jag stod därför lite för länge och provade massa kläder. Om jag bytte till slut? Ja det får ni veta ikväll!


dagens detaljer


Armband och Ring från Lindex!

sluta be då!

http://www.collegefemme.com/wp-content/uploads/2011/02/whoever-is-praying-for-snow.jpg

hemmapaus

Jag var ju tvungen att va "värd" imorse som jag berättade om igår. Så jag var i skolan vid 8.20 och satt fram till klockan 10 och bara tittade på film och svarade på lite frågor. Efter det så åkte jag direkt hem, för jag var galet hungrig eftersom jag inte hann äta frukost imorse. Så nu sitter jag hemma, börjar nästa lektion vid halv 2. Mamma ska laga lunch till mig, ville inte äta pannkakor som det var i skolan... Inte min favoritmat!

Natten bjöd inte på så mycket sömn denna gång heller. Vid halv fem var jag fortfarande vaken, och ska jag vara helt ärlig vet jag inte om jag har sovit något alls. Gick upp vid 7 i alla fall, så även om jag somnade till vid 5-snåret så blev det ju inte så sömn direkt. Så får se hur länge jag kan hålla humöret uppe innan jag blir som en zombie. Ska ju på bio ikväll med, lär ju bli lyckat!!

Nu ska jag kolla lite på tv, kanske slumra till lite i soffan. Ser på efter tio just nu, Carola är med och hon kan man ju alltid titta på och störa sig på hur löjlig hon är (behöver väl inte erkänna att hon inte är min favorit haha)!


Jag och min systerdotter Selma i vintras, saknar henne!

friday


Kör på svart tröja och jeans idag, kände att det inte var en bra kläddag! Därför blir det ingen rolig bild heller. Men jag har faktiskt rosa läppstift, och det är så himla fint. Jag försökte få en bra bild på det men lyckades inte så bra!



Här kan ni i alla fall få en aning hur det ser ut. Läppstiftet är köpt på Mist och är ett matt läppstift. Jag älskar det, och kommer vara ett perfekt sommarstift!

american idol

American Idol slutade precis, och det var en kille som sjöng som va galet bra! Nu ska jag nog gå och duscha, kolla om jag hittar något att ha på mig imorgon, se på Big Brother och sen gå och lägga mig. Imorgon ska jag va i skolan vid 8.20 även fast jag har sovmorgon till 13.30... Jag har blivit utsatt att vara "värd" för nior som söker till min skola, så där försvann min sovmorgon, jävla skit faktiskt!

Men får hoppas att morgondagen blir en bra dag ändå, ska på bio med mamma på kvällen och kanske ut och äta efter det så det blir ju trevligt!

Förresten så är det så himla kul att det börjar komma in lite fler kommentarer, blir alltid lika glad av det!! :)

misslyckat!

Som ni vet så sitter jag ju och söker till massa skolor just nu, och så hade jag sökt till en skola som heter Kävesta folkhögskola, till deras jazzprogram. Och vad får jag för svar ifrån dem då? Jo detta :



Kul att jag gör bort mig så mycket att jag skickar in ansökningspapper till en skola som inte ens undervisar i sång... HAHA!!!!! Men men, man ska väl kunna bjuda på sig själv ibland också :)

min fina Amanda!



Fikade med Amanda idag, och pratade om allt som finns att prata om! Är alltid så skönt att snacka med henne, för hon förstår mig! Det är så konstigt att tänka på att bara för några månader sen så kunde vi knappt vara i samma rum, och ännu mindre prata med varandra! Skönt att det har utvecklats till en riktigt bra vänskap i alla fall haha.



Haha hon skulle också fota till sin blogg samtidigt! Ser ni att vi fick rosa sugrör?! Så fint :)

fulast.se

Det här kan verkligen vara bland det fulaste jag sett! iPhone-skal som ser ut som kaniner, med svans och allt... Nej usch så hemskt! Kan inte en telefon, bara få vara en telefon?


slappdag

Idag ska jag ha en ganska så lugn dag har jag bestämt mig för, därav det slappa klädvalet. En tröja från gina och tights från monki. Kör nog med dr martens till! Är på väg till skolan snart, och så ska jag hinna med en fika med Amanda och sen träffa Frida lite senare på dagen! Kommer bli hur mysigt som helst, bara få umgås med lite vänner i det sköna vädret! :)




Här har ni mig idag i alla fall, plattade håret med för jag orkade inte fixa lockarna. Mitt hår är så extremt slitet och jag är verkligen i behov utav en klippning... När finns tiden till det mån tro?

Nu måste jag springa till spårvagnen. Puss på er!

kvällsglass

Avslutar kvällen med lite glass och Big Brother. Imorgon börjar jag klockan 11, så jag hoppas att jag somnar skapligt idag så jag kanske kan få sova ut en stund. Men det märker jag ju inatt. Jag är som sagt sjukligt trött, så behöver verkligen få sova!

