Fredag

Jag är hemma, jag är trött! Igår gick jag och la mig klockan 21, haha känns lite roligt att ens säga det. Har haft några tuffa dagar på jobbet nu med massor att göra, då blir man lite trött efter ett tag.

Min förkylning blir bara värre och värre, intresseklubben antecknar jag vet! Så ser väl livet ut just nu. MEN imorgon åker jag till mitt älskade Stockholm och strosar runt och njuter av en ledig dag. Det ska bli så himla skönt, och jag hoppas att jag hittar lite kul shopping också.

Hittade en gammal bild på mig, när jag hade mina svarta glasögonen + mörkt plattat hår + min älskade saknade piercing. Vilka tider!
 

Mot jobbet

Febern kom tillbaka, fryser som en idiot. Åker till jobbet i full höstklädsel även fast solen skiner klart och det är 24 grader varmt...

För övrigt så älskar jag mina dr martens, har inte använt dem på hela sommaren men nu jävlar!


Onsdag

Kom precis hem efter en promenad på 45 min. Febern var nämligen borta imorse, så tänkte att en promenad kan väl inte skada. Lite fel hade jag nog, för nu är jag helt slut. Blir att vila lite nu, fixa lite lunch och ta en dusch. Börjar jobba vid 16, så har massa tid på mig att bli pigg!

Tog bilden på väg upp för trappan, därför blev inte farten så värst snabb. Känns bra att ha rört på sig i alla fall!


tisdag

Jobbade 8-16, åkte hem och totaldäckade i soffan. Vaknade upp någon timme senare med feber. Känner mig superhängig, vilket jag absolut inte har tid med för fem öre. Så nu har jag precis tagit en varm dusch, tagit en ipren och bosatt mig i soffan med en stor kopp te!
 
Imorgon väntas jobb, så då måste febern och de här känslorna vara putts väck!

Mumin

Fick två muminmuggar i en fin muminpåse av min syster. Glad tjej!


Stella

Nu har min busunge kommit hit och vi myser framför en film, känner jag henne rätt så blir det inte ett långvarigt mysande. Snart ligger vi säkert på golvet och leker!
 

måndag

Idag är jag ledig och tänker spendera dagen hemma. Struntar i att det är fint väder, jag ska slappa! Vid 13 kommer min syster och lämnar mitt yngsta syskonbarn Stella, vi ska leka i några timmar medans storasyster Selma är på sjukhuset.
 
Nu ska jag äta lite frukost i solen på balkongen, mums!

WERA

Har varit på jakt efter en ny väska ett tag nu. Vill ha en i perfekt vardagsstorlek men ändå en lite större modell i svart skinn. Inte hittat någon modell alls som har fallit mig i smaken, tills jag såg den här! Hittade den på Åhléns hemsida och den är från märket WERA. Ska verkligen kika på den imorgon eller på tisdag efter jobbet. Är den perfekt så slår jag nog till, har nämligen 25% rabatt + 50:- i rabattcheck så det är ju inget att tveka på då!
 

From Monki

Fick tag i de här godingarna idag och kunde inte bli mer nöjd! Klänningen var inte riktigt som jag tänkte mig i verkligheten så får ta en funderare på den!


måste ha!

Klänningen och tightsen skriker Hanna, jag måste ha dem! Hinner jag, och ifall de finns här i Norrköping, så kommer de bli mina under dagen!!!!
 
Från Monki.
 

God natt

Jag tänker avsluta den här lördagskvällen med lite soft jazz. Sätta på lite Chet Baker eller nått smörigt i den stilen. Det humöret finner jag mig perfekt i denna lördag.

En miljon olika tankar snurrar i mitt huvud och det är så mycket som jag skulle vilja ha sagt, men orden tar inte plats i min mun och vågar inte riktigt komma ut. Jag vet heller inte om tillvaron skulle bli bättre eller sämre om tankarna yttrades.

Nyheten om att Neil Armstrong, förste mannen på månen, har dött nådde precis min mobil. Nu vet vi alla det och hoppas att han mår bra där han hamnat nu!

tjuvtitt

Här har ni en liten tjuvtitt på min senaste tautering. Jag älskar den, och kan knappt vänta tills vi ska fortsätta på den vilket blir den 18 oktober! Ska fixa bättre bilder åt er så ni får se hela, plus se vilka förändringar som gjordes på mitt lilla kasettband.
 

i'm in love!

Jag är helt kär i dessa skor. Speciellt de svarta! Skulle passa så himla bra nu till hösten, men icke sa nicke här blir det inget skoköp innan nyår...
 
