En sån vän som hon!

Den här texten skrev min vän Ida till mig på sin blogg för ganska längesen. Jag hittade den bland en massa bilder som jag satt och kollade igenom precis nyss, och jag började gråta när jag läste den. Jag kan inte förklara varför, men en sån vänskap som jag har med Ida har jag inte haft med många. Hon är speciell för mig, och det kommer hon alltid att vara!


Hej Hanna my dearest.
Sätt på dig mjukisbrallorna, slå dig ner och andas ut efter denna långa tisdagshysteri och sätt på låten "Fire and rain"- Rigmor Gustafsson. Det här är en story om hur jag blev din vän och hur bra du är, vill att du ska veta att jag tycker om dig.

Det är rätt hysteriskt här i skolan, det vet du säkerligen om. Du sitter intill mig och kollar alla bloggar du bevakar via bloglovin', och ditt huvud vilar tungt i din ena hand. Med plast runt vristen och trötta ögon sitter du här intill mig och är min finaste Hanna. Pling plong i iPhonen. Du låter det va ett tag till.

Du ska veta att du är i mitt huvud rätt ofta. Så fort det händer något extra i mitt liv är du en av de första jag vill säga det till. Du är en skojsig tjej på ditt egna lilla vis och någon som du har jag inte haft förut.

Du är som ett sorts öl som man gillar allra bäst! Som Norrlands Guld för mig. Jag har en del andra sorter som jag kan dricka när det är partytime, men det är ändå Norrlands som jag väljer och alltid återkommer till.

Du är rätt bra, Hanna. Rätt grym faktiskt, och jag tror på dig när du säger nåt. Jag vet om att du alltid finns mig nära och jag tror på dig på så många sätt. På din kvinnliga styrka och stolthet. På din personliga tro och åsikter.

Du är som en vårblomma i gläntan nedanför vårt hus där jag alltid lekte när jag var liten. Sällsynt. Förtrollande. En sån man gärna tar med hem och tittar på. (För det är ju det jag brukar göra med dig.)

Du är som ett piano där varje tangent representerar dina olika sidor (menar inte att du är schizofren) och hur mångsidig du är.

Du är amazing, just the way you are.


keso



Jag smakade den här för någon dag sen, och det kan vara en av de äckligaste sakerna jag ätit någonsin! Keso är verkligen inte min grej, men jag önskar att det var det. För det ser ju gott ut att bara kunna ta det här som ett mellanmål någon gång. Men nej, inte för mig!

London

Jag och Alicia kollade på Londonresor, och titta vad vi hittade! " vuxna tur och retur 248 kr.

SINNESSJUKT!

godnatt söndag

Vi har precis kollat på Big Brother, och hur töntigt och larvigt och pinsamt jag än tycker att det är så måste jag titta! Jag tycker verkligen det är kul att se på såna program!

Nu ska vi nog hoppa i säng och se någon film, imorn är det ju skola som gäller igen OCH massa skolgrejer att göra. Dags att köra igång igen.

Update på hur jag mår, ja pissdåligt. Men kan inte vara hemma från skolan imorn, för har viktiga prov/skrivningar p å3 av 4 lektioner. Så det är bara att pallra sig dit.

PUSS

influensa?

SItter här och känner mig inte alls på topp. Har ont överallt, feber och ont i halsen. Frågade mamma vad det kunde va, och hon sa influensa kanske... Det känns inte så roligt, så hoppas det inte är det! Sitter och tänker hela tiden att det bara är något som går över under dagen.

Idag skippar jag nog hårfärgandet med, får ta det en annan dag om jag vill det. Ska bara mysa med mannen min, eftersom han åker hem imorn. Känns tråkigt, men så det är.

Nu ska jag plugga lite naturkunskap, har ju slutprov i det imorn!

Vi hörs finingar

natten

Klockan är över 1, vilket inte egentligen är så sent, men eftersom jag vaknar så himla tidigt varje morgon så blir jag trött vid sisådär 9-10 tiden och då känns det här väldigt sent. Men Benjamin vägrar att gå och lägga sig, och jag vill inte ligga där själv... Vad gör man inte för den man älskar? Right?

