dagens val

En enkel outfit är ofta de som blir snyggast!



lång skjortkofta monki - linne hm - jeans lindex - väska hm

kläder?

Sminket och håret är fixat, men vet i tusan inte vad jag ska ha på mig...



Kör på en favorit, ring i håret.

Uppdaterar er självklart när min kloka hjärna har färdigställt en outfit!

balkonghäng

Som jag förutspådde så har jag sovit jättedåligt pga ryggen, så nu tar jag det bara lungt och försöker sova fast jag är vaken. Ska nog sätta mig på balkongen ett tag, och sola lite. Får hoppas att jag blir lite brun :)

Ikväll så ska man ju självklart fira lite valborg, hoppas att det bli kul!

Nu, ut i solen :)

sömnig

Har precis lagt mig ner i soffan och ska kolla på big brother och efter det hoppa ner direkt i sängen. Jag är så förbannat trött och jag har så galet ont i ryggen, är det såhär imorgon så måste jag nog bege mig till sjukstugan...

Imorgon är det valborg för er som har missat det, och den ska jag fira i fina vänners lag! Hoppas att det blir en mysig och trevlig kväll med bara glädje & skratt.

Vi hörs imorgon hörni, mina ögon ramlar ihop snart. Får se om jag lyckas hålla mig vaken under hela big brother!

lunch i skurup



När vi satt och käkade lunch idag nere i Skurup så flög plötsligt ett piano ut ur ett hus och vips så fanns där en trio som svängde några standards. Det var skitbra och superkul, en riktigt oväntad grej som bara händer på en sådan plats.

Skurup var underbart och det är verkligen en dröm att gå där. Nu kom jag inte in på skolan, men det var väntat (det är ju ändå den bästa skolan i hela Svearike). Så det känns inte så jobbigt, men klart att man hade en dröm om att gå där!

Vet ni att de tog in 1 sångerska, och det var ungefär 50-60 som sökte. Är inte det helt SJUKT?

Nu är det dags att sova här i Skurup, och ...

img_7432 (MMS)

Nu är det dags att sova här i Skurup, och här får ni se vårt exklusiva rum som jag, albin och friden delar!


torsdag

Idag har jag klätt mig endast efter kriteriet bekvämt då jag ska sitta i en bil i väldigt många timmar. Vi åker nämligen ner till skåne idag som ni vet, och vi börjar färden om en timme ungefär. Så håller på att fixa det sista så att jag inte glömmer något. Vet inte hur mycket jag kommer att blogga medans jag är borta, för tar inte med datorn. Men ser ni inget här så förstår ni ju varför. Kommer hem lördag/söndag!


byxor cubus - tröja vero moda

god morgon

Vaknade nu och satte mig i soffan för att fortsätta vila lite. Är helt sjukt trött! Ska åka hemifrån vid halv 12, så jag har ju några timmar på mig att fixa allt!

Nu ska jag käka lite frukost!

lipstick

Lips in Infrared

GE MIG!


festis

Avslutar kvällen med den godaste festisen ever! Jordgubbssmak i liten tetrapack, kan det bli bättre?



Godnatt!

onsdag

Idag har varit en fylld dag! Hade skola imorse där jag fick sjunga av mig lite ilska, vilket var skönt. Sen var det lite mer skola och efter det så gick jag till espresso house för en arbetsintervju. Intervjun gick jättebra, och man får svar nästa vecka om man får provjobba. Jag hoppas verkligen det, skulle vara så himla kul och det skulle hjälpa mitt självförtroende en hel del just nu! Efter intervjun fikade jag med Amanda och vi pratade nog av oss en hel del känslor och tankar som vi går runt och bär på!

Ikväll ska jag ta det lugnt, skriva klart min projektrapport och packa lite. Imorgon bär det ju av mot Skåne igen och jag hoppas att det blir kul! Vet bara inte vad jag ska packa ner för kläder, är det varmt eller kallt?! Är det regn eller sol?! Får väl ta lite av varje.

På ett sätt så längtar jag bara till lördag/söndag då jag är hemma igen. Känner att allt detta åkande verkligen tär på mig och jag är trött hela tiden... Kan ju aldrig riktigt slappna av, men man blir ju några erfarenheter rikare. Dock så tror jag inte att jag ska hålla på med musik, jag har nog kommit till insikt att det inte är det jag ska göra här i livet. Det har varit min dröm så länge att jag tror att jag fastnat i den, att jag inte har sett att det finns så mycket annat man kan göra i livet. Jag vill utforska alla mina möjligheter och jag känner mig inte alls deppig över att sökningarna inte går så bra, jag är nog inte tillräckligt bra för den nivån som krävs helt enkelt.