Saknar någon att sova med!

hungrig

På tvn visas Vem vet mest och jag sitter och svarar på alla frågor. Kommer ni ihåg när jag var med i det programmet? Det gör jag, och det var kul! Jag svamlar väldigt mycket just nu för att jag har blivit så galet hungrig, men får inte tag på mamma så kan inte veta om jag ska laga mat eller om hon ska göra det och jag börjar bli galen haha. Hoppas hon kommer snart!!!!

Nej, vad i tusan ska jag hitta på för att ignorera denna kurrande mage? Måla naglarna kanske, men då måste man välja färg och det är ju jobbigt. Duscha kanske, nej men då måste man klä av sig och hålla på... Alldeles för jobbigt. Så jag får väl helt enkelt sitta här, och svara på frågor till vem vet mest.

Elle


bak och fram...

Kvällen ska jag tillbrina med min fina vän Elle, och förhoppningsvis någon god mat! Mamma är inte hemma, och jag orkar inte laga något själv så hoppas hon kommer hem snart! Nu blir det läsning och inspirations tid! :)

väska!



Snygg väska ifrån Scorett

powerplate

http://blog.fitnesstown.ca/wp-content/uploads/2010/12/powerplate.jpg

Jag skulle vilja ha en sån här vibrator-grej. Den är tydligen jättebra, och fatta vad smidigt att kunna ställa sig på den och köra lite övningar hemma framför tvn eller nått sånt! VILL HA VILL HA VILL HA

god morgon

Idag skulle det komma några hantverkare eller nått hem till oss, och det stod att de skulle komma mellan 7 & 16, men tror ni inte att min mamma tvingar upp mig ändå vid sisådär halv 7 BARA för att hantverkarna inte ska behöva se mig sova... Och de ska inte ens göra nått inne på mitt rum utan typ fixa rör och sånt i kök & badrum. Så här sitter jag, klockan är 8 och har vi sett några hantverkare än? NEJ!

Det roligaste med att bli väckt vid halv 7 var att jag hade sovit ungefär 2 timmar då jag inte kan somna på nätterna... Så det här blir säkert en skitkul dag! :)

Ska åka till skolan snart, vi hörs!

för bövelen

Jag blir så arg!!! Jag skulle ladda ner nästa avsnitt av glee som jag alltid gör, men så idag så funkar det inte för det är någon jävla konstig fil. Så då installerar jag ett program som ska göra om den filen så att den ska kunna gå att spela upp, men tror ni inte att alla program bara ballar ur totalt eller? Nu funkar typ inget alls... Ibland blir jag så arg på mac för man fattar ju för fan inget, men jag älskar mac och vill inte ha en pc!

Nu ska jag lämna datorn en stund, se om jag den vill samarbeta om ett tag.

konstigt...



Tror jag lider av något så sjukligt trött jag är, spelar ingen roll vad jag gör jag är ändå så trött. Fan måste kolla upp det här snart! Kanske är någon vitaminbrist eller något...

Idag har jag ändå haft en glad dag, och jag har tydligen varit snygg så det är ju tummen upp! Bockat av ytterligare TVÅ saker från listan har jag också gjort, musikhistoriaprov och muko-broschyr! Skönt, skönt & skönt! Ska se om jag orkar sitta uppe till Big Brother, annars går jag väl och lägger mig rätt så snart om jag inte däckar i soffan.

Glada!



Albin, Calle och jag imorse! Vi fotade inför en skolgrej som ska va inlämnad imorgon, och jag har precis blivit klar med min. Det känns skönt, och vet ni vad det betyder? Jo de betyder inga mer skolgrejer den här veckan, förutom musikövning men det är ju okej! :)

dagens val




Tröja weekday
Jeans lindex
Skor weekday
Hårring hm
Ring lindex

Så går jag runt idag :)

tjuvtitt



sneakpeak, visar hela dagens senare! Nu bär det av till skolan för PROV! bye'

föda barn

En unge i minuten sitter jag och kollar på, och jag måste erkänna att fy fan vad ont det verkar att föda barn. Självklart så är det värt det sedan när man får sitt lilla barn, men vad man måste genomlida! Förstå innan alla bedövningar fanns och alla kvinnor födde barnen hemma utan hjälp ifrån barnmorskor och liknande, FY!

Efter allt skrik och all smärta så får man en liten unge som de lägger upp på ens bröst, och helt plötsligt så finns det ytterligare ett liv här på jorden. Rätt så fascinerande!

http://www.lenarbild.se/barn17.jpg

veckans väska? ;)


jag hatar verkligheten

 


opera hit och opera dit

Det är inte lätt när man ska lära sig hur många operor som helst, när man ska lära sig 22 klassiska låtar med titel och kompositör och dessutom kunna svaret på en massa frågor om musikhistorien och dess gubbar. Nej det är banne mig inte lätt, och det hjälper ju inte när man har tusen andra saker att tänka på samtidigt.

