Tågen ballar ur

Jag börjar bli lite orolig för min kommande resa till Göteborg. Ska ju åka dit nu i helgen för att spela in "Vem vet mest?" men eftersom det är ett sånt himla krångel med alla tåg så börjar jag bli lite fundersam om jag ens kommer iväg. Vill ju verkligen åka, för jag ska ju träffa min man med ju! 

Nej jag måste bara komma iväg och där med basta. Nu är jag ju inställd på det...

http://kommenterat.org/wordpress/wp-content/x2000.jpg
Så här ska det se ut när man åker tåg, ingen snö som stoppar allt!!!

Tröttheten tar över!

Jag har inget att säga idag. Tröttheten har övertagit min kropp och jag vill bara gå och lägga mig och sova, men jag vet ju att när jag väl lägger mig så kan jag inte sova. Plus att jag måste fixa massa saker här nu på kvällskvisten.

Ja men som sagt, jag har inte något liv denna vecka då jag måste vakta hundar. Imorgon är dock sista dagen, för på torsdag kommer de hem och då slipper jag ta mig ut i det galet kalla vädret!

Nu ska jag gå och laga lite mat, kör på pomme idag!

JAG VILL HA



GE MIG ALLIHOPPA!

men mest dom gröna :)

Tack tomten

Slut som människa

Jag har nog kommit på att hund kanske inte är något för mig. Imorse blev jag väckt vid klockan 5 av att en tunga attackerade mitt ansikte, och då var det ju bara att kliva upp och ta på sig och gå ut. Så vid kvart över 6 hade jag gått ut med två hundar som var galna.

Jag brukar inte ens ha gått upp kvart över 6 i vanliga fall!

Nu sitter jag i datasalen på skolan och försöker skriva ihop mitt arr till juljazz, men eftersom jag är så himla trött så är det inget i min hjärna som vill fungera! Det går med andra ord inte direkt framåt...


1 Advent

Idag är det första advent, men jag har aldrig riktigt förstått varför man typ "firar" det?!

Imorse insåg jag hur extremt jobbigt det kommer bli att vara hundvakt... Fick gå upp vid 9, mata två galna hundar och sen gå ut en timme i snöstormen... Fyfan vad kallt det var och VAD MYCKET SNÖ DET HAR KOMMIT! Jag fick snö upp till knäna på vissa ställen, och mina fötter var helt dyngblöta och igenfrusna när jag kom in igen.

I eftermiddag blir det nog en mysfika med ida! Det behövs kan jag säga :)


http://www.skotornet.se/blogg/wp-content/uploads/2009/11/forsta_advent.bmp

Det spelades

Igår spelades det så sjukt jävla bra musik på Världens och vi var som i extas. Jag vill också, jag vill vara med.

JAG VILL GÅ PÅ SKURUP FOLKHÖGSKOLA...

Nu ska jag öva så jag också kan! Om några månader gäller det!


Jag ska bli såhär:




Bobby McFerrin mina damer och herrar!

Den dagen då jag kan det här, då kan ni kalla mig BRA!

En snabbis

Åkte hem en snabbis för att äta lite mat, då jag inte kände för att äta vad skolan erbjöd, och bytte kläder. Jag försov mig nämligen imorse så hann aldrig ta på mig något vettigt utan bara slängde på mig det närmsta ungefär, och när det händer så går jag runt och känner mig obekväm på något sätt. Så nu har jag i alla fall lite bättre kläder på mig, även om det blev rätt så sköna kläder ändå haha!

Nu ska jag åka tillbaka till skolan för att ha kollationering av vårat musikal manus. Visst låter det kul? Nej jag skulle hellre bada med en kåt elefant...

Tårtkalas



Skolan bjöd på tårta idag, och det var ju trevligt!

Dagen idag har bjudit på endast massa musik och spelande. Vi började dagen med att ha terminsuppspel i hörsalen där alla i min klass spelade upp något stycke eller låt. Efter det blev det en absolut fantastisk konsert utav elever ifrån Skurup folkhögskola. Det var så sjukt jäkla bra, och jag börjar undra hur det kommer att gå med mina framtida planer då jag inte alls känner att jag ligger på samma nivå...

Men det är bara att försöka och göra sitt bästa!!

