espresso house

Idag fikade jag lite med Alicia, vi satte oss på Espresso House!


Världens godaste chai-latte



Så har dem ett jättestor spegel som man ofta kollar in sig själv i, även om man inte vill haha!


lacket är på




tur

Gick runt till båda Kicks butikerna men där var Rainbow connection helt slut. Så blev jag lite deppig för ville ju verkligen ha det finfina lacket! Efter en tur inne på Åhléns upptäckte jag att de också sålde O.P.I, men även där var lacket slut. Så jag gick och kollade på parfymer, och där står det ett lack! Någon som troligen inte orkat ställa tillbaka det, och där stod bara för mig att ta! Så jag var snabb med att plocka åt mig det, och nu är jag en stolt ägare till det härliga lacket Rainbow Connection!

Unnade mig även ett annat lack som är superfint från Isadora + en ny primer!






Var svårt att få en bra bild på lacket nu, hade så konstigt ljus. Men ska visa er bättre när jag har målat på alla naglarna! Jag tycker det är kul att man kan ha det på så olika sätt. Måla hela nageln full med glitter, eller bara dra ett lager så det blir lite mindra glitter eller varför inte köra på lite fransk manikyr med bara glitter?

SNYGGT, och jag älskar mina två nya lack!

kärlek

Jo det jag köpte igår inne på House var bokstäver som bildar ordet Kärlek. Såhär valde jag att placera dem!



På min hylla, och jag tycker att det blev riktigt fint!

stativlampa

Jag älskar verkligen den här lampan!

http://2.bp.blogspot.com/_s58ilTFfirw/S2F1ADLW3_I/AAAAAAAAAJk/MftkIkrfaKg/s400/stativlampa-ellos.jpg

Kan bli din för 1999:- från Ellos.

apsnyggt

Såg den här bilden på Linda Hallbergs blogg igår, och föll direkt. Naglarna är helt i min smak, och som tur är så ska jag faktiskt fixa naglarna snart. Väldigt troligt att det blir något åt det här hållet!

 

20111125-152822.jpg

Bild: lindahallberg


tillbaka till skolan

Jag ska om några minuter åka ner till stan för att möta upp Alicia och så ska vi faktiskt gå till vår gamla skola och hälsa på! Hoppas att det är vår favoritlektion MuKo så att vi kan smita in och kika lite!

Ska fixa lite julklappar idag också som jag har en liten lista på i huvudet! Ska bli skönt att bli lite mer klar med alla julklappar, men lite är det ju dock kvar även efter idag!

Puss på er



drömmar

Det finns en sak här i livet som jag aldrig har gillat, verkligen aldrig, och det är katter! Jag förstår mig inte på dem, de rivs och stoppar in klorna i en när de ska "mysa". De river ner hela lägenheter och är allmänt oberäkneliga. Nej det är verkligen inte ett djur som jag går ihop med, all respekt till de som älskar sina katter!

Nu till det konstiga. Jag drömmer väldigt ofta drömmar om just katter. En del går ut på att en katt ska döda mig, jag hade för någon vecka sen en dröm där en jag fick en katt som förvandlades till en pratande bebis som var en maffiaboss som skulle döda mig och mina hundar och i slutet av drömmen precis innan jag vaknade så slet bebisen av sig sitt ansikte för att visa att det fanns en katt där under huden.

Skitkonstigt haha! Men jag undrar varför jag drömmer om katter? Är det just för att jag inte gillar dem, men då borde jag ju drömma om oliver också eftersom jag inte tycker om det?

Någon där ute som är bra på det där med drömtydning? :)

house

Idag åkte jag och mamma förbi den fina butiken House och jag fick med mig något litet fint hem!



Vad tror ni ligger i påsen? :)

rainbow connection

Det här nagellacket har jag suttit och kikat på i några dagar nu. Tänkte slå slag i saken imorgon när jag åker ner till stan, så hoppas att det finns på kicks eftersom det är det enda stället i stan som säljer O.P.I!