Jag kan inte ta en paus, men vill så gärna! Vart ska man hitta orken och lusten till detta? Är det någon som har ett svar på den frågar så får ni jättegärna meddela mig!

Ska i alla fall snart ta en paus och springa ner till affären med mamma, vi har tydligen ingen mat att äta ikväll. Ska passa på att köpa lite sockerdricka så att jag kan ta mig ett glas av min nya Bacardi till kvällen :) Här bryr vi oss inte om ifall det är skola dagen efter nej nej!


bortskämd?!

Min mamma kom hem från Stockholm för en stund sedan, och hon hade köpt massa saker till mig! Det var kuligt tycker jag!! :)

1kg m&m's, ett par vita converse & en genomskinlig "väska" från ordning&reda som jag velat haft ett tag!


Bacardi Razz, supergott!!

OCH!!!!!


Mina älskade skor ifrån Weekday! Dom var högre än vad jag trodde, men jag ska fan använda dom ändå! De snyggaste skor jag någonsin ägt jag dör!

Glad tjej! :)

(Men fastan då? tänker säkert ni! Ja, jag tänker väl kanske såhär, så länge JAG inte köper något så fastar JAG ju fortfarande. Sen om folk vill köpa grejer till mig kan jag ju inte styra över! haha)

söndagskväll

Som vanligt vid den här tiden på söndagar så är det ju Big Brother som gäller, så sitter och kollar på det. Efter det så tänkte jag gå och lägga mig och kolla på sista avsnittet av solsidan som jag håller på och laddar ner (hemligt självklart!).

Längtar lite till imorgon för då kommer min mamma hem igen, och med sig har hon ju mina skor!! JIPPI. Kommer säkert springa omkring i dom hela dagen som vanligt haha! Resten av imorgon blir väl inte så mer intressant än så, ska städa klart för orkade inte med allt idag och så ska jag plugga! Har prov i musikhistoria på tisdag och vill få minst VG, så då måste man plugga. Har också en inlämningsuppgift som ska in på onsdag, men tänkte att jag skulle göra den på tisdag efter jag slutat, jag slutar ju klockan 11 så har ju hela dagen på mig! Det blir bra tror jag :)

Nu ska jag kolla klart och sen hoppa i säng. Trevlig natt på er allihopa!

Bio på fredag!

http://www.gratishuset.se/wp-content/uploads/hur-manga-lingon-finns-det-i-varlden-283x400.jpg

Alex, 27 är en stor egoist och har misslyckats med det mesta i livet. Han har en usel relation till sin flickvän och är dessutom arbetslös.

När han så äntligen får ett jobb på Hudiksvalls Kommun vet han inte riktigt vad han ger sig in i. Plötsligt befinner sig Alex som ledare för ett gäng utvecklingsstörda och dom får honom steg för steg att se livet med nya ögon. Alex inser att alla människor är lika värda och har samma möjlighetatt växa bara man visar förtroende och respekt. Alex inser också attensam inte är stark utan tillsammans med andra blir man stark.

Filmen bygger fritt på Glada Hudik-teatern och deras verksamhet som gjort sensationell succé såväl i Sverige som internationellt.



Premiär nu på fredag, och jag bara måste se den! Försöker hitta någon fin vän som vill följa med, så om ni ser här och vill hänga med så säg till!! :)


Så snyggt!!

Lace Cropped Kaftan
Den där tröjan hade jag inte tackat nej till!! CRAVINGS!

diskberg

Har precis diskat i vad som känns som ett helt liv, var ett helt berg av disk som jag inte orkat ta itu med. Men nu blev det gjort och det känns rätt skönt, en sak man kan pricka av från listan. Så nu ska jag smörja in mina torra händer och sätta fart med att städa i mitt rum, och efter det blir det dammsugning i hela lägenheten.

Har hela kvällen på mig då My smsade och berättade att hon fått magsjukan, så tur att hon inte kom hit och smittade mig!! Mer städtid åt Hanna :)


så trött så trött

Det finns inte ord för hur trött jag är idag, vet inte vad det är med mig haha. Jag vaknade vid halv 9, men kom inte upp ur sängen förens klockan 12. Sen tog jag en dusch och försökte piggna till men det går för tusan inte. Så funderar faktiskt på att lägga mig i soffan och sova en timme och se om det känns bättre sen för idag måste jag verkligen plugga och städa och ikväll kommer ju My hit så då kan jag ju inte vara trött!

