laleh

Jag mår fortfarande sjukt dåligt. Räknade inte med att bli såhär bakis, det är lite komiskt! Nu har jag i alla fall försökt täcka över mitt hemska face med lite smink och ska snart bege mig ner mot stadens konserthus och lyssna på Laleh. Jag hoppas det är en avslappnande konsert som man bara kan njuta av och att det är en chill stämning!

Efter konserten ska jag hämta upp min karl som kommer med tåget från Göteborg. Så ikväll slipper jag sova själv och det ska bli så underbart!


Dagen efter

Kom hem vid 3 inatt så det blev ju inte så fasligt sent, men det vart mycket vin och för mig som inte har "festat" sen februari så tog det rätt hårt. Jag mår inte så bra idag, huvudvärk och illamående står högst upp på listan. Det var heller inte superkul att bli väckt av solen kl halv 9, men det får man väl ta!

Anki tog två bilder på mig när jag var mitt i att berätta en historia. Den måste ha varit intressant... ?


Afterwork

Snart sticker jag ner till jobbet, vi ska nämligen ha lite after work inne på cafet! Dels för att vi klarade vår budget men också en liten avskedsfest för vår chef Evelina som tar sitt pick och pack och drar till Stockholm på onsdag.

Hoppas på en superhärlig kväll!


Frukost

Idag blev det jordgubbar till frukost, mums!


dirty loops


love this

Fashion against aids - HM


kolmården

Idag har jag hängt med mina små busungar i Kolmården. Vi var ute den mesta av tiden och njöt av att solen tittade fram. Välbehövligt med lite familjetid ibland!

Gammal bild på min Selma

Mums


mutantfinger

Jag vaknade vid halv 8 imorse av att jag hade superont i min hand och att den hade somnat. Så försökte skaka lite på den och somnade om. När jag sen vaknar en timme senare så är mitt pekfinger ENORMT! Svullnaden har fortfarande inte gått ner, och jag kan knappt röra det. Haha helt sjukt, har ni varit med om det någon gång?

yes or no?

Är så sugen på att beställa den här. Den finns inte kvar i Norrköpings-butikerna längre, och på internet finns det bara i vitt. Är lite kluven i frågan "hur mycket kommer man använda den när den är vit", dock så är den ju supersnygg i vitt och lite mer speciell. Tråkigt är ju bara att det är många som har skaffat sig denna, men man kan ju alltid matcha den på sitt eget sätt...

Vad säger ni?

what's up

Jag är lite off, har superont i ryggen så försöker bara att bli av med smärtan. Det är dit all energi går just nu... Ikväll ska jag måla naglarna för nu är jag ledig i 4 dagar och då ska jag njuta av att få ha nagellack (haha sinnessjukt!).

Vad gör ni, hur mår ni?

Party at the hospital


nighty night

Nu säger jag godnatt! Ska skjutsa mamma till sjukhuset imorgon kl 7, hon ska operera ögat... Så ska vänta där som moraliskt stöd och sen skjutsa hem henne igen. Hoppas jag hinner ta någon timme där mitt på dagen till lite sömn, börjar jobba vid 16!

Godnatt på er!

måndag

Idag går jag runt hemma, försöker städa lite men min rygg säger ifrån. Vaknade inatt av att det kändes som ett knivhugg rakt in i korsryggen och efter det blev det bara värre. Därför blir det en lugn dag idag, jag vill ju gärna kunna gå på jobbet imorgon!

Skulle träna vid 17 idag, men vet i tusan inte hur jag ska göra med det. Kanske är bättre att vila idag och ta träningen lite senare i veckan!

Vad hittar ni på idag?

säljes

Har lagt ut de här skorna, som jag älskar, på tradera. De är alldeles för stora för mig, funkar inte ens med en extrasula i, så fanns inte så mycket val än att sälja dem! Har även lagt ut ett par helt oanvända vita converse, så varför inte ta er en titt?

Ni kommer till mitt tradera HÄR!

