loafers

Har fått en liten förkärlek till loafers, vilket är lite lustigt eftersom jag för typ 2 månader sen inte alls tyckte att de var särskilt fina. Hittade de här på dinsko och föll direkt!



envishet

I vissa situationer så är jag extremt envis, det händer oftast i diskussioner/bråk när jag verkligen anser att jag har rätt. Kanske inte världens mest smickrande egenskap, men jag är glad över att jag har den och att jag faktiskt kan kontrollera den. Jag behöver absolut inte ha rätt jämt, men när jag är 100% säker på min sak eller åsikt då ger jag mig inte!

Är ni likadana, eller är ni konflikträdda och ger er i första sekund för att undvika diskussioner?

lip care mix

Ett av mina senaste inköp, lip care mix från Make Up Store. Behöver en mirakelkur till mina läppar, och det är fort så är villig att testa vad som helst. Min vän Frida tipsade mig om den här, så nu litar jag på henne!


truth

Hänger på jobbet och förbannar mig över vädret! Vad i hela friden Sverige?


Global uppvärmning

Idag vaknade man upp till snö igen. Känns ju då superkul att uteserveringen ska ut på jobbet från och med imorgon...


black

Ångrar en smula att jag lämnade tillbaka de här skorna, men samtidigt så skulle jag nog aldrig använda dem. Dock så är de ju fina att titta på!

image description

fredag

Håller på att fixa mig från jobbet, behöver något annat att tänka på så det är nog bara bra att jag jobbar "långdag" idag! Hade en riktigt dålig kväll igår, och knappt sovit en blund inatt så vad som helst som kan få mig på lite bättre humör just nu uppskattas.

Efter jobbet blir det bara att åka direkt hem och förhoppningsvis somna ganska så snabbt haha. Kul tjej!

forget

Idag glömmer jag allt vad kärlek heter och går och sover!

Alicia

Nu drar jag ner till stan för att mäta upp Alicia. Blir härligt!


false lash telescopic

Köpte en ny mascara igår, stod och valde jättelänge för jag hittade ingen som jag fastnade direkt för. Till slut så valde jag L'oreals nya False lash telescopic. Hoppas på att den är bra!


Selma & Stella

Saknar mitt busfrö Selma, vilken tur att jag får träffa dem på söndag eftersom Stella blir 1 år då! Vad fort tiden har gått. Var och köpte present till henne igår, blev ett par supersöta barbapappabyxor med en fin vit body till. Blir perfekt till det kommande vårvädret, när det nu bestämmer sig för att stanna!


onsdag

Har uträttat lite ärenden idag, skönt att kunna stryka det från listan. Annars så har det varit en rätt så tråkig dag och jag längtar lite tills den är över! Så det blir lite Grey's och sen hopp i säng.

instagram

När ni inte hittar mig här så hittar ni mig på Instagram, hannaortegren heter jag där!

image descriptionimage descriptionimage description

happy days

Jag saknar den här dagen! Jag och min karl gick på bomässa, tog en långpromenad i solen, köpte glass och myste. Nu har han hållit hus i Göteborg i snart 3 veckor, och jag hatar det! Finns inget värre än att vara ifrån den som betyder mest.

image description
image description

kompis-abstinens

Skulle nog inte jobbat idag, men vafan man lever ju bara en gång och jag är ju ledig nu i två dagar! Efter att ha legat hemma nu sen i torsdags så har jag lite kompis-abstinens! Jag vill umgås, NU!

Så om det är någon kär vän till mig som läser detta och vill hänga en stund någon dag inom en snar framtid så kan ni väl höra av er till mig! pöss på er.

kuddar

Beställde de här kuddarna från HM, låg på rean och kostade endast 59,50kr styck!



