number 1

Idag är jag ledig och tänker spendera dagen med fina vänner i solen. Nu ska jag åka och träffa Amanda som jag har saknat så mycket (hon har varit utomlands), vi ska sätta oss på någon uteservering och mysa.
 
Rockar ett sportigt linne från HM idag, i like it!
 

sparande

Jag har bestämt mig; Jag ska börja spara! Försöka att spara så mycket det bara går varje månad, har redan ett månadssparande, men tänkte verkligen försöka lägga undan så mycket som möjligt de närmsta månaderna som kommer.
 
Tänkte slänga ut lite mer grejer på Tradera nu i veckan och sätta in allt man lyckas få ihop på det direkt in på sparkontot. Kan va kul att se hur mycket man får ihop på några månader. Den här månaden blir det inte så mycket sparande då min lön var ganska så pissig eftersom jag var sjukskriven förra månaden, men nästa månad då jävlar! Ska bara "shoppa" det jag faktiskt behöver, får vara slut på allt onödigt handlande nu. Har insett själv att det har gått lite över gränsen eftersom jag inte ens får plats med sakerna som jag köper haha.
 
Ska börja skriva listor på sånt som jag behöver och det är det enda som får inhandlas. Smart va?
 

Flytta på dig

Jag bygger upp och du river ner!

working

 

morgon

Vaknade vid 8 och har bara slappat framför tvn sen dess. Ska snart ta tag i att städa iordning lite och sen blir det jobb. Är säkert mycket folk idag pga vädret plus att det är löningsdag idag!

Vad hittar ni på för roligt idag?!

oväder

Enligt SMHI ska det dra in ett oväder från England över Norrköping kl 21, och det ska tydligen regna mer på 12 timmar än vad det normalt gör på hela juli månad. Nu är det 10 minuter kvar innan det ska börja och jag sitter spänt och väntar...
 
Kanske inte, men det vore ju coolt om det faktiskt börjar exakt kl 21. Dock så känns det ju inte så roligt att sommaren aldrig kommer, och att det är väldigt stor risk för översvämningar genom det här ovädret. Hoppas inget hemskt händer!
 

landet

Det finns inte mycket som är så skönt att komma ut till landet, gå ner till stranden och doppa fötterna i vattnet innan man ens har hunnit packa upp sin packning. Just i detta nu sitter jag i bilen på väg hem till Norrköping igen efter en midsommarhelg i Gävle. Jobbet kallar imorgon, vilket ska bli rätt så skönt. Komma in i lite fart igen, för här så händer det ju ingenting över huvudtaget. Vilka kontraster det finns hörni!
 

god natt

 

gårdagens val

Det här valde jag att ha på mig igår på midsommar. Klänningen är ifrån Lindex och är riktigt bekväm samtidigt som den är hur fin som helst!
 

vinnarna

Jag utsågs som lagkapten för ett lag igår i fem-kampen, och självklart så tar vi hem hela skiten. Vi var helt enkelt bäst! Ett vinnarlag är inte ett vinnarlag utan en segerbild, voila;
 

midsommar

Årets midsommar har innehållt allt en traditionell midsommar brukar innehålla hos vår släkt (och troligtvis hos alla andra också!). Midsommarlunch med sill, potatisar, lax och allt annat som brukar dukas upp + den självklara snapsen! Fem-kamp där tävlingen tas på största allvar och de som förlorar surar en lång stund efteråt. Klassisk efterrätt med jordgubbar, grädde och glass. På det en liten siesta där de flesta däckade i soffan. För hög musik på altanen i solen tillsammans med en burk öl. Grillat till middag följt av en frågesport och lite kubb för den som vill. Sen avslutas alltid kvällen med ett parti Chicago (ett slags poker-spel) och sen hoppar alla i säng. Klassiskt och så det alltid har varit!

fullspäckat

Idag är en fullspäckad dag, och jag blir galen för att blogg.se-appen inte fungerar! Hittills har jag i alla fall hunnit med en fika med Frida och riskettan på 3 timmar, nu sitter jag på jobbet och slänger i mig en macka till lunch och sen blir det jobb till 20.30!