Så jag ska väl sätta mig och spela angry birds, som jag har fixat till min dator nu så jag inte bara har det i mobilen. Det är ett skitkul spel och har ni inte spelat det så måste ni testa!!!!!!

http://danielkjellsson.com/wp-content/angry_birds.jpg

Jag varnar er dock, det är extremt beroende framkallande! OCH så blir man sjukt arg när det inte går som man vill, eller det kanske bara är jag haha!

förändring

Jag är så himla sugen på en förändring, kanske ska ta och färga håret imorgon?! Dra ner till stan, köpa en blondering, färga håret grönt och sen lägga i nån jävla ljusbrun färg så det blir lite ljusare. Vad tror ni?

Jag är bara så trött på mitt slitna och bajsiga håååår... :(


BUHU BUHU BUHU BUHU BUHU :(

lördag

Lördag igen då, och idag står inget kul på schemat. Vill helst bara ligga i soffan hela dagen och mysa med min man, men lite nytta måste väl också hinnas med! Som att jag verkligen MÅSTE plugga, det känns mindre kul. Ska nog dra med Benjamin ut på en promenad också, kan väl va rätt så skönt. Och så skulle jag behöva rensa garderoben och massa sånt, har alldeles för mycket grejer som bara ligger och tar plats... Problemet är väl bara att jag har en så enorm separationsångest, och tänker alltid att jag kanske kommer behöva den saken i framtiden någon gång. Känner ni igen det?!

Nej nu måste jag ta tag i mitt liv och göra något. Vi hörs sen!

tusen gånger starkare

Vi har precis sett den här filmen nu på morgonkvisten, och den hade väl ett bra budskap men jag tyckte själva filmen var rätt så kass. Det var väl ungefär allt jag hade att säga om den, jag skulle inte se den igen om jag fick chansen!
http://1.bp.blogspot.com/_bb1AJwc3m4s/TKzRN8oTxeI/AAAAAAAAAYQ/bUcckIRK0vk/s1600/c0f1f754-7bfb-4770-b9b5-0a1248d4283a.jpg

puss på er!

En stor puss till er fina läsare! Hoppas ni får en fin fredag :)


fågelbo

Mitt hår har förvandlats till ett fågelbo. Jag var tvungen att platta det för att kunna borsta ut alla enorma tovor som uppkommit. I vissa partier är det nästan som dreads... Dags för ett besök hos frisören snart kanske?!



Bra partylåt!



WOW!

Besöksrekord, andra gången på tre dagar! Gud va kul, och vad glad jag blir!!!!

Nu ska jag och Benjamin gå och lägga oss och kolla på filmen Black Swan, jag hoppas den är bra! Är det någon av er som sett den?

http://rstvideo.com/files/2010/12/black-swan-header.jpg

Puss och godnatt på er!

norwegian wood

En av mina favoritböcker, Norwegian wood av Haruki Murakamis, har filmatiserats och kommer på bio den 18 mars. Jag tycker det är superfint att den här helt och fullt japansk, så den inte förstörs av ex amerikanska filmmockapärer!




Jag kommer såååååå gå och se den!

tatuering, ja tack!

Jag saknar känslan av en precis färdig tatuering.
Jag saknar känslan av att sitta i stolen och vara nyfiken.
Jag saknar känslan av den "sköna" smärtan.

JAG VILL TATUERA MIG! nu helst


gammal bild på mina blommor, när första sittningen var klar innan färgen lades på!

Jag kommer



sketabra låt ju!!!

sko

  • Scorett
Jag skulle gärna ha de här skorna i min samling. Men som vanligt så ställer sig min längd ivägen för mina skodrömmar. En dag, en dag ska jag våga!

gäsp

Sitter här i soffan och är så galet trött. Vet inte varför, men det verkar som att jag inte vaknar helt och fullt idag! Idag är det ju superfint väder ute, med sol! Så vi tänkte kanske dra en sväng till stan och kolla bokrean och ta en promenad hem i solskenet.

Men först ska jag se om jag kan rensa lite i min garderob, jag behöver mer plats än vad som finns helt enkelt!!! Måste verkligen plugga också, det är det svåraste att komma igång med! Hemskt att behöva plugga på lov tycker jag.

Nej nu ska jag sätta igång här lite, vi hörs!

Godnatt Sverige

Sitter och kollar på något debattprogram. Det är skittråkigt... Så tänkte lägga mig i sängen och kolla på någon film, får se om jag kan få med Benjamin eller om han ska sitta uppe halva natten som vanligt(?) haha...


tycker det är så roligt med såna här bilder haha!