Om My way

Är på väg till jobbet, första gången jag går ut sen i fredags. Men frisk, nej... Tänker kämpa mig igenom den här dagen för det är så förbannat tråkigt hemma. Sen har jag två dagar ledigt då jag kan dö igen! Smart, nej kanske inte men dock nödvändigt för min sociala hjärna!


free people

Blev förälskad i den här koftan från Free People!


facebook-flickvän

Såg den här bilden på en annan blogg, och var tvungen att visa den för er också. Sjukt, och att hon är från lilla Norrpan, ännu knäppare! Men om det gör henne lycklig (rik?) så får hon ju självklart göra det!


Deklarera mera

Fick hem de så efterlängtade deklarationspapprena idag. Jag har alltid haft panik över att de papprena ska komma då jag har massa fonder som jag aldrig förstår mig på hur jag ska redovisa... Paniken har även funnits detta år, tills idag! För när jag såg vilken summa det rörde sig om som jag får tillbaka på skatten så blev min dag genast mycket bättre!

Visst att paniken om hur jag ska redovisa alla dessa fonder hit och dit fortfarande ligger kvar, men tänkte boka ett möte på banken där jag får lära mig hur jag ska göra!!


back on tradera

Har insett att jag inte har plats för att köpa ett enda plagg den här våren, så har därför bestämt mig för att köra ett traderaryck igen. Blir några skor men mest kläder. Vill ju i alla fall kunna köpa något nytt till den stundande våren! Det mesta jag säljer är sånt som jag aldrig använt, eller sånt som helt enkelt inte är min stil längre!

Vill ni ta er en titt på mina auktioner så kan ni gå in HÄR!

Säljer bland annat dessa skor!

måndag

Hanna R åkte ut Big Brother igår, och på ett sätt så är ju det superskönt då hon var rätt så irriterande. Men samtidigt, vem ska stå för "underhållningen" nu? Rodney är ju inte lika rolig som förra året, och de andra är ju bara där liksom. Får väl hoppas att det är lite fart i de nya deltagarna!

Idag mår jag lite bättre, men ska vara hemma idag och hoppas på att det inte kommer tillbaka nu!

why lord why?

Varför ska det finnas så snygga väskor för, någon gång måste det ju vara nog?!

Från Wera, Åhléns


Fanny Staaf

Kikade in på Fanny's blogg såhär på kvällskvisten, och såg de här bilderna! Tyckte bilderna var hur snygga som helst, men framförallt så fastnade jag för skorna (surprise?). Letade upp dem på Nelly.com och hittade att de låg på rean, för endast 199kr. Vilket kap!

Skulle jag vara ägare till de snygga skorna så skulle jag göra precis som Fanny, att täcka över den långa flärpen med ett par byxor.


Våffeldagen

Klart att man ska äta våfflor på våffeldagen!


nödvändigt

Gjorde lite nödvändig shopping häromdagen, inte så roligt men dock nödvändig! Lite schampoo, allergitabletter, halstabletter, vitaminer och piller som ska hjälpa till med mättnadskänslan (behöver de på jobbet då vi inte hinner äta så mycket).


Max

När jag var liten så hade vi en Papillon som hette Max, och oj vad han var söt! Vi kallade honom för äckliga lilla gubben för att han var så äcklig och aldrig lyssnade. Ibland kunde han även få dampryck och ifrån att ligga helt still kuta runt runt i ett rum. Mina tankar på att skaffa en hund blir bara större och större, speciellt efter vi var tvungna att avliva min bebis för några veckor sedan. Ju mer jag tänker på det, desto mer känner jag att jag nog vill ha en papillon igen, men vill försöka hitta någon som inte har så enorma toffsar på öronen, tycker det ser lite löjligt ut och Max hade knappt några toffsar alls.


plie SS dress

Måste ha, den är så jag så det skriker om det! Från Weekday såklart.


queen of tablets

Multivitamintabletter, c-vitaminbrustablett, allergitablett, krom, ipren. Undra om jag har glömt någon haha... Har legat i sängen största delen av dagen, och har jag inte legat där så har jag legat i soffan. Så mycket roligare än så blir det inte den här helgen, och då förstås har jag inte mycket inspirerande saker att skriva om. Ska vara lite bättre imorgon, både blogg och sjukmässigt hade jag planerat!