Vi hörs sen finingar!

dagens val



sugen!


upp och iväg



Nu drar jag till skolan, känns som att jag inte har varit där på typ 1 år... Är förövrigt skittrött och irriterad, med andra ord en vanlig morgon hemma hos mig. Nej nu måste jag springa ner till spårvagnen, annars så kommer jag komma försent!

ett nerpackat liv

Tänkte att jag skulle packa upp alla mina saker eftersom jag kom hem från Göteborg idag, men sen så kom jag ju på att jag åker ju till Skåne på torsdag och då är det egentligen ingen idé att packa upp allt eftersom jag måste packa ner allt imorgon kväll igen då...

Just nu känns det rätt så tungt att leva ett liv nerpackat. Jag har ingen aning om vart alla mina saker är för allt är nedtryckt och ihopknölat och vissa saker har jag glömt lite här och var. Längtar tills allt detta är över!

Den närmaste tiden ser ut såhär:
- torsdag åker vi till skåne
- lördag åker vi till danmark
- lördag-söndag åker vi hem
- fredag åker jag till göteborg
- söndag hem igen
- onsdag åker jag till ljungskile
- förhoppningsvis åker jag hem på onsdagen också!

Efter det stannar jag nog hemma ett tag i alla fall, för då är det bara en månad kvar tills studenten!

(jag får i alla fall många sj-prio poäng just nu!)

myskväll



Varje kväll så tog jag och Benjamin en promenad och det var alltid fina solnedgångar och mysigt väder!



Och självklart så skulle han hoppa runt och löjla sig som vanligt <3

... saknar honom redan :(

nya!


På hemvägen från Göteborg sprang jag in och köpte dessa, nu gäller det bara att fundera ut ifall jag ska behålla dem eller inte!

hemma!

Har precis kommit in genom dörren, känns skönt att vara hemma igen (även om jag bara kommer vara hemma i typ en dag...) Har saknat min lilla dator haha.

Det har varit väldigt härligt och mysigt att träffa min älskling, så därför har bloggen fått lida över det. Men jag tror att ni överlever!

<3



Älskar att vi båda ser helt muppade ut på den här bilden. För det är nog lite så vi är! Jag behöver någon som accepterar mina knäppa sidor och som är lika knäpp själv, och det är han verkligen!

Förövrigt så såg jag några barn ta sina första dopp i sjön idag, och det är så mycket som 25 grader i skuggan. Så vi har suttit uppe på berget och solat lite idag och det märks att man får färg snabbt nu i vårsolen. Härligt härligt!

Nu ska vi snart åka hem till några kompisar och sen så blir det grillkväll och trevligheter hela kvällen&natten lång.

See you later alligator!


vårblomma



När jag och Benjamin var ute och gick en promenad igår så överraskade han mig med att ge mig de här blommorna. Så himla söt han är mitt hjärta!

arbetsintervju!

Fick för någon timme sen ett mejl om att jag ska komma på arbetsintervju på onsdag, gissa vart!

Jo på mitt favorit fik : Espresso house!

Är så galet glad, och jag hoppas verkligen att jag får det jobbet! Skulle vara så himla kul, har alltid velat jobba där av någon konstig anledning!



Nu ska jag och min älskling ta en promenad i det fina kvällsvädret!

mycket snack, lite verkstad

Imorgon bitti vid klockan 7 så åker jag till Göteborg och till min älskling, ska bli så jäkla skönt att komma ifrån den här staden. Får se hur mycket jag kommer att blogga när jag är borta, men jag snor säkert Benjamins dator någon gång. Behöve få lite distans från saker och ting, och dessutom från bloggen. Har hänt lite saker nu här hemma som jag behöver komma ifrån, är så trött på att få skit för allt hela tiden utan att ens få en chans till att försvara mig.

Så kan det vara här i livet, och vissa saker måste man tackla på sitt eget lilla vis! Nu ska jag kolla på mitt älskade program Big Brother och sen ska jag packa och sova.

Puss på er så hörs vi

godisburk

Åkte och handlade med mamma nu på kvällen och fick en burk med godis istället för ett påskägg fyllt med äckligt godis! Har alltid velat köpa en sån där burk så nu fick jag det hihi!


monki skor



Efter fikan idag så drog jag, ida & amanda en sväng på stan. Gick in på monki och hittade dessa finfina skor, tänker att de skulle va de perfekta skorna i sommar OCH på studenten. Vad säger ni om det?!

Deklaration

Ska snart dra ner mot stan för att möta upp Amanda och Ida, vi ska sätta oss och fika någonstans! Innan det så måste jag dock in på banken och fråga massa om mina fonder till deklarationen... Varför ska det vara så jävla svårt att deklarera? Jag fattar noll, och när jag ringde skatteverket förut så hjälpte dem mig inte ett skvatt. Så nu får jag väl ta tag i det här själv då, och se om jag fattar något.

Är det inte sjukt att något som alla i Sverige MÅSTE göra är så galet komplicerat?!

bollnäs

Sent igår kväll kom vi hem från Bollnäs, och jag däckade i säng direkt! Här får ni i alla fall lite bilder från resan.

Vår lunch för dagen!

Erik vid det exklusiva matbordet.

På torget i världsmetropolen Bollnäs!