Hej och godnatt på er :)

träna

De senaste dagarna har jag haft ett sånt jävla sug efter att träna! Mitt träningskort gick ju ut, och jag hade inte råd att köpa ett nytt. Så det blev ingen mer träning för mig, jag försökte med promenader och sånt men det gav inte alls samma kick och det var ju framförallt tråkigt att ta sig ut och gå.

Saknar min träning :(

http://www.gympafolket.se/images/trana_litenkille.jpg

galgar

Hemkommen från IKEA och Ikanohuset. Fick med mig lite nödvändiga saker hem, som galgar(!), påslakan, en ram och lite sånt. OCH VET NI VAD?!



Jag köpte också ett par jeans... Har nog inte köpt det på säkert sisådär 4 år kanske. Fick nått spel och bara bestämde mig att jeans ska jag ha. Grejen till varför jag aldrig har det är för att jag inte passar i det tycker jag, eftersom mina höfter är för stora i förhållande till midjan och så vidare. Så det finns aldrig ett par byxor som passar... Men nu hittade jag ett par i stretch modell som faktiskt passade riktigt bra! Så nu blir det att använda det ibland.

När man är på IKEA så får man ju inte missa att äta deras köttbullar!

Klassiskt köttbulletallrik MUMS

IKEA


Idag har jag på mig min nya blå tröja och ett halsband. INGET MER?! ...

Nu bär det i alla fall av mot IKEA, hörs när vi är hemma igen!

waterpipe



Jag och min vattenpipa säger godnatt.

dagens val



Idag har jag haft på mig detta, en långklänning och en tröja från hm. Så skönt att gå runt i! Hade dr martens till det, som förövrigt måste vara de bästa skorna som någonsin tillverkats (förutom converse då)!

Såg att det har trillat in lite nya läsare. Vore kuligt om ni stannade kvar här hos lille mig. Ni kan ju också ta och kommentera rumporna av er när ni ändå är igång.

Puss på er

Spicy hot

Dagens middag fick bli thaimat ifrån Spicy hot. Så JÄDRANS gott!!!


(sparade lite med så det finns kvar till imorgon hoho)

dr martens



Det här kan vara något av det finaste jag sett i skoväg! Dr martens i sammet, HERREGUD! Kan någon skänka mig typ 1500 kr (pga den sjuka jävla tullavgiften) så att jag kan kööööpa dom NU!!!

kärlek





- Jag älskar dig!

beroende?

Kanske att jag är beroende, men det tänker jag aldrig erkänna!

Idag köpte jag i alla fall en BLÅ tröja och ett typ orange nagellack. Alla klagar ju på att jag bara har svart på mig hela tiden, så både igår och idag har jag köpt kläder och inte ett enda plagg har varit svart!

Eller skit också, nu ljög jag. Jag köpte ju två svarta plagg igår. Men jag bestämmer att de inte räknas!


Nagellack och tröja ifrån Vero moda.

sol!

Det är så fint väder ute idag! :)

Benjamin står och diskar och jag ska hoppa in i duschen och fixa mig. Sen ska vi dra ner på stan en sväng för att uträtta lite ärenden som behövts göras ett tag nu.

Slänger kanske in en bild senare, om det blir någon snygg!

Nu ropar han att jag måste komma och torka, så vi hörs sen finingar!

bakning

Jag och Benjamin bestämde oss för att baka igår, och det här blev resultatet :)


Någon slags smörkakor är det!

Zara



bilder och tröja från Zara!


Kände att det här skulle kunna vara den perfekta fina tröjan inför vår och sommar! Så det är väl bara att vänta på att Zara öppnar sin webshop till Sverige den 3 mars, då jäklar!

Gulliver's resor

http://www.silverscreen.se/sysimages/movies/31972.jpg

Jag och Benjamin har precis kollat på den här filmen, den var sådär men helt okej. Har lite svårt för Jack Black, han är alltid så överdriven och spelar alltid exakt samma roll på samma sätt i alla filmer han är med i. Jag har aldrig sett honom i en seriös roll, har ni?

Nu sitter jag och surar lite, för jag hade så stor lust att åka till IKEA. Men mamma kom och förstörde allt med att säga att det var för sent för att göra det. Förstår inte riktigt hur hon tänker eftersom klockan var 3 när hon sa det. Ännu ett skäl till att försöka ta det där jävla körkortet kanske?!

blyertsgrått


bilden är från Frida Fahrman.