Efter konserten så blev det jam, och det var skönt för alla hade sån kul inställning och en vilja att spela. Så det var roligt. Efter det kom Frida till skolan för att jag skulle lära henne lite julsånger som hon måste sjunga nu när hon är lucian.

SEN gick jag till ica med ida och sen äntligen åkte jag hem.

försöka att pusta ut, men ska ta en dusch och sen gå och lägga mig och döda mitt huvud! Huvudvärken ger sig verkligen aldrig...

Hur har eran dag varit?

kläder



Såhär såg jag ut igår. Det var skönt

I adore this!

http://i54.tinypic.com/907gxs.jpg

Såhär skulle jag vilja göra med min man<3
Det är npgot av det finaste jag sett!

Saxofon gås

Kom just hem efter ännu en intensiv dag. De verkar aldrig ta slut.

Dagen har i alla fall bjudit på ganska så mycket spelande under skoltid, och en lektion där jag somnade ett flertal gånger. Jag fick också reda på att jag har fått MVG på en uppsats och ett prov i Religion, det kändes så extremt himla skönt!

Efter skola så blev det en fika med Mallanbrallan och några tjejer, och sen lite häng på Eriks axel i en soffa och en en stunds konsert med Idapida. Vi drog dock i pausen för vi kände att vi behövde komma hem en stund!

Så nu sitter jag här och tittar på Grey's anatomy och sen ska jag gå och lägga mig. Fick ju som sagt ingen sömn alls inatt, så ska försöka ta igen den inatt!!

Mitt livs kärlek

http://www.esau.se/wp-content/uploads/h%C3%A5kan_hellstr%C3%B6m_4.jpg

Den här mannen har jag älskat ifrån första stund jag hörde honom. Jag kommer nog heller aldrig sluta att älska honom! På Ticnet står det att han kommer till Norrköping i mars, och det är klart att jag ska pallra mig dit. Konstigt vore ju annat!

Håkan Hellström <3

Efter en fika

Kom precis hem efter en fika med Frida! Det är alltid härligt och jag älskar att vara runt henne. Hon ger mig alltid så positiva känslor och jag känner mig alltid glad vare sig vad jag är för på humör!

Men nu när jag kom hem så är det fasiken inte roligt. Jag mår så jävla pissigt när jag blir osams med människor jag älskar. Ledsen och arg samtidigt, och jag vill bara lösa det.

Jag behöver sällskap just nu, och det jag mest skulle behöva skulle vara en kväll med Ida. Jag behöver skratta som vi gör och jag behöver glömma allt annat och bara prata och ha en sån freak kväll som vi jämt hade förut. IDA IDA IDA

Ingen aning om vad kvällen kommer att bjuda på. Förmodligen drar jag till min vän rakt över gatan eftersom jag känner att jag inte vill vara själv just nu. Jag skakar och känner mig helt förstörd, brukar verkligen inte känna såhär.

Nu går jag.

Jag är arg ...

... och verkar som att vädret anpassar sig efter mitt humör idag.

Skulle vilja skrika ut alla jävla saker jag är arg över här, men av respekt för Benjamin så gör jag det inte. Det är inte schysst mot honom att allt som händer mellan oss kommer ut på bloggen.

Men vill jag vara schysst mot honom?
Nej faktiskt inte just nu.

Så fuck off

Frida är Norrköpings Lucia

Ja nu är det ju så att en av mina finaste vänner Frida faktiskt blev Norrköpings Lucia 2010. Jag tvekade aldrig för hon är ju den bästa tjejen för jobbet!



Grattis! :)

Nytt nagellack!

Här har ni en extremt dålig bild på mitt nya nagellack. Det är i alla fall ifrån Mavala, och jag köpte det på kicks för 45 kr! Man var dock tvungen att måla några lager för att det skulle bli snyggt, men snyggt blev det!

Glitter silver! 

värme

Håret höll sig inte så värst platt hela dagen, men människor sa att jag var fin och det värmer ju alltid. Jag har också hunnit med att göra ett "läxförhör" i naturkunskap som gick bajs, och haft massa skola och fikat med min homestrumpa My! 
 


Och just det, jag har köpt en tröja och ett nagellack med :)

en dagens...


klänning och svart kofta h&m jeansväst JC skor Dr. Martens

imorn blir det platt



Imorgon tänker jag göra något jag inte gjort. Jag tänker gå till skolan med platt hår! Vet inte varför, då jag faktiskt älskar mitt lockiga hår (även om det kan vara jävligt jobbigt ibland) men jag bara kände för en platt dag!