Fördrev tid i väntan på att tåget skulle gå med att fika väldigt billigt.

Sen bar det av hemåt och då blev det sovstund!

gävlet

Sitter nu i gävle hemma hos min mormor och morfar och är supertrött! Erik och Ida sitter och spelar angry birds, och jag fördriver lite tid här vid datorn. Vi ska kolla lite på tv, kolla in big brother och sen hoppa i säng. Imorgon ringer klockan vid 5 och då är det bara att stiga upp för att hoppa på tåget mot Bollnäs.

Nu ska jag umgås lite! Puss

dagens val


Ny tröja från indiska.

Just nu sitter jag på ett tåg mot gävle tillsammans med mina homies Ida&Erik. Imorgon söker vi skola uppe i Bollnäs och vi åker därför upp till min mormor och morfar idag så vi inte behövde åka sent inatt! Jag lånar säkert deras dator ikväll och uppdaterar lite!

Puss så länge :)

finaste!



Det här kan vara en av de finaste bilder jag sett, jag blir helt glad i hela kroppen när jag ser den. Undra varför?! ;)

nya favoriten



Kommer ni ihåg den lilla burken med gröt som jag tipsade er om för några veckor sen? Igår när jag var och handlade så hittade jag samma gröt fast i "storpack". Lycka kände jag! Så den fick genast följa med hem. I bakgrunden så ser ni också en liten titt på en tröja som jag inte har visat er som jag köpte för någon vecka sen! Lägger upp en bättre bild lite senare.

tjuvtitt!

Idag inhandlade jag den klänning som jag TROR kommer att vara min studentklänning och här får ni en liten tjuvtitt. Hela klänningen får ni se när det är dags för mitt utspring, alltså den 16 juni!


dagen i bilder

Åkte till åbackarna och gick en promenad runt strömmen ...

... med mamma!

Råkade stödja på min onda fot och brast ut i ett smärt-skrik!

Sen tog vi en övningskörnings sväng och det gick riktigt bra!


Nu är jag hemma och har precis ställt in maten i ugnen. Så ska käka och sen ska jag packa inför imorgon!

ut i solen



Nu drar jag ut i solen, får se vart det bär av! Klär mig fullt i hm idag + converse!

söndagstråk

Min to do-lista för denna söndag:

- Städa rummet
- Ta en promenad i solen
- Övningsköra
- Packa inför Bollnäs resan imorgon
- Tvätta
- Kiropraktor

Tror att min söndag ser ut ungefär så. Är fortfarande supertrött så ska försöka ta det så lugnt som möjligt och försöka återfå lite energi. Nej nu ska jag käka frukost!

lördag?

Känner inte alls att det är lördagskväll just nu, har supertråkigt och har ingen lust alls att hitta på nått heller. 27 dresses är filmen för kvällen, och jag har redan sett den tusen gånger. BORING...

Kanske ska jag gå och lägga mig, fast nej... Jag tror att jag ska ägna några timmar till att titta på fina skor på alla internetsidor som finns. Och om ni inte visste så har henrykole.se 20% på hela deras sortiment tills imorgon natt. Glöm inte att titta in där om ni är sugna på Jeffrey Campbell skor!

http://beccababycake.blogg.se/images/2011/jeffrey-campbell-shoes-lita-multi-glitter-010604_134158166.jpg


Här är mina favoriter ifrån Jeffrey Campbell's Lita serie. Lite dyra bara, och lite för höga, men samtidigt så GALET snygga! Synd bara att de har blivit så mainstream inom "bloggvärlden"!

WHYRED

WHYRED's vårkollektion. Inspiration på hög nivå!!


hot hot hot

Skitsnyggt tycker jag! Älskar matchningen orange&rosa!


krokek

Kom precis hem ifrån en heldag i krokek. Jag har lekt utomhus med Selma hela dagen och till och med fått lite färg i ansiktet. Myst med bebis och övningskört har jag också hunnit med.

Jag är så galet trött så jag ska nog sova snart, har fortfarande inte tagit igen sömnen ifrån Skåne...

Tog inga bilder idag för har inte haft något batteri på min mobil, så ni vet vetni!

skadad

Varning om ni inte gillar att se på fötter...

Idag hände en liten olycka som jag inte orkar berätta om, men resultatet är i alla fall en galet uppsvullnad fot och ett sår på knät. Det gör förbannat ont och jag kan knappt gå på foten... Känns ju kul?!

Ja ni ser ju, mer ord än så behövs nog inte för att beskriva min onda fossing. Hoppas att det inte blir värre till imorn för jag ska köra bil och umgås med småbarn då.



Puss och godnatt på er

melodifestivalen



Ikväll har jag suttit som jury i Norrköpings melodifestival och det var kul! Jag trodde inte att det skulle vara det, men tji fick jag. Såhär såg i alla fall scenen ut ifrån där vi satt, så nu vet ni det också.

hemma igen

Jag är helt slut, kom hem för någon timme sen och jag dör av trötthet. Så nu ska jag sova, i en säng (!!!!!!!!!). Ska bli så skönt, har tagit en dusch också så nu är man tillbaka på banan.