Så extremt fint det var med asfaltsgråa naglar! Nagellacket kommer ifrån O.P.I, mitt favoritlack, det enda tråkiga är ju att det kostar 150 kr flaskan. Men man kan ju alltid drömma!


naturkunskap

Måndag, första dagen på lovet. Jag la mig precis i sängen igen för att plugga naturkunskap, jag har nämligen upptäckt att jag inte kan ett skit om det vi ska ha prov på om en vecka! Så det är bara att plugga järnet.



Känns dock hemskt tröttsamt och jag funderar på att skjuta upp det någon dag...

nytt!

Åkte en sväng till Ingelsta för att lämna tillbaka en klänning jag fick i födelsedagspresent, och fick med mig lite annat hem istället. En långklänning och en tröja från hm, en lång kofta och tights ifrån gina. Det va skönt att få lite nytt till garderoben! :)

Får se om jag hinner slänga in några bilder på det sen, annars får ni väl se det när jag använder det!


Nu ska jag och min kära man kolla på film. Puss och hej!

galet


bilder från bubbleroom.se

Såhär skulle jag vilja gå klädd, rakt av!

Nu passar det ju inte mig, men man kan ju alltid drömma!!!

födelsedag!



Idag fyller jag år, och jag fick frukost på sängen med gott nybakat bröd och den godaste chokladkakan/tårtan jag någonsin ätit!!! Så har jag fått lite presenter, och blivit överraskad med pizza!

Jag ska fortsätta fira nu, så ha en bra dag alla fina :)

bo kaspers orkester

Jag sa nej till att gå på Bo Kaspers orkester ikväll, för att jag skulle fått sitta själv. Just nu ångrar jag mig, men samtidigt så känns det inte så superroligt att sitta själv på en konsert. Jag vet inte, men jag tycker att det är en del av upplevelsen att dela den med någon vän eller så. Men självklart så ångrar jag mitt nej-sägande, då Bo Kaspers är ett av mina favoritband! Jaja...

Jag får väl nöja mig med att jag kände mig snygg igår!

paj

Jag och Alicia gick till Waynes och åt en supergod paj! Såhär såg den ut:


Spenat & fetaost paj med sallad och bröd! MUMMA

imorgon!

Börjar snart min sista lektion innan jag går på lov! Känns skönt, även om jag måste plugga under lovet med. Har nämligen slutprov i naturkunskap direkt efter lovet. Men efter det så är ju den där jäkla ointressanta kursen slut, och det känns så jäkla skönt! Ingen mer natur för mig någonsin kan jag meddela.

Imorgon fyller jag år, tänkte bara att ni kanske ville veta det :)


älsklingen

Kollade min mejl precis, och då hade jag fått ett mejl från min älskling. Då har han suttit här i soffan bredvid mig och gjort den här bilden. Jag tyckte det var jättegulligt gjort! Så nu ska jag pussa lite extra mycket på honom, myspys.


bra låt


snyggt




Skulle nog göra allt för att få den där tröjan, så SNYGG!!!!! Och kjolen är ju inte fy skam den heller. Båda kommer ifrån stylebymarina :)

the shoes!!



Skorna som jag vann från elle-galan har kommit :) tjiho!
Dom är mycket högre än vad jag trodde, och inte alls så bekväma, men dom är ju fina att titta på!

tårta

Coolaste tårtan ever!


tävling



Jag är med och tävlar om denna finfina kamera på Dennism! Skulle vara perfekt om jag vann den, så det äntligen kunde bli lite snyggare bilder här på bloggen. Bilderna blir ju inte så exklusiva genom iPhone-kameran!

Ha inte för stora förhoppningar bara, det kan ju bli så att jag inte vinner! Och då får ni banne mig stå ut med mina fina iPhone-bilder tills jag blivit miljonär och har råd att köpa mig en egen kamera!

Vill ni också vara med och tävla? Klicka HÄR

"chips"



Min lilla Selmabus har brutit skenbenet :( Tycker så synd om henne, hon ska ha gips i 5 veckor mitt lilla hjärta, eller chips som hon kallar det. Puss till henne!!

här va det ljust


efter många omtagningar så får ni den här. LJUST vare här.

Imorn vankas svenska prov, jag orkar inte plugga... Fick också en förfrågan om en spelning idag på ett bröllop, det blir nog kuligt! Min lärare beter sig knäppt! Nu ska jag mysa med min älskling i soffan.