Dinner

Passet idag var det jobbigaste på länge, svettades som en gris! Så nu är jag grymt nöjd med mig själv och över min Sara såklart.

Har precis ätit världens godaste sallad. Mycket sallad med alla dess tillbehör, avokado och kräftstjärtar. Fy tusan så gott det var!

Ikväll blir det lite Big Brother, måste ju se vem som åker ut, och sen blir det att sova tidigt för imorgon väntas det... träning!!


Mot friskis

Är skittrött, känns som jag skulle kunna somna ståendes vart som helst. Drar på mig min i särklass skönaste hoodie från Adidas och drar till Friskis för ett pass. Har dock ont i ryggen så får ta det lite lugnt, känner inte för att få en överbelastad rygg och ligga hemma i några veckor nej nej!


Inbrott ?

Inatt drömde jag att vi hade inbrott på jobbet, så det är med lite nervösa steg jag åker mot jobbet. Även fast man vet att det är en dröm så känns det så verkligt på något sätt!

Vad hittar ni på idag?


tidsbrist

Dygnet har för några timmar, så är det helt enkelt! Fick reda på nu att jag måste hoppa in och öppna imorgon på jobbet, framförhållning? Nope. TUR är ju att jag älskar mitt jobb och att cash is king!

Så nu blir det godnatt för mig, eftersom jag ska orka med ett träningspass direkt efter jobbet imorgon. Energi eftersöks snabbt!

Pöss på er!

förbövelen

Just nu skulle jag vilja sitta och dricka vin med den här galna kvinnan + Amanda! Crazy vad jag saknar er, förstår ni det?


summer

Längtar efter lite värme, man får så mycket mer energi och mer lust till att hitta på roliga saker.

Gammal bild från förra sommaren i Söderköping.

lördag

Sitter och slökollar lite på The Perfect Man, en supercheesy film som jag har sett typ 40 gånger. Men det är ett slappt tidsfördriv innan jag ska åka till jobbet. Tänkte slänga i mig lite tacorester från igår också, så man inte hungrar ihjäl och får något infall och äter en kaka eller två...

Vad hittar ni på idag? Myslördag eller party party?

taconight

Har haft tacokväll och det var så himla gott. Har inte ätit det på huuur länge som helst, då är det sådär extra mumsigt! Just nu är jag hos en kompis och kikar lite på Big Brother och snackar lite skit, ska dra mig hemåt sen och sova för imorgon vankas det jobb!


vilket väder

Jag som ville gå en långpromenad, men aldrig i livet att jag ger mig ut i det här vädret! Det snö/regnar och är kallt och ruskigt. Det är för tusan den 20 april, vart är våren?!

Får fixa allt här hemma idag, så får jag se om det blir bättre väder i eftermiddag. Måste i alla fall en sväng till affären!

Fina färger

De här handdukarna är i riktigt fina färger, ska verkligen ta mig en närmare titt på dem!


lips

Jag har alltid undrat hur jag skulle se ut om jag skulle förstora mina läppar. Såhär ser de ut i normala fall med lite läppstift. Undrar ifall de skulle bli väldigt överdrivna ifall man skulle förstora dem. Den som lever får väl se!


workout

Kom precis hem efter ett träningspass. Fick ut lite känslor där, men mest så blev det skratt faktiskt och det är ju alltid trevligt! Sjukt hur ens humör kan svänga på bara några sekunder... Längtar tills jag och Sara köper våra gymkort så vi kan bygga lite riktigt muskler också böandat med pass!!

Nu blir det lite mat, en dusch och bara en slapp kväll framför lyxfällan och big brother!

cryday

Har en gråtardag idag!

Kollade på Sjunde himlen, grät.
Pratade i telefon med min mormor, grät.
Åt lite sallad, grät.
Tänker på att jag ska till banken om en timme, gråter.
Ser på mina torra förstörda händer, gråt.
Måste gå och ta på mig ett par strumpor, gråt.
Ser alla räkningar som måste betalas, gråt!