 

 

Lacket heter Rainbow connection och kommer från "The muppets" kollektionen!


present

På tisdag (läs 6 december) så fyller min käre mor år. Är lite i knepsitsen med vad jag ska köpa i födelsedagspresent! Det blir ju liksom dubbelt med både julklapp och födelsedagspresent. Jag har hittat lite småsaker som hon ska få, men man vill ju hitta den där presenten som blir THE SMASHING GIFT! Dock så är det ju inte lika enkelt när hon inte önskar sig något!

Vad brukar ni köpa till era mammor när de inte önskar sig något speciellt?!

http://www.skickapresent.net/gift.png


jordgubbspuss


http://4.bp.blogspot.com/-2b3OHn0Q-7w/TlFrRUiwM1I/AAAAAAAACAw/Cpjlw-CqD8c/s640/puss_116788586.jpg

En STOR (jordgubbs)puss till er alla där ute! Det är vi väl värda tycker jag!

toffelkap

Jag fryser något enormt, ungefär jämt! Speciellt när jag är hemma. Så igår när jag sprang runt på stan så hittade jag dessa finfina tofflor på Indiska. De är lite mer som ett par varmfodrade strumpor, men ändå med toffelkänslan!





För 99:- så tyckte jag att de är värda att kallas ett kap!

julklappar

Igår inhandlades det lite julklappar + julpapper, så idag blir det att slå in paket plus att försöka hitta lite mer julklappar! :)


julpyssel

Julpynt med tomtar, röda saker överallt och massa sånt har aldrig riktigt varit min grej. Men jag gillar ju ändå att pyssla till det med något. Så idag när jag var på stan med Alicia så hittade jag lite fina vit/svart/silvriga saker som man kan hänga i "granen", nu så har ju inte vi någon gran men jag pysslade ihop det med lite grenar som jag var iväg och köpte! En helt fantastisk gren som var helt täckt av kristaller och stenar, blev helt kär i den! Så den fick följa med mig hem!





12.30

Har precis blivit klar, ska bara slänga på lite läppstift och sen går spårvagnen om 10 minuter! Ska ner till stan och träffa Alicia och lite senare en fika med Sara. Blir en mysig dag, ska se om jag hittar några julklappar också! Plus att jag behöver ett par vantar, pronto!

Idag är det dessutom sol ute, vilket känns fantastiskt då det var storm och regnade igår. Tjoho!

lite kul

Hittade det här på en tjejs blogg, tyckte det var lite kul men ändå hemskt...!


sova

Nu ska jag snart gå och sova. Ser fram emot dagen imorgon! Jag ska nämligen träffa två av mina vänner som jag inte träffat på hur länge som helst, vänner som jag verkligen saknar! Min fina Alicia som flyttade till Stockholm efter studenten och som jag nästan inte ens sett sen den 16 juni ska jag äntligen få träffa! Sen min vän Sara som jag känt i hur många år som helst och som alltid kommer vara en av de närmaste även om vi inte träffas så mycket.

Så en dag i vänners anda, plus att jag hoppas att jag får med mig några julklappar hem från stan + födelsedagspresent till min mamma som fyller år nästa vecka!



Jag och Alicia på vårbalen på vår gamla skola!

du&jag



Finns ingen som du, du är mitt allt! <3

de geer

Jobbade på De Geer-hallen idag där Glenn Miller Orchestra hade en liten julkonsert. Det var trevligt!


Det är roligt att springa runt i kavaj tycker jag eftersom jag aldrig använder det annars!



Det är också lite roligt att vi får gå runt med komradio med öronsnäcka. Precis som en säpo-vakt haha! Lite läskigt är det dock att prata i dem där, men man får vänja sig!

julklappar

Gick upp lite tidigt imorse för att möta upp Frida på stan för att leta lite julklappar. Hade jag med mig någon julklapp hem? Nej, haha! Kom hem med lite grejer till mig istället. Visar er det sen!

