Ville förövrigt bara säga att vi just köpt...

Ville förövrigt bara säga att vi just köpt frukost för 500 kr! Ibland är det jobbigt att åka iväg


Nu drar jag till London! Puss och hej

img_1033 (MMS)

Nu drar jag till London! Puss och hej


nu drar jag

klockan är 5 och nu drar vi till tåget mot arlanda! ska väl försöka blogga lite under resan om jag får tag i internet. skickar väl iväg något mobilinlägg någon gång!

jag fascineras utav min begåvning att bli förfärligt ful på bilder. detta är i alla fall jag och nu drar jag!


ha det bra i fucking SWEDEN

nedräkning för bövelen!!

Nu är det bara någa timmar tills vi sticker och jag längtar! Ska bli skönt :)


förövrigt det jag hade på mig idag, körde på snyggt men ändå skönt idag!


Nedräkning: 9,5 timmar. Sen är jag på flyget mina damer och herrar!

klarpackad

Nu är jag färdig med packningen, så nu ska jag ta mig en timmes vila och sen röra mig ner mot tågstationen!

Jag försökte ladda upp lite bilder, men det gick inte. Ska se om jag hinner få upp dom innan jag åker. Tar ju bara med min mac, och la in bilderna på den andra...

MEN vi hörs mina fina vänner

härligt!

Min lärare var schysst att flytta fram en sak som jag skulle skickat in imorgon till nästa fredag! Det lättade verkligen mitt hjärta enormt, för jag var verkligen inte klar och hade fått spendera hela natten med det om det skulle in imorgon!

Så istället för att råplugga vilar jag, lyssnar på skön musik, packar lite smått och väntar på att Grey's anatomy ska börja. En väldigt skön kväll, en sån här kväll skulle jag vilja ha oftare!

Som jag har sagt många gånger så hade jag ju prov idag i musikhistoria, och det var ta mig tusan inte lätt... Jag gjorde mitt bästa och jag hoppas på ett bra resultat! Stig (läraren) är ju ändå söt.

Pund

Var och växlade in lite pengar idag! Så nu är jag full med pund :)



Nedräkning: 2 dagar

om jag var kort!

Om jag var kort så skulle jag gå runt i dom här skorna jämt! Men jag känner inte för att vara 190 cm lång när alla jag umgås med är typ max 170 (känns det som). Dock så är dom ungefär de finaste skorna jag sett.

Kommer ifrån vivistyle.se 599 kr.

hood!

Vill ha den där hood-tröjan!!! Den kommer ifrån H&M Trend ifall någon undrar!

http://alicepoint.blogspot.com/


orange!

Jag kollade igenom några hyllor för någon dag sedan och hittade en undangömd skatt! Min orange halsduk, som jag älskar!! Jag tror inte att jag tyckte om den när jag fick den, men nu älskar jag den! Passar mig perfekt i höst och vinter.



Nu ska jag fortsätta plugga, sen ta en extremt varm dusch och hoppa i säng ganska så skapligt!
 
PROV IMORN. HJÄLPE!

tröstshopping

Idag drog jag på stan en stund med ida och köpte mig ett par tights för att trösta mig själv lite. Jag blir ju aldrig frisk utan snarare bara sjukare. Så behövde något som gjorde mig lite glad, men just nu känner jag mig inte så mycket gladare för det.

Här är de i alla fall, galet snygga!

... tji fick ni. Det fanns ingen bild på dem på Monkis hemsida. Men fotar dom så fort jag har dom på mig!

ES3C



Detta är min klass... Vi är ta mig tusan galet snygga!

ska man stå för saker?

Jag tycker att det finns alltför mycket människor idag som säger en sak, men sedan tycker en helt annan. Eller människor som mjölkar allt skvaller de kan för att sedan gå och berätta för alla att dom blir pratade om. Varför inte bara stå för saker man själv säger?

Jag har själv varit med om många gånger där jag har pratat med någon om en person och sagt saker som kan tolkas illa (då med medvetandet om att jag lika gärna kan säga det till personen själv). Sedan har då denna person jag pratat med detta om, och som själv har sagt dåliga saker, gått till den personen det gällde och "skvallrat" att jag har talat illa om henne/honom. Men de personer som gör detta erkänner aldrig att de själva har sagt elaka saker...