Imorgon är det skola som gäller, sista dagen innan påsklov! På kvällen ska jag också vara jury i Norrköpings melodifestival, hoppas att det blir kul.

Nu måste jag sova, men lägger in massa mer imorgon. Godnatten

skåne

Sitter och försöker fördriva tid, vi ska nämligen inte åka hemåt förens i eftermiddag då några utav oss gör fler prov här på skolan. För tillfället så är jag själv för mina homies har dissat mig för några andra, men de kommer säkert tillbaka snart. Det får man väl hoppas på i alla fall!

Vad händer då? Känns konstigt att jag inte har bloggat nu så mycket, men det kan ju va rätt skönt det med :) Något nytt som hänt med er? Något roligt, tråkigt?

Nu ska jag fortsätta läsa bloggar, har ju inte hunnit det så hade ungefär 700 inlägg på bloglovin' som jag ska ta mig igenom.

Vi hörs ikväll när jag är hemma eller nått sånt!

snabbt

Sitter i vår extremt otrevliga sovsal och ska försöka sova snart. Inatt fick jag inte många minuters sömn då jag endast ligger på ett himla liggunderlag på trägolv och det är svinkallt! Längtar hem till min säng!!!

Jag kom inte in på den här skolan, men jag får väl på nått sätt försöka att fokusera om och satsa på nästa. Snart inser man väl!

Puss på er, jag kommer hem imorn så bloggar då!

trött och adjö

Om någon timme börjar vår färd mot Skåneland. Jag tar med mig datorn, men får se hur det blir med uppdateringar och så, beror på vad som händer där nere! Jag är skittrött så tänkte hinka i mig kaffe nu och se om det hjälper, det brukar ju inte det men men ...




TJARÅ!

min nya idol... NOT



sjusovarn

Imorse försov jag mig, och nu har jag helt plötsligt sovit 2 timmar i soffan fast jag inte ens visste att jag gjort det. Vad är det som händer? Okej, jag sover väldigt dåligt på nätterna (tror det är för att jag är stressad) men det borde ju inte bli såhär hela tiden. Jag som hade massa grejer jag skulle göra nu på eftermiddagen/kvällen...

Nu får jag väl fokusera på att packa och öva igenom låtarna. Får nog skita i promenaden, tar den imorgon bitti istället! Hatar när man somnar såhär, allt blir så konstigt då! Plus att jag jämt drömmer så konstiga drömmar... Nu drömde jag att Sofi Fahrman var barnvakt till mig och att jag bodde tillsammans med en i min klass som hade en död farmor som levde i vårt badrum. SJUKT

http://dressingroom.webblogg.se/images/2006/sofi_fahrman_1163349419_2546614.jpg
min nya barnvakt...

kort&lång

Idag har jag på mig en ny skjorta från hm som är kort där fram och lång där bak! Plus att den har spets på baksidan. Jag älskar den och den är så himla skön!




Njut av det fina vårvädret nu!

bankproblem

Sitter på mammas jobb för att något skit har hänt med mitt bankkonto, så vi försöker fixa till det. Sen ska jag åka hem och packa för att imorgon åker jag till Skåne.

Nu måste jag fortsätta, måste ringa banken och skatteverket. Jag hatar sånt här!!!!!!!!!!!!!

acne






student hit&dit

När man har vissa i släkten som till och med är värre än jag på att kontrollera och planera saker, ja då är det inte lätt när man ska ta studenten den 16 juni. Redan nu så vill vissa att jag ska veta vart jag vill fira, vad jag vill ha för mat, vad jag önskar mig, om jag har köpt klänning, om jag kommer gå ut med bra betyg och ALLT annat ni kan tänka er! Jag blir så galet frustrerad, för jag har ingen lust att tänka på det just nu. Det är så mycket annat som pågår just nu, och framförallt så är min hjärna fastklistrad i sökningarna, så jag har ingen LUST att tänka på min student.

Vill du ha kallskuret eller varm mat.... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAH


en timme senare...

... så sitter jag fortfarande och tycker synd om mig själv för att brödet var mögligt. Det kanske är så att jag har samlat lagom energi för en promenad i solen och då på vägen gå förbi affären. Vad tror ni? Om en halvtimme kanske det är möjligt, för annars så hungrar jag nog ihjäl. Måste ju bara klä på mig först, och det är ju alltid ett problem om man heter Hanna... Och det gör ju jag, eller?

Ber om ursäkt för dessa idiotiska inlägg, men så blir det när ALLT bröd är mögligt!

http://blogg.vf.se/cop/files/2009/09/brod.jpg

GE MIG BRÖD FÖR TUSAN

mögel

Igår hängde jag med roliga vänner och vi la oss inte förens vid 8 imorse och sen så tvingades vi upp vid halv 11 för att alla skulle åka hem. Så hem åkte jag och tänkte på vilken god frukost jag skulle äta när jag kom hem, vilken dröm! När jag väl står hemma i köket och ska ta fram allting, så ser jag till min förtvivlan att ALLT bröd vi har hemma är mögligt... Hur kan det vara möjligt att ALLT bröd var mögligt?