PUSSEN

byxdress

Jag hittade en byxdress på hm för någon dag sen, men jag kan inte bestämma mig för vad jag tycker om den! Jag både hatar den och älskar den, men jag är hemskt osäker på om jag skulle använda den.




Vad tycker ni?!

väntetid.

Sitter i en datasal som inte luktar så gott och väntar på att klockan ska bli 3, för då ska min engelska grupp in till läraren och prata om någon text. Egentligen så skulle man använda den här tiden till att förbereda en uppsatsskrivning som är veckan efter lovet, men jag orkar verkligen INTE göra det!

Jag är helt slut av min medicin idag, yr och illamående! Så när skolan slutat ska jag ta mig ner till hm en sväng och se om jag hittar något fint, jag har ju faktiskt presentkort! Sen ska jag direkt hem och lägga mig i soffan och mysa med mitt hjärta. Ska pussa sönder honom!!

Nu ska jag kolla runt på lite klädsidor och se om man får någon inspiration!

Hur det är med benet? Inte alls bra, och idag så har jag superont i ryggen pga fallet. Så Benjamin ska få ta hand om mig ikväll :)

ExpediSON-bilder






Bilderna är ifrån NT och ifrån min kusin Claras kamera. Jag vet att det finns så mycket mer bilder på mina klasskompisars kameror, och jag kommer få dom någon dag! Dock så inser jag att det inte är lika kul för er att titta på bilderna som det är för mig. Så detta kanske var det sista om ExpediSON!

skadad



Som vanligt när det kommer till mig, så skadar jag mig på löpande band. Jag och mina klasspolers gick ner för en enorm stentrappa som vi har inne i vår skola, och ja! Jag ramlade i trappan och nu är hela mitt ben och fot helt bajsade! Det är blått, rött, SVULLET och ont så in i Norden. Jag slog ju också i ryggen när jag ramlade, så det är inte alls så skönt nu. Så nu ska jag lägga mig i min mans famn och vila min "arma" sönderslagna kropp!

alla hjärtans dag


bild lånad från Tovelisa

Dagen till ära så bestämdes det att vi skulle gå och äta tårta, sagt och gjort! Till Lindahl's bar det av och tårtan inhandlades!


Här har ni skapelsen, GOTT var det!

Tidning!



Idag är ExpediSON med i Norrköpings Tidningar, och detta var den bilden som satt på första sidan på webb-artikeln. Visst är jag snygg?! Haha


give me


sandqvist

fint


bild lånad här

Tänk att få ha såna här naglar, vilken lycka!

nu är det över



Nu är sista föreställningen gjord, och det med både glada och ledsna känslor. Det är absolut skönt att veta att alla sena kvällar är över, och att vi inte behöver stressa mer nu! Samtidigt så känns det så jädra tråkigt att vi inte får göra någon mer föreställning, för FAN vad kul det har varit. Att stå där på scenen och bara ha så kul som vi haft, det är inte mycket som slår det!

Nu sitter jag här, med massa blommor och fina minnen!

missade :(

http://1.bp.blogspot.com/_Z2S8AqOz7cg/TPMFJ3XUGgI/AAAAAAAAAYY/Xg_MF5p01SI/s1600/HM+By+Night+Collection+Fall+2010+Green+One-Shoulder+Dress.jpg

Jag totalt missade när den här klänningen fanns på hm, BAJS också! Den hade varit perfekt i sommar, och studentveckan!!!!!

Expedison-tårta



För att "avsluta" skolföreställningarna så fick vi tårta, det va gott. Men framförallt så var tårtan fin!!!

Nu håller jag febrilt på med att försöka skrubba bort allt glitter, och jag vill bara meddela att det är omöjligt!

schlutt


Jag och min fina tjeja Alicia!

Dagens föreställningar är slut, det vart 3 fantastiska och extremt roliga föreställningar och jag är så glad att vi lyckades och att vi har så jäkla kul!! Imorn vankas det rep inför lördagens familjekonsert, dvs våran sista expedison-föreställning. Känns redan nu sorgligt, för det är så kul! Och vi är så bra!

Allt slit de senaste måndaderna och alla sena kvällar de senaste veckorna är nu över, allt är som bortblåst efter bara några dagar av resultat. Det känns konstigt! Men alla i es3c ska va stolta över sig själva, och alla vet vilka som dragit det tunga lasset. För bövelen vad vi är bra!!!!!!!

bildspel

Hemkommen efter premiären och en dag fylld av 3 föreställningar! Det är så KUL!!! Jag är så trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen, så därför lägger jag upp några bilder där ni kanske kan ana hur mycket smink vi har på oss när vi är på scenen! (Folk trodde jag var galen när jag åkte hem sådär, haha!)

