grillsöndag

Ska snart åka ut till Anneli och ha grillkväll, det blir myspys!

en tävling

Jag är med och tävlar om en Galaxy S II hos DennisM och håller tummarna för att jag kommer vinna! Om ni vill vara med och tävla så klicka HÄR

lycka till hörni!

http://www.prisjakt.nu/pryl/sites/default/files/uploads/user_2269/samsung-galaxy-s-ii_4-1.jpg

lördag

Idag blir det en lugn hemmakväll igen! Jag behöver verkligen det. Åkte och åt kinamat med Mattias efter jobbet och sen skjutsade han hem mig och jag ställde mig och diskade (idag igen!) och nu kan jag ärligt säga att jag ALDRIG kommer flytta hemifrån om jag inte har en diskmaskin!!!!!!!!!!!

Ikväll tänkte jag läsa lite, och se en film som jag håller på att ladda ner. Och till det så har jag faktiskt en chokladbit som jag ska unna mig. Gott!

nytt

Lämnade tillbaka ett smycke som jag hade fått av Benjamin idag och köpte den här länken istället. Är galet nöjd med den, tycker den är skitsnygg när den är lite bredare än de smala vanliga länkarna jag har.




sallad

När jag var nere på stan förut så köpte jag med mig en sallad hem som jag tänkte äta som middag, och nu är det dags! Supergott!!!



fredag

Jag tror att jag kommer vara ledig idag, vilket känns rätt så skönt! Min chef sa till mig att jag skulle vara beredd på att hoppa in extra idag, men eftersom han inte har ringt än så tror jag inte att jag behöver göra det!

Så jag har precis ägnat en timme åt att borsta mitt hår, och det gjorde förbaskat ont! Men skönt att det är gjort, för det behövdes verkligen. Om någon timme tänkte jag åka ner till stan och byta en sak och sen till affären och hämta ut ett paket samt köpa en STOR påse godis och en cola, för ikväll ska jag ha hemma mys med mig själv. Det var längesen och jag behöver det känner jag!

Igår när jag kom hem var jag helt slut. Jag kom hem vid 9 och började diska direkt, vid halv tio var jag klar med diskberget och kom på att jag måste laga mat ifall jag skulle ha jobbat idag. Så vid halv 11 var jag klar med det och åt lite och satte mig i soffan. Precis när jag la ifrån mig tallriken så somnade jag, totalt stendäckad. Någon gång vet jag att jag vaknade i soffan och la mig i sängen, men jag kommer inte ihåg hur eller vad jag gjorde. Helt borta, jag var nog lite trött!

hp



Såhär cool kan man se ut om man heter Filip, röker en whiskey-cigg och har på sig 3D-glasögon ifrån bion. (Vi såg Harry Potter för er som undrade)

sömn!

Igår behövde jag verkligen sömn! Kom hem vid tio över 5 eller nått sånt och när klockan var tio över 6 så sov jag. Sov till 8, vaknade och kollade lite på tv. Somnade om en timme, och tänkte när jag vaknade upp vid halv 10 att det nog var bäst att gå och lägga mig. Så sagt blev gjort och klockan 10 somnade jag om i min sköna säng och vaknade klockan 8 nu på morgonen!

Jag sov alltså sammanlagt ungefär 13 timmar. Det har jag nog inte gjort på flera år känns det som.

Det enda som förstörde denna morgon var att min hårtork började brinna, så jag får gå till jobbet med blött hår.

tropikariet



I helgen var jag på tropikariet och tittade på massa djur med människor som jag tycker om!

regn

Igår när vi var ute några ifrån jobbet så började det ösregna, det var helt sjukt vilket oväder det var. Det blictrade och dundrade och himlen tömde nog ut allt regn den hade samlat på sig!

Fabian, min vän, han tycker dock hemskt mycket om detta regn. Så han satt lugnt och stilla i sin stol, under ösregnet och njöt!




Och ja, han var blöt!

se, men inte röra

Jag fattar inte varför man alltid ska vilja ha det man inte kan få. Det finns vissa saker som händer nu i mitt liv som jag måste börja styra upp innan det går för långt, och jag måste ta vissa beslut gällande min framtid. Vad fan vill jag göra...

Det finns vissa saker som jag gjort de senaste veckorna som jag ångrar, jag har sårat någon som betyder väldigt mycket för mig. Och vad fick jag ut av det, ingenting. Det blir inte alltid som man tror, snarare tvärtom.

Jag vet inte när jag kommer uppdatera och så nu under de närmsta dagarna. Det är fullt upp, jag jobbar hela tiden plus alla jävla tankar och beslut. Men snart, jag lovar!

halloj och goodbye

Idag blir det extremt dålig bloggning från min sida, jag är nämligen hemma en kort sväng för att byta om och slänga i mig något att äta. Vi ska åka ut till Anneli igen och ha spelkväll!