Nej nu ska jag kolla på disney channel och sova en stund, vi hörs sen!

vår



Jag skulle inte säga nej till att gå omkring i någon av dessa härliga skor till våren & sommaren. Kan väl köpas för runt 1000-lappen si så där!

nedbäddad

Ligger nedbäddad i sängen och väntar på att min älskling ska ringa. Har precis kollat på filmen som jag skrev om igår "Till det som är vackert", och det kan ha varit en av de konstigaste filmer jag sett. Ser man den så märker man hur lätt det är att tappa förståndet och hur lätt ens påhittade tankar kan styra en. Läskigt! Det var riktigt bra skådisar dock, så det lyfta ju hela filmen mycket! Jag vet inte om jag vill tipsa er om att se den... Jag känner mig konstig efter att ha sett den, och att krypa ner själv i en stor säng nu känns inte optimalt.

Men som sagt, gillar ni såna filmer så kör på!

Nu ska jag sova, för imorgon väntas storstädning, plugg och ölkväll med mina kära vän My! Godnatt på er

mat-update

Jag fastnade i ett asbra samtal om känslor med Ida, så mat frågan glömde jag helt bort. Men så kände jag nu att man faktiskt kanske borde äta något. Så jag rotade igenom frysen och hittade tll min glädje en äcklig Billys panpizza, och cool som jag är så har jag ju öl i kylen. Så pizza, öl & melodifestival. Kan det bli mycket bättre? ;) hahahha


ensam

Bestämde mig för att ta en hemmakväll, igen haha! Men ska verkligen fixa med plugg och om jag inte är för trött sen efter melodifestivalen(!) så ska jag ta ett ryck och städa upp lite i mitt rum. Jag har verkligen för mycket saker överallt, men inget vill jag slänga... Jag slängde faktiskt en hel papperspåse med grejer för någon dag sen, men det märks NOLL skillnad!!

En annan grej när jag är ensam hemma är fan att jag inte har någon lust alls att fixa nått att äta... Har suttit hungrig ett tag, men har inte lust att ställa mig vid spisen och laga mat. Vem gör sånt? Kommer för fan dö när jag bor själv sen haha

VILL ni veta en sak? Klart ni vill! Mamma ringde och berättade att hon har köpt mina skor idag. Det lyser verkligen upp mina känslor just nu :) Så har bestämt mig för att ha dom på tisdag alla redan, om dom inte behöver klackas om först OCH om det inte är för blött!

Nu ska jag fan kolla i kylen om det finns något att äta!

Ben&Jerrys

Ja nu är det ju så att Ben&Jerrys, den godaste glassen i universum, ska öppna en butik här i lilla Norrköping. Om jag är glad över det? JA :) Eftersom deras glass som sagt är min favorit, så kommer det ju va perfekt i sommar om man vill käka en glass och bara gå dit och be om en skopa!! JIPPI

http://obsessivecuteness.blogg.se/images/2008/chunky-monkey-2_18514679.jpg

Detta är en av mina favoriter!!

Viktor Jan Birger Röör

Hemma igen efter Viktors dop, det var trevlligt :) Tog inte så mycket bilder men här kommer en halv dålig ifrån min telefon. Nu är jag alltså hemma igen, och jag vet inte vad kvällen har att bjuda på än. Antingen blir det en hemmakväll med plugg och melodifestival, eller så drar jag iväg till en kompis! Lutar nog åt hemmakväll, har mycket plugg som jag måste fixa!


Dop



Nu drar jag på min brorsons dop. Vi hörs sen!

Till det som är vackert

Efter big brother ikväll ska jag lägga mig och kolla på den här filmen om jag orkar, annars så kollar jag på den när jag vaknar! Det är en ganska ny svensk film med Samuel Fröler (skärgårdsdoktorn) i huvudrollen. Har hört mycket om att den är bra, så har ganska höga förväntningar!

http://www.filmkritikerna.se/wp-content/uploads/2010/11/Till-det-som-%C3%A4r-vackert.png

Berättar självklart för er hur den var efter jag sett den! :)

mänsklig miniräknare

Var ett inslag precis på skavlan om en man som kallades för den mänskliga miniräknaren. Han kunde typ räkna ut allt i huvet, och han kunde säga vilken dag alla datum var vilket år som helst. Hur coolt är inte det? Fasiken vilket bra betyg man hade fått i matte om man hade den talangen!!


sminkpalett

http://wolfhound.blogg.se/images/2010/grejs2_116551729.jpg

Fick den här av min mamma idag, tyckte jag var jättekul! Jag har verkligen börjat tycka att smink är kul, och jag älskar att testa nya grejer! Så nu har jag stått och sminkat mina ögon ett tag, men med olika fäger på båda ögonen. Blev riktigt nöjd, men jag ska nog inte gå ut med olika färg på ögonen haha!

Min mamma ska åka iväg med sin kille ikväll, så hon ville att jag skulle sminka henne till det. Dom ska tydligen upp till stockholm och ha en weekend där! Så hon kommer inte hem förens på måndag kväll. Och kommer ni ihåg vad jag skrev för någon vecka sen om hennes stockholmsresa?

