fina nollor



det här är mina favorit nollor.
och det är ju för att det är mitt krullcrew!!
vi äger

frukost

idag så skulle vår nollningsgrupp ge oss frukost. och det lyckades dom bra med, om man bortser från vissa saker. men gott var det! speciellt bullarna!!!



råttan


bomba

alicia och jag hittade någon konstig flaska som ska se ut som en bomb fylld med blå dricka. fanns inget annat alternativ än att köpa den ju!


men som man nästan kan förstå så var den skitäcklig! tyckte jag i alla fall. kan inte ens förklara vad den smakade riktigt.

men en rolig sak var ju att man blev blå i hela munnen...


mm mysig bild...

svett?



jani, en dag i somras var det varmt? eller?
tycker bara den här bilden är så fantastiskt rolig!
min fina man

ny skrivare



har köpt en ny skrivare. den kan göra lite allt möjligt, som att kopiera och scanna. så jag hoppas att den ska bli superbra!!

överlycklig

problemet med bredbandet har äntligen löst sig!!! jag gick till telia och så fick jag lämna in datorn över natten så skulle dom lösa det. men killen som jag lämnade den till ringde efter bara en kvart och sa att han hade fixat det på en gång. så himla snällt tycker jag!!! asbra service verkligen!


stockholm

jo, jag var ju i sthlm igår. handlade lite saker. får se om jag lägger upp vad jag handlade, men då måste jag ladda batterierna i kameran och det är ju sååå jobbigt ;)

det hände lite saker som inte var så roliga med uppe i huvudstaden. men det är för personligt för att ta upp här. och de enda som vet är de personer som var med plus benjamin. och det är så det ska få vara också!

nu idag är det ju söndag om någon hade missat det. och jag kommer att tillbringa min dag i soffan då jag knappt kan röra mig... kanske tar ett bad lite senare!

tjoflöjt

förflutet

jag förstår inte varför det förflutna alltid ska följa efter en som en liten svans. varför får man inte glömma? det är som att bli överfallen varenda gång det förflutna kommer nära. jag kommer inte undan. jag måste gå runt och vara rädd att mitt förflutna ska dyka upp bakom varenda litet hörn, för att jag kan inte gömma mig. men jag borde inte behöva gömma mig. jag borde inte behöva vara rädd. jag borde få möjligheten att glömma, precis som alla andra. jag borde inte behöva leva i nuet och i det förflutna.


fortfarande problem

japp, jag har fortfarande problem med bredbandet. det vill liksom inte funka. så nu funderar jag på att gå till telia butiken och tvinga dom att fixa det för annars tappar jag nog förståndet snart...
imorgon ska jag i alla fall åka en sväng till stockholm, hoppas på att hitta lite fina saker till hösten. bland annat ska jag leta skor har jag bestämt mig för!!
nej men nu ska jag lägga mig i sängen och läsa marcus birros nya bok som jag köpte idag! kanske tar en chokladbit till det.

SKIT

fattar inte hur man installerar mitt mobila bredband på den här bajsdatorn... det vill liksom inte erkänna att det faktiskt sitter ett bredband i datorn. jag blir så fruktansvärt trött på detta. vad ska jag göra? ringa telia? kan dom ens göra något åt saken? böhöhöhöhö :(

äntligen

sitter vid min nya dator nu. och än så länge så går det helt okej! det är ju vissa saker som jag inte fattar riktigt, men det kommer väl med tiden plus att my ska hjälpa mig lite. men det är ju superkul att sitta och pilla och lära sig nya saker. mac är ju inte alls lik en vanlig pc som jag alltid haft innan. så det är som att lära sig ett helt nytt system.


imorn är det ju skola igen då. men jag börjar inte förens vid ett så det är ju skönt. ska se om jag hinner rensa lite bland alla mina saker som jag bara har dumpat på golvet... skulle vara skönt att få det undanröjt.

nej men nu ska jag fortsätta pilla på datorn och kolla på so you think you can dance!

självisk

jag har märkt att jag blivit så fruktansvärt självisk i vissa situationer. det finns liksom vissa situationer då jag vill att allt ska handla om mig och jag vill inte höra något annat för då blir jag sur. och vafan är det för stil? vad gör man åt saken? är det en sak som går att göra något åt? för det känns som att jag har försökt att inte vara på det sättet, men det går fan inte att vara på nått annat sätt.