Har ni njutit av det härliga vårvädret idag?

avlägset

Det är lördag, det är sol. Jag ligger i sängen och får titta på det vackra vädret genom fönstret. Men det är det fan värt för att bli frisk nu! Hoppas på superfint väder i veckan som kommer, då ska jag njuta ordentligt. Nu ska jag sova lite till, febern ska bort!!!!!!!!

loafers

Diggar de här skorna från Style By Tyra faktiskt. Skulle vara de perfekta vår/sommar skorna. Älskling? :)


www.stylebytyra.se

Middag

Fick gå hem vid 10 idag från jobbet och har bara vilat & sovit sen dess. Måste bli av med det här nu!! Har varit på Apoteket och köpt massa saker för att kurera mig i helgen. Nu är det dags för middag, räkmacka here i come!


Näsblod

Åker till jobbet, genomförkyld och med näsblod. Den här dagen kunde ha börjat bättre!!


Vad gör vi? Nu kör vi!

Jobb!!


Prickig

Påväg mot kvällens jobb, tog på mig prickiga strumpor för att liva upp stämningen lite. Lyckades jag, nja det vete tusan!


försäkringsdags

Inte tusan visste jag om att jag hade så många smycken som är försäkrade. Har fått hem ett antal brev nu om att jag måste försäkra om alla, så det gäller ett år till. Har inget minne av att det var såhär många förra året... Försäkringsbluff kanske, från bolagens sida då alltså haha!

Jag ligger i soffan och kurerar mig med c-vitamin i form av brustabletter och massa massa vatten. Har inte tid att vara sjuk nu. Ikväll är det jobb på Konserthallen, och efter det personalmöte på Espresso House och imorgon är det jobb 7.30-17. Så det finns ingen tid över för sjukdom, hör du det kroppen!

Skickar en tanke till min fina vän Ida, som har opererat blindtarmen. Pöss på dig!


Frukost

Min frukost idag. En shake, c-vitamin dricka och en banan!


i-landsproblem

Känns som en evighet sen jag kände mig snygg, kände mig extremt superglad och helt frisk. Jag går runt och känner mig halvdan hela tiden plus att jag har en person i min närhet som inte direkt gör saken bättre just nu, och jag vet i tusan inte hur jag ska ta mig upp ur gropen. I-landsproblem, hej jag vet! Men just nu är det inte kul. Därför blir det lite glest här på bloggen, och jag försöker fokusera på att klara mig igenom jobbdagarna med ett leende på läpparna.

Nu vet ni. Jag hoppas det blir bättre snabbt så man känner sig som människa igen!

No carbs

Har börjat dra ner på kolhydraterna. Så till lunch innan jag drar till jobbet får bli lite korvstroganoff och massa broccoli. Mättar skitbra!


soool

Vaknade upp av att solen sken utanför fönstret, så skönt! Har ju dock lyckats dra på mig någon förkylning/influensa-skit, har ont överallt och snoret bara rinner. Perfekt! Börjar inte jobba förens vid 14, så har ju några timmar på mig att vila.

Nu ska jag kolla på gårdagens big brother.

gorgeous clutch


Morgon

Äntligen tisdag, eller?

Det finns mycket här i livet som man blir förvånad över. Så förvånad att man på köpet blir lite sårad. Frågan är ju om man ska ta det, eller om man ska säga ifrån. Säger man ifrån så är man en idiot, tar man det så är man en idiot!

Nä. God morgon på er!


tellusborgsv.

Hittade en så fin lägenhet i sthlm, älskar verkligen hela planeringen och hur den ser ut! Trappan, jag älskar trappan. En trappa är givet i mitt framtida hem, vare sig det är lägenhet eller hus. Det blir en så snygg detalj, speciellt i en lägenhet!