Det blev inget slängandes av kläder idag, det blev heller inget ommöblerande och heller inget pluggande. Jag ska väl lägga mig i sängen nu efter att jag kollat på Big Bang!! och läsa i boken och se om jag lär mig något på kvällskvisten. Jag börjar ju inte förens 9.40 imorgon så hinner ju läsa lite på morgonen med!

Nu blir det lite tv och sen hopp i säng. Godnatt

spegelvänt

Var och handlade med mamma, och köpte det här nya Extra tuggummit. Banan och jordgubbssmak. Det lät så himla äckligt så jag var tvungen att testa! Köpte och lite nya underkläder ifrån Lindex, tycker att dom har de bästa underkläderna!!


Spegelvänd bild, men hittade inte hur man kunde ändra det! Så ni får stå ut ;)

möblering

Jag har en extrem lust att möblera om i mitt rum, men det tråkiga är att det inte går att ha det på något annat sätt. Fönstret och den inbyggda garderoben är satta på så dumma ställen att det inte finns så många möjligheter! Plus att jag har ganska så mycket saker, och det gör ju inte saken såååå mycket bättre. Jag kanske får nöja mig med att se ifall jag har några kläder eller nått jag kan slänga.

Visst är det roligt att möblera om och fixa iordning saker? :)

trött söndag!

Här sitter jag i min sovtröja under en filt och har planerat att sitta här hela dagen, kanske tar jag fram naturkunskapsboken och läser den. Jag har visst läxförhör på det imorgon, hoppsan.


En trött tjej med morgonfrilla

Ni vet det inlägget jag skrev om min vän som inte är så mycket till vän längre?! Jag fick ett samtal ifrån "den" (den kände väl på sig att han/hon var den "skyldige" haha) där jag fick ett mils långt utlägg om hur ledsen han/hon var och hur allt skulle bli så mycket bättre! Jag tror inte på en förbättring, men jag tyckte att det var lite roligt att man kan känna på sig när man gjort något som inte var på den positiva sidan!

Nu ska jag fortsätta titta på Huset fullt som går på Tv4 komedi!

Petter

http://3.bp.blogspot.com/_SWtETSNas98/TN68OvNEG5I/AAAAAAAADco/6O5yo-uZKfI/s1600/Petter.jpg

Vilken man! Han är inte bara galet snygg, utan också en jävligt bra rappare. Jag gillar inte sån musik egentligen, men efter att ha sett programmet "Så mycket bättre" några gånger nu, så uppskattar jag verkligen det han gör! Det är coolt att ha så mycket ord inom sig, och att det är så innerligt!

Jag är imponerad och lite småförälskad.. Säg inget till Benjamin bara haha!

Satin doll

I veckan gick min kära vän Ida och sjöng på den här låten, och ända sen dess har jag haft den på hjärnan! Så nu mina vänner är det dags för er att också få den på lilla hjärnstumpen!

Varsågod att lyssna!

Nancy Wilson – Satin Doll

skönsång!

Det är alltid lite trevligt med skönsång såhär på morgonkvisten eller vad säger ni? haha!



Jag har i alla fall sovit jättedåligt inatt, vaknat hela tiden och bara känt mig konstig! Så ligger i soffan nu och tänkte äta lite och kolla på något avsnitt av The Big Bang Theory (min favorit serie) och vila upp mig lite inför dagens händelser. Ska ju vara barnvakt/lektant i massa timmar åt Selma (crazy baby)! Så det gäller att försöka samla på sig lite energi!

Mobilbloggar kanske något under dagen!

så himla glad!



En gammal kompis som jag umgicks lite med under högstadiet skrev precis detta till mig på Facebook. Det lyfte verkligen hela mitt humör den här kvällen! Jag kan aldrig bli gladare än när någon säger att jag var bra, och speciellt någon som liksom inte hör mig så ofta!

Det värmer något så enormt i hjärtat! Tack, Joakim!!

ont i magen

Sitter här i min soffa alldeles ensam och tittar på Skavlan. Slog dock över en stund på idol, och fick ett sådant sug av att stå på scenen och bara sjunga. Samla ihop mina fina vänner och dra av lite sköna låtar och bara släppa allt, jag vill inte tänka, jag vill inte känna, jag vill bara va i ett fantastiskt kaos på scenen!