men är det för mycket begärt att man ibland vill att det bara ska handla om sig själv? det kanske är mänskligt och normalt. jag känner liksom bara inte till det på detta sätt. känns skrämmande.


jag har blivit med mac!



japp, den här blev det. jag tänkte ju köpa macbook pro först, men sen så var det ett erbjudande på den här som är en vanlig macbook som jag inte kunde tacka nej till. sparade nämligen massa pengar!!

men jag får inte öppna den och titta på den :( för måste tillbaka imorn och fortsätta tjafsa om försäkring. gud vad det strulade med det idag, blev skitsur! så imorn blir det att åka dit och fixa det, för imorn ska jag banne mig öppna kartongen!!!!!

skola då!

yes box, nu är det dags att sätta igång!

klockan ett börjar jag mitt sista år.

fy fan, nu kör vi!

nu äre dags!

då va man hemma igen. sjukt illa känns det! men man får väl försöka se på det positivt genom att allt sätter igång. för imorn så börjar ju skolan!!!!!

har verkligen bestämt mig nu att jag ska få ordning på allt i mitt liv. jag är ju redan ordningssam, men jag ska fan bli ännu mer ordningsam. och hålla koll på alla papper och sköta mig i allting. fy tusan! sortera allt i hlgar och gud vet vad.

sen allt annat med, det ska jag fan också bli bra på! jag ska bli bra det här året. mitt sista år på gymnasiet, det är året då jag kommer bli BRA!

hemdags

idag ska jag lämna göteborg och åka hem till norrköping...

vill verkligen inte lämna min man!! älskar honom så fruktansvärt mycket och det kommer bli så jävla tomt utan honom varje dag. ibland är det här med långdistans en rätt så skön sak, men ibland är det ta mig tusan det värsta som finns. och just nu, det sist nämnda.

nej nu ska jag gå och pussa på honom lite

SUBWAY!!

har nog aldrig vartit så sugen på subway i hela mitt liv som jag är just nu. vet inte vad det är med mig, bara känner att jag måste ha det. som alla sjuka grejer som gravida måste ha när dom är gravida, så känner jag för subway just nu!!!!!!

inget

har precis vart ute på en promenad. gick bara runt och kollade lite. finns liksom inget mer intressant att skriva. återkommer när jag har något på huvet som kan vara av intresse

40 tusen

frustrerande! det är vad det är när man vaknar och tror att man verkligen har vunnit dom där 40 tusen kronorna som man ju vann så käckt i BINGOLOTTO i en dröm...

jag som trodde att alla penga problem var bortblåsta. att jag kunde gå och köpa mig min mac, att jag kunde tatuera mig utan att sedan bli pank. att jag kunde bara köpa något jag vill ha utan att tänka på att jag måste ha pengar över till annat.

varför ska pengar vara en så stor del av våra liv?

måndag+regn=filmdag!

hej i lingonskogen.

idag så har jag verkligen inte gjort något vettigt alls. vaknade vid 1, kollade på galenskaparna till 3. då gick vi och åt "frukost" om man nu kan kalla det det. sen har vi bara sett på massa filmer hela dagen. absolut några jag kan rekomendera men några var mindre bra.

en som alla dock måste se är case 39, så himla bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nu ska vi lägga oss och kolla på solsidan. det är så jävla bra. JAG DÖR ÅH

hej!

japp, då har jag officiellt varit på mitt första lan.
och visst det spelades mycket dator, men det hände mycket annat roligt med som jag faktiskt inte trodde skulle hända. jag var ju liksom inställd på en helg med endast action spel på dator liksom.

annars då?

jo men de la fint. jag har ju så pinsamt nog slängt på med lite göteborgska... jag kan verkligen inte göra något åt saken. märker nu när jag sitter och skriver detta att jag till och med tänker på göteborgska. hur ska detta sluta? får hoppas på att inte bli allt för mobbad över det när jag kommer hem till norrköping igen.

nu ska vi i alla fall lägga oss i sängen och kolla på solsidan! helt enkelt bäst är den serien.

försöker slänga upp ett inlägg imorn med!