Det blev alltså ingen god frukost till mig, för jag är för trött för att gå ut en gång till och köpa bröd. Glöm det säger jag bara, så jag fick käka en brun banan som låg så ensamt i en skål. Mums vad gott...

Om jag hade kul igår? Superskitakul! Mer får ni inte veta höhö

inställt

Jag tidsinställde ett inlägg nu för jag visste inte vart jag skulle befinna mig. Troligtvis hänger jag med roliga kompisar någonstans och gör planer inför sommaren, dricker vin och skrattar ELLER så ligger jag nog i sängen och sover. Vad tror ni?

Svaret får ni imorgon.

ensam hemma

Är ensam hemma och försöker hitta inspiration och en vinkel för att skriva om en krönika som ska skickas in till min chef, typ helst igår skulle den va inskickad men jag är helt tom på idéer... Är sjukt frustrerande när man inte kommer på något att skriva och speciellt när man har en tidsgräns liksom och dessutom är försenad!

Tänkte att jag skulle försöka skriva lite på den nu, för vid 7 så kommer en kompis över och så ska vi ha myskväll. Det kommer att bli supertrevligt då jag är ensam hemma och det är tråkigt! Hoppas det går nått bra på tv, annars får vi väl åka och hyra någon film.

Just nu så är det någon dålig dokumentär om Charlie Sheen, jävla skitgubbe tycker jag! Han är fast i sitt missbruk och gör massa skit som han inte vill stå för. Inte coolt!

Nej, nu ska jag försöka få ihop någon text här. Om det inte går så får jag väl supa ner mig själv för det är då idéerna brukar komma, konstigt va?

bilder från igår



nya skor

http://i2.ztat.net/detail/V/A/VA1-fzw-0315-99__default__1.jpg

lördag

Idag är det lördag och jag ska snart åka och möta upp en gammal vän för en lunch, det ska bli supertrevligt! Igår hade jag supermysigt, en riktigt skön fredagskväll!

Pollenallergin har verkligen bombat mig idag, helt uppsvullen och snorig och kliig i halsen. Men men, det är ju sol!



Det här var den enda bilden jag fick med mig hem från igår, men vet att Ida har fler på sin kamera. Så på nått sätt ska jag sno dom från henne en vacker dag!

En trött tjej säger tack och hej!

bar häng!

Jag har för första gången på väldigt länge fixat iordning mitt hår, och jag säger bara att RIKTIGA HANNA är tillbaka! Nu drar jag och mitt afro och möter upp fina vänner för lite pianobar och mys!





Det är jag & krullet genom allt <3

nya halsbandet



Idag har jag på mig mitt nya halsband från hm, och till det körde jag en svart klänning och en grå hoodie. Superskönt att bara få gå och slappa i sköna kläder! Gick och lämnade tillbaka byxorna idag med, en del tyckte att jag såg tjock ut i dom och jag var nog inte helt bekväm i dom heller. Så de fick åka tillbaka till affären!

Som vanligt på fredagar så är det musikalo...

img_6995 (MMS)

Som vanligt på fredagar så är det musikalorkester, yeeeeeeeeeee...


Salem Al Fakir



Inga ord behövs, bara lyssna!

nya byxor



Åkte till maxi för att handla mat med mamma, och så skulle hon självklart in på Lindex och kolla. Vips där hängde dom, mina nya byxor! Nytt för mig med byxor som inte sitter så tight då jag är van vid strumpbyxor och tights men det är ju roligt att testa nått nytt!

dagens val


långklänning hm - tröja monki - skinnjacka lindex - skor converse

Såhär såg jag ut idag, slappt med ändå snyggt!

frulle

Slänger i mig en snabb frukost som består av tunnbröd med en mild smak av råg som det så fint stod på paketet! Ska åka till skolan om några minuter och ha sånglektion, ska bli spännande efter gårdagen! Efter det har jag musikteori, och jag har helt glömt om jag hade någon läxa... Får hoppas på att vi inte hade det för då är jag körd! Efter skolan så ska jag fika med Amanda, vi har inte kunnat prata på flera dagar nu för vi har bara gått om varandra, så det ska bli mysigt att bara få sitta och prata om allt mellan himmel och jord!

Kvällen ska jag tillbringa med att skriva om en text till tidningen som jag inte hunnit med än! Och BOOM där har ni min dag. Intressant va?



Jag tycker om att dricka svartvinbärssaft på morgonen! Bara så ni vet alltså, ifall ni vill bjuda mig någon gång haha

1 chokladbit

Kollar på grey's anatomy och unnade mig själv 1 chokladbit efter dagens bravader. Nu är frågan, heter den en eller ett chokladbit? Har nämligen en kompis som alltid säger ett chokladbit, och jag tycker det låter helt fel! Sen så har den diskussionen kommit upp på Big Brother också, så tänkte se om ni har någon åsikt om saken!