Utropspris är ynka 4.095000 kr, och vem har inte det i bakfickan?


work out

Nu går jag emot en av mina största rädslor/obekvämheter och går och tränar, själv! Tänkte promenera dit, i blåsten, igen.

Hoppas jag inte blåser bort!

me wantie

Om jag vill ha den här matchande fotpallen till min underbara stol... JA!



Orange

Fick hem ett sånt där oranget kuvert idag, pensionsbrevet! Kände mig genast 20 år äldre... Men det är väl bra att jag börjar tidigt så jag inte blir fattigare än nödvändigt när jag är gammal och grå!


gudrun 2

Tänkte vara lite hurtig på morgonkvisten och ta en långpromenad, och det första jag möts av när jag kliver utanför dörren är en storm. Det blåste så mycket att jag tappade andan haha. Men jag hade bestämt mig så det var bara att gå på, och det blev en 45 minuter i alla fall. Tänkte kompensera det med att gå till friskis och köra ett pass senare mot eftermiddagen.

Just nu har jag en surgubbe till hantverkare här hemma som håller på att fixa ett nytt handfat, men fy tusan vad han var sur och otrevlig. Han kanske har en dålig dag...

Nu blir det lite tv och sen lunch!

macskal.se

MS Stick-Man Sticker
MS Super Mario Sticker

död åsna

Just nu ser jag ut som en död åsna efter en dag med KAOS på jobbet. Kom hem för en timme sen och har precis kollat på Big Brother avsnittet som gick igår. Funderar på att ta mig ut på en promenad, kan ju vara skönt!

Jag är i desperat behov av ny musik. Så om ni har några band/artister eller låtar som ni älskar just nu så lämna gärna en liten kommentar här under! Tack kära ni.

leather

Galet snygg väska från hm. En tusenlapp går den på om man vill springa runt med den här i vår!



god morgon

Idag är jag trött som tusan, hoppas jag piggnar till på vägen till jobbet. Annars blir det en kanna kaffe när jag kommit fram!

Pascal pink

När jag kom hem från jobbet så väntade de här på sängen. Underbara!

 


tattoos




source unknown

Jobbdags


får inte nog

Jag kommer aldrig få nog av dr martens. Nu har jag spanat in de här i några dagar, och de blir bara finare och finare för varje dag som går. Ska vänta på lönen och se hur mycket jag får, har jag tur så kanske de här underbaringarna kan bli mina!


fredag

Vaknade upp vid 7, men tvingade mig själv att ligga kvar och vila och lyckades somna om en liten stund vilket var skönt. Idag står det jobb på schemat, börjar vid 14 så har några timmar kvar innan det är dags. Tänkte slappa lite och ta en promenad sen.

Hoppas på en bra helg!

kraghalsband

Fint halsband från Gina Tricot


Dagen

 

 


Bracelet


15.10

Fick med mig den här koftan hem igår från Ingelsta. Det syns inte på bilden, men i verkligheten så är den lite glittrig och mycket fin! Slänger upp hela outfiten senare.


13.25

Tar mina svullna läppar och mitt fågelbo till hår och åker ner till stan och möter upp Amanda!



hot chocolate

Idag känner jag för att sitta på ett mysigt fik och dricka varm choklad hela dagen. Helt enkelt på myshumör!

image description

torsdag

Uppe med tuppen som vanligt. Idag ska Benjamin åka till Göteborg i någon/några veckor, kommer kännas enormt jävla tomt och jag vill inte sova själv. Saknar honom redan, fast han inte har åkt än.

Idag ska jag träffa Amanda för en mysig sen lunch, efterlängtat!

skyr

Köpte den här yoghurten idag för att testa, och det var det äckligaste jag någonsin ätit. Smakade som en sur gammal toffel blandat med sur klumpig mjölk och var i jättetjock konsistens. Kunde inte ens äta en sked av det, mådde så illa direkt. Mår fortfarande illa, så vill ni inte må illa i 5 timmar köp INTE skyr!


