morgon på jobbet



Helt tomt på parkeringen och jag skulle in och jobba!

morgon

Jag har inte sovit så bra alls inatt, vet inte varför... De få stunder jag lyckades somna drömde jag så konstiga drömmar och drömmarna liksom fortsatte i mitt huvud även fast jag hade vaknat så jag har legat helvaken och drömt om vartannat. Så just nu är jag ganska så pigg, men tröttheten lär väl slå till ganska så rejält under dagen!

Nej nu måste jag fixa håret, ska ju åka snart.

smurf?



Om man någon gång kikar in när jag duschar så får man möta ett blått ansikte utan glasögon. En smurf helt enkelt!

Nu säger jag godnatt och förbereder mig inför en arbetsdag imorgon med tiderna 9-20! TJOHO

ck familj



Här har ni min lilla calvin klein familj! Det är min absoluta favorit prafym och jag kommer ALLTID att ha en sådan flaska i mitt hem. Jag har två flaskor av den vanliga "one" (varav en är en samlar-edition flaska) och en lite mindre flaska av den nya doften "one shock". Luktar så otroligt gott!!

Blogg.se app

Bloggar mitt första inlägg från Blogg.se's app. Känns skönt att de har gjort en app nu, så man kan blogga även om man är på jobbet eller helt enkelt inte har tid att sätta sig vid datorn!

Så om ni har en iPhone eller android, se till att ladda ner den här appen så kan ni båda uppdatera er egen blogg och läsa andras!


torsdag

Idag är det torsdag, torsdag, torsdag. Vad hittar man på en torsdag? Jag tänkte hänga lite hemma, köra lite zumba, träffa en kompis och plocka iordning massa saker.

Vad hittar ni på idag? :)



Saknar min karl gör jag också!

så mätt

Hemma och jag är totalt mätt! Ska kolla på idol i efterhand och sova. PUSS

won hundred


Så fin tröja, lite kärlek vid första ögonkastet! Men vill man äga denna så får man slänga upp en ganska så stor peng, och det hade jag ingen lust med! Finns hos nelly.com

elle-prenumeration

Fick ett mail där det stod att jag kunde få förnya min prenumeration på Elle 6 nummer för 149 kr, och så fick man filmen Hämnden på köpet. Det passar ju perfekt eftersom jag älskar den filmen!

http://originalet.net/images/2009/hana-soukupova-elle-czech-may-1_46902681.jpg

lite kul..

Sex laxar i en laxask... Släng dig i väggen!
Testa det här istället!
- Tre häxor tittar på tre Swatch klockor, vilken häxa tittar på vilken Swatch klocka?

Och nu det hela på Engelska...
Three witches watch three Swatch watches, which witch watch which Swatch watch?
Ja, den var väl inte så svår eller?

Och nu för dem som gått fortsättningskursen. Och som tyckte att det var en baggis!

Tre könsopererade häxor tittar på tre Swatch klockknappar, vilken könsopererad häxa tittar på vilken Swatch klockknapp?

Och nu det på Engelska...

Three switched witches watch three Swatch switchers, which switched witch watch which Swatch watch switch?

Lite kul sådär, eller? ...

10 minuter

Igår kväll så hade jag ett sådant godissug, gick runt i hela lägenheten och letade men det fanns inte en enda godisbit någonstans. Så satte mig vid datorn och började kolla på snabba recept och hittade ett recept som var som musik i mina öron!

Kladdkaka på 10 minuter.

Det blev förvånansvärt gott, och det gick som sagt snabbt men jag skulle rekommendera att inte ha inne den i 10 minuter, utan kortare tid för den blev lite hård!

Här får ni receptet:

Kladdkaka i micro


100 gram margarin, smält eller flytande
2 ägg
3 dl strösocker
2 dl vetemjöl
3 msk kakao
1 msk vaniljsocker

Vispa ihop ägg och socker.
Blanda i övriga ingredienser.
Häll sist i margarinet.

Smörj en låg form, ca 27 cm i diameter.
Kör på full effekt, 750 W, 8-10 minuter.
Har du ingen micro med tallrik som snurrar, vrid på formen efter halva tiden.

http://www.arla.se/Images/RecipeImages_270/18188.jpg

mot jobbet

Nu drar jag till jobbet. Ha en bra dag!

skärp er nu 3

Har suttit nästan hela dagen nu och inte kunnat använda telefonen, jag hoppas att det är löst till imorgon eftersom jag använder min mobil i mitt jobb vissa stunder. Men helst nu vill jag ha det klart för jag vill ringa min karl!