Jag är trött, ni får komma ihåg det när ni beskådar dessa vackra bilder...!!





HAHA


varmt

Har precis tvättat bort ett ton smink från mitt ansikte, och imorn ska det på igen dock i betydligt större mängd! Idag stod det genrep på schemat, och stressigt som tusan var det. Nu är jag så extremt trött så jag kommer inte bjuda på något mer inlägg än såhär idag!

MEN IMORGON HAR VI PREMIÄR KLOCKAN 9!!!!

Det betyder att klockan 7 ska man sitta och sminka sig! jippi. Ikväll ska jag ta en dusch, för det blir så extremt varmt på scenen i alla kläder. Jag kan väl erkänna att man inte luktar sååå jättegott efter några timmar av föreställningsarbete!! Men kul är det faktiskt, och imorn har vi ju förhoppningsvis en grymt bra publik som stöttar oss!

Puss på er alla fina, och glöm inte köpa biljetter till Lördagens föreställning av ExpediSON!!!!!! (Finns att köpa på ticnet.)

godnatt



Jag har tagit mig en lång dusch, blåst håret (som blev ett resultat: AFRO). Nu ska jag kolla på solsidan och sen sova! Imorn är det upp tidigt för ytterligare en dag med repetitioner med symfoniorkestern! PREMIÄR PÅ ONSDAG!!!

Godnatt :)

JAG VANN



Jag tävlade om dessa skor på vagabonds hemsida, och vet ni... JAG VANN!!

Får hem dom senare i veckan, kommer vara perfekt till helgen!

Skorna är specialdesignade av vagabond för elle-galan som var i januari! Är det inte fantastiskt?!?!?!

JAG ÄR SÅ GLAD!

Dagens val


(ser nästan ut som jag har snopp, men bara så ni är helt klara om den saken: någon snopp äger jag inte)

Idag har jag på mig tröja ifrån gina och byxor ifrån cubus. Körde på dr martens till det! Skönt men ändå snyggt :)

Hemma nu ifrån repetitionerna i de geer-hallen, nu är det igång! Första dagen med orkestern idag, och det är så kul!! Jobbigt så klart, så nu är jag hur trött som helst! Ska bara vila ikväll, något annat orkar jag inte med haha.

Kika in sen så ska jag berätta en rolig sak! :)

enoying

 

















Jag är så sugen på en kväll i London! Saknar det så mycket!

Annars då? Jo jag sitter här, och tänker att klockan är 10 och jag ska gå och lägga mig. Sen tittar jag på klockan och ser att den endast är 19.00... Har gjort så enda sen halv 6! Den här kvällen är en enda lång pina. Ska nog kolla på top model, ta en dusch och sen slockna framför en film i sängen. Kan väl va skönt med en supertidigt kväll med ibland!

söndag.

Idag är det söndag och vid det här laget så vet ni väl vad som händer i mitt liv på söndagar? Ja just det, skolan! Idag blir det nog ändå lite kul, vi ska nämligen ner till de geer-hallen (där vi ska ha alla konserter nästa vecka) och hänga upp kläder och för första gången få testa allt på den riktiga scenen. Hoppas det blir roligt, för jag behöver verkligen piggas upp från den här värkkoman jag hamnat i.

Blir ni också så när ni har ont? Att ni blir arga för minsta lilla, börjar tjuta för minsta lilla och är hela tiden trött och grinig? Jag är så, och jag HATAR det. Förra veckan grät jag minst en gång om dagen, för små skitsaker! Det är inte okej... Jag brukar ju inte va den som gråter, FAN.

Idag har jag i alla fall på mig min nya beigea tröja, och den är superskön!


inhandlat

byxor från cubus
beige tröja från cubus
svart tröja från cubus
svart tröja från gina tricot

 

Konstigt att allt jag kom hem med idag är ifrån affärer som jag ALDRIG brukar handla på. Men jag är nöjd, och byxorna är jag helt kär i!!!!!!!!


happy birthday

http://nejra.blogg.se/images/2010/ball_123194485.png

Yes, om två veckor är det dags för mig att fylla år. Men eftersom jag är så extremt dålig på att önska mig saker, så tänkte jag se om nån av er hade nått tips på vad man kan önska sig? :)

Ska kolla om jag hittar någon födelsedagspresent till min vän Amanda idag med, hon fyller ju år nästa vecka!

regnig lördag!