Just nu håller jag på och tvättar, har ett helt berg med tvätt! Och om någon timme så kommer min mamma hem och då ska vi åka och handla mat! Är sugen på någon köttbit eller kyckling och en rejäl sallad för kvällen. Tror även att vi ska svänga förbi Lager 157 som öppnade här i Norrköping igår en sväng. Kanske kan hitta några julklappar där, plus att jag verkligen behöver en ny svart halsduk!

http://erika.blogge.se/files/2009/09/lager-157-300x225.jpg

dags för sängen

Nu ger jag upp för denna dag! En dag fylld med mycket måste jag säga, både positivt och negativt. Känns skönt att min man kommer hit imorgon!!

Jag har ju börjat prenumerera på Veckorevyn, och fick hem ett nummer därifrån igår. Så det blir perfekt kvällsläsning!

http://images.tidningskungen.se/upl/normal200/veckorevyn-5-2011-43.jpg

Jag gillar verkligen Veckorevyn! Det + Elle är mina favorittidningar helt klart.

4 veckor

Idag är det exakt 4 veckor kvar tills julafton går av stapeln! Jag har aldrig riktigt vart en julälskare, men det är klart att jag tycker att det är mysigt!

Vad brukar ni hitta på i juletider?

snyggt!

FESTSKOR - DICO COPENHAGEN / LAGUNA - NELLY.COM
Från Nelly.com

Tradera

http://slundstrom.blogg.se/images/2011/tradera_147213100.jpg

Jag har verkligen börjat få en kärlek till Tradera. Kikar in där minst en gång om dagen och sitter och kollar på roliga saker som folk säljer. Jag köper aldrig något, men det är så himla kul att kolla runt på allt som finns. Sen jag sålde mina skor där så har jag verkligen fått mersmak, så ska leta fram massa saker jag har här hemma som jag inte behöver. Det blir ju bara plus! Jag får lite mer plats att leva på, får in lite pengar till kassan och den som köper det blir förhoppningsvis nöjd!

mot stan

Jag tar knuten med mig och åker ner till stan för att möta upp Amanda. Vi ska kolla runt lite och ta en fika. Blir supermys!


triss

Triss och jag har verkligen varit vänner, bra vänner, ett tag nu!

Först så fick jag en lott av min karl som det var 25:- vinst på. Så då tog jag en ny och vann 25:- igen. Tog en ny en gång till för jag tycker det är kul att skrapa och då vann jag 50:-. Två nya lotter blev det sen och på den ena var det vinst på 75:-. Kul tänkte jag och tog tre nya lotter, och på de nya var det vinst på två stycken av dem, 25:- på båda. Bytte in dem mot två nya, vann 25:- på den ena. Igår så bytte jag in den och när jag skrapade den idag så hade jag turen att vinna igen!



25:- x2 = 50:-

Jag undrar när storvinsten kommer!

ledig dag idag

Idag är jag ledig och har slappat hela morgonen i sängen och läst lite tidningar och sånt. Nu ska jag fixa lite frukost och kolla på Ellen DeGeneres Show! Sen i eftermiddag blir det nog en fika med Amanda, vilket är efterlängtat!

.

Hur förklarar vi för våra barn och barnbarn vad mobbning är? Här är hur en lärare i New York gjorde det för sin klass. Hon bad dem att göra följande övning: Barnen skulle ta varsitt pappersark. Sedan blev de tillsagda att skrynkla ihop det, stampa och slå på det men utan att riva sönder det. Så bad hon barnen vika upp pappret, titta på hur smutsigt, fyllt med märken och ärr arket var. Så ombads barnen att säga förlåt till pappersarket. Fast de hade bett om ursäkt och de hade försökt att släta ut det, var det fortfarande skrynkligt. "Dessa märken kommer aldrig att försvinna, oavsett hur mycket du försöker ta bort dem. Detta motsvarar vad en mobbare gör mot andra. Även om du säger förlåt efteråt, kommer ärren aldrig försvinna." Barnens ansiktsuttryck sade att budskapet hade önskad effekt...

eldvittnet

Jag har älskat alla böcker som Kepler har skrivit. Så när jag såg att de hade släppt en ny för någon vecka sen så köpte jag den direkt. Har inte hunnit börja läsa den än, men tänkte nog börja ikväll!



