godnatten

Nu ska jag gå och lägga mig, vaknade ju 7 imorse så börjar bli rejält trött. Imorgon ska jag jobba, men det var inte en så lång dag bara 12-18. Efter det åker jag ut till Lindö, är bjuden på middag där så det blir supertrevligt. Får träffa min moster med familj där också så det kommer bli toppen!

Min kusin har med sig alla bilder som hon tog under min student då, så imorgon kommer jag ha fullt upp med att sitta och titta på dem! Kommer slänga upp några här också, en liten student bildbomb någon vecka försent... Men det är väl okej med er va?

Om någon som har mitt nummer läser detta innan klockan 13 imorgon så får ni jättegärna smsa mig och påminna mig om att jag måste fixa min plastfilm på telefonen! Tack till den som har lust att göra det.

GODNATT



SKÅL (gammal bild från London)

inspiration


en fin dag

Idag har jag haft en superskön dag. Några välbehövliga och härliga timmar hemma hos min homie My, där det bjöds på mycket skratt och så himla gott surdegsknäckebröd! Efter det hämtade mamma upp mig så åkte vi till Maxi för att handla mat, men jag fick med mig lite annat också.

Fick inga bra bilder på det, men kan ju visa er bilderna jag tog och sen visar jag närmare när jag använder sakerna. En toppen idé!





Spetslinne (som är ett nattlinne egentligen) hm - skärp hm - shorts gina tricot - pyjamas med virkade detaljer hm - skor Din sko.

Så gick jag in på Cervera för att köpa till det sista glaset till min "samling" av Carolina Gynning glas så hittade jag de här också. Fyra skitcoola glas som går att använda till vad som helst för 179:-. Så det slog jag till på, är ju alltid bra att ha sånt på lager tills man ska flytta!

Såhär såg de ut:


Och här är glaset som jag saknade i min lilla kollektion


Jag unnade mig allt detta för att jag tycker att jag är värd det, jag jobbar hårt och har så kul på jobbet att det känns kul att kunna unna sig något utöver det!

huvudvärk och sår

Jag vaknade klockan 7(!) imorse, på min lediga dag, av en extrem huvudvärk. Det kändes som att hela mitt huvud skulle explodera och jag kunde inte alls ligga kvar i sängen. Så det var bara att gå upp, vilket inte var det roligaste. La mig i soffan med en blöt handduk över huvudet och bara försökte somna om, vilket gick i sisådär 10 minuter.

Huvudvärken gick nästan över och jag hoppades på en dag utan värk, men nu håller den på att inta mitt huvud åter igen så det får bli en lugn dag idag. Ska ner på stan och fixa lite sen ska jag hem till min vän My för en kopp kaffe!

det går

Saker går bara man vill! Det känns skitbra att vissa saker just nu bara flyter på och jag behöver inte oroa mig och jag känner mig säker. Sen så finns det självklart vissa saker som inte är på topp, men hur skulle det vara med ett liv där precis allt var tipp topp? Känns inte så lockande!

Håller just nu på att planera in en Stockholmsresa, och jag fick precis ett mejl om en arbetsintervju till hösten, jag trivs så GALET bra på mitt jobb och jag känner att jag efter mycket om och men nu har kommit över att jag har tagit studenten och faktiskt har avslutat en period i mitt liv.

God natt

sol

Jag vill att alla ni där ute njuter lite extra av solen idag, och även lite åt mig! Jag jobbar 10-20 och kommer inte få mycket av dagens sol.

Men om ni hellre vill köpa telefoner eller något annat roligt så sväng förbi media markt, det är kul kul det med!

bangerhead.se

Fick hem dust it'en som jag beställde igår. Det gick alltså på ungefär 2 dagar att få hem den. Riktigt bra tycker jag, och det var inget krångel alls!

http://4.bp.blogspot.com/_RCuwGKIyOII/TERRn6xaDfI/AAAAAAAAAcg/eW1cjZIqZwE/s320/Osis-Dust-It.jpg

Beställde den HÄR, och kan verkligen rekommendera det!

ziperall

Funderar på att köpa en ziperall och springa runt i hemma. Skulle vara väldigt skönt!

http://www.ziperall.se/wp-content/uploads/2011/02/bubblegum_web.jpg

Dock så tänker jag mig nog en grå eller svart!

snyggt

Hittade den här bilden på colorelle's blogg och tyckte lika som hon att det var galet snyggt!



















































bild: sthlmstreetstyle

har kommit på

Jag har kommit på en sak!