Hej och god morgon!

Ja ni såg rätt, idag kom jag upp ur sängen vid halv ett! Det var så otroligt skönt att bara få sova ut lite, eller ja jag vaknade vid elva men låg kvar i sängen längre!!!!

Idag så kände både mamma och jag att vi ville ha en vilodag, så vi ska åka till ingelsta shopping en stund sen och köpa med oss lite gott hem och mysa framför tv:n ikväll! Kanske drar en melodifestival, den börjar ju ikväll!!

Nej, nu ska jag ta mig nått att äta och kanske lägga mig i soffan en stund. Hihi vad galet det känns att bara kunna gå och lägga sig igen, och inte ha något speciellt att göra! Skönt :)

fancy

Ni kan numera kalla mig Hanna "krokodilen" Örtegren


vackert



Den här klänningen släpper h&m den 14 april, och den ska så bli min!! Jag är helt förälskad i den! Klänningen ingår i conscious collection!

hemkommen

Kom precis hem efter en intensiv dag med mycket känslor haha! Jag har blivit en jävla bölkärring nu pga ryggen, haha börjar tjuta för lite vad som!

Men nu när jag kom hem så upptäckte jag att mitt hår var sådär perfekt smutsigt och snyggt, så då tänkte jag visa er det. Dock så var kameran död, mobilen var död. Då testade jag att ta ett foto i photobooth, men tusan vad inte smickrande mitt hår såg ut där. Så ni får helt enkelt föreställa er hur snyggt mitt hår är just nu!

Nu ska jag ta en välbehövlig dusch, och sen lägga mig i soffan!

(Om ni kikar in lite senare så lovar jag att ni kommer få se mig utklädd till något!)

stylisterna-vinnaren!



Ser ni längst ner i vänstra hörnet? Där sitter Sofi Fahrman med vinnaren utav Stylisterna som går på kanal 5 nu! Eller, han borde ju vunnit eftersom han sitter med henne på visningen liksom! Håller ni inte med mig?!

Jag borde härmed klassas som detektiv, tjoho!

(och förlåt för att bilden är så stor, den kommer ifrån Filippa K och gick inte att förminska)

inlåst

Idag blev jag inlåst på en illaluktande toalett av denna galna asiat vid namn OTTRO (simon).


trött

Sitter och tittar på vad blir det för mat, och Per Morberg har tagit sig i skinnet och satt upp håret i knut! Det ni!

Är så sjukligt trött efter all skit med min rygg, så ska nog gå och lägga mig i sängen och tycka lite synd om mig själv. Har så för bövelen ont, varför ska det aldrig gå över? Och det konstiga som ingen förstår nu är varför jag har fått så jäkla ont nu helt plötsligt de senaste dagarna. Jag förstår det inte, läkaren förstår det inte och INGEN förstår :(

Så allt jag hade att säga var väl, GOD NATT!

Förövrigt så tänkte jag vara skitsnygg imorn. För att kompensera hur man mår liksom!

Linda - Make up store.


GE MIG

semla

Ligger hemma i soffan med en enorm ryggvärk, och min pojkvän är rätt sur på mig för jag inte orkar gå runt i lägenheten haha. Nej, men jag förstår inte riktigt vad som händer med min rygg just nu, är som att någon släppt en jäkla atombomb inuti den. Så jag ska stanna hemma ifrån repet ikväll och skolan imorn, och ligga still och se om det hjälper!

För imorn och framåt så måste jag vara med på repen oavsett vad, det måste jag ju nu med egentligen, men vad bidrar jag med när jag inte ens kan ta ett steg utan att stöna som en jävla gås och typ dö av smärtan! Nej, jag måste prioritera min rygg nu så att jag kan vara med på föreställningarna som är nästa vecka! Tjoho, vad det är snart vi står där inför 800 personer i publiken och kör för fulla muggar! :)

Nu ska jag invänta att min mamma ska komma hem med semlor. Blir första semlan för i år och jag ser fram emot det!

http://majblomma.blogg.se/images/2009/semla-744533_27820364.jpg

.

Image and video hosting by TinyPic

RSS 2.0