Läs mer här om problemet!

http://www.dailyiphone.se/wp-content/uploads/2009/11/tre-mobilt-bredband.jpg

Lite bitter blir jag!

godaste

Har hittat det absolut godaste mellanmålet! Ni måste testa, det är som smakens himmel!!

Ta lite Kesella med hallon smak


Skiva upp en banan och njut!


MUMS!!

vuxenpoäng

Idag tog jag ett steg till in i vixenvärlden och anmälde mig till a-kassan! Ifall jag blir arbetslös så ska jag inte låta det knäcka mig, nej nej!!

http://addiswa.blogg.se/images/2011/a-kassa_25500183_149366332.jpg

Är ni medlemmar i a-kassan?

stolt

Är lite stolt över mig själv! Fick igång hårddisken som har bråkat med mig hela dagen.

Den var ju formaterad för Windows, så därför fungerade den inte till min mac. Men nu så, efter mycket om och men så har jag lyckats formatera om den så den fungerar för mac! Blev faktiskt lite imponerad av mig själv att jag fattade hur man skulle göra, för det enda jag tog till hjälp var någon konstig hemsida med massa konstiga engelska ord på.

:)

förlåt

Men jag är bara tvungen att visa er detta!

Så fult och ser så äckligt ut, men var tvungen att visa er. Kanske en trevlig julklapp för en pojkvän? Haha skrattar så mycket åt bilden det är helt sjukt!


prylgalen

Har pågrund av mitt jobb, ja jag skyller på det, blivit prylgalen! Kul är det, men som sagt dyrt...


Men här har ni min nya docka från Yamaha. Man kan sätta i sin iPod/iPhone, spela cd, USB, radio PLUS att den är galet snygg och har ett extremt bra ljud!


En extern hårddisk som håller på och bråkar med mig, så den är jag inte så glad på just nu!


Blu-ray spelare från Philips som också har ingång för USB


Och kanske det roligaste av allt och också orsaken varför de första bilderna är vända åt fel håll. Canon S95 Powershot!! Äntligen kommer det bli lite bättre bilder till bloggen, jag ska bara klura ut allt först!

Prylgalen? Tacka gudarna för avbetalning :)

Godmorgon

Godmorgon på är där ute. Jag har sovit jättedåligt hela natten och vaknat hela tiden, så är supertrött nu! Ska slappa lite framför tvn och se om jag vaknar till lite, är ledig idag så slappa lite kan man väl få göra.

Ska visa er alla grejer jag fick med mig hem igår från jobbet också, gör det lite senare. Men jag är så nöjd!! :)

om jag är glad?!



Jag är så glad så jag spricker! Äntligen är den min, och det här var inte det enda jag fick med mig hem från jobbet. 9000kr fattigare, men så mycket gladare! Visar er allt imorgon, för nu måste jag sova...

försov mig!!!!!!!!!!

Jag vaknade för ungefär en kvart sen, och då hade jag 20 minuter på mig innan spårvagnen går. Vart nästan lite chockad hur snabbt jag kunde göra mig klar, eftersom jag fick några minuter över till bloggen med!

Idag jobbar jag 10-20, och jag har inte hunnit ställa in några inlägg så vi får höras ikväll när jag kommer hem helt enkelt. Idag hoppas jag att det händer en kul sak för då får jag med mig mina saker hem från jobbet TJOHO!!

Robert gustafsson

Såg Robert Gustafssons nya program idag, och visst det var väl vissa saker som var kul. Men jag hade förväntat mig mer faktiskt, han brukar ju vara så himla kul... Eller så var det bara jag som inte var på rätt humör kanske.

http://tokigamasen.se/images/2010/robert-gustafsson_114063523.jpg

Jag ska i alla fall kolla nästa vecka också. Man måste ju ge det en chans!

dagens val


zumba

Laddade ner (eller? haha) zumba inatt, så idag tänkte jag testa det. Har länge velat testa just zumba faktiskt, men eftersom det aldrig blir av att jag drar mig till sats då jag inte gillar det så mycket så bestämde jag mig för att ladda ner det och testa det hemma!

http://manuelahansson.blogg.se/images/2010/zumba_112721701.jpg

Update: Efter en timmas zumba-pass så är jag slut men gud vad kul det var! Det här var definitivt inte sista gången :)

galet

Jag vaknade med träningsvärk i höger arm idag från att jag spelade wii igår, det är ju galet! Det gör sjukt ont att sträcka ut armen haha.