Igår stod jag på scenen tillsammans med fina vänner och spelade på öppet hus på min skola. Det var inte min bästa gång jag stått på scenen, men det var en känsla som tog över mig. Jag släppte allt och bara log och kände mig full och tom på allt på samma gång. Jag kände det som att jag kan det här, jag vet hur man gör. Jag kan min grej.

Sen var kvällen slut, och det blev morgon. Jag skulle ha pianolektion och där kunde jag inte alls min grej längre. Jag har mina stunder och det är dom jag lever utav, det är dom jag längtar till och det är dom jag vill fortsätta känna igenom hela livet! Det behöver inte vara musik som gör det, men jag vill bara ha någon slags garanti över att jag kommer få känna de känslor genom livet. Låt de aldrig ta slut.

O jusste, jag har ont i magen. För jag drack gammalt vin. PUNKT





natten är ung


Time to go!

Ska snart dra mig ner mot skolan igen, för det väntas ännu ett dansrep... Idag är jag verkligen inte pepp på det, för har så sjukt ont i huvudet så jag dör snart! Har tagit mina tabletter med, men dom ville tydligen inte hjälpa idag!

Men åker i alla fall dit, så får jag väl se hur länge jag orkar!

Ikväll händer därför ingenting, jag ska bara vara hemma och vila mitt huvud. Är ensam hemma hela helgen, förutom imorgon då jag ska vara barnvakt åt min Selmabus i krokek.

Nej nu ska jag dra mig mot spårvagnen och halvt frysa ihjäl!

PUSS

HP

Harry Potter var bra, dock så var slutet lite tråkigt men det är väl bara att vänta tills nästa och sista filmen som kommer till sommaren!

Nu ska jag dra mig mot skolan igen, vi har öppet hus ikväll. Så blir att sjunga lite och så.
Har vart hemma i en timme, för att byta kläder, och känner att jag håller på att somna så fort jag sätter mig ner. Bådar inte gott!!


Nu måste jag dra mig, vi hörs!

Harryyy

När det här inlägget publiceras så sitter jag snart i biostolen och ser Harry Potter!!

Skulle ju gå och köpa jacka med mamma, men hittade ingen. Så får väl fortsätta frysa i den kalla skinnjackan! Jag får väl lösa det på något sätt!!


Såhär ser jag i alla fall ut idag! Slappt och skönt har visst blivit min nya stil på senare tider!

Erik och Simon


Fina grabbar det dära!

Uppsatsen är klar!

Ja det är sant, ni måste tro mig! Jag har tagit mig igenom denna pärs och är nu klar med nationella proven i svenska B. Det känns förbannat skönt om jag får lov att säga så!

Nu ska jag vänta i cirkus två timmar på att min mamma ska komma till staden så vi kan köpa en jacka till mig. Höll på att förfrysa när jag gick förut!

Sen blir det dans med klassen vid 5, dans dans och lite mera dans.

Son-konsert är vad som står på schemat sen. Och det kan ju alltid vara roligt eller?

Klockan 21.00 blir det Harry Potter filmen!!!!!!! AAAAAAAH vad jag längtar banne mig!

Nu ska jag öveliöva

Skolor hit och dit

Sitter och tittar runt på massa olika skolor som jag kanske ska söka till om några månader! Jag vill ju bli sångpedagog, men det är ju skitsvårt att fatta högskolornas beskrivningar på lärarutbildningarna inom musik. Jag fattar liksom inte om man kan jag bli sångpedagog om man läst de utbildningarna eller om man måste gå någon speciell?

Detta gör mig sjukt förvirrad!

http://www2.korsholm.fi/hogstadiet/elever/07-08/johanna/fr%C3%A5getecken.jpg

ren kärlek

Kollade runt på lite kläder på Pixiemarket och hittade den här helt fantastiska koftan eller vad man ska kalla det. Kärlek vid första ögonkastet!


pixiemarket.com

Vackert

Tyckte att den här bilden var så himla fin så jag var tvungen att visa den för er!


Miranda Kerr.

En dag, om inte allt för länge hoppas jag, har jag också en sån där mysmage. Jag måste vara ärlig och säga att jag längtar efter barn.

Vet redan vad jag vill döpa mina barn till, nörd?

Glad tjej

Ni vet svenska nationella talen som vi höll i förra veckan?!