Detta gör mig så fruktansvärt arg! Dels för att det inte är okej att gå och prata bakom ryggar (och jag vet att jag gör det själv, även fast jag tycker att det är dålig stil!!!), sen så är det absolut inte okej att gå och berätta att någon annan har snackat skit om Pelle när man själv har gjort det! Enda anledningen till att man gör det är för att man är rädd för att bli påkommen själv och för att man vill skapa intriger!

Skit på alla er som gör det, och speciellt på en person som just gjorde det idag!

Vad händer annars då?

Dags för lite jobb

Om sisådär tjugo minuter drar jag mig ner mot staden för att intervjua lite folk till tidningen! Ska bli rätt så roligt faktiskt!

Kolla i tidningen framöver så får ni se vad det handlar om!

öroninflammation!

NEDRÄKNING : 4 dagar

Den turen som jag lever med varje dag har ju varit så snäll och givit mig öroninflammation. Passar ju perfekt till att jag ska flyga på fredag. Kommer ju dö dödens död! Gör så fruktansvärt ont :(


Make up store!

Tänkte tipsa om den här fantastiska concealern ifrån Make up store. Verkligen värd vartenda öre!


265 kr kostar den om någon undrar!

Nedräkning

Självklart är jag så töntig att jag tänkte göra en liten nedräkning innan jag åker. Ska bli så skönt att bara komma bort en stund ifrån allting. Även om jag var hos min mormor och morfar i Gävle för bara en vecka sedan, så släpper man inte saker på samma sätt om man ändå befinner sig i Sverige med tillgång till datorn 24/7.

Jag åker ju då alltså till London på fredag morgon! 

5 dagar kvar!


Blowmonkey



Har ni en sån här? Jag har det i alla fall, och även om den inte är skitbra så funkar det faktiskt! Den är till för att torka nagellacket när man målat naglarna, ganska kul grej!!

regnig söndag

Just nu vet jag inte om det regnar, men det har ju gjort det i alla fall. Igår med! Usch, det är inte alls roligt med regn tycker jag...

Senare idag skulle jag hem till Ida och ha lite girl-time mys som vi brukar. Men jag är helt enkelt tvungen att stanna hemma och plugga. Känns dötrist och jag vill verkligen bara ta en paus och hänga med min idapida. Jag har dock insett att det är alla mina jävla pauser jag tar hela tiden som gör att jag inte blir klar med saker, så till den här veckan så ska jag verkligen bara försöka att fokusera så att allt blir klart!

Har i alla fall kommit en bra bit på vägen med musikhistorian, nu ska jag bara lära in det och lyssna lyssna och lyssna! I svenskan har jag precis bestämt vilket ämne jag ska prata om, så nu tänkte jag börja skriva lite på det!

Usch fy och blä på mig som bara skriver om mitt tråkiga pluggande. Skärpning Hanna!

 

Min hjärna kreverar!

Beethoven, Mozart, Händel, Haydn, Schubert, Monteverdi och alla andra himla tonsättare som vi förväntas kunna till på onsdag dödar min hjärna just nu! Jag inser att jag hade behövt börja med detta pluggandet för ganska så länge sen. Jag kommer aldrig hinna lära mig allting?!

Har suttit nu i flera timmar och försökt nöta in frågor och information om allting. INGET vill stanna kvar i min hjärna. Plus att jag kom på att jag måste kunna extra mycket information om en tonsättare då vi ska kunna skriva en längre text om en person. MAMMA HJÄLP!

Ja vad var det jag sa, inget liv förväntas komma ur mig denna vecka! FAN vad mycket det är just nu, här får ni det som står på schemat (än så länge)

- Jobb till tidningen på måndag
- Försöka hinna med en fika med Josef på måndag (tror att jag måste skippa det :[)
- Engelska läsförståelse prov på tisdag
- Klämma in en fika med My på tisdag (måste göras!)
- Musikhistoria prov på onsdag
- Sångläxa till torsdag
- Gemu - ska arra en jullåt - till torsdag
- Svenska PM (nationella talet) ska in senast fredag (jag måste skicka in det på torsdag)

Känns som att det kommer komma mer saker, men jag hoppas verkligen inte det!