Jo hon ska ju köpa de här skorna till mig om de finns kvar!! Kunde inte va gladare, bara jag vågar gå i dem!



godmorgon

Vaknade upp för någon timme sen och nu tittar jag på efter 10 med malou. Tycker det är ett bra program, oftast i alla fall! Både inatt och idag har mitt huvud gått på högvarv, det är så mycket som händer just nu i mitt personliga liv och det är verkligen inte kul. Igår bevisade mycket för mig, men det var inte det som hände som gjorde att jag förstod utan det var det som inte hände. Det som personen valde att inte göra, och det sårar något enormt.

Så om det inte strömmar in inlägg idag så vet ni varför, jag har mycket att tänka över. Jag måste försöka inse vad som är viktigast för mig, och för att jag ska må bra!

Hoppas ni får en bra dag hörni :)

godnatt!

Håller på och kollar på senaste avsnittet av stylisterna, men det hackar jättemycket så börjar tröttna på det nu. Kanske ser klart det imorn om det inte blir bättre! Imorgon är jag ju som sagt ledig, och jag har inget inplanerat! Det känns faktiskt skönt. Eller jo, en sak har jag ju faktiskt planerat och det är ju plugg! Som vanligt så kommer man ju inte ifrån studerandet. Den här gången står det musikhistoria på schemat och lite muko också, samt att jag måste öva på mina sökningslåtar massa massa och massa! Nej nu ska jag se om stylisterna vill leka med mig eller om jag hoppar i säng.


photobooth i all sin glans (?)

GODNATT PÅ ER!

dagens val

Jag har en sak att erkänna... Jag kunde inte hålla mig till fastan, och hur länge klarade jag mig? EN himla dag... BAJS vad dålig jag är. Men alla kan väl misslyckas, och jag får väl faktiskt erkänna att jag inte betalade det själv. Så jag köpte ju inget själv om man ska va helr ärlig haha.

Kom i alla fall hem med det finaste läppstiftet någonsin i korall färg, en ring, ett armband, ett nagellack, en tröja och så den finaste blusen jag sett på länge:



Jag vet att det inte syns så mycket, men ska se till att ta ett kort i något bra ljus på den en annan dag! Jag är så himla glad över mina köp! Men nu är det köpstop på riktigt... !!!

jeffrey campbell






Om någon vill ge mig en present, så ge mig dem här! Finns på henrykole för den ynka prislappen 1630 kr!

guldring

Har ni hakat på den nya trenden med guldring i håret? Det kan vara en liten runt en tofs eller en lite större runt en knut som jag har på bilden. Jag lyckades väl inte med den snyggaste uppsättningen just nu kanske, men jag tycker att hela idén verkligen är så sjukt snyggt!!




Vad tycker ni?

tråkigt

Sitter hemma och har det tråkigt. Har fixat klart alla ansökningspapper och ska gå och posta dom om en stund och sen ska jag åka och handla för det blev aldrig av igår.

Jag är också ledig fram till tisdag nu, så det känns skönt! Men har ingen aning om vad jag ska hitta på, förutom på lördag för då ska jag på dop. Nej nu ska jag se om jag kan hitta nått att äta.

"snygg" bild på mig just nu, det är såna här bilder som kommer fram när man är uttråkad!


dagens val



Såhär ser jag ut idag om någon av er undrade! Tights och transparent från monki, jeansväst från jc. Sitter vid köksbordet och dricker äcklig saft och ska åka till skolan om tio minuter! VI hörs senare hörni :)

fasta

Idag börjar fastan, och jag har tänkt vara med! Att fasta behöver inte betyda att man ska fasta ifrån mat, dryck och sex som muslimerna gör för att känna medlidande med de människor som inte har det så bra, utan man kan i stort sätt fasta ifrån vad som helst.

Jag hörde idag att min vän Alicia ska ha en bloggfasta, och själv tänker jag ha en klädköpe-fasta! Det blir inga klädköp för mig förens den 23 april då fastan avslutas. Tror ni att jag kommer kunna hålla det? Jag är ju i stort sätt köpberoende...

Ska du fasta? :)

jag & jag



Här sitter jag med bilder på mig själv. Man måste nämligen skicka med bilder på sig själv till vissa skolor! KUL? nej inte direkt... Så nu blir det klipp klipp

papper papper papper

Sitter här igen och fixar med sökningspapper, jag förstår inte hur mycket det är egentligen!! Imorn ska jag skicka iväg de flesta så att det är gjort, så nu fixar jag det sista och ska ta med noter till min lärare imorgon så han får kolla att de stämmer!