Åh, vill ha!
 

Rockin' Rio

Har varit sugen på den här parfymen hela sommaren, men inte haft någon större lust att lägga över 500 kr på en parfym när jag redan har en hel del som bara står i hyllan. Men när Nelly hade rea på den så kunde jag inte motstå! Så nu är den här på väg hem till mig och kommer användas flitigt!
 

kaffe

Kaffe är det enda jag andas just nu. Känns som att jag är på jobbet dygnet runt (vilket ajg självklart inte är), och idag var det löningskaos! Jag och Kristofer, som är de enda som jobbar just nu, har varit grymma de senaste dagarna och vi har sålt mer än vad vi sålde under augustifesten!
 
Nu blir det sängen för mig. Behöver lite skönhetssömn!
 
Vad händer annars imorgon, är det lördagsfesten som är det som gäller? PÖSS
 
 

löningshelg!

Idag startar löningshelgen, som kommer bli en monsterhelg på jobbet! Vi har haft sååå mycket att göra de senast 2 dagarna, vilket är superkonstigt eftersom det är dagarna precis före lön, så i helgen förväntar vi oss stordåd! Jag ska gå in och jobba 3 timmar innan, bara för att det är så mycket. Det är också min 11 dag i rad om jag inte har räknat fel, och förhoppningsvis så får jag vara ledig en dag på måndag. Om inte, så blir min nästa dag den 1 september. Haha, skrattretande!

Jag hoppas ni förstår att det är därför som bloggen lider lite just nu. När jag kommer hem är jag helt död och orkar knappt lyfta ett finger. Tråkigt, men så är det när vi bara är 2 personal på kära Espresso House.

Puss på er!

Love you guys!


regn, bara regn

Jag kom precis hem från jobbet, har varit mycket att göra idag! Hade tänkt att ta en promenad hem, men det spöregnar ute... Riktigt tråkväder då man bara vill ligga inne och kolla på film eller någon serie. Jag tror att jag ska lägga mig i soffan i någon timme och glo lite på The Big Bang Theory, var längesen som jag såg på det.

Fick hem nya IKEA-katalogen idag med. Så kul att sitta och bläddra i den!

inte som jag trodde

Dagen blev inte alls som jag trodde och hade planerat. Imorse fick jag ett samtal om att min chef har skadat sig på jobbet (lite läskigt är att jag faktiskt drömde inatt att vi hade en olycka på jobbet...) och de ville att jag skulle hoppa in och jobba direkt. Nu kunde jag ju inte det eftersom jag skulle ha körlektion, men åkte och hade lektion och sen direkt till jobbet. Där huserade jag sen till ca 18 och nu är jag hemma och död som en klubbad säl! Blir jobb imorgon också eftersom min chef måste vara hemma och vila, så ingen ledig dag alls den här veckan heller. Mitt huvud börjar bli lite slitet och jag är trött i kroppen. Haha!

Nu blir det en långdusch och sen lite tv-tittande innan sängen kallar. Blir ingen kul bloggning nu känner jag, inspirationen ligger på noll...

tisdag

Äter frukost samtidigt som jag håller på att fixa mig. Ska nämligen har körlektion idag nu på morgonen/förmiddagen. Känns inte så kul att gå ut i den här kylan, fy sjutton vad kallt det är idag!

Efter körlektionen ska jag möta upp Sara för en lunch och sen blir det jobb. Kul liv jag lever just nu va, jobb jobb och lite mer jobb. Man får tänka att i slutändan så är det ju pengar som kommer in, och pengar det behöver man ju faktiskt...

sleep tight

Nu säger jag god natt för den här veckan. Måndag imorgon och jag börjar inte jobba förens vid 16, så blir att fixa massa hemma. Tror jag ska försöka slänga upp lite grejer på Tradera, blir galen på hur mycket saker det är i mitt rum. Även fast jag rensar och kanske kastar en full papperspåse (eller till och med två!) så märks det absolut ingen skillnad, vilket är superfrustrerande! Så nu har jag bestämt mig, allt som jag inte använder ska kastas eller säljas. Det är alltid lätt att säga så, sen ska det ju genomföras också vilket är en hel annan femma. Men börja, det ska jag banne mig göra!
 
Puss på er finingar

marry me

I en sån här klänning skulle jag vilja gifta mig. Vill verkligen ha en stor tyllkjol till en fin skräddarsydd topp med vackra detaljer!
 