Nu ska jag vakna upp här hemma lite!

separationsångest

Jag kan inte förklara min relation till mina kläder. Mina kläder är mig! Dock så är det ju så ibland att man måste rensa, både i sig själv och bland sina kläder. Nu har jag tagit tag i det, det är dags för en STOR rensning. En del ska kastas och en del tänkte jag att jag skulle försöka mig på att sälja.

Har börjat med första påsen, med kläder som ska kastas. Bär runt den i hela lägenheten för att jag har lite separationsångest, men jag vet att jag måste göra det för jag har alldeles för mycket kläder.



JOBBIGT!

uttråkad

Ikväll är det Kulturnatten i min lilla stad, men jag hade noll lust att gå dit. Har varit där vartenda år med skolan sen jag gick i fyran, så även där behövs det en paus.

Så jag sitter hemma, har kollat på allt trevligt på tv, läst alla bloggar, kollat igenom gamla bilder och nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Klockan är inte ens 22 så att gå och lägga sig känns lite väl tidigt på en lördag, men jag tror inte jag stannar uppe så länge till om jag kommer känna mig såhär uttråkad.

Vad brukar ni hitta på när ni är uttråkade, när inte ens en film lockar?!

shopping

Här kommer bilder på vad jag fick med mig hem från stan igår


Världens finaste poncho, jag kommer bo i den här! Från Sandströms


En fin puderrosa tröja från hm.


Foundation från Make up Store

Fick också med mig två bhar och en svart supermysig stickad tröja. Tänkte dock att bharna är inget att visa upp och tröjan fick jag ingen bra bild på!

macbook pro

Som ni vet så är jag en apple-älskare ut i fingertopparna, så hur avundsjuk blev jag inte när min lillebror nu har fått en MacBook Pro från sin skola?!?!? Inte en MacBook, utan en MacBook Pro...
Jag som har velat ha en så länge! Själv nöjer jag mig med min MacBook, och missförstå mig inte jag älskar min MacBook men det börjar bli dags för en uppdatering.
Så när brorsan behövde hjälp med att få iordning på vissa saker på sin dator så var jag inte snabb på att säga nej. Nu får jag ju sitta och pilla lite på drömmen :)
En bild på min lilla macbook.

wii

Nu ska jag över till en kompis och spela lite wii. Ni vet stegtävlingen vi håller på med på jobbet?! Man kan omvandla lite wii-spelande till steg. Så det är ju perfekt, umgås men samtidigt samla steg!

http://www.domdummaste.se/image.axd?picture=nintendo-wii.jpg

Mischa Barton

Jag älskar min nya plånbok från Mischa Barton!! Den är i perfekt storlek och har perfekt antal fack för kort och allt annat man vill få plats med! Om man kan älska en pryl, vilket man SÅ kan, så älskar jag denna plånbok!



inte helt klart

Det är inte helt klart än, men här har ni de stora grejerna jag köpte på IKEA för några veckor sen.




Har hållt på och fixat sen klockan 21 nu, så är lite trött i ögonen. Ska lägga mig och sova, och så får jag fortsätta imorgon igen. Känns ändå rätt så skönt att det börjar bli lite ordning, det är faktiskt inte jättekul att bo i ett kaos för jämnan... (om min mamma hörde mig säga de där orden skulle hon nog få en mindre hjärtattack!)

dagens val



Så vacker bild... Längtar tills jag köpt min efterlängtade kamera (och ja, det kommer hända snart!!!)

tacos + idol

Har precis kommit hem efter några timmar på stan med min fina Frida! Fick med mig så himla fina saker hem, och jag är sååååå nöjd!! Tänkte att jag visar er det imorgon, för nu är det dags för idol och tacos!

Puss på er, ni är bäst!

städning

Håller på och städar upp i rummet, har ju som sagt fortfarande inte fixat allt färdigt sen jag var på IKEA och det är ju ungefär 3 veckor sen. Så just nu håller jag på och sätter in alla viktiga papper och kvitton i min fina pärm!


monki shop online

Äntligen för vissa så har Monki öppnat en online shop, för mig som bor i Norrköping där vi har Monki så spelar det väl inte någon större roll. Men jag hoppas bara att Weekday ska ta efter Monki nu, att alla som inte strävat efter en onlineshop förstår att det blir så mycket bättre för dem! haha!