En kväll där livet leker med mig

Här sitter jag i mitt iskalla rum som inte blir varmt hur mycket jag än skruvar på elementet, och lyssnar på musikhistoria musik...

Jo ni förstår att på onsdag är det prov, och då ska man kunna känna igen massa klassiska verk. Så detta är verkligen hårt jobb för mig då jag knappt känner igen något stycke alls. Men jag ska klara det! Försöker samtidigt komma på vad jag vill prata om i mitt tal i nationella proven i svenska, men jag kommer verkligen inte på det. Det som är jobbigt med det är att man måste ha bestämt sig och skrivit ett PM tills på fredag, vilket betyder att jag måste ha gjort det senast torsdag eftermiddag eftersom jag åker till London tidigt på fredags morgonen!

Nej, jag ser inte fram emot den här veckan. Den är helt och hållet fullbokad och jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med att andas. Men allting löser sig ju på något sätt och man klarar sig alltid igenom allting även om allt kanske inte blir så bra som man hoppas på!

Nu ska jag fortsätta med mitt lyssnande och tänkande!

sömn

Jag saknar sömn idag. Har inte kunnat sova på hela natten för att jag ligger och oroar mig för massa saker. Det känns otroligt läskigt och jag vet inte om jag orkar med det längre. Måste kolla upp lite saker idag, så att jag kan få tillbaka min älskvärda sömn...

Under natten har jag sett den första snön falla, jag har läst massa onödiga "skvallerblaskor" och lärt mig allt om alla kändisar. Jag har också dragit på mig en j*ävla huvudvärk som jag nu försöker bota genom att ligga i soffan.

Visste ni att Nanny går på tv på morgonen? Kommer ihåg när jag tittade på det för några år sen, gud vad jag älskade det programmet!!

Vi hörs senare hörre ni

den första snön har fallit

Norrköping har fått smaka på sin första snö under natten, och jag låg vaken och såg den falla emot marken. Även om det bara är ytterst lite, så är en liten del av asfalten vit och jag tycker ändå att det är rätt mysigt.

Jag gillar egentligen inte vintern för att det blir så förbannat kallt. Men det är ändå mysigt att vira in sig i massa varma filtar och ha massa kläder på sig. Jag har nog en liten hat/kärlek till vintern!

Kommer ihåg för längesen när det var snöstorm och alla blev insnöade i Gävle. Jag var där och blev allvarligt talat insnöad. Vi kom knappt ut ur huset! Även fast man som barn tyckte att det var häftigt att gå uppe på alla bilar, så var det ändå lite läskigt att snö kan göra så mycket skada.

Vad tycker ni om vintern?

http://jbsaint.files.wordpress.com/2009/12/vinter.jpg

Vem vet mest?

Gissa vem som ska vara med i tv-programmet Vem vet mest... Jo JAG!!

Fick ett samtal förut idag om jag var intresserad att vara med, och det säger man väl inte nej till! Så fick jag göra en kvaltävling över telefon, där jag fick svara på massa frågor under tidspress. När jag var klar sa hon att jag hade svarat jättebra på många frågor och att jag hade klarat så pass många frågor att jag fick vara med i programmet.

Så den 5 december åker jag ner till Göteborg och tävlar i Vem vet mest. Vet dock inte när det kommer att sändas på tv, men det lär man väl få reda på! Ser mycket fram emot det måste jag säga.

Blir en rolig erfarenhet!

händelser

nu börjar också den här dagen lida emot sitt slut och jag har precis duschat och hoppat i sängen.

dagen har väl inte innehållit så mycket mer än skola, jag blev intervjuad till folkbladet för att jag hade en "tubhalsduk", gick och fyllde i min tatuering och hängt med idapida.

nu ska jag läsa en sida eller två i min bok och sen stänga ögonen för i afton!

GOD NATT

Öl gör oss fierce!

Ida. 

Det finns inte många människor som jag känner mig så trygg och säker med som med henne. Hon är som en pelare i mitt annars så kaotiska liv, och på samma sätt är jag en pelare i hennes kaotiska liv. Vi stödjer varandra genom allt, och jag är ärligt talat lycklig över att vår vänskap har växt fram till vad den är idag!