Att spendera hela dagarna inne på Media Markt är inte hälsosamt för mitt ha-begär... Jag vill ha minst 5-6 av mobilerna vi har, en iMac, en iPad och massa massa massa annat! Idag stod jag och funderade på hur mycket jag skulle behöva en billaddare till min telefon, en BILLADDARE... Jag som inte ens äger en egen bil.

Fick hoppa in och jobba extra idag vilket gick jättebra! Var kul att man blev inringd, det måste ju betyda att man inte är så dålig :)

Nu ska jag kolla på Allsång på Skansen med min mor.

Godmorgon

Sitter och kollar på Nyhetsmorgon just nu och det var en så himla dålig artist som spelade en låt. Förstår inte HUR hon har kunnat få skivkontrakt, men men smaken är som baken...

Idag är jag ledig, vilket känns rätt så konstigt! Jag ska ner på stan och köpa det glaset jag hade sönder igår kväll och sen ska jag hem till en kompis. Blir nog en rätt så skön dag, plus att det är fantastiskt väder! Så nu ska jag sätta mig på  balkongen innan det är dags att börja fixa iordning sig.

helvete

Tänkte belöna mig själv med ett glas "champagne" förut i ett av mina nya vinglas som jag fick i studentpresent. Men efter några klunkar så var det inte gott längre och det fick plats alldeles för mycket dricka i de där enorma glasen. Så jag bestämde mig för att hälla ut det som var kvar i glaset.

Vad tror ni händer?

Jo jag tappar självklart hela glaset i diskhon och POFF så gick det i tusen bitar. Så imorgon ska jag gå och köpa ett nytt glas så min samling blir komplett igen.



Det var ju i alla fall fint ett tag!

konstigt

Jag tycker det är så konstigt att varje gång som jag går upp den tiden jag har bestämt så får jag det skitstressigt, men de gånger som jag ligger kvar i snoozar så har jag hur mycket tid som helst över...

Idag låg jag kvar i sängen i 40(!) minuter, och ändå nu så har jag 25 minuter jag måste slå ihjäl för att jag är klar. Blir det nått stressartat i hjärnan som gör att allt man gör går på en microsekund av vad det brukar när man har tid? Konstigt.

Nu ska jag i alla fall åka och jobba, vi hörs ikväll!

dust it

Beställde precis hem en ny dust it från en ny hemsida som jag hittade. Fick den för 49:- vilket kändes som ett riktigt kap, sen var det ju frakt på 40 spänn... Men eftersom en dust it kostar i alla fall över 150kr inne i stan så tjänade jag ju på det. Så nu är det bara att vänta tills den kommer, ska också då berätta vilken hemsida det var och hur leveranstiderna och så var. Man kan ju aldrig vara säker på att allt ska funka när man hittar någon ny sida!

http://cornelialarson.blogg.se/images/2008/dust_it_06_17237709.gif

jeansskjorta

http://www.blogcdn.com/www.mydaily.co.uk/media/2011/03/kelly-1.jpg

Jag vill verkligen ha en sån där kort jeansskjorta som Kelly Osbourne har på bilden ovan. Kort ljus skjorta med korta armar! Helt jäkla perfekt!!! Om ni vet vart man kan få tag på en så kan ni väl säga till är ni snälla!

godnatt

Jag ska alldeles snart hoppa i säng och lägga mig och kolla på ett avsnitt av Våra vänners liv och sen sova! Sov skitdåligt inatt, vaknade vid 4 och sen har jag jobbat så är rätt så trött i huvudet nu.

Imorgon är det jobb 10-19, så kom gärna förbi och säg hej :)

hemma!

Kom precis hem efter en 3,5 timmars lång bilresa. Och vet ni?! Jag körde HELA vägen hihi! Så är lite trött i huvudet nu, det var några riktiga puckon ute på vägen idag. Resten av kvällen ska jag tillbringa i soffan, kolla på sommarkrysset och sen någon film troligen.

Imorgon blir det jobb, 12-17! Blir kuligt :)

25 juni

Idag är det lördag och jag vaknade klockan 7. Det var inte alls kul! Så nu när klockan är 1 så tänkte jag sova en stund, känns fantastiskt!