Har precis bestämt mig för vad jag ska ha på mig imorgon med, så imorgon kan jag verkligen sova ut och inte alls gå upp tidigare för att ha tid för att bestämma kläder. Känns skönt!

Idag sa Ida en klok sak till mig, som jag har svårt för att acceptera och ta in i min hjärna även om jag vet att den är sann, och det är att jag är värd bättre!

Tänk på det ni.

lunnevad




Var supermysigt att bara få umgås med min Ida en hel dag. Känns skönt att dela såna här upplevelser med människor som ligger en nära om hjärtat!

Dagen har varit galen, nervös, rolig, kissnödig och allt där i mellan! Sökningen gick väl sådär, det kunde ha gått bättre och det kunde ha gått sämre! Det finns alltid saker som man inte blir nöjd med! Jag kommer inte ihåg så mycket från själva provet, det är som en minneslucka! Men jag vet nu att jag ska öva röven av mig tills på onsdag, för då jävlar är det nästa sökning och den ska banne mig kännas ASABRA!!!!!

sökning!

Jag är fortfarande och söker skola när ni läser detta, kommer komma hem ikväll någon gång. Står att dagen där är färdig runt 7-8, och sen så ska jag och Ida ta oss tillbaka till Norrköping och så! Jag kommer självklart berätta om allt när jag är hemma igen!

Så länge tänkte jag väl mest att ni kan väl börja kommentera igen?! Det kommer nya besökare varje dag, men det syns ju inte i kommentarerna vilket är lite tråkigt! :) Är det något som ni vill läsa om här så får ni jättegärna säga det också, det är bara att tipsa på!

Puss på er.

dagens detaljer



Favoritläppstiftet från mist, ringar från lindex & glitter!

dagens val


klänning indiska - lång svart monki - halsband hm

Såhär ser jag ut idag, lite som vanligt typ! Kändes bäst att ta på mig nått som jag verkligen trivs i så att man inte står och känner sig obekväm på grund av det! Kör på mina bästa skor till det också, dr martens!

nagellack



Tänkte att jag skulle visa er mina favorit nagellack ur min samling på 47 lack ovan!


Mina favoriter!

från vänster:
hm Bella's choice - pieces watermelon - hm midnight passion -
hm boho chicomania - hm all eyes on me - OPI green grape matte

Helt klart mina favoriter och de jag använder mest!

upp o iväg!

Sitter och äter frukost och funderar ut vad jag ska ha på mig. Idag gick jag upp i riktigt god tid så det inte skulle bli stressigt, och det har varit riktigt skönt!

Har tidsinställt några inlägg under dagen, så det inte blir helt tomt här när jag är iväg. Om cirkus en timme åker jag, och då börjar äventyret som man väntat på i flera år. Spännande och väldigt läskigt!



Slänger upp dagens klädval som ni får se senare idag sen!

skype

Jag skaffade precis skype, så om det är någon rolig person där ute som vill prata med mig så är det bara att säga till! Har använt skype förut men sen så försvann mitt konto, men nu har jag gjort ett nytt! Men min kille ville inte prata med mig där, så nu måste jag hitta någon annan villig! ;)

Nu blir det big brother och sen sova!

http://fatimaswary.blogg.se/images/2011/skype_133358390.png

nervöst sammanbrott?

Ni får ursäkta mitt tjat men just nu är jag skitnervös och jag vet inte vad jag ska ta mig till... Sitter och lyssnar på låtarna jag ska sjunga imorgon, och har gjort i en timme nu. Jag vet inte vad jag ska ha för kläder på mig heller, och allt bara snurrar i mitt huvud!

Jag tänkte gå ut och gå en stund och se om mina nerver lugnar ner sig, men sen så såg jag att det regnar så tappade lusten direkt. Kanske ska ta och städa mitt rum och lyssna på skitmusik som typ smörsång a la Mariah Carey i en timme och se om jag känner mig bättre sen.

Har ni nått tips på hur man får sånt här att gå över? Jag är dessutom skittrött för att jag sov så länge förut, har inte vaknat än riktigt.

NEJ skit på den här kvällen alltså!

http://4.bp.blogspot.com/_SMPy8jRWCJA/TBSMkvrLizI/AAAAAAAAAHQ/eNHjnLT0VJo/s1600/nerv%C3%B6s.png

sömnstund

La mig för att vila vid klockan 2 typ, tänkte sova en timme. Och vad hände? Jo jag vaknade för en kvart sen, alltså 3, 5 timmar senare... Jag som skulle öva på mina sökningslåtar och fixa en text till tidningen. Nu känner jag mig bara som en död zombie, så ska nog hoppa in i duschen och sen laga lite mat och se om jag får tillbaka någon energi.