Red red wine

Fick en försenad 20-års present av Frida idag. Hon sa att det var hennes favoritvin så jag har stora förhoppningar om det och tänker nog testa redan ikväll!


Flat white

Hänger på jobbet med snyggingen! Dricker min favorit flat white och snackar om livet.


05.30

Vaknade kl 5.30 med en hand som var blå och jag trodde att jag hade brutit vartenda ben i den. Så det var bara att gå upp för jag hade inte ro att ligga kvar. Som tur var så försvann det blåa efter någon timme, och den värsta smärtan är helt borta så antagligen så har jag väl legat konstigt på den eller slagit till mig på nått i sömnen.

Ska träffa Frida vid 12, får väl se om jag hittar på något innan det eller om jag bara slappar och tar allt på eftermiddagen!


Snyggingen själv!

Marni

Diggar de här sandalerna från Marni by HM. Skulle aldrig ge 599:- för dem, men snygga är de!

perfect flower

Jag blev helt förälskad när jag såg den här jackan på Sofis blogg. Helt perfekt till en sen sommarkväll! Kommer från HM men jag vet inte när den kommer ut i butik tyvärr...


bildkälla

nails

Saknar mina fina långa naglar!


12.32

Nu tar vi en promenad till Ingelsta för lite lunch och kolla lite i butikerna. Har ett enormt köpbehov idag så får säkert med mig något hem.. Blir att ha på sig converse idag, tar nog ett par i någon knallig färg som piggar upp lite.




Älskar de här med stjärnor!

tisdag

Godmorgon!

Sitter och tittar på Big Brother avsnittet som gick igår och äter lite fruksot. Känns lite tråkigt att det inte var lika fint väder idag som igår nu när jag är ledig men får göra det bästa av situationen helt enkelt. En promenad blir det i alla fall och en sväng till gymmet för ett pass.

Hittar ni på något speciellt idag?

godmorgon

Det är varmt och det är sol, 12+ står det att det är utomhus. Jippi! Ska lägga mig i soffan och slökolla lite på Big Brother, får aldrig nog av den serien. Igår skickade de ju in Rodney, en av mina favoriter från förra säsongen, och oj vad spännande det kommer att bli eftersom de är så mycket lugnare det här året än förra då Roddan var kung!

Vad hittar ni på den här underbara dagen?

dr martens

Oj om jag blev förälskad i de här skorna! Rosa Dr Martens, kan det bli bättre? Vill ni ha dem lika mycket som jag så kan ni hitta dem på Scorett för 1399:- eller helt enkelt åka till London och få dem för typ halva priset!


Vårväder

Efter bomässan så bestämde vi oss för att ta en långpromenad. Vi gick upp till kneippen och ner i åbackarna och sen hem. Supermysigt och faktiskt varmt i den härliga solen!!!

 


Dagens val

 

 


bomässa

Nu drar jag och B till Bomässan som håller hus här i Norrköping i helgen. Ska bli kul att kolla runt lite och se ifall det finns något fint. Dagen till ära bestämde jag mig för att ha olika färg på mina naglar också, kände att det piffade upp känslan lite.



Kunde inte låta bli

Sprang in på Åhléns igår och fick med mig provdockan (som jag bloggade om häromdagen) hem! Kunde inte blivit bättre, kul grej och kommer vara ett perfekt inslag i min blivande walk-in closet!

 


melodifestival

Har ju gått runt i myskläder hela dagen, men började känna mig rätt så ofräsch och uttråkad så tog en dusch och sminkade mig lite inför finalen i melodifestivalen. Gjorde en sotning på en mörkgrön skugga och vart rätt nöjd med det snabba ihopslänget! I mello så tror jag helt klart att Loreen vinner, finns inga andra alternativ!