Jag och mamma ska åka hem från Gävle idag också eftersom jag jobbar imorgon. Kan va rätt skönt att komma hem med, längtar definitivt efter min egen säng! Men något, eller snarare någon, jag längtar efter ännu mer är Benjamin. Saknar honom något så enormt just nu...

dagens val


moonlight in Vermont



Bästa låten just nu. Har lyssnat på den hela dagen, och kommer nog fortsätta med det länge! Jag älskar den!

midsommar

Är i Gävle för att vi skulle fira midsommar hela släkten, men det blev ju inte av. Så är lite bitter över det faktiskt, då jag vet att massa i min "gamla" klass skulle fira tillsammans. Sa ju nej till det för att träffa alla i släkten, men nu känns det jäkligt surt att jag inte kan vara med vännerna...

Kallt är det också hörni. Jag håller på att frysa ihjäl. Ingen topp midsommar det här inte! Förra året hade vi riktigt kul här på landet, då var vi samlade allihopa och Benjamin var med också. Det var en härlig midsommar!



klänning gina tricot - kofta monki

Drog på mig det här, men fryser något så galet om benen så får nog tänka om.. Kanske drar på mig den nya klänningen från hm med ett par tights till. Inte så snyggt men betydligt varmare än det här just nu!

Nu ska jag gå och titta på en film, DEPP är nog dagens ord!

inköpt




HM 99kr

media markt



Såhär glider jag runt om dagarna! Media Markt är grejen, jag älskar stället! Det är skitkul att jobba där, man lär sig så galet mycket hela tiden. Är så glad att jag fick det här jobbet, och att jag trivs så bra, för först så trodde jag att jag skulle ha skitsvårt för det och inte fatta ett skit! AAAAAH KUL KUL KUL!!!!

dagens val


inte meningen

Jag som skulle visa er lite bilder, men självklart då så fungerar det inte att lägga upp bilder... Visar dom lite senare när det har börjat fungera igen!

packa

Kom hem för några minuter sen, är helt slut och skulle helst av allt bara vilja lägga mig ner och dö lite i sängen. Men icke sa nicke. Jag måste packa för några dagar i gävle, åker direkt efter jag slutat imorgon och hinner inte hem emellan. Tufft, får köpa många red bull!

jobbelijobb

Nu drar jag iväg för dag nr 2 på Media Markt. Så känner ni för en ny mobil idag, eller kanske bara för att kolla runt lite så kom dit! Jag hjälper er, tjoho!

Har precis suttit i telefon med skatteverket hela morgonen, känns ju superkul. Men det löste sig i alla fall och jag hoppas att lösningen kommer snabbt! Annars får jag inga pengar... buhu

Nej men nu ska jag dra mig. Vi hörs sen!

första dagen

Första jobbdagen på Media Markt är nu avklarad! Det var tufft, var ett riktigt monsterpass 10-20... Men jag klarade av det och det var så jäkla kul! Nu vill jag bara lära mig allt så jag slipper fråga mina chefer om allt jag inte kan. FAN jag ska bli bäst på detta jobb, dom ska få se!!

Det var superkul när en kund gick fram till min chef och berömde mig. Jag fick beröm av en kund på min första dag!!! Ni kan nog inte ana hur glad jag blev av det!

Nu ska jag sova, är helt slut! Imorgon väntar ett likadant pass, 10-20 och likadant på onsdag! Men sen är det ledigt tors,fre & lör.

PUSS

vattenmelon

Avslutar kvällen med en tallrik vattenmelon och förhoppningsvis en bra film på tv!


converse

http://thientingelingle.blogg.se/images/2011/silver_converse1_140077181.jpg

Är så sugen på dessa silvriga converse! Får se.

Förlåt att jag har bloggat så extremt dåligt, men det har helt enkelt inte funnits tid. Jag har tagit studenten, jag har umgåtts med familj och min älskade man och bara försökt slappna av efter allt ståhej. Jag är också sjuk, världens förkylning och imorgon börjar jag jobba! Jag kommer jobba 10-20 måndag, tisdag & onsdag så lär vara extremt trött!

Vi får se när vi hörs igen hörni, jag hoppas det blir snart!

burka

Jag och Alicia satte oss i Folkparken för att dricka lite vin. Det vart inte så lyckat eftersom vinet var bland det äckligaste jag druckit och det var jäkligt kallt PLUS att det var tusen myggor. Men vi snackade i alla fall lite med några killar som spelade frisbee, och det var ju kul.

Sen så fördrev vi tiden med att klä ut oss, här är vi under skydd för myggen!


sista mötet

Jag ska om några minuter bege mig ner mot NT-huset för att ha mitt sista möte som anställd på Norrköpings Tidningar. Det känns väldigt konstigt, men allt måste ju ha ett slut och det är dags nu! Jag har haft kul där, och det har varit ett väldigt givande extra jobb måste jag säga. Får se om Media Markt kan slå det?!