Så vi hörs imorgon när jag kommer hem från jobbet. PUSS PUSS PUSS

inte mycket tid

Har ungefär två minuter på mig att slänga iväg ett inlägg här, för sen måste jag rusa ner till spårvagnen! Den här morgonen har varit så konstig...

Jag satte klockan på 7 för att jag skulle ha tid till massa grejer som jag hade tänkt att göra. Sen när jag väl vaknar, då är klockan 8 och jag blev skitstressad! Jag springer in i badrummet och tar en snabbdusch (10minuter), och sen samtidigt som jag klär på mig, torkar håret lite, sminkar mig och packar väskan så hinner jag med att LAGA MAT! Jag kom på att jag inte hade någon matlåda, så fick ställa mig mitt i kaoset och laga mat. FAN vad jag är bra!

Nej nu måste jag springa iväg. Har inte hunnit tidsinställa något inlägg idag, så det blir tomt fram tills efter 20 ikväll!

PUSSEN

oliver

Låt mig presentera Oliver Daugaard, typ en av de bästa killarna som finns!



Nu vet ni det!

Igår åkte jag, Mattias och Oliver hem till Anneli för att grilla och ha det trevligt. Och trevligt var det, kanske lite väl trevligt eftersom att vi alla skulla jobba idag. Men vad gör man inte för att umgås med fina vänner! Jag tror att jag har sovit typ 2 timmar, för har haft en snarkande Mattias bredvid mig och en skrikande katt och tusen andra ljud överallt. Så när jag väl hade somnat var det dags att gå upp.

Det konstiga är att idag har varit en av de bästa jobbdagarna, vi slog vår budget med 70.000:-!!! Bra dag helt enkelt! Får se till att det blir lika bra imorgon. Jag ska sova tidigt ikväll, måste ta igen lite sömn från igår!

blåslagen



Såhär ser min arm ut idag (efter att jag ramlade ur bilen). Det gör ont, och det känns som att det bara blir värre och värre. Haha kul!

grillkväll

Jag drar iväg nu, hem till en jobbarkompis och ska sova över där tills imorn. Så vi hörs när jag kommer hem från jobbet imorgon kväll!

Puss på er

trött

Idag är jag trött, skulle åkt och träffat min kompis nu men det blev lite ändrade planer. Så jag funderar på att hyra tusen filmer och bara slappa. Kanske åka till smultronstället ikväll eller nått, det blåser ju så mycket ute.

Igår var jag med Mattias, Oliver och Julia på deras hotell och spelade biljard, kastade dart, drack massa öl och vodka. Jag och Oliver körde några duetter med, eftersom vi båda älskar att sjunga! Det var en fin kväll, som slutade hemma hos en annan kompis i Kneippen innan jag for hemåt.

Nu ska jag vila lite, käka lite frukost! Jag köpte nämligen ny müsli igår, så är lite nyfiken på att testa den haha.

damn!

Model: Agathe Mougin

source


fin låt

Har knarkat den här låten i några dagar nu, så tänkte dela med mig av den till er!


Penn Badgley



Inga ord behövs!

dagens val



Blev enkelt idag, är ledig och ska bara åka och handla och hämta lite saker som jag glömde på jobbet. Plåstret på armen och bandaget på foten är ifrån när jag ramlade ur en bil igår, ja det låter mer dramatiskt än vad det var, men ont gör det!

högskola

Jag kom in på en utbildning som jag inte trodde att jag hade en chans på. En utbildning som lockar mig men samtidigt så vill jag inte. Dels för att den är i Piteå, vilket betyder en LÅNG bit bort ifrån allt. Sen så trivs jag så jäkla bra här och nu, jag trivs så galet bra på jobbet och ..... AH FÖRVIRRAD TJEJ NR 1!!!!!!!!!!!!!!!

headweb.se

Nu har jag precis hyrt en film så ska lägga mig och titta på den, och sen sova tror jag! Är supertrött. Idag fick vi bullar av en kund, så himla snällt! :)

Nej nu blir det film, ska se Just go with it!

Hejs svejs

update: filmen var superbra, se den!!

off to work



Har precis ätit gröt(!) och ska bege mig mot jobbet om typ 10 minuter. Idag ska jag hem direkt efter jobbet, måste fixa lite saker hemma. Men vi hörs sen!

godnatt

Kom precis hem, har vart och käkat på O'learys med Mattias och Tobbe. Riktigt gott, och vi satt där ett bra tag och hade det trevligt och Tobbe försökte lära mig reglerna i amerikansk fotboll, jag fattade typ noll..