Klänningen är signerad Ida Sjöstedt
 

Brasseriet

Igår åt jag lunch med min mamma på Brasseriet. Jag tog lasagne, och det var så himla gott! Kommer definitivt bli många fler besök dit!


Lördag

Åker in till stan nu för en lunch med mamma och sen blir det jobb hela kvällen lång. Börjar vid 16 och vi kör i alla fall fram tills 22, är det mycket folk så blir det längre!

Vad hittar ni på idag? :)


21.41

Just nu saknar jag Benjamin så jag spricker, gör nästan ont i mig. Är aldrig kul att känna så, men visst är det bra att saknar varandra också. Gnistan hålls ju vid liv längre!
 
Jobbet idag var rätt lugnt, kom väl någon rusch här och där men inte alls så mycket folk som vi har trott skulle komma. Det känns tråkigt, men samtidigt så har det ju varit ganska så soligt väder så förstår ju om folk vill lapa sol istället för att dricka kaffe. Hoppas på mycket folk imorgonkväll då det är sista kvällen för augustifesten och vi behöver få in så mycket cash som möjligt i vår lilla shop!
 
Inga nya bilder blir det tagna heller eftersom jag jobbar i stort sätt varje dag, och inte fixar jag mig supersnygg när jag ska stå i skjorta och förkläde en hel dag. Ska bli bättre på allt det här nu framöver, vill ju behålla mina fina läsare.
 
 

17/8

Sitter och kollar på Doctors och ska snart slänga i mig lite frukost/brunch och sen blir det jobb!

Glöm inte att vi på Espresso House i Norrköping har ett finfint erbjudande under augustifesten! Köp en stor latte/chai (välj själv om du vill ha den varm eller kall) takeaway och du får den för 30kr (ord. pris 38kr), endast under augustifesten alltså!

Puss på er

Matstopp

Kom precis hem från en härlig eftermiddag med Elin! Vi drack äppelmust och pratade massa. Nu ska jag slänga i mig lite mat och om en timme drar jag ner till jobbet för ytterligare ett kvällspass. Får se hur länge vi har öppet idag, men i alla fall till 22 så sväng förbi!!


sovmorgon

Hade supersvårt att somna igår, så idag tog jag en riktig sovmorgon. Kommer nog behövas eftersom jag jobbar sena kvällar alla dagar den här veckan! Just nu så håller jag på och städar lite, tänkte hoppa in i en dusch snart och sen ner till stan för att möta upp Elin. En kaffe i solen, bättre kan det ju inte bli!
 
Nu ska jag ta mig ett stort glas vatten och sätta mig i solen en liten stund, man måste ju njuta av den när den väl kikar fram! Så länge man inte får en såhär snygg bränna som jag lyckades få för några år sen, ont gjorde det och snyggt var det verkligen inte haha!
 
 
 
 

God natt!

Nu hoppar jag i säng! Kom hem från jobbet för en timme sen och har försökt att varva ner lite genom att läsa en massa bloggar. Tröttheten kom sakta krypandes men nu är den här och jag tänker inte kämpa emot.

Imorgon börjar jag inte jobba förens kl 19 på kvällen, så om det är någon härlig vän där ute som vill ses så slå en signal!


onsdag

Idag myser jag så mycket jag bara kan med min man eftersom han åker tillbaka till Göteborg i eftermiddag. Jag börjar jobba kl 17, och slutar tidigast 22. Vi vet inte hur länge vi ska ha öppet idag pga augustifesten, så så länge det rullar på folk så ska vi hålla öppet!
 
Är pepp pepp inför att jobba under augustifesten faktiskt, vi är aldrig själva vilket är sååå skönt plus att det alltid är kul när det rullar på folk!

Minigolf

Gårdagens kväll spenderades genom att putta ner bollar i hål, och jag vann över min kära!


Kuddar

Är riktigt sugen på de här kuddarna från HM! Fick hem en del checkar därifrån häromdagen så ska nog ta mig en titt där idag innan jobbet, får dra med Benjamin ner så kan vi mysa på stan lite.

Vad hittar ni på idag?
 

Smultronstället

Var som sagt i Söderköping och besökte Smultronstället och käka massa glass. Superhärligt väder och skinande sol hela dagen!


ledig dag

Idag är jag ledig och njuter av det till det fulla! Har försökt komma in på Blogg.se hela morgonen men har bara fått upp en bild av "kossan som inte hittar till sin hage", men nu till slut så kom jag in!