När jag kommer hem måste jag packa eftersom vi åker till Gävle imorgon direkt efter att jag slutar så då finns det ingen tid över! Ska bli väldigt skönt med några dagar på landet och inte behöva bry sig om något annat än att bara slappa. Midsommar kommer bli en liten släktträff med middag och dylikt, så inget ståhej för mig. Behöver lugnet som man känner där uppe i norrlandsskogen, och kanske kanske kanske att det blir ett dopp i havet (stort kanske!)

Vad ska ni göra på midsommar?

19 juni

Då var 19 juni snart slut. Dagen har bestått av lite körkortsplugg, en massa fika med Elin och sen en massa umgåsande med min bästa My. Efter det lite handling med mamma som avslutades med en middag på O'Learys.

Jag har alltid älskat deras mat, men de hade ändrat menyn sen ett tag tillbaka och det jag beställde uppfyllde inte alls mina förväntningar! Plus att de hade tagit bort min favoriträtt som var pasta, kyckling, vitlöksbröd och en himmelsk chilidressing över hela kalaset. Tappade mitt humör när jag såg att den rätten var borttagen...

Nu blir det lite bloggläsning och sen sova. Imorgon har jag riskettan-kursen och sen blir det jobb!

PUSS

förvånad

Oj vad jag blev förvånad när jag loggade in på blogg.se idag. Allt är omgjort och har fått ny design. Det är väl alltid trevligt med lite utveckling, men än så länge vet jag inte riktigt om jag gillade just den här utvecklingen och förändringen.

Nu ska jag slappa lite framför tvn och sen ta tag i den här dagen!

My

Saknar min vän My. Nu när vi bor i olika städer så blir det inte att vi ses så ofta... Men imorgon ska vi ses och oj vad vi ska umgås haha!

Snygga bilder på oss för typ 2 år sen.

shoppingberoende!

Illa, illa, illa. Att man kan handla på internet är inte bra för min ekonomi! Hade lite tråkigt i helgen så klickade hem massa saker. Två fina ringar från Edblad, massa småsaker från HM och Nelly.com. Tänker verkligen inte på att det blir massa pengar när man bara klickar sig fram. Som tur är så kunde man handla nu och betala i September på Nelly, så det var ju lite tur haha!

Här har ni en av ringarna som jag beställde, och den andra har jag bloggat om i ett tidigare inlägg.

new week

Måndag, ny vecka. Juni är snart slut och vädret verkar ju inte direkt bli bättre. Hoppas på lite sol till midsommar i alla fall!

Idag låg jag i sängen till 12, det var så himla skönt och välbehövligt efter gårdagens jobbpass. Nu har jag precis fixat färdigt mig och ska käka lite lunch, sen blir det jobb! Idag är jag faktiskt pepp på att gå till jobbet igen, vilket känns skönt.

Vad hittar ni på idag mina finingar?

Törnrosa

Var hur trött som helst när jag kom hem, men fick i mig lite mat och då blev det bättre! Nu ska jag kolla på törnrosa, lite nostalgi såhär på söndagskvällen. Efter det blir det sängen!


Söndag

Känns inte direkt inspirerande att åka och jobba en heldag själv när det är sånt här väder. Antingen så kommer det bli folkinvasion för alla vill fika när det är dåligt väder, eller så kommer det va helt dött och då går inte 10h snabbt...

Hoppas ni har en bra söndag!


awesome tattoo

Nu kanske jag inte är så stort fan av allt det blåa och de små stjärnorna i den här tatueringen, MEN kolla hur jävla snyggt gjord munnen, tänderna & körsbäret är! Jag dör. Bland det bästa jag sett på länge måste jag säga!