Gör det själv

Dags att tvätta bilen. Jippi, det är vi och alla raggare på gång!


sleepless

Det blev inte mycket sömn inatt, men det visste jag ju om. Så har laddat med myskläder och en stor frukost i soffan och hoppas på en tupplur efter det. Det tog hårdare på mig än vad jag trodde att det skulle göra...

Så är jag lite frånvarande härifrån så hoppas jag att ni förstår varför.

Sov gott

Dagen blev ju inte bättre när jag fick veta att min bebis Yenna var tvungen att akutavlivas. Hon har haft cancer i några månader, och nu var det inte längre något liv att leva för henne.

Sprang hem till min pappa för att följa med till veterinären. Många tårar har fällts och jag känner mig så tom. Det enda jag kan tänka på är när hon tog sitt sista andetag i min famn.

Jag älskar dig, och kommer alltid att komma ihåg dig som den knäppa spralliga hårbollen som du var! Du blev bara 7 år, och togs ifrån oss alldeles för tidigt. Hoppas du mår bättre i hundhimlen!


Feber

Åkte till jobbet imorse och kände mig inte hundra men var tvungen att åka och öppna på jobbet i alla fall. När klockan var halv 10 så mådde jag så dåligt att jag kände att jag inte skulle klara av dagen. Så min underbar chef ringde in en annan och jag fick gå hem vid kvart i 12.

Min dag kommer därför att tillbringas i soffan framför någon bra film och sovandes!


åhléns

Provdocka

Den här provdockan väcker ett enormt ha-begär i mig! Men vart i tusan ska jag ställa den... Tänk så perfekt att kunna skapa outfits på och leka med idéer. Ska ta mig en ordentlig funderare på att köpa hem den här, på nått sätt så måste den ju få plats och någon gång i framtiden så ska jag ju flytta! Från Åhléns och blir din för 599:-Provdocka

latte art

Övade på Latte Art idag på jobbet, och det går ju faktiskt framåt!

 


tattoo

Jag är så sugen på att göra en ny tatuering. Eller ja, ny och ny... Vill bygga på den jag har på axeln ner till armbågen! Min tanke är väl att bredda den där nere och göra så att färgen fejdar ut till svart/grått. Fett sugen på det, och tror att det kan bli riktigt snyggt! Ska nog ta mig en tripp ner till min tatuerare och diskutera saken med honom. 



Den här bilden är tagen precis när färgen är pålagd, då hade jag suttit i 3,5h med bara färgen!

bb cream



Köpte den här igår. Lite på skoj men också för att jag faktiskt vill testa den! Har hört mycket bra om den, att den ska stärka huden osv och det behövs ju alltid.

tired

Sjukligt trött kan nog beskriva mig just nu. Jag skulle kunna somna ståendes just nu om jag bara lät mig själv slappna av. Gick upp kl 5.40 och så tidigt har jag fan aldrig gått upp känns det som just nu. Klart att jag har det någon gång, men det måste vara en evighet sen. Måste åka lite tidigare till jobbet idag för att göra massa mackor till en beställning som ska hämtas 8.45, hoppas jag inte somnar rakt ner i brödet!

Ha en toppendag hörre ni!

Greys anatomy

Ikväll börjar min favoritserie igen. Det är den enda serien som jag har följt sen början och faktiskt vill fortsätta följa. Jag tröttnar alltid på alla serier jag börjar kolla på efter någon/några säsonger, men Grey's Anatomy vill jag verkligen fortsätta se. Dock så tycker jag den var lite roligare i början, alla serier dör ju ut lite med tiden.

Det är dubbelavsnitt nu också. Jag är redo för två timmars sjukhus!


Kony 2012

Titta på den här. Det är värt att kämpa för mänskligheten!

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.


tassel

Tog en promenad till Ingelsta idag, och med mig hem fick jag den här underbart fina tofsen eller tassel som Maria Montazami skulle sagt. Diggar den skarpt, nu ska jag bara komma på det perfekta stället att hänga den på!