 


lediga dagar

Jag är ledig fredag, lördag & söndag nu! Känns lite konstigt, vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Idag ska jag slappal ite framför tvn, städa mitt rum och sen ner på stan för att träffa en kompis! Blir nog en trevlig dag :)


mys



Ljusen är tända, jag har placerat mig i soffan och det är dags för en myskväll. Härlig avslutning på den här torsdagen!

färgen

Resultatet på håret blev såhär, och efter mycket om och men så är jag nöjd! Men jag kommer aldrig, och då menar jag aldrig köpa den där hårfärgen igen!


Elixir

Jag är sugen på ett nytt läppstift, ett lite mörkare än de jag har! Så har kollat runt lite och fastnat för detta!

http://ba.fimgs.net/system/pics/8817/large/colour-elixir-lipstick.jpg?1315252719

MaxFactor's Elixir i färgen Ruby Tuesday.

Ska åka ner på stan imorgon och se om läppstiftet får följa med mig hem!

varning!

Det här:

http://ecx.images-amazon.com/images/I/51F2uu9tZ3L.jpg

Är den sämsta hårfärgen jag någonsin använt, den är till och med sämre än den gången jag var pank och testade moods för 30kr... Jag vet inte om det beror på att jag har så tjockt hår eller vad det är men färgen fastnar INTE! Efter 3 förpackningar av denna djävulska hårfärg så ser jag fortfarande glimtar (ganska så stora) utav min gamla hårfärg. Inte okej!!!!

Dock så gillar jag själva färgen, den är fin som snus.

hörs imorgon!

Vaknade nu, har alltså sovit ett bra tag och min huvudvärk är värre än innan. Så ska äta lite och sen gå och lägga mig, huvudvärken måste bort!!!!!!!!!

Det blir dålig bloggning idag, men så är det ibland!

hemma

Har vart hemma i en timme ungefär, åt lite lunch och öppnade post. Mitt huvud sprängs snart, har fått en ordentlig huvudvärk så tänker sova en stund!

frukost

Sitter här som vanligt vid den här tiden och slänger i mig lite frukost. Ska snart ner till spårvagnen och till jobbet. Har en extremt kort dag idag, jobbar bara mellan 9:55-14:00. Första gången det har hänt, så det känns rätt så skönt!

Men jag är ju som sagt hemma sen runt 3 tiden, så vi hörs då hörni! :)

nelly.com



Fick ett litet paket hem idag. Vad det innehöll får ni se imorgon, för nu ska jag sova!

dagens val

Ledsen för att alla bilder är tagna i omklädningsrummet på jobbet, men det är där jag kommer ihåg att knäppa av en bild!


digestive

http://www.bestofbritish.com.au/Uploads/Images/digestive-250g.jpg


Igår när jag var och handlade så fick jag ett extremt sug efter digestivekex! Så jag slog till på ett paket, och det var till och med godare än vad jag mindes! Åt väldigt mycket digestivekex ett tag, så nu har jag säkert inte ätit det på 2 år, men nu var det dags och det tackar jag gudarna för! MUMS

dagens val



myshelg

Har umgåtts med min man hela helgen och det har vart bäst! Nu kom jag precis hem från jobbet och ska snart äta lite mat och sen ska jag faktiskt färga håret.

Hej

vilken jäkla dag

Har haft en så galet knepig dag! Den började med att jag var tvungen att vakna vid halv 8 för att ringa vårdcentralen för att få en tid så snabbt som möjligt idag. Tror ni jag fick en tidig tid då? Nej såklart inte. 15.15 var jag välkommen till Sandyhovs vårdcentral för en undersökning.

En undersökning som började 15.40 och var klar på 2 minuter eftersom läkaren sa att hon inte kunde göra "ett skit" åt saken utan att jag skulle åka till röntgen på sjukhuset direkt istället. Så där hade jag ju slösat några timmar redan. Efter ett desperat letande efter skjuts, eftersom spårvagnen inte gick av någon anledning, så får jag tag på min pappa som hade tid att skjutsa mig till sjukhuset.

Han hämtar upp mig vid vårdcentralen och när vi har åkt ungefär halvsvägs så dör hans bil. Så vi blir stående mitt i en väg mitt i rusningstrafiken. Helt plötsligt så stannar det en bil och ur kliver det en supersöt liten gubbe som erbjuder sig att bogsera hem oss. Vilken räddare i nöden!