365 dagar

Idag, 16 juni, är det exakt ett år sen jag och min klass tog studenten. En utav de bästa dagarna i mitt liv, och en utav de största upplevelserna man någonsin kommer att ha! Känns konstigt att det har gått ett helt år, känns som att jag inte har gjort någonting alls. Jag har ju jobbat, konstant sen jag slutade gymnasiet, så något har jag väl gjort men konstigt nog så känns det inte så. Är hur som helst väldigt glad över att jag har lyckats få jobb, det är många som fortfarande inte lyckats så det är inte fy skam!

Några bilder från studenten, ignorera min snygga min på sista bilden ville bara visa upp hur mycket grejer som min släkt hängde runt min hals haha. Helt klart en av mina lyckligaste dagar i livet!


Mumin

Ibland är Tradera så himla bra! Fick den här muminkannan som jag har velat ha hur länge som helst för halva priset, och den är oanvänd!

Glad tjej!


regn!

Jag som hade planerat att sitta och sola på balkongen, ta en riktig långpromenad i solen. Alla mina planer raserades av det här förbaskade regnet. Vaknade vid 7 imorse av att det verkligen öste ner regn utanför fönstret. Lyckades i alla fall somna om, så några timmars regnrusk försvann!

Nu ska jag sätta på en film och äta en lång frukost/brunch. Håller tummarna för att jag har några ägg hemma!

God natt

Nu hoppar jag i säng. Fiasko för Sverige i EM, men kunde inte bry mig mindre faktiskt! Har legat och slökollat på en bra film som hette "Cadillac records", se den om ni gillar blues!

Puss på er, sängen väntar med öppna armar!


Face


Studentflak

Sitter i solen på balkongen och spanar på alla flak som åker förbi. Imorgon (16 juni) så är det ett år sen som jag tog studenten. Fy vad tiden har gått fort!


fredag

Igårkväll så hängde jag och Amanda hemma hos henne med massa vin & P2 och sen gick vi till Trädgårn' och hade det mysigt. Gillar den här bruden så himla mycket, det är så roligt att vi träffades genom Espresso House!

Idag står det städning på schemat. Måste verkligen städa mitt rum, ser helt förjäkligt ut. En promenad också självklart, men annars är min dag ganska så oplanerad vilket känns rätt så skönt.

edblad

Är så sugen på den här ringen!


Chaiglass

Idag har jag hängt i Söderköping, vi åt glass och kollade på fina båtar. Jag blev också attackerad av en and, väldigt passande med min fågelfobi! Jag skrek så högt att alla på smultronställets servering vände sig åt mitt håll och fick sig ett gott skratt medans mitt hjärta gick i 300!

Testade även chaiglass, trodde att det skulle vara gott med tanke på hur populärt chailatte är på jobbet. Ack så fel jag hade! Det var nog bland de äckligaste glassarna jag ätit. Så år ni i Söderköping och funderar på att testa den så tänk om!


Lunch

Har precis varit ute på 1 timmes promenad och nu är det dags för lunch. Blev en avokadosallad med kalkon, fetaost och mozzarella. Med en liten klick tsatziki, mums!


Epilator

Jag har velat ha den här epilatorn i flera veckor, sen jag såg en recension som Mikaela Forni gjorde på sin blogg! Så igår när jag och mamma var och kollade in ombygga Elgiganten så fanns den till extrapris och min mamma köpte den åt mig! Glad tjej!!


Starbucks

Alla har tjatat så mycket om den här drycken som har introducerats i Sveriges matbutiker. Jag har verkligen inte haft något behov att testa det då jag inte gillar Starbucks överlag, men när den bara kostade 10:- på ICA så kunde jag inte låta bli att testa.

Men nej, jag gillar fortfarande inte Starbucks!!


det är dags!

Idag ska jag boka en ny tatueringstid, hade en för några veckor sedan men då var jag hur sjuk som helst så fick ställa in den. Men nu är det dags! Ska förlänga mina blommor ner till armbågen samt göra en kompass på insidan av armen så allt flyter ihop. Tror det kan bli riktigt snyggt! Martin, min tatuerare, är en av Sveriges bästa och är tamejfan GRYM på det han gör! Självklart så blir det lite dyrare när man går till de som är bäst och mest seriösa, men jag betalar hellre mer pengar och vet att det kommer bli bra och att jag blir nöjd än betala lite pengar och få ett skitresultat!