Ikväll blir en lugn kväll efter det, ska hänga lite på Trädgårn med lite kompisar och så. Min mormor kommer hem till oss idag för att hjälpa till med alla förberedelser, så måste va med henne lite med! Idag är det måndag och jag tar studenten på torsdag, det är helt galet!

Nu ska jag dra, vi hörs!

vaknar full, somnar nykter

Imorse så vaknade jag full, efter ca 3 timmars sömn, så nu tänkte jag somna nykter. Jag har precis kommit hem, och den här studentveckan är kulkulkul! Jag har dock inte mått så bra idag, så just idag har nog varit den något sämre dagen om man ska se det så!

Men nu ska jag ta några välförtjänta timmars sömn och sen vakna upp och förhoppningsvis vara nykter och INTE ta sönder ett badkar på morgonkvisten.

PUSS på er

godmorgon

Har vaknat upp nu efter kanske 3-4 timmars sömn. Vaknade i soffan och jag har ingen aning om varför och när jag la mig där, men det är ju trevligt! Mår inte alls så bra just nu om jag ska vara ärlig, men FAN vad kul jag hade igår!

Idag är det bara att köra igen, lite brännboll och sånt tror jag står på schemat och sen utgång på det! Men tror att jag ska ta det lite lugnare med drickan ikväll, men får väl se.

Nu ska jag försöka äta något och så ska jag måla om mina naglar!

kiwi



Igårkväll blev en ganska så lugn kväll! Hängde med Alicia och drack en drink och sen åkte jag hem vid 12. Kändes rätt skönt faktiskt, då jag tror att det blir rätt så mycket ikväll av någon anledning. Jag känner mig rätt så depp över en sak som hände igår som verkligen gjorde mig ledsen, ska ta tag i det idag om jag orkar.

Idag har vi också sista musikalföreställningen, det känns lite konstigt men kommer nog vara rätt så skönt när det är över! Det är det absolut sista jag någonsin kommer göra i en skola i Norrköping, nu är det över. Om 5 dagar tar jag studenten, och det är helt sjukt!

vagabond gaga

Vagabond: Gaga från Brandos.se

Dessa skor kommer jag hålla utkik efter, galet snygga!

gårkvällen

Studentveckan har börjat och det känns galet. Kan absolut inte förstå att jag tar studenten om mindre än en vecka... Men det är väl bara att förstå! Vi var ute igår och hade kul!! Vilket resulterar i en trött Hanna idag, plus att min röst inte är vad den brukar haha.

En annan sak som verkar helt sjukt är att min vänster hand "sover" och har gjort det hela jävla morgonen... Det går inte bort hur mycket jag än rör på den. Hur kan det bli så?!



Erik tycker i alla fall att det är toppen med party!

iväg!

Nu sätter jag på mig mössan och åker till teatern! På schemat står ytterligare en föreställning och efter det går vi ut :) Vet inte vart, men kul kommer vi ha!


Jag blir för tillfälligt inte någorlunda bra på någon bild, så med glädje visar jag upp denna fulbild och är stolt över att ha TUSEN fuldagar på raken!

Ha det så kul i vimlet!

förlåt

förlåt för den extremt tråkiga bloggningen... Men jag har musikal hela tiden och den lilla tid som jag inte har det sover jag eller försöker hänga med vänner. Det blir så nu under studentveckan. Saken blir ju inte bättre av att jag är halvsjuk och aldrig blir bättre!

Men jag ska bättra mig, men det kanske tar någon vecka!

tråkigt

Idag när jag skulle hämta ut mina efterlängtade skor så upptäckte jag att de var lite för små... Så jag fick skicka tillbaka dom, och ändra storlek! Man kan ju hoppas att det inte tar allt för lång tid innan jag får de nya.

Just nu sitter jag och vilar, har precis tagit en dusch och ska snart åka till teatern och ha föreställning!

mösspåtagning och chill





Efter mösspåtagningen så gick vi till Vasaparken och chillade, det var mys! Sen drog jag till tandläkaren och det var mindre mys!

mot mösspåtagningen


dags att sova

Nu ska jag hoppa i säng och sova!! Sover så galet dåligt på nätterna nu, somnar inte förens vid 4-5 på morgonen och då är det ju inte så många timmar tills man ska upp igen. Men nu tänkte jag försöka somna lite tidigare, för imorgon så väntas det en fullspäckad dag!