HÖR AV ER FÖR TUSAN

kul jul

vad gör ni allihopa?

själv ska jag dra iväg på ett lan som min kära benjamin tvingar med mig på!
måste klara mig utan mobil tills på söndag...

gud hjälpe mig!

nu drar jag!

om tio minuter går spårvagnen och sen hoppar jag på ett tåg mot göteborg. ska försöka blogga så mycket jag kan, men får se hur mycket det blir!

kommer i alla fall hem den 22.

PUSSEN

så blev det!



skitont gjorde det. men nu är den på plats och jag är supernöjd!!!

läskigt!

jag har tre gånger på raken nu drömt att jag är med i bilolyckor på olika sätt. så jag kollade runt på internet om det fanns någon sida som man kan kolla vad drömmarna betyder eftersom de återkommer hela tiden! så hittade jag några stycken och alla sa samma sak.

att jag visste att jag skulle på en fest eller liknande som jag inte ville gå på, och som jag undrade vad som skulle hända om jag inte gick.

är det inte sjukt eller?

benjamin ska ju dra med mig på ett lan/fest som jag absolut inte vill gå på...

jag blev lite skrämd utav det här

snart är det dags!

klockan fyra ska jag tatuera mig!!!

förväntansfull är ordet.

uppdatering



mina tankar lutar mer och mer mot att jag ska bli med mac!
tror att vi skulle kunna bli så lyckliga tillsammans.
plus att jag inte skulle behöva dela dig med någon, och du skulle göra som jag säger.
jag tror att det skulle kunna bli det bästa förhållandet i mitt liv

det är inte lätt

förhållanden är inte lätta. vare sig det är kompis, kärlek eller familj förhållanden. men jag känner att jag börjar bli lite fed up med alla dessa förhållanden som bara aldrig kan lyfta sig, som bara ligger kvar på samma nivå. eller ett bråk som aldrig riktigt löst, och som liksom finns i bakhuvudet hela tiden.

men bland det värsta jag vet är dryghet. det klarar jag verkligen inte av. och det är väldigt många utav mina "förhållanden" med andra människor där den andra bara drygar sönder helt utan anledning. och sen så skyller den allt på mig. och jag förstår inte grejen.

samma sak när man inte blir accepterad för det man vill och inte vill göra. jag ska inte behöva göra något bara för dens skull om det är något som jag absolut inte vill, speciellt inte om det finns ett annat lockande erbjudande. är så trött på att sätta folk framför mig själv. någon gång skulle jag vilja testa på att vara den här fullt ut egoistiska personen. bara för att se hur det är, och hur andra människor möter en. jag är nyfiken på om det är bättre eller sämre...

vad tror ni?

fabulous

my har bjudit mig på amerikanska pannkakor och nu blir det en cupcake på det!

visst blir man lite stolt?



va på ifk matchen idag med jobbet. och ifk vann! dom är så himla duktiga den här säsongen, se upp allsvenskan för här kommer vi. dom spelade emot bajen, och så klart hade de med sig sin himla hejarklack som jag bara vill hoppa lite på. kommer bara för att slåss. okej att det är fint att dom stödjer sitt lag, men hälften är ju inte ens där för fotbollen... men bra är vi i alla fall!!!

efter det drog jag och julia till deli och satte oss och pratade massa. det var fint, som vanligt!

tidningsdags!


väst - JC, tröja - indiska, haremsbyxor - lindex

idag sätter vår redaktion på Nt igång igen efter sommaruppehåll. så ska bege mig dit om en liten stund. och efter det blir det en cider med julia. blir en perfekt måndagskväll, hoppas bara att vädret och solen håller i sig!

godnatt

har påbörjat en ny bok idag som jag nu ska krypa ner i sängen och fortsätta läsa i! jag hoppas verkligen att den är bra.

vi hörs imorn.

upptäckt

jag förstod nyss en sak.

och jag måste varit blind om jag inte sett den innan. det är så lustigt att en person som man står nära lyckas hålla sånt hemligt. på ett sätt så är det fascinerande, på ett sätt bara skrämmande att veta att man själv delat med sig av alla sina egna problem men sen upptäcker att den inte gjort detsamma tillbaka... men, vad ska man göra liksom. det är väl i den här åldern man ska märka vilka som är helt riktiga eller? eller vilka som håller tillbaka saker som är viktiga för dem.