Idag fick jag reda på mitt betyg, och jag fick MVG!!! :):)
Snacka om glad tjej!

Hade också religionsprov idag, vilket var svårt, svårt och lite svårare! Men skrev så mycket jag kunde och hoppas verkligen på det bästa!

Nu är jag hemma och ska sätta mig och läsa igenom svenska häftet till nationella uppsatsen imorgon! Fem timmar får man sitta, herregud säger jag bara!


Harry Potter

Imorgon smäller det, jag ska gå med några vänner på Harry Potter!
Det ska bli kul kul och lite mera kul :)

http://www.popsucker.net/images/popsucker/harry-potter-actors.jpg
Minns ni när de var såhär små? Nu är slutet på Harry Potter eran nära!

program!

Nu blev det ett till inlägg om ett tv-program här, men pensionärsjävlar kan vara det bästa program jag någonsin sett!
Helt klockrent!

http://www.resume.se/_internal/cimg!0/l4o5h53sib89xbcxqmetyymvk61do2r/(Pension%C3%A4rs)j%C3%A4vlar,%20vilket%20jubel!.jpeg

Benjamin vill att han och jag ska bli såna pensionärer, och kanske är det roligare det än att bara vara "vanlig" bitter gammal tant. Vad tror ni?

Ni måste i alla fall titta på det, det går på Kanal 5 klockan 22.00 ikväll!!

ung och bortskämd

Sitter och tittar på ung och bortskämd på ettan, tog en paus i mitt pluggande. Har inte sett det innan men har hört av folk att det är roligt att se hur dumma alla är i det där huset.

http://estb.msn.com/i/6B/A5ED37BAE7F3862055A84EF0759A.jpg

Har ni sett programmet? Det är ju löjligt hur bortskämda dom faktiskt är!

ben & jerrys!

Har legat och småsovit i soffan sen klockan 7 haha. Hoppas att jag kan sova när jag väl går och lägger mig! Just nu sitter jag och tittar på "Vem kan slå Filip och Fredrik" och efter det såg jag att det blev min favorit serie THE BIG BANG THEORY! Så blir att kolla på det och sen troligtvis hoppa i säng.

Men nu ska jag ta mig lite glass, GOTT!

http://thinkhousepr.mediaspaceltd.com/assets/95/A8895006-E4C3-F6D8-A9ED366A38CA662C_mainImage/Chocolate_macademia_open.jpg

beckmörkt

När klockan var halv fem så var det kolsvart ute. Det känns verkligen mindre roligt...

Har varit och lämnat Benjamin vid bussen, så nu sitter jag här själv igen. Ibland kan jag tycka att distans är bra, men ju längre tiden går desto mer illa tycker jag om det. Vill ha min man här med mig ju! Men som tur är så blir det nog bättre efter sommaren då jag flyttar från Norrköping för gott :)

frågor.

Kan man sluta älska en person som man en gång älskat?

Eller stannar den föralltid kvar i hjärtat även om man blivit sårad?

Kan man säga att man hatar en person, fast man egentligen älskar den innerst inne?

Kan man ljuga så mycket för sig själv att man inte inser vad en människa betyder för en?

Inte snyggt!

Vet inte vad det är, men jag tål inte spetsiga skor. Jag tycker verkligen att det är så sjukt fult!


Bilden är från Elin Klings blogg och skorna är ifrån Stella McCartney.

Vad har hänt med er?

Det är som en enorm berg- och dalbana i statistiken på er läsare. Whats up?

svänska?

Gick hem från skolan pga min dumma huvudvärk, men hann  i alla fall med att ha jazzensemble som gick helt okej! Det var skönt, typ en av få gånger som det känns att det har gått bra!

Nu har jag precis sovit i en timme på soffan och tänkte sätta igång med att fixa det sista till svenska talet som är imorgon. Tänkte vara pillig och fixa talkort och lite sånt, man vill ju komma därifrån med högt betyg och lite plus right?!

Ska nog sätta på en ansiktsmask medans, skönt!


hemskt

jag känner mig hemsk! Är så fruktansvärt sugen på marabou mjölkchoklad att jag snart spricker! Vet inte vart jag ska ta vägen riktigt, men jag vet i alla fall att jag inte har någon choklad och därför inte får äta någon! Buhu...