Har höga förväntningar på den!

spikmatta

Vi har haft en drive på spikmattor i helgen, så jag köpte en och ska testa den!



kväll

Idag är jag så fruktansvärt trött och fryser hela tiden, hoppas att jag inte håller på att bli sjuk igen när jag äntligen börjat komma på bättringsvägen. Bloggingen blir ju lite sådär när jag jobbar mycket och känner mig såhär trött, vilket är supertråkigt! Ska bättra mig!!

Har precis ätit kvällens middag, en exklusiv Billy's PanPizza... MUMS eller? Nu ska jag kolla lite på tv och sen sova tidigt idag!

Vad gör ni ikväll?

morgon

Kastar i mig en macka och tinar upp en fryst matlåda i micron. Så har den här morgonen sett ut, jo plus att när jag skulle ta torrschampo så får den där förbannade flaskan för sig att spruta ut halva sitt innehåll på mitt hår. Så nu är jag gråhårig, tror ni att jag kan smita förbi alla med förklaringen att jag färgade det igårkväll? Att grått är mode nu?

Nu måste jag springa till spårvagnen.

AH!

MOLLY!!



Vinner hon inte Idol så vet jag för i tusan inte vad jag ska säga längre!

kvällens middag



Stekt Ryggbiff & Halloumi, sallad och tsatziki!

HH



Det här har enda sen jag hörde den för första gången varit en av mina favoritlåtar. Jag vet att det alltid kommer att vara så, och då tänkte jag att ni också skulle få älska den lika mycket som jag!

ut på promenad

Efter att ha fixat lite här hemma och kollat lite på tv så kände jag att det var dags för en promenad. Ska svänga förbi affären och lämna ett paket (skorna som jag sålde) plus handla lite till en god sallad till kvällen.

Idag känner jag inte direkt att det är en bra dag. Känner mig helt nere. Hoppas att lite frisk luft ska hjälpa till. Sen när jag kommer hem ska jag lägga mig med min värmedyna och hoppas att nacken och ryggen blir lite bättre!


details


favorit



Mitt favoritläppstift kommer ifrån L'OREAL PARIS intense-kollektion och är nummer 373 magnetic coral!

curls



Jag och mitt miniafro. Ofta så lever det sitt egna lilla liv!

var den bra?

OM den var bra! Jag vill bara se part 2 nu på en gång!!!!!!!!!!!!!!!!

breaking dawn part 1

Självklart är det Twilight vi ska se ikväll! 21.15 smäller det. Jag är så himla förväntansfull på hur den kommer vara!

http://blogg.mama.nu/browneyedgirl/wp-content/blogs.dir/1956/files/2011/10/Twilight-breaking-Dawn.png

Bröllop, sex, barn och allt som man vet händer eftersom jag har läst boken 3 gånger!!

på väg!

Nu drar jag mot jobbet för att möta upp Linnea och sen dra ner till stan för bio!!


dagens val



Gillar strumpmatchningen!

torsdag

Idag är det torsdag och jag är ledig! Sitter och kollar lite på tv, ska fixa lite lunch och sen slappa. Gå en promenad tänkte jag med, men den tar jag nog i samband med att jag ska ner till jobbet för att möta upp Linnea. Ikväll ska vi nämligen gå på bio! Gissa vilken film vi ska se?! :)

H&M S/S 2012


bild lånad ifrån: alexandra

Snyggt!

Så snyggt med den silvriga bh´n under en transparent skjorta må jag säga!


Kristina Bazan/Lookbook

sista dagen

Sista dagen för mina älskade skor på Tradera idag. Är ni sugna så in och lägg ett bud för tusan!



Buda HÄR

hp-box

Kolla vilken fining som fick följa med mig hem från jobbet idag! Den släpps egentligen för försäljning imorgon tillsammans med den sista Harry Potter filmen, men jag fick ta den idag! :)




Så ska sätta på första filmen nu ikväll tillsammans med lite middag.

hjälp till med vad du kan!