Imorgon smäller det, första sökningen! Jag och Ida drar till Lunnevad vid klockan 11 och sen så är det bara att göra sitt bästa och hålla tummarna!

Jag är nervös!!!!!!!!!!!!!!!!!!

skogalen!






























source: 5 inch and up

Hur coola var inte de här skorna då? shit pomme...

fräsch andedräkt

Det finns en reklam på tv där en kille och en tjej helt plötsligt börjar kyssas i mataffären typ. Hur kommer det sig att de bara dras till varandra och bara börjar kyssas? Jo, enligt reklamen är det denna produkt:

http://www.nature.com/bdj/journal/v193/n5/images/4801547-i2.jpg

Den ska nämligen ge så j*vla bra andedräkt att alla människor bara kommer att hoppa på en och börja kyssas. Det skulle väl vara trevligt om en snygg kille som du inte känner bara går fram och hånglar upp dig inne på ica, eller?

Jag blir så irriterad på såna här reklamer. Bara massa skitsnack hele tin'!!!

dagen hittills ...

... i bilder!


käkade en banan till frukost.


malin kände för att leka tant(?)


sen blev det lunch med finfinfina vänner!

försovit mig!

Jag försov mig i en timme idag, så det fick bli att bara slänga på mig något fult och slänga på lite smink och nu ska jag springa ner till spårvagnen! Jag slutar vid 11 idag, så skriver något bättre då!

Tjoho..

innehållet

Här har ni innehållet i hm paketet som jag hämtade förut, jag är riktigt nöjd! Bara bra saker fick jag hem den här gången och shortsen var lite stora och i stretch så blir perfekta att gå runt och slappa i i sommar! Halsbandet älskar jag och kuvertväskan lika så, helt perfekta!

Ett halsband, ett par jeansshorts & en kuvertväska



hm paket!



Gick förbi affären påväg hem under promenaden och hämtade ett hm paket som kom idag, visar vad det var i lite senare!

promenix

Jag är så rastlös och helt tom på inspiration så jag ska trotsa min läkare och ge mig ut på en promenad. Det är ju fortfarande sol fastän klockan är halv 7, så drar på mig solbrillorna och blir helblind. Det är ganska kul att gå runt och inte se vad som är framför än, ni borde testa någon gång!



Kör nog lite håkan i öronen ska ni se!

Carin Wester



Riktigt snygga outfits för killar till vår/sommaren! Allt från Carin Wester

premiär

http://www.kanal5play.se/programstartbild?programId=7870946&width=320

Imorgon har Plastikturisterna premiär på kanal 5, och vad programmet handlar om? Jo att folk åker utomlands för att plastikoperera sig, tatuera sig m.m. Helt sjukt? De gör det bara för att det är billigare utomlands, de bryr sig inte alls om ifall det är dålig säkerhet och att det inte ens är säkert att resultatet blir lyckat! Det måste vara svårt att få rätt om man har opererat sig utomlands och så blir operationen fel och så ska man kräva nått tillbaka, det är ju inte alls samma system som här i Sverige. Jag tror inte att folk vet vad det är dem ger sig in på faktiskt!

hallå i stugan

Fick mail från min chef om lite saker som jag måste ändra i en text som jag skickade in igår, så nu sitter jag och pillar med det. Det tar mer tid än vad man tror! Alla säger jämt till mig att jag har ett så lätt jobb och så lättförtjänta pengar, men för det första så måste man ju vara bra på att skriva och sen så är det så mycket som man inte tänker på som man måste tänka på om texten ska publiceras i tidningen. Så det är inte bara att skriva en text på en kvart och sen tro att man är klar, NO WAY!



Idag var jag en suddig tjej med rosa läppstift. Jag ÄLSKAR mitt rosa läppstift ifrån mist!

avslut på kvällen

Jag avslutar denna söndag med Big brother och en liten godispåse!



Vi hörs imorgon!

ljusgrönt



Målade mina naglar precis och bestämde mig för detta nagellack den här gången. Det är ett matt nagellack ifrå O.P.I som är ljusgrönt! Superfint tycker jag :)

bal

Jag har börjat tänka på det här med balen, jag har ju sagt hela tiden att jag inte ska gå eftersom jag tyvärr inte har råd. Men jag pratade precis med min mormor om det och hon sa att jag kommer ångra mig om jag inte går och att det är sånt minne för livet. Det känns så himla tråkigt bara för att jag har ingen att gå med... Alla mina vänner ska ju gå med sina killar och alla som inte har killar har redan bokat ihop sig med alla kompiskillar. Så det finns ingen kvar till mig eftersom jag har valt att inte gå.