Hade slutprov i religion idag, och det var verkligen ett stort prov. Jag satt i två timmar, TVÅ TIMMAR! Så länge har jag aldrig suttit med ett prov i hela mitt liv. Han kan verkligen sätta ihop svåra prov den där Björn. Bara massa frågor där man ska skriva långa uppsats svar. Men nu är det ju gjort i alla fall, så nu blir det ingen mer religion för min del. Hoppas på ett MVG i kursen, så håll tummarna för mig :)

Nu ska jag fixa det här sista och sen ska jag nog slappa framför tvn en stund. Ska åka och handla med mamma ikväll någon gång med! Aldrig finns det tid för vila.

ett minne




Även om jag ser helt förstörd och trött ut på dessa bilder så kan jag inte låta bli att sakna det vi gjorde så himla mycket! Det var så kul att sminka sig sjukt överdrivet och sedan få stå på scenen med min klass och en grym symfoniorkester! Det är en upplevelse jag aldrig kommer att glömma, och jag är glad över att vi fick möjligheten att göra den. Ett minne för livet kan man verkligen kalla det. Det var så mycket arbete med det och man la ner hela sin själ i det ett tag där kändes det som! Nä, son-projektet och expedison säger jag bara!

blöta skor = tummen ner!

Imorse när jag skulle åka till skolan så tittade jag ut genom fönstret och såg att solen sken. Yes tänkte jag och för att öka på vårkänslan ännu mer så tog jag på mig mina gröna älsklings converse! Allt gick toppen enda tills några timmar senare då jag upptäckte att det var hur blött som helst på marken och dessutom så regnade det. Hallå, det skulle ju vara fint väder? När jag hade tagit dom gröna skorna och allt...

Så nu när jag kom hem var jag helt dyngblöt om hela fötterna och det blöta hade till och med letat sig upp genom sulan och allt till skons uppsida. Sjukt och inte kul alls!


ännu en kväll ...

full utav sökningspapper hit och dit! Det är så mycket papper som ska med som man inte tänker på, hur svårt ska det vara att anmäla sig till en himla skola liksom?

Har precis skrivit ett personligt brev till en av skolorna, imorn ska jag skriva två till. Kanske tar samma, får se! Känns lite tråkigt dock, men det får bli tiden som avgör. Ska ni söka till några skolor?

Skickade in pengar till en av skolorna idag med, så får väl svar från dom snart också! Gud jag börjar verkligen bli nervös för alla jäkla uppspelningar! Hoppas man kommer in i det, så att man bara känner att det är kul och kör på som fasiken. Jag vill ju verkligen göra mitt bästa ifrån mig, men har så jävla svårt för det när jag blir nervös!

Nu ska jag hoppa i säng, och ladda inför jazzensemble med bästa boysen imorgon! Erik & Albin, det är fina pojkar det och extremt duktiga musiker! Är glad över att jag känner dom!

GODNATTEN PÅ ER

old picture

Kanske saknar jag att vara ensam, kanske saknar jag bara det som var. Jag vet i alla fall att så som det är nu vill jag inte ha det. Hur mycket måste man älska innan det tar slut? Finns det ett slut? Jag älskar, och det kommer jag alltid göra men till vilket pris? I mitt huvud finns det inget slut på det här, och jag vill inte ha något heller. Kan inte allt bara lösa sig?!


gammal bild, då det var party med julia.

belöning

Kom precis hem från konserten och det gick bra, och det var kul! Fick 100 kr av en vän till mamma som var och tittade, så på vägen körde vi in på mc donalds och köpte lite mat! Det får vara min belöning hihi :)

Just nu sitter jag och blöder, så försöker få stopp på det och sen ska jag äta och PLUGGA religion som en stucken gris!!!



Glad men trött tjej :)

konsert

Jag har nog helt och fullt glömt att berätta att vi har konsert med skolan ikväll, på crescendo klockan 19.00. Så om ni hinner se det här innan och har lust så kom förbi vettja :)

Jag är dessutom konferencier, så det blir nog spännande!

Jag ska åka nu, för ska svänga in en snabbis på hm och kolla om dom har fått in en klänning jag ville ha! Sen drar jag ner till crescendo för soundcheck och lite sånt.

Vi hörs när jag kommer hem!



PEACE OUT

vad har hänt?!!!!!!!!

Såg precis att det har blivit en ENORM ökning i er läsare idag! Undrar varför? Kul att ni hittat hit i alla fall, och stanna gärna kvar :)


ungefär såhär känner jag mig idag, TRÖTT!!!

olust

Åkte hem för att plugga, men har ingen lust. Det känns inget kul när allt liksom går på halvfart och inget fungerar som man vill. Skolan orkar jag inte ens prata om just nu, imorn har vi slutprov i religion och jag måste få bra på det provet! Jag har vissa vänskapar som inte är så kul just nu, och kärleken känns heller inte toppen.