 

Alla kan göra någonting för att minska alla människors lidande! Kom igen nu!!!


mc donalds



Idag fick donken agera någon slags middag. Dock så var det sjukt äckligt, brukar ändå tycka att det är helt OK! Men idag var hela hamburgaren torr och seg och pommen var alldeles för salt så det bara sved på läpparna. Det var de 80kr de!

pengar

Varför ska allt vara så uppstyrt av pengar här i världen för? Jag går sjuk till jobbet, och har gjort det i 2 veckor nu, för att jag inte har råd att vara hemma. Eller råd har jag väl, men jag har ingen lust att säga till mina när och kära att jag inte kan köpa julklappar till dem för att jag var tvungen att vara hemma en vecka från jobbet.

Till och med att gå på toaletten kostar ju för tusan pengar. Vart ska detta sluta någonstans? Ska vi behöva betala pengar för att få gå utanför huset? Någon slags belastningskostnad för gatorna. 1kr/meter, låter det sjukt?

Vem vet, snart kanske vi är där!

spets

Jag hittade en urfin spetsväst på en hemsida till en billig peng. Nu är den min!


15 minuter

Köpte denna kokbok från en kollegas dotter som sålde jultidningar. Jag behöver ju verkligen börja lära mig att laga mat, så tänkte att detta skulle vara en bra start!


godmorgon

Är du riktigt vaken än?


NEJ NEJ OCH NEJ!!

stylorectic

Så jäkla snyggt, vill också ha såna där naglar!!


promenad

Har haft en lugn dag på jobbet idag. Har byggt om lite och fixat och trixat med lite skyltar och så! Rätt skönt att få gå runt och pyssla när man inte är hundra procent frisk.. Efter jobbet så tog jag faktiskt en promenad hem, men det var förjävla kallt!!!

Jag trot att snön snart kommer att komma. Vad tror ni?

http://storabh.files.wordpress.com/2010/10/sno.jpg

älskart!

Har säkert kollat på den här videon tusen gånger och jag skrattar lika mycket varje gång. Jag tror att de pratar om den ena pojkens borttappade strumpa. Vad tror ni?


me like!

Mycket väskor nu, men jag är i stort behov utav en ny så nu är det så :)



Från Lindex

idol

Jag tyckte att alla gjorde rätt dåligt ifrån sig i Idol ikväll. Molly och Amanda F tyckte jag var bra, men de andra var riktigt dåliga. Molly var helt klart bäst i alla fall!

http://www.sixtysevenshoes.se/wp-content/uploads/2011/10/IDOL-MOLLY-SixtySeven1.png

Snygg är hon ju också!

Update: Fy bövelen så skönt att André åkte ut. Har aldrig riktigt gillat honom!

sodastream

Den här finingen fick följa med mig hem från jobbet idag!



Med mig hem köpte jag smakerna päron/kiwi + en colablandning med massa olika cola sorter! MUMS

11-11-11 11.11

Hur ofta händer en sån här sak?

COOLT

selected femme

CHEX BAG W, Black, main


GE MIG!

sverige



Sveriges två bästa sångare/sångerskor, varsågoda!

handkräm!!

Jag vet att jag har tipsat om den här handkrämen tusen gånger nu, men den är så himla bra! Luktar asgott gör den ju också, så det är ju bara ett stort plus.

http://bettieli.blogg.se/images/2009/almond_66935412.jpg

Helt klart den bästa handkrämen som finns. Jag behöver verkligen handkräm nu när det börjar bli kallt ute, mina händer blir supertorra på en gång. Så på vintern går jag hand i hand med denna lilla burk!

12-18

Idag har jag en kort jobbdag, jobber mellan 12-18 bara! Känns som ett jubel är på sin plats, eller? :)

Innan jobbet ska jag ner på stan och fixa lite saker plus köpa med mig en paussallad till lunch.