Kompassen kommer bli något liknande den här, ska rita upp den tillsammans med Martin. Gillar att den inte är så avlång utan en mer rundad form!


tisdag

Allt jag vill är att krypa in under täcket i min underbart sköna säng igen, men icke sa nicke! Nu bär det av till jobbet.

Vad hittar ni på idag?

Får se om jag hinner ta allt med tatueringen idag, eller om det får vänta tills jag är ledig imorgon. Någon av dagarna blir det i alla fall.

Och hur tråkigt var det inte att vi förlorade igår då. Nu måste vi vinna de resterande matcherna för att ens få vara kvar i EM...

Zlatan Ibrahimovic

Sitter och kollar lite smått på EM samtidigt som jag surfar runt på alla möjliga hemsidor. Zlatan gjorde nyss det första målet för Sverige, hoppas att det håller i sig så att de vinner matchen. Skulle ju vara kul om vi gick längre i fotbollen än vad vi gjorde i Hockey-VM för några månader sen!

Mitt jobbpass förut var lugnt, kunde till och med sluta tidigare. Imorgon blir det 8-16, massor med mackor som behöver göras så det är bara att trä på plasthandskarna och kötta! Min kropp är fortfarande trött, så ska hoppa i säng snart. Har funderat på ifall jag kanske har någon vitaminbrist eller liknande. Dum som jag är så köpte jag ju en jätteburk med vitaminer för inte så längesen, åt de i kanske 3 dagar och sen glömdes det bort. Får nog börja med dem igen imorgon, det kan ju inte skada!

NEJ! Det blev ingen långvarig ledning för Sverige... Ukraina gjorde precis mål så nu står det 1-1.

Lisa Olsson

Så himla snygg tjej, och outfiten är helt perfekt!



måndag

Måndag idag, jag börjar jobba vid 16.30 idag så har en riktig slappardag i soffan innan dess. Hoppas min kropp har återhämtat sig med all sömn som försvann förra veckan. Plus att jag jobbade hela dagen själv igår och det var fullt med folk, så stressade ihjäl mig lite. Då är det skönt att bara kunna slöglo på tv och inte känna att man måste göra något.

Har verkligen inget inplanerat den här veckan förutom jobb och en körlektion. Känns rätt så skönt faktiskt!

Börjar sakna solen dock, min bränna håller på att försvinna och det känns inte alls kul...

Wow

Herregud, inte trodde jag att det var såhär utpumpande att passa 2 busungar. Visst så var jag ganska så trött, men jag kände redan vid kl 18 att jag skulle kunna gå och lägga mig... Nu har jag i alla fall fått båda barnen att somna, gick ganska så smärtfritt.

Jag tänkte glo lite på tv och snart hoppa i säng. Min syster förvarnade mig om att Stella ibland vaknar kl 4 på morgonen och vill gå upp. Så trött är något man inte får vara!


barnvakt

Om en halvtimme så kommer min syster och hämtar upp mig och så åker vi ut mot Krokek. Jag ska nämligen vara barnvakt åt Selma och Stella över natten. Är lite nervös då jag aldrig har haft hand om båda två över en natt, har bara tagit hand om Selma. Hoppas att det går bra och att de inte skriker och gråter allt för mycket.

Så det kanske inte blir så mycket bloggning idag, och imorgon åker jag direkt till jobbet och jobbar några timmar.

image description

Mulberry Bayswater

Äntligen så är den min!! Den större modellen av Mulberry Bayswater, och jag kunde inte vara gladare!


11.42

Tåget hem mot Norrköping avgår 11.42, och jag är tacksam över att det finns gott kaffe i Göteborg också!