Vi gick förut idag och pratade om hur häftigt det skulle vara om vi fortfarande var vänner när vi är 40 år, och är den någon som jag vill behålla i mitt liv så länge så är det Ida. Henne vill jag aldrig släppa, inte ens för en kakburk.

Av alla de sjuka saker vi gjort skulle det kunna gå att skriva en bok! Det går inte en dag utan att vi har något i farten. Underbart!
 
Poängen i detta inlägg är att jag vill visa för alla hur mycket hon betyder för mig. Det går inte en dag utan att jag tänker på Ida, och att jag vill berätta något för henne. Det är alltid Ida jag ringer när något hänt, hon är mitt bollplank och min enorma vänskapskärlek!

Jag kan inte säga annat än att det är kärlek. Kärlek på hög nivå! DU är bäst!!


Öl...


Stick!

img_0990 (MMS)

Ja mina vänner, jag har börjat sticka igen. Hoppas på att det snart blir klart och då ska ni såklart få se på mitt tappra försök till stickning!


ursäkta mig

Bloggen har kommit i skymundan, och så fick det vara. Men nu är jag tillbaka igen! Var ju i Gävle i helgen och det var väl trevligt, både kul och tråkigt. Så nu är det skola igen som gäller...


tävling hos Dennis M

var med och tävla om en HTC hos Dennis M, jag är med!



http://dennism.se/2010/october/tavling-vinn-htc-legend.html

Bingo Rimér

http://www.adlibris.com/se/covers/M/9/17/9174610074.jpg

Jag hade skrivit ett långt inlägg nyss om min jobbiga tågresa upp till Gävle. Men inlägget försvann och med det så försvann också mitt humör till att skriva ett nytt. Men jag har i alla fall fått den här boken utav min mormor idag, det gjorde mig glad eftersom jag hade tänkt att köpa den själv!

Nu blir det en tv-kväll hela kvällen lång!

håkan min håkan

http://www.ginza.se/Archive/Images/item_img_verylarge/664797.jpg

Fick hem Håkan Hellströms nya album idag, så har suttit och lyssnat på det nu några gånger. Men jag vet inte, han har förändrats, det är inte riktigt samma Håkan bakom musiken. Det är inte det att det är dåligt, men det är inte riktigt på samma sätt som förut...

mössa mössa mössa

några bilder ifrån när jag och idapida beställde och provade våra studentmössor!





nya byxor

här får ni se de byxor som jag köpte igår. och det kan ta mig tusan vara de skönaste byxor jag någonsin ägt! plus att dom är snygga!! sjutusen tummar upp


byxorna kommer ifrån cubus, och tröjan är en gammal ifrån monki

träna!

Om det är såhär man ska se ut när man tränar, ja då har jag misslyckats totalt!

http://kjohansson.webblogg.se/images/2010/woooh_69690247.jpg

nej men helt ärligt så ska jag faktiskt dra mig ner mot friskis nu för att träna lite. känns inte så jättebra med tanke på att jag är sjuk, men får försöka göra det bästa av situationen. bara jag inte blir värre efteråt!!

studenten närmar sig!

Japp, jag har precis varit och beställt studentmössa med Ida! Så nu är det klart, och kanske KANSKE kan jag känna att jag faktiskt snart tar studenten och ska få börja leva ett liv långt bort ifrån Norrköping.

http://emmaklovenas.blogg.se/images/2010/studen1_108393943.gif

marabou sensation

jag och ida testade de här smakerna av Marabou-sensation chokladerna.
båda var goda! men jag gillade nog cookies cream liiite mer än den andra. men beror ju helt på vad man är sugen på! den andra är ju mer salt och inte alls lika söt. men gud vad gott det är med choklad!

http://smakblogg.blogg.se/images/2010/marabou_sensation_caramelized_almonds_sea_salt_133g_1_73097321.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_cu2os9u3vp4/TI6J-W-ypQI/AAAAAAAAHzM/LaaJsbRb6i0/s1600/IMG_0195.jpg