Det är så jävla tråkigt när man vill så mycket och man vill bara bra saker och att allt ska bli bra för alla, och så får man bara skit tillbaka. Eller nästan ännu värre när man inte ens kan få någon respons alls, och inte några svar. Jag känner mig helt bortgjord på många plan, antagligen för att jag vill för mycket.

Jag tänker inte vräka ur mig mer här nu, idag skulle ju bli en bra bloggdag... Känns som det skeppet sjönk till botten. Men nu vet ni varför inte blogginläggen strömmar in.

Nu ska jag råplugga, eller försöka hitta någon ork till det!

puss på er

bloggpaus

Jag har haft en liten bloggpaus idag, har haft fullt upp hela dagen! Först nu som det finns en lugn stund och då tänkte jag titta på Big Brother, och sen gå och lägga mig. Här nämligen åkt på migrän, och det vill jag inte ha kvar imorgon!

Så vi hörs imorgon igen! Då ska jag ta igen lite förlorad tid :)

big brother

Kollar på Big Brother, programmet som jag älskar att titta på. Men måste säga att söndagsprogrammen är skittråkiga. Man får ju bara se sånt som man redan sett under veckan!

Vad hittar ni på ikväll då?

Jag ska nog gå och lägga mig efter BB är slut, och njuta av att jag har sovmorgon till klockan 10 imorgon! Jag kommer börja klockan 10 varje måndag nu fram till studenten! Vi har ju avslutat massa kurser, så nu är det lite mindre tid i skolan, bra tid som kan läggas på övning nu inför sökningarna!! På tisdagar slutar jag klockan 11 också, jippi!!

Men god natt då mina fina läsare :)

The body shop

Var och köpte en ny ansiktsscrub på The body shop häromdagen, och då visade det sig att de var någon slags klubbdag så man fick med sig det här paketet hem bara man handlade något!

Det var fint tycker jag :)


Paketet innehöll en Mango body butter, en mango body scrub och ett läppglans!


Det kommer användas flitigt!! :D

dagens val

Har pluggat konstant nu i ett flertal timmar, så nu blir det en paus! Ska dra ut på en långpromenad i solskenet, och sen direkt efter det ut på en övningskörningstur! Nu ska jag banne mig ha det där körkortet snart :)



Slängde på mig en enkel outfit idag bestående av en tröja från cubus och tights från hm. Inget speciellt alls, men märkvärdig behöver man ju inte vara på söndagar!

Hejsvejs!

söndag (igen)

Idag är tydligen en städdag, min mamma springer runt och städar som en galning och försöker få mig att hjälpa till. Måste dock erkänna att jag inte har någon lust alls haha. Dessutom så måste jag verkligen plugga idag eftersom det inte blev så mycket av det igår. Ska även försöka hinna med en promenad och köra lite bil! Rensa garderoben vore bra om det blev gjort också!

Får se hur mycket av allt det där jag hinner med, måste sätta igång nu ifall jag ska ha en ärlig chans!

"mitt" rum

Jag var hemma hos min pappa en snabbis på förmiddagen. Jag tittade in i mitt gamla rum som jag hade när jag bodde där, och såhär såg det ut. Något slags förråd och pantrum har det förvandlats till!

Lite kul att tänka att jag faktiskt bodde där en gång i tiden.

Love generation

http://www.gemzell.se/blogg/wp-content/uploads/2011/02/Melodifestivalen-2011.jpg

Ni glömmer väl inte att rösta på Love generation ikväll i andra chansen! Min vän Melanie är ju med där, så nu hoppas jag att ni alla röstar så de går vidare till final! Det förtjänar dem verkligen!!

Industrial

Jag funderar jättemycket på att göra en industrial, som nedan på bilden! Vas tycker ni?!

Jag skulle dock inte ha sådär stora kulor! Men som passade mitt öra :) Tycker det är supersnyggt!

http://felixvincent.blogg.se/images/2010/industrial_18340267_89937989.jpg

Jag är bra!

Jag måste berömma mig själv för hur bra jag är på att köra bil! Ville bara säga det :)


Det här kommer därför ALDRIG att bli aktuellt för mig!
http://swelog.net/wp-content/uploads/2011/02/sv-varsta-bilf.jpg

trött?

Jag vaknade precis efter en 3 timmar lång "powernap", med andra ord så skulle jag vila ögonen i en kvart ifrån pluggandet men totalsomnade och vaknade upp nu. Så det blev inte så mycket plugg för min del för nu ska vi tydligen ut och köra bil jag och min mamma.

Mitt huvud hänger inte riktigt med just nu känner jag!


lördag = söndag

Ja, så kommer den här helgen vara för mig. Det kommer vara två söndagar med allt vad det innebär! Just nu ligger jag fortfarande i sängen, även fast jag vaknade för kanske 3 timmar sen, men jag har kollat på glee och läst massa bloggar och sånt. Avslappnande!