Efter cirkus tjugo minuters bogsering var vi framme vid min pappas hus och där byter vi bil och så skjutsar han mig till sjukhuset.

Väl på sjukhuset fick jag så klart vänta en timme för att få röntgas, sen ytterligare en timme på resultat. Och resultatet av röntgen blev: en spricka i båtbenet/handleden. Bandage och hålla handen så rakt som möjligt i två veckor och sen skulle det vara läkt!

Jag unnade mig själv pizza nu på kvällen efter denna skitdag!

jeffrey campbell

http://www.fridatorngren.com/wp-content/uploads/2011/08/everest-jeffrey-campbell.jpg

uppe med tuppen

Vaknade vid halv 8 idag för att ringa till vårdcentralen, fick en tid 15.15 för att kolla upp handen. Så nu ska jag lägga mig igen en stund, är supertrött!

spricka

Går och lägger mig med bandage runt handen och imorgon ska jag till vårdcentralen för det är troligtvis en spricka i båtbenet. Känns ju kul! Hoppas jag kommer kunna sova bra i alla fall, så jag inte råkar lägga mig på handen eller nått sånt.


.



nu är det morgon igen

Och jag sitter och äter en torr ostmacka. Skulle egentligen jobbat 8-18 idag, men vid 11 igårkväll så fick jag ett sms om att jag ska jobba 10-20 istället. Känns sådär måste jag säga, jag är så himla trött. Vaknade vid 5 imorse och har inte kunnat somna om sen dess, så mina svarta påsar under ögonen är STORA!

Nu måste jag klä på mig och ge mig av mot bättre tider!

överraskning!

Imorse när mamma och jag gick ner till bilen så fick vi oss en överraskning!



Hela fönsterrutan var täckt av ett stort lakan där det stod IDA 20 år.



De hade även satt en liten svans på baken.

Lite synd för den som var den här Ida, när de hade satt det på fel bil och vi plockade bort det! Kul ifall vännerna eller vilka det nu var säger "Såg du bilen?!" och så fanns det inget haha...

inventering!

Uppe med tuppen och om någon såg mig skulle den nog tro att jag var döende... Känns som det var år sen jag gick upp såhär tidiget, nu är det ju självklart inte det, men man vänjer sig rätt fort vid att få sova till runt 8-tiden!

Inventering står på dagens schema, och det betyder alltså att vi ska räkna varende liten pryl i hela varuhuset!! Och ni som någon gång vart på ett Media Markt vet att det är ganska mycket saker. Vi är schemlagda till klockan 20, men jag har hört att vissa år så har folk stannat till 3 på natten, känns mindre roligt!

För att orka med den här dagen, och speciellt morgonen så gjorde jag något man inte får göra. Jag tog en klunk cola, haha... Älskar smaken av cola direkt på morgonen, någon som håller med mig?!

PUSS

ingen ork

Jag har slut på ork, så jag ger upp för idag. Dagen har bestått av jobb och en väldans massa Wordfeud!

http://androinica.com/wp-content/uploads/2010/08/wordfeud-1.png

Ska fortsätta spela detta fantastiska spel i sängen och sen somnar jag nog om en stund!

black dress


Tyckte den här klänningen var väldigt fin! Kommer från Gina Tricot och går loss på 199:-

promenad

Istället för att ta bussen hem idag från jobbet så bestämde jag mig för att promenera hem. Det gick på 35 minuter, vilket inte alls är så farligt. Jag trodde att det skulle ta längre tid, för när jag gick dit någon annan gång så tog det 45-50 minuter... Jag måste verkligen ha gått väldigt sakta då för jag gick inte överdrivet snabbt idag!

Ikväll ska jag plocka iordning i mitt rum, har ju inte hunnit ställa iordning något alls sen jag var på IKEA och det är ju en vecka sen nu! Dags att ta tag i saker Hanna! Sen ska jag se på Idol ikväll :)

dagens två val




Min jobboutfit som jag går runt i varje dag på jobbet och vad jag gick i till och från jobbet! Varmt, skönt och mysigt var min tanke idag!

söndagsmorgon

Startar denna söndagsmorgonen med en god macka och lite So You Think You Can Dance på tv. Vaknade tidigare än vad jag trodde idag, troligtvis på grund av mina bankande bihålor som aldrig vill ge sig...