Imorgon kommer Benjamin hit, det ska bli så otroligt skönt! Saknar honom hela tiden

igår var detta


kofta monki, tights monki, tröja weekday, skor dr. martens

blogg.se är dumma!

Det funkar inte att ladda upp bilder som jag hade tänkt. Då kändes det inte längre roligt att blogga denna kväll. Så jag återkommer helt enkelt imorgon kära ni :)

vad blir det för mat?


Dancing like a queen

I eftermiddag ska jag tydligen dansa... Min klass har ju börjat öva inför vårat projekt och där ingår det tydligen mycket dans. Jag ser inte fram emot det, då dans inte är något jag tycker är roligt och för att jag har ont i huvudet eftersom mina jävla grannar under mig väcker mig vid 6 varenda himla morgon. USCH

http://www.metrobloggen.se/UserFiles/18.3905/Image/dans(1).jpg
dans dans dans dans dans

Selma

Idag blir det att umgås med den här skönheten. Snart 3 år och galen! AH hjälp.



Nej, jag älskar min Selma!

the big bang theory!!

måste vara den absolut bästa tv-serien som någonsin gjorts!

http://helenadahl.se/wp-content/uploads/2010/04/cast_big_bang_theory.jpg

Jag älskar verkligen The Big Bang Theory ifrån djupet av mitt hjärta!

slapp

jag sitter här hemma och bara vilar idag med. det är rätt så skönt även om det kan bli lite tråkigt vissa stunder!

jag vaknade ganska så tidigit idag och satte mig direkt och skrev klart en grej till svenskan och skickade in den. Sen tog jag en promenad i solskenet, det var superskönt! Efter det har jag bara slappat och det är väl det jag kommer att göra hela dagen om inget annat dyker upp. Tänkte ta mig i kragen och städa mitt rum om jag orkar haha ;)

Nu blir det att läsa lite bloggar!

Martini

Saknar just den här stunden på Hard Rock Café för några dagar sen. Det där var verkligen den godaste drinken jag någonsin druckit! Martini med granatäpple!! MUMS


chokladbollar coming up

nu är det såhär att jag har tråkigt, men är för trött för att vara social med någon. så jag ska gå till affären och köpa chokladbollar (eftersom jag är för trött för att göra egna) men ändå är sugen på fika. Jag ska därför duka upp lite fika till mig själv framför några avsnitt av the big bang theory!

Snart är det nog dags för mig att köpa en sladd så jag kan koppla min dator till tvn. vill ju kolla på mina serier där!!


update: det fanns inga bollar på affären. så nu ska jag sura!

graffiti nails

Jag provade Isadoras nya "Graffiti nails" och detta var resultatet:



Vet inte riktigt vad jag tycker om det, men det sitter ju på i alla fall!

Brorson!

Tänkte visa min nyaste brorson, jag tror att han är ungefär 2 veckor nu. Viktor heter han och är supersöt :)



Utmaning ?

Utmanad

jag har blivit utmanad av Amanda

4 tv-program jag gillar; Grey's anatomy, Grannfejden, Lyxfällan och family guy

4 saker jag har gjort idag; packat, ätit mat, åkt tåg och kollat på tv.

4 saker jag längtar efter; Att ta studenten, att flytta ihop med Benjamin, att åka tillbaka till London och att få gå och lägga mig om en timme!

4 saker på önskelistan; Få mitt drömhus och drömbil, kunna försörja mig på det jag vill, få perfekta barn!

4 saker jag avskyr; Avundsjuka, människor som utnyttjar, makt-kåthet och fötter

4 saker jag tycker om; Jazz, Benjamin, alla vänner och skor!

4 saker jag har ätit idag; Tacos, makaroner, bulle och choklad

4 saker om mig själv; Omtänksam, lyssnar, humörsvängningar och snabbtänkt

 


London i bilder!





Det finns mer bilder, men jag vill inte sitta och lägga upp 600 bilder :)

Lucia 2010

5. Frida Andersson

Se till att rösta på en av mina favorittjejer: Frida Andersson! till Norrköpings lucia 2010!

Hon är bäst, snyggast och alltid omtänksam! Hon ska bara vinna :)

Hemma

Nu är jag hemma i Sverige igen! Lovar er en bildbomb lite senare idag! Åker tillbaka till Norrköping i eftermiddag och sen är jag hemma helt och fullt.

Men har haft en bra resa och jag är nöjd :)

RSS 2.0