Men nu är jag fruktansvärt rastlös och vet inte vad jag ska hitta på för att det ska försvinna. Idag måste jag nämligen plugga religion tills jag stupar, jag måste få mvg på provet på onsdag!! I eftermiddag ska jag nog också ut och köra lite bil, men mycket annat står inte på schemat idag.

Jag borden og ta en promenad med, det är ju supersol! Kanske till och med drar på mig skinnjackan och en stor halsduk och bara går ut och njuter. Troligtvis kommer jag frysa då, men det är det nog värt för att få känna känslan av att våren kanske snart är här!

Nej nu ska jag plugga lite och äta frukost!

på spåret

Jag kör på en lugn kväll här hemma i soffan, för jag är så extremt trött plus huvudvärk! Så nu blir det På spåret och sen Skavlan, efter det hoppar jag nog i säng och kollar på ett avsnitt av Glee! Glee måste verkligen vara det bästa serien någonsin (förutom big brother kanske? haha)

Nej, nu ska jag kolla om jag har någon choklad hemma!

Vi hörs imorn mina finingar :)

http://www.rtpk.org/goteborg/pa-sparet-logga.jpg

ord

Har precis kommit hem efter sista skoldagen för den här veckan. Jag känner mig jättekonstig idag, helt deppig och bara nere. Men jag vet ungefär vad det beror på, så då kan man väl tillåta att det är så. Jag är en sån person som måste smälta saker, jag kan inte bara skratta bort dom eller så utan jag måste verkligen tänka över allt och ta in det så att det känns bra liksom. Hur är ni?

Just det, skickade precis in min första ansökan till folkhögskola precis nyss. Nu är det inte långt kvar, och jag känner hur nervositeten börjar smyga på! Men det är bara att köra på, går det inte så går det inte! Då får man väl hitta på nått annat med sitt liv.

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av glee och tycka synd om mig själv att jag är ensam. Saknar Benjamin något fruktansvärt mycket, det är inget roligt att vara själv!

Puss så länge

böcker

Här har ni de nya böckerna jag köpte igår



1. Haruki Murakami - Sputnik älskling
2. Haruki Murakami - Kafka på stranden
3. Björn Ranelid - Min son fäktas mot världen
4. Björn Ranelid - Kniven i hjärtat

Läsdags med andra ord!

matmatmat

Mötte upp mamma efter att jag hade hämtat min studentmössa! vill ni se den? :)

Vi gick en kort sväng på stan, jag köpte några böcker som jag tänkte visa lite senare. Så köpte vi med oss mat hem, gissa vad?

Jo, PAUS! MUMS!!!!!



Det här är bland det godaste som finns!

lunchöl

Jag och Malin skulle gå och hämta våra studentmössor, men vi kom 1,5 timme för tidigt så vi bestämde oss för att gå och dricka en kopp kaffe. Men medans vi gick så tänkte vi att en öl skulle sitta fint! Så det bar av till munken för en öl klockan halv 2 på dagen :)


atlantis

Håller på och letar upp låtar till musikalen som vi sätter upp i Juni i skolan. Ska nämligen få ner dom från youtube till en skiva, så det är lite pilligt. Men det är ju alltid något att göra!

Vad hittar ni på en onsdag som denna?

När jag är klar med det här ska jag nog rensa garderoben eller nått sånt. Känner för att bli av med lite grejer, plus att jag är uttråkad så det skriker om det men ändå för trött för att hitta på nått vettigt!

Nej nu ska jag fortsätta så jag blir klar!

pussen


frukost



Sitter här med min miniyoughurt och försöker vakna till. Idag känner jag mig inte alls på topp, men hoppas det går över med morgontröttheten om en stund! Jag ska snart åka till skolan för att sjungelisjunga ett tag, och sen vet jag inte hur skoldagen ser ut riktigt men det märks väl!

So long kamrater

Ulrik (Emil i lönneberga?)

På senaste tiden har jag fastnat helt vid små personer som sjunger för bra för deras ålder. Jag tycker den här lilla killen kan utvecklats till något riktigt bra, toppen!



Visst ser han ut lite som Emil i Lönneberga? :)

avslutat

Avslutade precis ett samtal med min lärare Marcus, så nu sitter jag här och lägger upp lite blogginlägg tänkte jag. Idag har jag haft skola, fikat med Alicia, och gått en sväng på stan och köpt en ring som ni såg i inlägget nedan!

Men på tal om avslut,

- Idag hade jag min sista naturkunskapslektion
- Idag hade jag min sista religionslektion
- Idag hade jag min sista svenskalektion
- Idag hade jag min sista engelskalektion

Förstår ni vad skönt?! Jag känner mig helt lycklig :)

NY!


Ring från Lindex!

dagens val

Idag då!

Jeans - Lindex
Tröja - Gina Tricot
Skor - Dr Martens

RSS 2.0