Kanske kommer jag att ångra mitt beslut när jag väl sitter hemma där på bal-kvällen och kanske inte. Man kan inte få allt man vill här i livet!

http://www.ostox.fi/images/lo2mu.jpg

Om jag hade gått så hade jag haft en svart klänning, om ni ville veta!

ruskväder

Usch vilket tråkigt väder det är, regn regn och mer regn! Man får verkligen inger lust att gå ut något mer idag... Jag har i alla fall nu varit hos min bror och firat hans fru, och det var trevligt! Fick jättegod tårta och så fick jag träffa mina små syskonbarn! De växer så snabbt nu, man hinner nästan inte med (tant-varning?).

Tänkte dra med mamma ut och övningsköra lite om en stund, jag måste öva att köra i regn. Har ganska så svårt för det för blir störd när det kommer så mycket vatten på alla rutor & speglar.

Nu måste jag skriva klart en krönika som jag ska skicka in till min chef ikväll, den handlar om varför killband syns mer i Norrköpings kulturliv än vad tjejband gör. Har ni någon teori på detta?

födelsedagsfika




Min brors fru fyller år idag och ska snart åka dit för att fira henne. Tror inte det blir så värst flådigt, men man kan ju göra sig lite fin i alla fall!

Idag är det ju söndag, så man får väl vara beredd på att söndagsångesten smyger sig på snart. Vad ska ni hitta på idag?

snygga!

http://www.kappahl.com/ProductImages/KAW_692764_F_1.jpg

Kommer från Kappahl

Tycker de här byxorna var riktigt snygga, men jag är ute efter ett par svarta jeans just nu! Så om ni hittar några som är i en bra prisklass säg gärna till! :)

minimarket

Skor - Minimarket: Wedge Wood | Yttersidan av skon

Vet att det har blivit lite mycket skor på sistone, men jag kan inte låta bli att visa er alla fina saker jag hittar! Och dom här skorna är ju to die for! Från minimarket och går loss på några tusenlappar! Den som ändå hade råd...

Stella

Åkte och hälsade på min syster och den nyfödda bebisen, Stella är inte ens ett dygn gammalt, hon föddes inatt vid kvart i tolv! Så himla liten och gullig, det är alltid lika mysigt att få sitta med en liten bebis i famnen! Min syster mådde bra också, så det var skönt att se! Det fanns ingen plats på BB så de fick åka hem nu på morgonen.



Ledsen för den dåliga kvalitén, iphone ni vet!

känslor

 

 

När jag ser den här bilden så blir jag glad, den ger mig någon lustig känsla i kroppen som
jag inte kan beskriva. Jag tror att jag riktigt njuter av den känslan just nu, för jag drömmer
så konstiga drömmar och när jag kollar upp vad de betyder så blir jag lite rädd och fundersam.
Fundersam på om det stämmer, för om det gör det så måste jag nog göra en drastisk
förändring i mitt liv NU! Jag får se.

Så länge tänker jag titta på den här bilden och bada i den sköna känslan!


dreams

 


Selma & Stella


utmaning



Eftersom jag sitter här och kämpar med en sak, så tänkte jag att ni skulle få lista ut vad det är jag kämpar med! Svaret finns i min blogg någonstans och om ni kan läsa spegelvända papper så vet ni ju direkt vad det är jag sysslar med denna lördag!

det blev bebis!

Sent igår kväll så kom lilla Stella till världen! Ska förmodligen åka till sjukhuset senare idag och hälsa på, så då tar jag självklart några bilder!



Det jobbiga med att jag är förkyld är att jag vaknar så himla tidigt på morgonen för att jag inte kan andas eller sådär. Så idag vaknade jag vid 7, men gick upp nu för orkade inte förut. Ska genast nu sätta igång med min projektrapport, för jag har en tendens till att skjuta upp saker till absolut sista sekund och nu så tänkte jag att jag i alla fall kunde vara en dag tidig!

Vi hörs senare hörni!

bebis snart?!

Min syster (som är gravid) åkte in till sjukhuset för några timmar sen, och kanske kanske(!) blir det ett 1 april barn! Jag håller tummarna på att förlossningen går bra och sitter och vaktar telefonen för att se om något händer!

fynd!

Idag har jag fyndat lite, och det känns superkul!


Hittade denna fina på Monki för 100 kr!


Två bh:ar från Lindex för 99kr styck!

nyklippt!



Idag har jag vart och klippt mig, och min frisör var tvungen att klippa ganska mycket eftersom mitt hår var så slitet. Sen så är det plattat och sådär, och jag har fått en vårdande kräm så att håret ska börja leva igen! Så nu kommer jag få leva med ett våggt hår ett tag eftersom den krämen jag har fått rakar ut håret och gör håret tungt så lockarna kan knappt hålla i sig...

Det känns lite tråkigt att jag inte får ha mitt hår som det är, men om jag ska ha ett friskt och fint hår till studenten så måste jag göra det här!

fredagar!

Om ni undrar varför det jämt blir sån dålig uppdatering på fredagar så är det för att jag går till skolan till klockan 5, och det är fullt upp hela tiden!

Det är alltså detta vi håller på med hela eftermiddagen på fredagarna, vi repar musikalorkester och då ser det lite ut såhär!




RSS 2.0