Idag har vi planerat in Smultronstället, har inte hunnit vara där än den här sommaren. Eller jo, en snabbtripp dit har vi gjort men då åt vi inte på den obligatoriska glassrestaurangen utan tog bara en kulglass. Så idag bär det av dit, kommer såklart ta bilder så jag kan visa er sen!

Söndag

Vaknade vid 8 av att hela min högerarm sov, och inte bara lite utan jag hade problem med att lyfta den. Jag hatar när kroppsdelar sover och började genast skaka armen så mycket jag kunde. Tror ni det hjälpte, nej! Så fick gå upp och gå runt i alla rum och röra på armen tills den vaknade till liv. Nu är det lite bättre men jag känner fortfarande av sömnkänslan i den. Tänker nog krypa ner i sängen igen hos min karl, det är ju inte kul att vara vaken själv...


Mot jobb

Har suttit hela förmiddagen och skrivit på min ansökan till Master Barista.utbildningen inom Espresso House. Ska kika lite mer på den imorgon, men känner mig ganska klar! Så blir att skicka in den och hålla tummarna, vore så förbaskat kul och häftigt att komma med. Är verkligen hur många som helst som söker, så det är inte lätt att komma med inte...

Jobb 14-18.30 idag, och efter det blir det till affären och handla middag och hem och ha finmiddag med min man. Skulle gått på 30-års fest ikväll men skippar det, känner mig inte riktigt kry och sen så är det jobb hela veckan nästa vecka så har verkligen inte tid att bli sjuk tyvärr.

Ha en härlig lördag!

20.47

Sitter på spårvagnen på väg hem från jobbet nu. Känner mig lite halvskabbig och svettig så blir en dusch direkt när jag kliver in genom dörren. Tatueringarna behöver smörjas in enormt mycket också, kliar som tusan!

Grattis till herrarna som gick till final i handboll, kanske blir ett till OS-guld nu då?!

Blir en lugn kväll idag, någon bra film + chips och dipp!


Marc Jacobs

Cravings efter den här plånboken, enorma cravings!
 
 Marc by Marc Jacobs wallet
 
Marc by Marc Jacobs wallet (see more zip wallets)

TGIF

Fredag, äntligen fredag! Jobb ikväll står på schemat och efter det blir det fredagsmys med min karl. Hittade en ny smak på chips igår på affären, "varma mackor", självklart var vi tvungna att testa!


9/8

Hejsan alla glada. Torsdag idag och för mig väntas jobb. Börjar 8, så sitter hemma nu och försöker få i mig lite frukost. Vädret är lika trist som igår, vilket säkert gör så att det kommer bli folkkaos på jobbet. Vi får se om jag får uppleva det eftersom jag slutar 14, och det är runt den tiden som folken brukar komma, ja om man inte räknar med lunchruschen då!
 
Armarna är ordentligt inplastade, mycket viktigt när man jobbar med hygien och livsmedel hörni. Vi höres!
 

onsdag

Tatueringen gick bra igår. Vi hann dock inte alls så mycket som vi hade velat, så när ena delen av den var klar så kände vi att det inte var någon idé att börja med den andra och få den halvgjord. Så Martin passade på att fixa till två av mina gamla tatueringar. Mitt kasettband på vänsterarm, och min text på höger handled. Blev jättebra, och lite roligt att ha fått dem tillfixade! Jag visar er självklart bild när de har läkt lite och man ser hur de faktiskt kommer att se ut, för nu är det bara svullet haha!
 
Idag vet jag inte vad vi ska hitta på. Jag är ju lite halvt handikappad i båda armarna eftersom tatueringarna är svullna och ömma, men något ska vi väl ta oss an. Fixat lite här hemma på förmiddagen, och säkerligen en promenad på eftermiddagen om regnet försvinner!
 
 

Tatuering

Sitter just nu på Lucky 7 hos Martin och är redo för en ny tatuering. Eller ja, det kommer ju att bli en utbyggnad på en som jag redan har. Spänd men glad är väl känslorna och självklart förväntansfull!


Ikea

Hoppar in i bilen och åker till IKEA nu, på inköpslistan står en matta och ett nytt nattduksbord. Har kikat in lite på deras hemsida om vad som kan passa, så får se hur sakerna ser ut i verkligheten!
 
 

Mumin

Vi drog oss ner mot stan för att köpa lite kaffe och nässpray. Bestämde oss sedan för att ta en promenad hem, och slank på vägen in på arbetets museum för att kika in mumin-utställningen. Var väl inte direkt någon höjdare, men ändå kul att ha sett den! Promenaden hem vart en svettig historia då solen gassade och vi hade alldeles för mycket kläder på oss.