Det är så fantastiskt gott!

monsterhosta

När ni läser det här så står jag nog på jobbet med världens monsterhosta och försöker sälja en tvättmaskin eller två. Förkylningen ger sig aldrig, och jag börjar bli lite väl trött på den nu känner jag!

Vad hittar ni på idag? :)

tiger

En av mina största laster i livet är helt klart tigerbalsam, det kommer nog direkt efter mitt hemska beroende av nässpray. När jag var på apoteket senast så hittade jag den här, en soft version av tigerbalsam. Den luktar lite mindre och är lite lättare att arbeta med men fungerar exakt lika bra!


"för den kvällen dissar jag"

Att en kväll är viktigare än något annat kan jag inte riktigt förstå. Kan ni?

kvällsmys

Kände att lite mys behövde stå på schemat den här kvällen. Jag har precis kommit ur duschen där jag gjorde ansiktsmask, hårinpackning och scrubbade benen, härligt! Sen självklart smörjde jag in mig med body butter vanilj som jag älskar!

Nu är det dags att krypa upp i soffan. Filten är framme, ljusen är tända, chai-latten är gjord och boken är framplockad. Kan kanske inte bli en trevligare myskväll en denna när man är själv!


tradera

Kolla in ett par SKITSNYGGA skor som jag nu säljer på Tradera eftersom de var för små för mig.

Ni hittar skorna här!


too much?

Såg på eleven.se att det har kommit en parfym med Twilight. Och visst, jag gillar att se på filmerna och tycker de är bra men inte tusan skulle jag köpa en parfym med det. Känns lite overkill!

http://cdn2.team-twilight.com/wp-content/uploads/2011/10/ImmortalTwilight.jpg

elsas hemlighet

Jo det här var ju vad som låg i paketet igår! Så nu ska jag läsa den :)



Har ju de andra böckerna om Elsa och har gillat båda, så förväntningarna är höga även på denna!

upp och iväg

sitter och nu ska jag gå.

paket

Var och hämtade ut ett paket idag efter jobbet. Vad tror ni att det innehöll?


måndag

Idag är det måndag igen. Veckorna går verkligen snabbt nu, snart är det här året slut likaså. Jag ska iväg till jobbet om cirkus en timme, innan dess så tänkte jag hinna städa upp lite och äta lite frukost.

Funderar på att ta en promenad till jobbet, beror lite på hur kallt det är eftersom jag fortfarande går runt och är superförkyld. Hatar att förkylningar aldrig släpper, jag kan gå runt i 3-4 veckor och det är inte ovanligt. Känns inte så kul!

without you

Nothing would work without you, I love you


viktväktarna

En kväll i viktväktarnas tecken kan se ut såhär:








kvällens middag


dagens

En dålig dagens val.



Tintin var okej, inte så bra som alla säger att den är. Men det fanns självklart roliga stunder i filmen. Så gå och se den absolut!

tintin

Min käre man försöker muntra upp mig genom att dra med mig på bio. Tintin ska vi se! Berättar hur den var sen när vi sett klart den.

http://www.david.nu/bilder/tintin-trailer-the-secret-of-the-unicorn-2011-120x120.jpg

the black one






fina stunder

Mitt i allt det tuffa så finns det fina stunder!

Stunder då man får pussas med den man gillar mest.
Stunder då man ser något roligt på tv och skrattar till en skvätt.
Stunder då man får prata med familjen, de enda som riktigt förstår vad man känner.
Stunder då man tar en mugg nybryggt kaffe och en hembakt bulle och bara njuter.
Stunder då man känner, om endast för en liten stund, att det kanske kommer bli bra!

Fina stunder.

bikbok


lägenheter

Sitter och kollar runt på massa lägenheter och hus. Det är så mysigt att bara kolla runt på allt fint som finns!

Mysigt

bowling @ hugos

Igår efter jobbet så drog vi ner ett gäng och åt god mat och bowlade på Hugos. Det var supermysigt och urkul!







Och favoritbilden från kvällen:

ont i halsen

Idag vill inte halsen vara med, så lindar in mig i den tjockaste halsduken jag har när jag beger mig mot jobbet!


RSS 2.0