men sen tänker jag att det kanske är en sak som den personen inte sagt till någon, för att den verkligen vill hålla det för sig själv. och då hoppas jag att jag inte tränger mig på genom detta inlägg ifall den förstår. men jag är din vän, och vill att vi ska dela allt!


ja...



tänkte att det är dags för en personlig uthängning av en bild som egentligen ingen annan borde få se... men vad gör man inte för att roa någon annan. alltså, såhär ser jag ut när jag tar på ett alldeles för litet cyklop och hela mitt ansikte trycks ihop till en fettklump! varsågod att skratta

ja precis!



jag var tvungen att införskaffa mig en till klädstång, då mina kläder erövrar hela mitt rum snart!!



och här har ni ett suddigt resultat. får se om jag har det så som det står nu, är lite tveksam med den lösningen, men det får vara så sålänge!

dagens projekt



ser ni vad det ska bli?

klar läst

har precis läst klart boken Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva skriven utav Ann Heberlein, och den var jobbig. jag trodde att jag visste vissa saker, men efter att ha läst den här boken förstod jag att jag nog inte var så påläst om det. nej men gillar man filosofiska böcker med mycket frågor rakt ut i luften och texter om planerade självmord så visst läs den, men den är TUNG


nedräkning



84 dagar kvar nu...

salem



han är något utöver det extra!


usch?


skor från Alexander Wang

och jag kan inte annat än att hata dom! tycker att dom är förskräckliga. såg skorna på elin klings blogg och bara fick en våg av avsky genom hela kroppen. men men, hoppas att det är många som vill betala överpris för dessa och älska dom till döden!

dagens val

idag hade jag på mig detta. bara sköna kläder.


väst - jc, klänning - indiska, skor - scorett

idag var ju som sagt min sista jobbdag för denna sommar. känns faktiskt otroligt skönt, men på ett sätt lite tråkigt eftersom man delat varenda dag med sex andra människor, självklart ses vi i skolan sen. men ändå!

efter vi hade slutat så drog jag med mamma till espresso och köpte kaffe och en frapino!!! så gott. så åkte vi till maxi för jag var på jakt efter en ny bh. kom därifrån med en väska och en bh. kan visa de imorgon!

för imorgon väntas det en liten omflyttning i mitt rum, så ska försöka ta fram min kreativa sida så det blir någorlunda okej! visar kanske en bild på resultatet.

förälskad



det är bara så att jag utvecklat en kärlek för espresso house's muggar. det är ju så himla fint med små meddelanden lite här och var! mer sånt åt folket tycker jag.

har ni missat?



i höst är det inte bara tights som gäller för tjejer, utan nu är det dags för tightsen att övervinna grabbsidan med! kommer det lyckas? jag är tveksam...

lärare?

jag gjorde ett sånt där ganska löjligt test om vilken utbildning som passar mig efter gymnasiet. och de två alternativen som testet tyckte att jag skulle köra på var humanistisk - alltså typ lärare, och estetisk - alltså musik. tyckte det bara var så himla kul eftersom mitt mål är att bli sångpedagog, och det är ju både lärare och musik liksom! fascinerande!


nu ska jag åka och jobba min sista dag! jag jublar inombords!

dancing on my own

ska sätta mig i sängen och läsa en stund tänkte jag. läste ju ut underdog igår, så nu blir det att börja på en ny bok. får se vilken det blir!

och imorn är sista jobbdagen! FANTASTISKT

ångestfluga

jag tror att jag under natten blivit biten av en ångestfluga.

med andra ord, jag har ångest


härligt


löjlig lycka?

oftast så hatar jag mcdonalds, jag tycker inte alls om det. men just idag, och tror att det är för min brist på sömn, så har jag varit sjukligt sugen på en riktig jävla hamburgare. så ända sen jag kom hem har jag gått runt och klagat på allting, så tillslut så sa min mamma att hon skulle gå och köpa mcdonalds till mig!