På morgonen ska jag hämta ut ett paket som jag fått och sen åka till skolan för MÖSSPÅTAGNING! Efter det blir det chill i någon park och grilla lite o så och sen ska jag till tandläkaren. Sen på kvällen har vi föreställning med Atlantis igen. Fullt upp med andra ord!

Godnatt hörni!


varmt!

Just nu sitter jag bara och väntar. Gick upp till skolan och fick en smärre chock, kom på att jag inte ens satt min fot här på typ 2 veckor om inte mer... Det kändes lite konstigt. På ett sätt så kanske det är bra att man vänjer sig av med det under en tid så det inte bara blir pang på, men det känns ändå konstigt.
Jag väntar i alla fall på att gå ner till teatern igen för att ha en kvällsföreställning. Föreställningen förut idag gick inte alls bra, det kändes som att alla var för slappa och inte brydde sig riktigt. Tror att det är för att alla är trötta av värmen och kanske för att all spänning har släppt nu efter premiären i söndags!
Ja ja, håll tummarna!

jupp

Sjukare idag än någonsin nu, känner mig helt i botten. Har försökt att sminka mig så att jag ser lite pigg ut, men vet inte hur bra jag lyckades med det... Ska i alla fall dra ner till teatern om typ 20 minuter och sen är det föreställningar hela dagen!

PUSSEN

orange

Image 1 of ASOS Portfolio Envelope Clutch

Denna clutch från Asos skulle jag inte tacka nej till!

what to do?

Om tio minuter är klockan 22 och jag börjar få lite ångest haha. Inget mer Big Brother... Vad ska jag göra varje kväll nu undrar jag. Får väl börja leta efter en ny serie att kolla på, eller läsa om alla mina böcker!

Är galet sugen på att baka något gott, men kan knappt svälja för är dålig i halsen så bakandet får nog vänta till en annan dag.

Nu hittade jag precis vad jag ska göra för resten av kvällen! Det är Sex and the city maraton på The comedy channel, så undrar ni vart jag har tagit vägen så är det dit!

PUSS OCH GODNATT

You


shopping

Åkte ju ner till stan med mamma och kom hem med jättefina saker! Kändes kul att få köpa lite nya grejer även om det inte var så längesen som jag gjorde det. Har inte knäppt någon bild på de jag köpte, men grejerna kommer komma upp i bloggen när jag använder det såklart!

Köpte ett skärp, två toppar, en klänning, en kofta, en tröja och cykelbyxor. Kuligt :)

mmm...

Marabou! Jag och Alicia testade de nya kakorna i veckan för att få lite energi till musikalen, vi blev dock besvikna. Kakorna var inte alls så goda som man tror...


gina tricot

Ska åka ner en sväng på stan med mamma, och kolla in de här grejerna! Gina Tricot får faktiskt in snygga grejer ibland, även om jag aldrig har varit ett stort fan av deras utbud.



god(?) morgon

Hejsvejs i blåbärsskogen.

Jag har knappt sovit något alls denna natt, somnade kanske vid 5-6 imorse.. Det var väldigt jobbigt eftersom jag gick och la mig vid halv 12. Men såna nätter ska man väl ha också kanske, så därför har jag legat i sängen och "vilat" tills nu. Har ingen aning om vad jag ska göra idag, det får visa sig. Blir säkert lite solning på balkongen, det är ju superfint väder!

Just det, GRATTIS SVERIGE! Nationaldag, eller heter det flaggans dag nu? Jag har ingen aning. Det enda jag vet är att det är röd dag ;)

SIMON!!!!

OCH HAN VANN!! Som jag sagt hela tiden! Känns superkul. Det roliga är att jag har drömt om Simon varje natt i typ 5 dagar, och då kände jag att det är han som kommer vinna. Ibland har jag en konstig förmåga att drömma saker som sedan kommer att hända...

http://www.folkbladet.nu/wp-content/uploads/2011/02/SimonDanielsson.jpg

TJOHO! Helt klart den bästa vinnaren!

färdig

Nu har jag precis kommit hem efter premiären, tror det gick ganska bra! Men nu är jag skittrött så ska lägga mig i sängen och kolla på Big Brother hela kvällen. Det är ju final idag!!! Spännande!



Vi fick en ros för att det var premiär! Den var väldigt fin, en riktig sammetsros och luktade gottgott för er som undrar ;)

premiär!