VAFAN HANNA!!! SKÄRPNING

19/4

Jag vaknade vid 7 och kände mig hur pigg som helst, låg i fem minuter och tänkte ifall jag skulle gå upp men bestämde mig för att ligga kvar. Vaknade igen vid 10 och känner mig hur trött som helst och helt mörbultad, ibland kanske det inte är det bästa att ligga kvar i sängen!

Idag står träning på schemat med den här bruden! Men innan det ska jag hinna med ett inspirerande möte på banken, pensionssparande hit och dit!


sun

Vaknade upp vid halv 8 av att solen sken in i mitt rum och gjorde det omöjligt att somna om. Gött!

oj oj oj!

Har precis läst klart Hungerspelen, sträckläste den på 4 timmar! Oj vilken bok, nu måste jag genast sätta igång med fortsättningen. Jag är helt fast i hela historien och allt det hemska som händer i den, herregud!

Läs den om ni inte har gjort det! Jag ska försöka se filmen nu med så fort som möjligt, men jag tror verkligen inte att den kan vara i närheten så bra som boken!

dålig timing!

Bestämde mig för en långpromenad, bad idea! Det småduggade lite precis när jag gick ut men tänkte att det skulle sluta snabbt. Efter 20 minuter börjar det panikhagla och jag blev dyngsur på 1 minut. Då kände jag att det var dags att vända hemåt, 20 minuter till i super hagel. Det var inte kul och nu fryser jag ihjäl! Plus att jag blir förbannad över att jag precis såg att solen lyser nu....

 


trilogi

Fick hem Hungerspels-trilogin häromdagen, så nu blir det läsning! Alla säger att Hungerspelen är så bra, både boken och filmen. Så jag ville inte missa det!


satc


medelpass

Kom precis hem efter ett medelpass på friskis! Det var ett sjukt jobbigt pass, men samtidigt det roligaste medelpasset jag varit på. Har varit sjuk nu i cirkus 4 veckor fram och tillbaka, men nu börjar jag känna mig pigg igen och då måste träningen komma igång likaså!

Annars så har jag jobbat idag, blev en kort dag vilket var rätt skönt. Nu ska jag hoppa in i duschen, svetten ska bort för tusan!

måndag

Stressad beskriver nog den här morgonen alldeles perfekt. Inte för att jag har försovit mig eller något sådant, utan mest för att jag vet att det är lite halvkaos på jobbet. Vi fick slänga alla mackor igår, och jag hann typ inte göra nya, eller jo 1 sort av 7-8 typ + att det ska göras sallader PLUS att jag har en timme på mig nu på morgonen. Jippi, eller?

Skönt att Joe åkte ut igår i Big Brother, han har ju blivit lite för mycket... Nu måste jag pallra mig iväg!

Söndag

Söndag och 14 grader varmt. Tackar man ju inte nej till! Jag ska snart bege mig ner mot jobbet och rocka La Marzzoccon. Dock så är jag sjukligt trött, undrar om jag har någon vitaminbrist eller något. Får ta och börja käka vitamintillskott igen, köpte ju en svindyr burk för några veckor sedan.


God natt

Tackar för mig nu och hoppar i säng. Har inget inspirerande att bjuda på känner jag! Det är superlugnt på jobbet och man städar mest, och på grund av det på ser mina händer ut som en 80-årings. Alla kemikalier torkar nämligen ut huden något så enormt. Funderar på att typ slösa en hel flaska hudlotion och lägga i två plastpåsar och knyta runt händerna och sitta så en timme imorgon. Borde väl funka?

burger king


god morgon

Solen lyser och jag har haft en natt fylld av drömmar. Dock inte av den trevliga sorten den här gången, mer av den stressande! Vaknade upp av att jag hyperventilerade, det är ju alltid trevligt!

Idag står det jobb på schemat, börjar vid 14 så har några timmar på mig att fixa mig och försöka ta bort stressen från inatt som sitter i.

Vad hittar ni på idag?