LYCKA

vilka är ni?

det är så roligt att det komma fler som läser min blogg.
men jag vet ju inte vilka ni är!

kan ni inte göra er hörda med en kommentar eller något sådant?

känns som att det är alldeles för lite kommentarer i denna blogg.
dock så är den ju inte direkt proffsig någonstans.
skriver det jag har lust med, och tänker inte så mycket mer på saken.

ska försöka få min kompis att fixa designen med, men måste hitta någon snygg bild att ha där först. och det kan ju ta tid då alla i min närhet vet att jag och foton inte går hand i hand. men något ska man väl kunna hitta på!


ingen godmorgon

jamen självklart.

igår sa jag till flera människor i min närhet att jag skulle sova lääänge eftersom jag inte börjar jobba förens klockan 12. blev det så då? NEJ. vaknade klockan 6 och kunde inte somna om, med enormt värkande läppar och jag frös! gud vad jag frös. så det var bara att gå upp. så nu har jag suttit och läst min bok i en timme, tagit ett två timmars långt bad där jag bara låg och glodde upp i taket. nu är klockan halv elva och jag ska inte åka förens om en timme. vad ska jag hitta på? ska se om tvn har något att erbjuda!

student kokboken





detta måste ju vara en av de finaste böcker jag sett. hade ju tyvärr bara mobilkameran med mig när jag såg den hemma hos jakob, men försökte få till så att man såg vad det var på bilderna. fanns sjukt många roliga recept och kommentarer i den boken. kanske till och med värd att införskaffa sig själv!

födelsedagskalas

vi packade in oss i bilen och drog på födelsedagskalas i östra ryd hos jakob! vi grillade, åt tårta och pratade. det var trevligt!


bobbas kapell?


snodde bilden utav Julia Eriksson

en liten, väldigt liten bild utav mitt jobb.
japp, det är detta jag jobbar med.
åker runt och spelar för massa olika folk!
vi är ett roligt gäng och det är trevligt!

så nu vet ni

nytt



detta är ett uselt försök att visa min nya t-shirt som jag sprang på idag på h&m's herravdelning. men den är sjukt snygg och den kostade bara 49,50. det kallar jag kap! plus att det är ju en liknande sån där döskalle som jag nån gång vill tatuera in!

nu är det dags!



håret är uppsatt i en knut.
hårbandet är på.
kläderna är ett skitigt grönt linne.

kan ni gissa vad som står på schemat?

STÄDNING.
har verkligen skjutit upp det sen alltför länge.

NU KÖR JAG

ha en bra dag. idag med.



jag och julia tog en fika på espresso, och på de fina plastmuggarna man fick så fanns det små meddelanden. den som är ovan var julias mugg, och det står "ha en bra dag. idag med." hur fint är inte det att få se när man sätter sig och tar en mysig fika och bara pratar om allt och ingenting? på min stod det "lyllo dig. du har något gott att se fram emot." inte lika fint, men ändå.

tummen upp för espresso house och deras frapino!

ilska

den här dagen var inte en av mina favorit dagar!

när jag kom hem inatt så såg jag att jag hade missat en av mina favoritfilmer - den gröna milen. så det hela började med att jag nästa grät mig till sömns inatt eftersom jag var tvungen att sätta mig och kolla på den mitt i natten! (gråter ALLTID till den, och har säkert sett den över 20 gånger!). sen efter att jag väl hade somnat så vaknar jag lite då och då under hela natten och bara känner vilken ilska som börjar byggas upp inom mig. så när jag väl går upp vid klockan 12 så är jag rasande. verkligen skitförbannad...

så jag bestämde mig för att ha en tyst dag och se om det hela gick över efter några timmar. men icke! min mamma kom hem efter att ha varit borta sen i torsdags, och hon var tydligen också arg över något. så självklart börjar hon skrika och dryga mot mig, men jag hade ju bestämt mig för att ha min tysta dag så jag fortsätter att vara tyst. men till slut fick jag nog, jag var trött på att höra att allt var mitt fel och att jag aldrig kan skärpa mig och växa upp. så jag skrek

jag har nog aldrig skrikit som jag skrek just i den stunden. hela min röst blev till det värsta oljudet man kan tänka sig. jag skrek för allt jag tycker är jobbigt, och för allt jag är ledsen och arg över. jag skrek, mamma skrek. hon sa till mig att dra härifrån.

då slutade jag skrika.
men fan va skönt det var!!

för ett tag försvann alla tankar jag hade.
men såhär på kvällskvisten efter att jag rakat mina ben så att dom är alldeles lena, så kommer tankarna tillbaka. kanske ska lägga mig och skrika lite i en kudde och se ifall det går över. då kanske jag får sova!

RSS 2.0