GAGA

jag vill, vill, vill, vill ha dom här skorna! kanske inte världens snyggaste sko när man bara ser den, men jag provade den idag och den var ta mig tusan GUDOMLIG på.


hittar jag inget annat roligt i London så ska jag banne mig köpa dom här skorna!

nyinköpt

var på ingelsta med mamma nu på kvällen, och eftersom hon märkte att jag var lite nere så var hon snäll och köpte lite grejer till mig! :) bland annat den här koftan ifrån gina tricot.



men jag fick också ett par tights, ett svart linne och ett par byxor som ni får se imorgon!!

vem vinner?

sitter och kollar på Em-kvalet mellan Sverige och Holland. Holland leder med 1-0, och jag tror verkligen inte att Sverige kommer att vinna den här matchen!!

vad tror ni?

http://attvarakarolina.blogg.se/images/2010/zlatan_105372003.jpg
zlatan zlatan allas vår zlatan...

ny piercad

såhär blev det :



är supernöjd! fick dock inte ta en hästsko-ring innan det hade läkt, så får gå med stav i några veckor. men det gör absolut inget, tyckte det va apsnyggt ändå!!!

ser ni hacket ifrån mitt andra hål på den där flärpen där i mitten? haha kul...

båtar

ja. det var ju då detta med båtar... min vän ida tjatar varje dag om att jag måste blogga om alla mina fina båtar som jag äger! men jag har inte velat skryta. men nu har jag väl inget val längre...

här är min lilla leksak som jag brukar cruisa runt i på somrarna!


en annan liten båt som jag brukar åka runt på när jag tillbringar flera månader på min privata ö i karibiska havet!


och här är båten som jag brukar ta till skolan och sånt. den är så smidig att ta sig fram med!



... om sanningen ska fram så är jag faktiskt rädd för att åka båt. det gungar för mycket!


tävling!

jag är med och tävlar om en goodiebag hos angelica blick, var med och tävla ni också:

http://nyheter24.se/modette/angelicablick/2010/10/11/tavling-goodiebag/


hårinpackning

har precis duschat och gjort en hårinpackning. mitt hår behövde det verkligen då det var som att ta i svinto när man tog i det.

min absoluta favoritinpackning är denna ifrån l'oreal:




vad saknas?

Vad tycker ni saknas på den här bloggen?

besökarna varierar så mycket så vet inte riktigt vad som ska locka er att stanna kvar och läsa?! kom gärna med förslag! och kan ni inte bli lite bättre på att kommentera? ;) får nästan aldrig kommentarer från er, även fast det är ett helt okej antal som läser bloggen varje dag!!

så, bomba med förslag och idéer nu!!


anti-tragus

vet ni vad jag ska göra imorgon?

jo detta:



ja alltså pierca mig i örat. jag ska dock inte ha en stav utan en slags ring med en öppning!
kommer självklart att lägga upp en bild på slutresultatet!! åh, jag längtar supermycket :)

hes tjej

jag har suttit och sjungit HÖGT i två timmar nu. och det tärde på rösten eftersom jag inte har sjungit alls på någon vecka. valde att försöka vila rösten eftersom den var ganska så slut, men idag så fick jag världens lust att bara sjunga massa gamla dåliga låtar. det var skönt!

men nu har jag ju därför blivit hes haha. så får se hur jag låter imorgon!


daim oboy!

åkte till skolan, hade en lektion och sen väntade 5 timmars hål. så jag åkte hem och tänkte vila lite. nästa lektion börjar alltså vid halv 3, så har lite tid att vila mig haha.

tog mig en mugg med detta : daim oboy! det är en uppfinning av gudarna. SÅÅÅ GOTT!!
http://static2.devote.se/gallery/big/20100910/f91af475ab5aff4c801c4bd2a2d51dd8.jpg
ni måste pröva!

barnvaktande

åkte tidigt imorse ut till min syster i krokek för att agera "nanny" till Selma. Vi lekte och lekte och tillslut så fick jag henne att sätta sig och kolla på en film. Jag är helt enkelt inte byggd för lek så tidigt haha.


mormor

pratade precis med min fina mormor, och hon betalar min tågresa så jag kan åka till gävle på fredag!! TACK TACK TACK. behöver verkligen komma bort en stund. men blir nog att jobba lördagen där uppe, i min mosters bokaffär. men det är ju bara trevligt :)


en gammal bild på min mormor, tror den är från någon kryssning någon gång...