Små underverk

 


onsdag

Idag kör vi på en lugn dag, har städat och donat hela förmiddagen! Nu blir det lite lunch och sen en härlig promenad i solen. Älskar det här vädret, och även om det är lite kallt idag också så blir man automatiskt glad för att det är sol.

Har träningsverk i magen idag som tusan, men faktiskt ingen annanstans. Det kanske kommer imorgon, brukar alltid vara värst den andra dagen efter träningen för mig.

Vad hittar ni på idag?

fransk bulldog

Har ni sett något sötare?! Jag är så sugen på att skaffa en hund, har växt upp med hundar och älskar verkligen det djuret! Men det passar inte in i min livssituation tyvärr, men tusan vad mysigt det skulle vara.


cold

Kom precis in efter en promenad, och nu har det helt plötsligt blivit kallt igen... Men ändå skönt att röra på sig! Idag har jag känt mig riktigt hurtig faktiskt. Tog en promenad till gymmet, väl där så tränade jag & Sara ett skitjobbigt medelpass och sen en promenad hem och nu blev det en 45min powerwalk!

Måste dock köpa nya träningsskor, de jag har börjar bli lite slitna... Funderar på någon av de här. Gillar de röd/rosa väldigt mycket! Tänker nog ta en sväng förbi Stadium Outlet och se ifall det finns några till lite billigare pris, det är ju inte billigt med träningsskor direkt.

NIKE MOVE FIT W CERISE / WHITE
AIR TOTAL CORE TRAIN LEATHER


halloj

Har varit så trött de senaste dagarna så har i stort sett bara gått till jobbet och gått hem och sovit direkt. Men nu är jag ledig i två dagar, vilket känns behövligt! Plus att jag kommer vilja blogga lite mer nu också när jag har lite mer energi.

Idag står det träning på schemat och inte så mycket mer. Tänkte promenera till Friskis idag, det är ju så himla fin sol ute!

back to work

Espresso House here I come!


red shoes

Snygg snygg snygga skor från H&M! Fasiken att jag har slagit vad med min man om att jag inte ska köpa ett enda par skor det här året. Jag har klarat mig hittills, men nu börjar det ta mig tusan bli svårt... Vill köpa skor ju!


lördag

Så härligt det är med sol!!! Man blir genast på bättre humör, vilket behövs nu efter den långa vintern.

Jag ska iväg till jobbet om en liten stund, tror det kommer bli mycket folk idag när det är så fint väder! Titta gärna förbi om ni inte har något annat för er.

PUSS

58,7kg

Är på jobbet och har precis gjort en kroppsscanning som vi fick möjlighet att göra. Jag tänker inte berätta alla mina värden här på internet, känns lite väl privat MEN...

Jag kan, jävligt stolt, meddela att jag har 58,7kg muskler! Det trodde jag fan inte, men det visar sig att jag är rätt stark ändå. Hon som gjorde testet på en berättade att det oftast är idrottande män som har så mycket muskelmassa haha, nice!

Nu ska jag gå och göra massa mackor, pestofest!


varning

Gå aldrig med i Handels fackförbund, för oj vad de lurar en på pengar! Kan inte med ord förklara hur arg jag är just nu, när man godtroget har trott på vad de har sagt till en och sen får en monsterräkning hemskickad den 1 mars, som skulle ha varit betald den 28 februari!

Är glad över att jag ska byta nu, känner mig totalt lurad!

man

Ligger med träningsverk efter dagens pass på Friskis. Själva passet var egentligen inte så jobbigt, men eftersom mina muskler redan var trötta från i tisdags så var det inte det skönaste jag vart med om. Känner mig dock duktig som kämpar mig igenom det och inte bara ger upp, det är ju så lätt att ge upp när man blir trött!

Förövrigt så älskar jag att vakna upp tillsammans med den här mannen, min pöjk, varje dag! Kärlekar honom något enormt!!!


RSS 2.0