Love

Finns inte så mycket att säga. Hänger med min man och pussar så mycket på honom som jag kan innan jag åker hem igen imorgon. Vet inte när vi ses igen, är lite oklart just nu... Känns absolut inte kul, men så är det.

Vad har ni haft för er?


Göteborg

Nu är jag framme i götlaborg. Vi håller på och fixar massa inför festen ikväll, så det är fullt upp! Vet inte hur mycket jag kommer att blogga under de här två dagarna, men det märker vi.
Och vart är kommentarerna hörni? Ni blir bara fler och fler men kommentarerna blir bara färre och färre. Det blir så mycket roligare att blogga om man får några kommentarer, och det vet jag att ni också tycker!
PUSS på er!

Latte Macchiato


Mot Göteborg

Nu håller jag på och panikfixar allt i sista sekund, plus att jag inte höll på att hitta biljetterna ett tag. Snyggt det hade sett ut på tågstationen om jag hade glömt dem hemma!

Fortfarande lite besviken över nagellacket sen igår då ännu fler pärlor har ramlat av under natten. Men det var ju första gången jag gjorde det så jag kanske inte gjorde tillräckligt bra!

Såhär ser jag ut idag, och nu måste jag springa till spårvagnen!


Sleep!

Nu hoppar jag i säng. Har försökt packa lite till imorgon men det har inte gått så särskilt bra, känns verkligen som att jag inte har något alls att ha på mig.

Jaja, får glänsa med mina naglar istället som jag fixade med Caviar Manicure idag. Var ganska lätt faktiskt, men lite besviken blev jag då det är rätt många pärlor som ramlar bort efter ett tag. Dock så är det fortfarande fränt som attans!


puppys

Sitter och googlar på massa små söta hundvalpar. Jag vill så gärna ha en liten hund, men det får vänta tyvärr! Har ju min schäfer som jag kan hälsa på när jag vill!

När jag väl kommer skaffa mig en hund så kommer det antingen att bli en fransk bulldog, en chihuahua/papillon eller en renrasig papillon. Vi hade en papillon när jag var liten, och han var så söt!

Dör man inte lite när man ser den här bilden?


monday

Måndag och en ny vecka. Idag är det i alla fall 15 grader ute, så man kanske slipper frysa ihjäl så fort man går utanför dörren!

Jobbade som sagt hela dagen igår, det gick bra men man blir ju trött och det är oundvikligt! Så kom hem och kollade på Big Brother-finalen, och Hanna vann. Helt rätt!

Sen stupade jag i säng och nu sitter jag här. Idag måste jag packa, jobbar ikväll och åker till Göteborg tidigt imorgon.

image description

Fy satan

Fy satan vad det är kallt!!!! Snoret rinner och det känns som att man ska blåsa bort. Jag är på väg till jobbet. Jobbar heldag idag, så måste piggna på mig lite om det ska gå ihop!


Lördag!

Har hängt med Sara hela dagen, gått på stan och fikat. Superhärlig dag!


orange spikes

Dör skodöden när jag ser dem här!VARDAGSSKOR - NELLY TREND / SPIKE - NELLY.COM

Middag

När det inte finns någon mat hemma så får man nöja sig med lite dricka.

Kan verkligen rekommendera er att köpa det här rosevinet! Mums!!!!


Kväll

Hemma igen efter ett jobbpass. Är stolt över mig själv för att jag inte tog en enda kopp kaffe idag. Det var inte lätt, men måste dra ner på kaffet lite pga min mage. Den mår inte så bra av litervis utav den härliga drycken.

Nu ska jag slappa och snart hoppa i säng, är hur trött som helst!


fredag

Vad är det för pissigt väder? Det är för fan 1 juni idag och det är inte ens 10+?!

Sitter och slappar, börjar jobba vid 15 så tänkte bara ha en lugn dag innan det. Börjar nästan känna mig förkyld, och det känns inte som pollen för det har jag och vet hur det känns. Har ingen lust att bli förkyld nu när det ska vara sommar!

Vad hittar ni på denna fredag?

RSS 2.0