"dodis"

var ju som sagt hos min syster förut idag, och som alltid så ville Selma leka skiten ur mig. Hypad unge, men det är roligt :) Vi gick och köpte godis med, eller dodis som hon säger. För att det var ju faktiskt lördag sa hon flera gånger haha!


kan man hålla mer krampaktigt i en godispåse? ;)

Ska dit imorn med tidigt på morgonen för att vakta Selma-bus.

2 steg från paradise

Bokade Håkan Hellströms nya album "2 steg från paradise" nu. Det kommer ut på onsdag så borde väl få det hemskickat då!



Jag är ett riktigt Håkan-fan. Har alltid älskat hans musik!

vad tycker ni om honom?

äppelpaj



kom hem ifrån min syster för ett tag sen, va där på "kalas" för hennes man fyllde år idag. och när jag kom hem så hade min mamma bakat äppelpaj, så var tvungen att ta en bit. älskar verkligen äppelpaj!!!

vad har värde?

Har suttit och tänkt mycket på vad som verkligen har värde i mitt liv, och kom fram till att jag den senaste tiden nog inte lagt min prioritet på det viktigaste. Jag måste verkligen sätta mig ner i lugn och ro nu och verkligen bestämma hur jag vill lägga upp min tillvaro den närmaste tiden. För annars så kommer jag att gå under! Jag måste ha konkreta mål, speciellt nu på höst/vinter-halvåret, jag faller jättelätt ner i den berömda "höstdepressionen". Men den här hösten har jag varken tid eller lust med det. Jag har inte riktigt orken att ta mig igenom sådana känslor när det är så mycket annat runt omkring som behöver fokus!

Jag har i alla fall satt upp några punkter som jag har tänkt att följa.

- Ta tag i min träning igen så att det inte bara blir då&då.
- Prioritera skolarbeten framför att sätta mig framför tvn.
- Ta det där himla körkortet.
- Vara en bättre flickvän mot Benjamin, måste lära mig att inte vara så sur&otrevlig.

det är bara några punkter som jag har än så länge. Vet inte om jag kommer att skriva allt här, men ni kommer ju att få följa min kamp emot höstkänslorna!

För att jag ska få lite perspektiv och ork till att ta tag i allt detta så ska jag försöka att åka till min mormor och morfar i Gävle i helgen. Skulle vara väldigt skönt att bara få komma bort från Norrköping en stund och ladda lite energi!

snyggt eller fult?



skjorta istopad i träningsbyxor som är istoppade i strumpor, och till det några slags kostymskor...

nja, faller inte mig i smaken i alla fall! Vad tycker ni?

willys

har lovat mamma att åka med till willys och handla lite. hoppas på att dom har någon slags hårinpackning där, mitt hår känns seriöst som svinto - ni vet det där som man gör rent ugnen med.

känner mig också extremt sugen på ett glas cola och en påse maltesers. så det får bli fredagsmys på soffan idag, haha som alla andra dagar den här veckan. men är inte helt frisk än, så kände inte för en utekväll direkt.


känner mig faktiskt väldigt ensam sen benjamin åkte hem, och ledsen. så tycker lite synd om mig själv...

platt hår

hade inget för mig så satte mig och plattade håret. mitt hår kan typ inte bli helt platt, men detta är så platt som det går. ser väligt annorlunda ut mot mitt vanliga hår haha.


primark

sitter och kollar runt lite på saker som jag ska försöka få med mig hem ifrån London.
primark är en affär som kommer att besökas, plus att det är ju ganska billigt!!

http://foxsden.files.wordpress.com/2009/01/primark.jpg

har några saker som jag vet att jag vill kolla efter:

- en svart lång kofta
- parfym
- handskar
- vinterjacka

det jobbiga är att jag måste försöka ta med mig så lite som möjligt, för man får bara ta med 20 kg på flyget. ska försöka att åka dit med bara ett plagg per dag och sen shoppa supermycket! :)

gud vad jag längtar!!