Ska snart åka till jobbet, jobbar 12-17 idag så det blir ju inte en så lång dag. Har bestämt mig för att gå hem ifrån jobbet idag, så hoppar det inte börjar regna som det ser ut som just nu!


blir galen

Det går inte att ladda upp stockholmsbilderna över huvudtaget, så just nu anser jag att allt som har med det att göra kan dra åt skogen. Så får se hur jag löser det, det märks nog...

Nu ska jag sova, imorgon är en ny dag ska ni allt se!

.

Have you ever done something you can't change?


fotont!

Fick så ont i mina fötter idag på jobbet, förstår inte riktigt varför eftersom det var en relativt kort arbetsdag idag. Så ska vila mina fötter en stund medans jag tittar på Sabrina tonårshäxan.

Gick runt på jobbbet igår och plockade bland alla filmer och serier och så såg jag att vi hade Sabrina tonårshäxani en av hyllorna. Ni anar inte hur mycket jag älskade den serien när jag var mindre, så jag fick ett nostalgifall. Köpte den första säsongen och började kolla på den igår, superkul!!!

http://images.wikia.com/sabrinatheteenagewitch/images/8/84/Season_1.jpg

dödstrött

Jag är ledsen hörni, bilderna kommer inte idag heller. Jag ska ta mig en godisbit och sen hoppa ner i sängen och sova! Imorgon jobbar jag till klockan 17, så efter det har jag all tid i världen att fixa oxh trixa men just nu så finns inte orken..

på jobbet

Står här på jobbet och hänger lite, det är väldigt lite folk i butiken... Jag kan se ungefär 1 person på min avdelning förutom mig, så med andra ord är det ganska så chill. Tänkte blogga lite, även fast jag inte får!

Ikväll ska jag ta tag i problemet med varför jag inte kan lägga in stockholmsbilderna, igår var jag alldeles för trött för att ens ta upp datorn när jag kom hem!

Nej, nu är det nog dags att gå ut och plocka lite bland skivorna&filmerna! Jobbar på Media-avdelningen idag, jag hoppar runt lite i hela varuhuset, KUL!




Med denna pojk jobbar jag idag, fast han kommer inte förens vid 14.00 och min chef är på möte så är helt själv här... buhu

knäckemacka

Sitter här och stressar i mig en knäckemacka, vilket är bland det äckligaste jag vet! Men tyvärr så var det allt som fanns att bjudas på här hemma... Måste handla efter jobbet idag!

Förövrigt så fick jag bilderna från Stockholm av Frida igår, men när jag skulle ladda upp dem så gick det inte. Tänkte att jag skulle kolla på det ikväll när jag kommer hem, för igår var mina ögonlock alldeles för tunga!



De går ju bara sönder hela tiden, mackjäveln!

dagens val



skjorta vero moda - jeans MW - skor skopunkten(!)

lite stockholm

Lägger upp lite bilder tagna med min mobil från Stockholm, lägger upp de andra när jag fått dem från Frida :)

Bild 1: Fridas fantastiska nagellacksborttagningsgrej, coolt!
Bild 2: Suddig mobilbild av MARIA MONTAZAMI!!!!!!!
Bild 3: Mysig vinstund på kvällen med Frida!
Bild 4: Snygga Frida






upp och iväg

Nu sticker jag och jobbar, slutar vid 20 så efter det får ni se lite stockholms-bilder!

Ha de!

mot stockholm

Sitter hemma hos Frida och har precis sminkat klart mig, snart ska vi börja röra oss mot resecentrum för att ta tåget mot Stockholm!
Vi hörs ikväll när jag är hemma igen!

grymt bra!


jobb!

Det blev inget gömma mig bakom håret idag, utan det blir så att jag måste in och jobba! Pengar är bra, eller hur?! Och med detta så får ni ju inte se mina nya saker idag heller, utan troligtvis på onsdag!

Hejsvejs

gömmer mig bakom håret

Idag gömmer jag mig bakom mitt hår och VILAR hela dagen. Jag har lyckats att bli ännu sämre i min förkylning och jag måste må bättre imorgon eftersom det då är dags för STOCKHOLM men Frida! :) Det är i imorgon som Make Up Store's visning äger rum, och jag tänker inte gå runt där och må dåligt!