Rodney

Jag är ledsen men jag kan inte sluta tjata om Rodney Da Silva. Han är störd visst det håller jag med om, men för varje gång jag kollar på Big Brother så växer han i mina ögon alltså. Vilken man! Sen att han kan utbrista i det HÄR gör ju saken bara sååååå mycket bättre. Det där är typ jag, fast i manlig version.

Alla mina vänner är hur trötta som helst på mitt tjat om lilla Rodney, men jag kan inte sluta. Det är en sjukdom ;)

MUMS är nog rätt ord!



dreaming

Jag drömmer så sjuka drömmar, och jag är så fruktansvärt lycklig i dem att det är läskigt att vakna upp och inse att det bara var en dröm. Två nätter i rad nu, med olika drömmar men samma lyckliga känsla. Undrar vad de betyder?! Hade varit sjukt coolt om man kunde drömtydning... Eller så accepterar jag bara att de är drömmar och försöker suga åt mig av den lyckliga känslan och stoppa in den i mitt verkliga liv!

Idag då, jobb självklart! Det är lite dåligt väder med så jag tror att det kommer vara rätt så mycket folk. Fredag och sista dagen på påsklovet med för kidsen! Börjar vid 14, så tänkte slänga ihop någon god lunch nu innan det är dags att dra mig mot stan.

Barista

Igår var jag ju som sagt i Stockholm på utbildning med Espresso House! Jag hade skitkul och är så taggad på att bli bäst nu. Det finns en vidareutbildning från att bara vara barista till att bli Master Barista, och ta mig fan det ska jag bli! Det känns så kul och jag är pepp!!!!!!!!!!!!


On the train

Hoppade precis på tåget som ska ta mig till norrpan igen. Utbildningen gick bra, och det var trevligt. Mötte upp Alex för lite käk på vapiano innan det var dags att fara hem, mums!


På tåget

Hann precis med tåget, vilken tur! Är hur trött som helst så ska försöka sova bort de här 1,5h som det tar för att komma upp till mitt älskade Stockholm. Vet inte hur mycket jag kommer hinna blogga idag pga kursen och så, men det märker vi.


04.00

Kom hem från jobbet för en timme sen och har ätit lite middag och nu panikhoppar jag i säng. Klockan ringer igen kl 4(!!!!!!), för 5.30 går mitt tåg mot el Stockholmo. Ska på en Espresso House utbildning och efter den blir det lite häng med herr biörsmark innan jag far tillbaka mot lilla norrpan.

GODNATT!

love at first sight

Så snygga klackar från HM, kärlek vid första ögonkastet!


bildkälla

tisdag

Jag vaknade kl 7, hörde att det regnade så vände på mig och somnade om tills nu. Superskönt! Idag börjar jag jobba kl 16, men har lite annat att fixa innan så det blir nog fullt upp idag.

Ska i alla fall börja dagen med frukost och lite big brother innan jag sätter igång.


Är glad över att Marcel åkte ut, nästa på tur att åka tycker jag är Jennifer!

regnet det bara öser ner

"Regnet det bara öser ner, och jag blir så blöt om både skor och strumpor!"

last day

Det här skulle vart min sista lediga dag, men Amanda ringde och kunde knappt prata så får åka in och jobba. Cash is king! Det blir inte så länge eftersom vi stänger 18 pga röd dag, så är ju rätt slappt.

Nej, nu måste jag dra mig så Amanda får åka hem och sova.

me wantie

Kollar på den här tröjan minst en gång i veckan, har lagt bilden i en mapp på datorn. Tror att den kommer ifrån Modekungen, men har helt glömt av det tyvärr... Galet snygg dock!


sun day

Väcktes vid kl 7 av att solen sken in i rummet, härligt! Ska till ingelsta sen och prova en klänning som jag har hängt undan. Annars ser dagen rätt så lugn ut, måste vara beredd på att hoppa in och jobba ifall det blir lika mycket som igår.

beroende

Hej jag heter Hanna och är beroende av tatueringar. Där har vi sanningen!