hej då

har vart och lämnat min käre man på tåget. han skulle åka hem nu. och det är ta mig tusan alltid lika jvla jobbigt. inte kul!!


campadre

http://barnshoppingbloggen.blogg.se/images/2009/campadre_60244155.jpg

blev medlem i Campadre förut, verkar vara en jättebra shop där man får massa erbjudanden hela tiden! så hoppas på att kunna handla mycket där till billigare priser. de har inte bara kläder, utan inredning och massa saker!

audi Q7

Den här bilen ska Benjamin köpa till mig när vi blir vuxna ;)

http://www.vivagoal.com/images/wallpapers/audi-q7.jpg

kan man få en snyggare bil eller?

host host

http://beccasfashion.blogg.se/images/2009/sjuk_1178443447_63695795.jpg

idag har jag varit hemma då min hosta är förjävlig helt enkelt. så har bara myst framför film med min älskling. var skönt att faktiskt få ta en dag och bara inte behöva göra någonting alls. ska fortsätta med det hela dagen lång!

Serious Sally-koftan

har anlänt idag och den va fin :)

jag hade förväntat mig att den skulle vara lite längre, men den är fortfarande en superskön höstkofta! kommer bli toppen att ha under skinnjackan när jag strosar runt på londons gator.

kom på idag att det bara är ca. 3 veckor kvar tills jag åker. ska bli superkul!

vänd huvudet



ja ni får vända huvuvdet lite för att se den i sin fulla glans. vet inte, men gick inte att ladda in den när jag hade vänt på den. så fick bli såhär.

detta är i alla fall (nästan 100% säkert) min nästa tatuering. gör jag inte denna så kommer jag ju att göra en uggla som håller på att bli ritad!

så det satsar vi på eller?

religion

om några minuter beger jag mig till skolan, försov mig och missade första lektionen.. det var ju synd haha. mår fruktansvärt konstigt och har ont i halsen så tror att jag är på väg att bli sjuk. får se hur jag mår ikväll om jag stannar hemma imorn.

i eftermiddag ska jag gå på stan med mannen min, kolla runt och se om man hittar något. men jag har ju som sagt köpförbud, men jag kan ju aldrig hålla något sånt där som jag bestämmer. kanske dags att ta en koll på sin disciplin?

nu ska jag i alla fall dra mig ner mot spårvagnen.

ikväll tänkte jag lägga upp en ritning på hur min nästa tatuering kommer att se ut! så håll utkik!


Serious Sally

ja, det var ju köpförbud som gällde fram till London eller hur var det jag sa?
jag kunde i alla fall inte hålla det, då jag idag klickade hem denna kofta ifrån Serious Sally by Rut m.fl.
ramlar väl ner i brevlådan någon gång nu i veckan, hoppas bara att den är snygg i verkligheten så man slipper allt krångel med att skicka tillbaka!

http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/541076-0014_1?$productLarge$

GRATTIS

vill bara säga att  bästefar ERIK tog körkort idag!! GRATTIS TILL DIG MIN VÄN


kanelbullens dag!



här hemma sitter vi och äter bulle.

äter ni med bullar på kanelbullens dag?

kebab

jani, nu är vi framme vid en söndag igen! veckorna går ju så himla fort just  nu! man hinner inte med någonting alls känns det som.

just nu sitter jag i alla fall och äter kebab som blev kvar sen igår, typ den godaste frukosten ever. hoppas att benjamin ska vakna snart med! sen blir det bio vid 14. hoppas på att filmen är bra då  jag tycker att boken bara var jobbig! men håller tummarna.

nu ska jag fortsätta äta min kebab och gå och andas äcklig vitlöks-andedräkt på min sjusovare till man.

kritik

varför har vissa människor så svårt att ta kritik? så fort de får en minsta bit kritik så ballar dom ur och säger att alla bara klagar på dom hela tiden. är så fruktansvärt trött på att de här personerna bara går och klagar på allt och alla och ska bestämma allting hela tiden, och sen så fort det kommer något som inte går deras väg så blir dom som monster och tycker att hela universum är emot dom!

idag är dagen då jag ska ta upp kampen mot dessa personer och verkligen säga vad jag tycker! jag börjar om 20 minuter.

är ni på?

RSS 2.0