Det är dags att dra sig ner mot teatern för idag har vi premiär!! Klockan 16.00 smäller det.


Jag, men framförallt barret, är redo för musikal!

dagen

Fuldag i all ära åkte jag ut till Krokek


Väl där möttes jag av en skrikande Stella, hon var inte så glad...


Selma däremot var superglad och gjorde sig beredd till att...


... till att bada i vattenslangen ;)


Och jag har agerat bebisvakt större delen av dagen vilket har varit supermysigt!

Man måste ju öva nu ;)

mot krokek

Dagen ska tillbringas ute hos min syster i krokek, med massa lek med mina söta syskonbarn. Har saknat dom, var superlängesen vi sågs nu! Dessutom så har jag en fuldag idag, så då är det bäst att bara hänga med familjen, för dem bryr sig ju inte ;)

Vi hörs ikväll när jag är hemma igen, det blir nog inte allt för sent! OCH imorgon har vi premiär med musikalen, tjoho!

boktips!

Tänkte bara tipsa er om en jädra bra bok som jag läser just nu, och det är Paganinikontraktet skriven av Lars Kepler. Jag vet att jag tipsade er om en annan bok av samma författare för några månader sen, nämligen Hypnotisören, som också var galet bra!

http://2.bp.blogspot.com/_EYLg9Q-S06g/TJelCBTYtqI/AAAAAAAACUM/pTJNYIoa0mk/s320/paganinikontraktet.jpg

Kanske blir böckerna av Lars Kepler så himla bra på grund av att namnet Lars Kepler är ett palindrom, dvs att det är ett påhittat namn! Det är nämligen två författare som har gått ihop under det namnet och skriver dessa böcker!

http://www.smp.se/multimedia/dynamic/00847/keplers_847664l.jpg

Detta är "Lars Kepler", ifall ni ville ha en bild av hur han såg ut ;) haha.

kvällen

Mötte upp Ida, Henrik & Ivan och körde massa kubb i folkparken!



Åkte hem och slappade lite med mamma, sen bestämde vi oss för att ta lite glass, jordgubbar och cider på balkongen.



Ett perfekt avslut på en skön ledig fredag!

sol och sol

Har ju vart och solat med mamma nu i några timmar och ja, jag fick färg! På vissa ställen blev jag jäklit brun och på vissa ställen jäklit röd. Hoppas bara att det röda förvandlas till brunt sen :)


Här får ni skåda min vita ben, som nu är röda haha!

Om en stund ska jag möta upp några vänner som inte skulle gå på balen, precis som jag, för en omgång kubb i folkparken! Efter det ska jag hem och äta jordgubbar med min mamma. Blir en bra kväll det här :)

GRATTIS!

Idag fyller två av mina nära vänner år, nämligen Malin och Jocke (bullen)! Så himla mycket grattis till dom säger jag bara!!!!!


jockvard!!


Malinpalin!! som blir 18 idag :)

GRATTIS!

sommar!

Idag är det sommar, fullt ut! Så jag åker till abborreberg och solar och käkar glass nu. Har redan blivit brun av att sitta på balkongen någon timme nu på morgonen, så hoppas att jag får riktigt med färg idag! :)

godnatt

Avslutar kvällen med att kolla lite på big brother och prata med min karl! Roddan är ju tillbaka i huset för kvällen, och då är ju kvällen gjord!

PUSS OCH GODNATT PÅ ER!

bishop arms

Det blev lite kvällshäng med fina vänner idag, alltid lika härligt!! Satte oss på Bishop arms och bara tog det lungt och skrattade, vissa ramlade även av stolarna... Ren kärlek hörni!






Det konstiga ljuset kommer ifrån värmelamporna om ni undrade!


halvars

Innan genrepet idag så åkte jag och mamma och köpte glass på Halvars. Det var gott, så det blev snabbt uppätet!


hm



Beställde just det här halsbandet ifrån hm! Hoppas det är snyggt i verkligheten :)

genrep

Idag har vi genrep med musikalen och då måste man vara klädd i helsvart. Så det är vad jag har gjort hittills denna morgon, hittat vilka kläder jag ska ha på mig. Vilket egentligen inte var så jättesvårt...

Vad ska jag göra nu då? Jo, kanske sminka mig lite. Äta lite mat. Läsa lite bloggar och sen är det nog dags att dra sig ner mot teatern.

Vad hittar ni på idag?

paus

Har en paus idag! Är back on track imorgon igen!

RSS 2.0