Håller just nu på och planerar en ny som ska göras inom de närmaste månaderna. Helst innan sommaren kommer! Ska bygga på mina blommor ner till armbågen men ska sudda ut färgen eller vad man ska säga. Det börjar i färg men blir mer och mer svart/grått plus att en grammofon ska in på baksidan av armen. Ska ner till Lucky Seven och prata lite med min tatuerare och se om vi kommer på något snyggt!

BEROENDE!



7/4

Åkte ner på stan för lite påskmys med mamma, men blev direkt inringd på jobb. Det var lite kaos och stackars Kristofer stod helt själv. Vilken tur att jag kände mig lite bättre idag då! Tråkigt är ju att snön ligger kvar och det är påskafton...

Nu är jag hemma och känner mig lite halvdepp över att inte vara med släkten. Men det är väl så det får vara helt enkelt, har ju varit riktigt sjuk och det hade inte gått att åka upp.

Ikväll blir det lugnt med någon film och lite vindruvor.

långfredag

Jag är fortfarande inte frisk, ta mig fan! Så har legat hela dagen idag också. Kollade precis på en ny film, The Vow. Den var en riktigt mysig feel good film som jag bara kunde slötitta på i sängen. Det var också lite fränt att den var baserad på en riktig händelse för ett par!

Snart är det matdags, får se hur mycket jag får i mig idag. Kan ju lugnt säga att det blir ingen påsk för mig i år, varken mat eller firande, vilket känns supertråkigt! Vi har alltid träffats hela släkten på påsk och så har vi bytt påskägg och allt. Jävla immunförsvar!



Sen den om ni har lite tid över och bara vill mysa framför en film!

Visste du att


Glossybox

Fick hem månadens Glossybox igår men kikade i den först idag!


skärtorsdag

Hej allihopa!

Jag mår bättre, dock inte helt bra än tyvärr. Magen vill inte riktigt vara med, vilket jag börjar tycka är riktigt irriterande. Vi skulle ju åka bort idag till släkten i Gävle och fira påsk, men det blir inget med det som det ser ut just nu. Kanske kanske kanske att vi åker imorgon men jag tror inte det, inte om jag har såhär ont i magen ikväll!

Annars då? Ja, jag har legat i sängen och soffan och bara legat. That's it!

Vad har ni hittat på?

maginfluensa deluxe

Igår vaknade jag vid kl 4 på morgonen av att jag hade så förbannat ont i magen, jag trodde att det var att jag var hungrig eftersom jag inte hade ätit någon vidare middag dagen innan. Så jag gick upp och tog mig ett äpple och gick tillbaka till sängs. Vid halv 5 kunde jag inte ligga ner längre utan det var bara att bosätta sig på toaletten. Jag fick inte behålla någonting, inte ens det lilla vatten som jag försökte dricka under dagen.

Därav min frånvaro härifrån igår! Idag mår jag bättre, men jag har fortfarande skitont i magen. Ska försöka äta och dricka något nu, och återhämta mig mentalt. Att kräkas är det värsta jag vet, och jag gråter som ett litet barn varje gång det händer.

Det sjuka är att eftersom jag inte fick behålla någonting alls igår, och allt vatten i min kropp bara strömmade ut så förlorade jag 6kg(!) igår. 6kg på en dag, fascinerande. Dem kommer ju komma tillbaka snabbt när jag väl kan börja dricka normalt igen, men jag blev så himla chockad när jag såg det!

miss you love

Idag saknar jag min lilla bebishund så jädra mycket. Vissa dagar tänker man inte så mycket på det, och vissa dagar är sjukt jobbiga!

image description

pink

Jag vill ha en rosa dörr på mitt framtida hus, banne mig vad snyggt!


Kalas

Födelsedagsbarnet Stella som äter sin första tårta och min brorson Petter utklädd till tiger. Älskade barn!


Bra för ryggen


Happy birthday

Idag fyller min systerdotter Stella 1 år!

Håller på att fixa mig för att åka dit på kalas. Har köpt de sötaste kläderna till henne, hon kommer bli så fin. Så om ni undrar vart jag håller hus idag så är det ute på landet med mina fina busungar!


RSS 2.0