Varning!

Varning för äckligt inlägg, men måste bar skriva av mig min frustration! Nu på jobbet när jag skulle stänga och gå hem så kollar jag alltid så att toaletterna ser fräscha ut inför morgondagen. Så när jag kommer in i den ena toan nu så är hela toan fullproppad med papper, och jag måste ju ta bort det. Så jag går och hämtar ett par handskar och försöker ta upp allt papper. När jag kommer ner till det sista lagret av papper så ser jag vad det är som den här idioten har velat täcka över, det ligger nämligen bajs kvar i hela toaletten och det bör nämnas att det INTE var stopp i toan. Vem fan gör sånt? Blir det av någon anledning bajs kvar när man har bandat så finns ju den här toaborsten av en anledning. Men nej, nu ska jag behöva stå och skura bajs också. Åh jag blir så förbannad!!!!!! Människor, skärp er!


Lübeck

Fotade inte alls mycket under Tysklandsresan, men här har ni bilderna som jag faktiskt tog.
 
1. Tyckte det var roligt att Fanta-flaskan var grön.
2. Fanns mycket roliga Starbucksgrejer inne på mataffärerna, bland annat den här.
3. Fin utsikt över en bro i innerstaden i Lübeck.
4. Snyggt hus med båtplats precis vid centrum.
5. Snygg konst som jag gärna skulle ha hängandes på väggen!
 
 
 

boots

Riktigt snygga boots från hm, kikade på dem direkt när de kom ut på webshopen men det blir inget köp för mig. Jag kommer bo i mina dr martens i höst/vinter i år igen, älskar dem! Dock så skulle de här bootsen vara riktigt snygga till en sensommarkväll med en gullig klänning, så ni som inte har några schyssta boots beställ hem de här!
 
Från hm, 399:-

Fredag

Blev väckt av en gräsklippare kl 7 imorse, men tvingade mig själv att ligga kvar och vila tills nu. Vädret idag är grått, trist och regningt, säkerligen kallt också.

Nu, frukost!

Vilda musen

Denna bild, från gröna lund för någon vecka sedan, får vara avslutningen på en trevlig torsdag. Imorgon väntas lite städning, jobb vid 16 och sen på kvällen kommer min älskade man tillbaka till mig. Längtar!
 

frustrerad

Har de senaste två timmarna försökt att möblera om lite i mitt rum (igen). Jag är så fruktansvärt trött på de mörka väggarna och allt som har med mitt rum att göra, så minsta lilla förändring just nu är endast positivt. Dock så gick det inte så bra som jag ville då jag inte har tillräckligt mycket vägg för alla mina saker. Gav upp för kvällen, får sova på saken och se om jag vaknar upp med en ljus idé!
 
Ska börja kika på om jag kan fixa mina väggar också. Vill ha vitt, vitt och vitt! I början när jag gjorde mina mörka väggar, för ca 2-3 år sen, så älskade jag dem och tyckte det var superskönt med ett mörkt rum MEN ju längre tiden går desto mer deppig och tung känner jag mig när jag går in i rummet. Nu har jag ju testat på ett mörkt rum, och inser att det inte är något för mig varken nu eller i framtiden!

Umgänge

Har umgåtts några timmar med min kära Sara, en av mina absolut närmaste vänner! Tog en promenad ner mot stan och stannade till på våffelmakeriet och åt en räkmacka, gick sedan vidare och hittade ett mysigt café som hette Solsidan. Där stannade vi och tog en cappucino och chokladboll. Roligt var att vi tajmade exakt en liten minispelning som två unga killar hade, där de försökte sig på att sjunga rocklåtar. Jag hade väldigt roligt åt det hela, vilket ni kan se på bilden nedan.
 
 
 

frukost

Dags för frukost. Jag har blivit en väldigt stor fantast i att blanda i färsk frukst i min frukost på senaste tiden, love it! Idag blir det kiwi och lite nektariner som får leka med mina smaklökar.
 

God natt

Jag är så trött, så nu blir det sängen för mig. Imorgon ska jag ta tag i allt jag måste fixa som jag skjutit upp, plus att jag ska berätta lite för er om vår tripp till Tyskland! Over and out!


Glossybox

Månadens Glossybox innehöll detta:

- Alessandro "Pro White Nail Polish"
- Alessandro "Heel Rescue Balm"
- Skinplan "Vitamin C Booster"
- Anatomicals "Cleansing Mud Mask"
- Brilliantsmile "Whitening+ Toothpaste"


RSS 2.0