Save me today!

ikea




Det här är vad vi kom hem med. En massa roliga grejer!! Just nu är allt ett stort kaos inne i mitt rum med allting, men imorgon har jag hela dagen på mig att göra iordning det och självklart så kommer jag visa er då med! :)

fish n' chips

Efter några timmar på IKEA så kände vi oss ganska så hungriga så vi slog oss ner och käkade lite fish n' chips.



Det var gott!

mot bilen

Nu går jag ner till bilen som ska föra oss mot IKEA. Ska bli riktigt kul, älskar att gå och titta på massa prylar! Visar självklart sen vad jag fick med mig hem!

inget IKEA

Det blev inget IKEA idag, jag var tvungen att hoppa in och jobba några timmar istället. Och när jag kom hem så mådde jag inte alls så bra så har bara vilat tills nu. Men imorgon blir det definitivt IKEA, och jag är taggad!! Det ska bli så kul, så även om jag har feber så ska vi åka.

Så för att febern och förkylningen ska försvinna så ska jag vila hela kvällen lång! Mer spännande än så blir nog inte denna lördag :)

sover som en kratta

Inatt har jag sovit ca 4 timmar. Hade jättesvårt att somna, så somnade vid 2 fast jag gick och la mig vid halv 12. Sen så vaknade jag vid 4 och mådde jättedåligt, allt kändes jättekonstigt och jag kunde knappt ligga ner. Låg vaken till halv 8 och sen vaknade jag igen vid halv 10.

Så just nu är jag inte världens piggaste människa direkt.. Men glad är jag ändå för idag ska vi åka till IKEA och handla lite roliga saker :)

välkomna

Välkomna till familjen nr 8 & nr 9, jag älskar er redan!



ingen bra idé

Vi började ju med våran stegtävling på jobbet igår och det innebär att vi måste gå en massa nu för att vi ska ligga i toppen! Så jag har precis varit ute på en promenad samt gjort några situps (som man kan räkna om till steg, nice va?)! Men jag känner att det inte är det lättaste att samla steg när man mår som jag gör idag, är sämre än igår... Därför så går den här dagen ut på att dricka te, dricka te, dricka te och samla steg!

Tappa.se's stegräknare som vi använder!


jag föll för trenden



Korta nylonstrumpor som sticker upp ur skorna, snyggt!

sovspray

Det roligaste jag köpte på Body Shop var denna spray :



Den ska tydligen hjälpa en att somna snabbare och sen sova lugnare hela natten. Man ska spreja på kudden eller i lakanen innan man går och lägger sig, vänta i någon minut och sen ska man sova som en prinsessa!

Berättar självklart för er hur jag tyckte det fungerade när jag testat några gånger!

the body shop

När jag åkte ner till stan för mötet så åkte jag ner lite för tidigt, så jag fick lite väl mycket tid inne på The Body Shop. Därför blev det så att jag extrashoppade lite för att jag tyckte synd om mig själv för att jag är lite sjuk...



Det bästa body butter ever! DUO, alltså halva är som vanlig body butter och halva är tjockare för att mjuka upp tjockare hud!


Ansiktskräm


Sminkborttagning


Duschkräm


Och så fick man en liten present, en handkräm och en kajalpenna

dagens val



sämre

Jag är väldigt mycket sämre idag, vilket känns INTE bra! Men jag kan inte sitta hemma och hänga läpp för det, utan ska ge mig ner på stan lite senare. Dels för att köpa nässpray & halstabletter men också för att jag har möte på mitt nya jobb idag. En liten utbildning!

Sen kan jag ju inte sitta inne hela dagen heller eftersom IDAG är dagen då vi börjar stegtävlingen på jobbet. Så måste ut och gå en massa massa steg!

Ska nog svänga in en liten sväng på The Body Shop med, de har kundklubbsdagar just nu så ifall man handlar för 400:- så får man en liten present. Och jag har några saker som jag ändå tänkt att köpa där och då kan jag ju passa på nu när man får en liten present på köpet.


skopunkten levererar

Alla som känner mig vet att jag ärligt HATAR skopunkten! Har inte haft någon bra upplevelse med några skor därifrån. Men när jag var på Ingelsta igår med mamma så gick jag in där av någon anledning, och visst det fanns inte mycket som föll mig i smaken. Men när jag såg dessa skor så blev jag positivt överraskad!



De som jag gillade mest var dessa, speciellt för öppningen som detalj på sidan! Ska inviga dem redan idag :)


RSS 2.0