Men nu ska jag sova i alla fall, imorgon är det jobb på listan!

Puss & Kram skumbanan

provning

Det blir mycket med den här kjolen nu, men jag är helt förälskad i den!



Jag hade supertråkigt igårkväll så stod och provade massa kläder, vilket alltid fördriver tid! Och ni får som vanligt ursäkta mig för den kassa bildkvalitén, jag ska köpa mig en kamera vid nästa lön. Men jag tyckte detta var fint, så tänkte bara visa upp det!

hp

Ska se om jag får med mig någon på visningen av del 1 av Harry Potter ikväll på bio, jag kommer ju typ inte ihåg den och har ingen lust att se den själv hemma. Kostade ju typ bara 60 kr, så är ju inte så farligt. Tror att Mattias ville se den, men får se.

Sen måste jag ju boka in att se del 2 med, när ska man hinna allt?! Och kommer det kännas konstigt nu när det är slut. Harry Potter är finito nu...

http://watchharrypotter7onlinemovie.files.wordpress.com/2011/06/harry-potter-7-part-2.jpeg

Spännande!

dagens val


Tröja monki - skärp lindex - kjol indiska - skor converse

trädgårn

Kvällen tillbringades på Trädgår'n, mysigt i solen!

Hamburgertallrik och rosé, bättre kan det inte bli!


Här kommer en lite (mycket) dålig bild på vad jag hade på mig.


Kjolen köpte jag idag på min lilla tröstshoppingrunda. Bättre bild får ni helt enkelt en annan dag! Nu ska jag sova, och imorn blir det jobb hela dagen.

dagens val



Klänning hm - kofta monki - skor dr martens

för bövelen

Jag blir så arg!!!!! Det är min enda lediga dag idag (som ni vet) och jag åkte ner till stan för att jag skulle boka tatueringstid. Och när jag kommer fram så är det inte öppet idag pga att personalen var sjuk. VAD FAN?!?!

Så nu får jag vänta en vecka med att gå dit. Kan inte ringa och boka en tid heller, för jag måste prata med min tatuerare om hur vi ska göra och rita upp den och så. BAJS OCH PANNKAKA PÅ ALLT!

Nu är jag hemma i alla fall, några klädesplagg rikare. Tyckte synd om mig själv för att det var stängt så jag shoppade lite. Vilken tur att förbudet bara gäller skor haha!

en annan dag



En annan dag åkte jag fram och tillbaka till jobbet i den här fina klänningen!

en sång om att växa upp

Sitter och lyssnar igenom Håkan Hellströms album från Way Out West förra året, och helt galet bra är det! Kommer ihåg när jag var ett extremt inbitet fan av Håkan, det var fina tider. Jag älskar hans musik lika mycket fortfarande men det är något som svalnat av lite med tiden.

Ska snart dra mig ner mot stan för att fixa lite saker, men innan det ska jag ringa läkaren om min tå! Haha, den är helt missbildad. Fått sig lite för många skador på senaste tiden!



"En sång om att växa upp. En sång om misär. Från Slottskogen till Majorna, från Majorna till Hisingen, från Hisingen till Hammarkullen, från Hammarkullen till Chinatown!"

buhu

Nu blir jag lite småsur här, jag som skulle sola idag eftersom jag är ledig. Men är det någon sol? NEJ! ...

Har ingen aning om vad jag ska hitta på idag, mina planer än så länge är att vila tror jag. Får se om det dyker upp något annat. Kanske att jag passar på att städa mitt rum eller nått sånt trevligt.

19-åringar kan också!


texas long horn

Kom precis hem. Åkte och käkade på Texas Long Horn med Mattias efter jobbet. Det var så stört jävla gott!! Käkade en hamburgare med ost och guacamole, jag dog så gott det var!

Nu ska jag bara vila, jag är ledig imorgon och tänkte tillbringa dagen med att försöka få lite sol! Ikväll ska jag inte göra något mer alls, bara ta det lugnt!

rap

Vaknade och insåg att jag nog inte var helt nykter... Så den senaste timmen har jag försökt med allt jag vet för att nyktra till, och det resulterade i en huvudvärk beställd av djävulen! Och om en timme börjar jag jobba.

Dock så tror jag inte att jag är den som kommer att må sämst idag. Det var många incidenter igår men Mattias var nog värst. Kung är han dock, att han lyckas!!

Nu ska jag fortsätta rapa cidersmak och åka till jobbet

lördag

Jag ska stressa iväg till jobbet nu, och kommer komma hem någon gång ikväll. Ska nämligen typ direkt till Munken efter jobbet, och sen vet jag inte hur länge jag ska va ute. Det är sånt som märks!

run the world

Hittade den här videon på Tyras blogg, och jag dog lite när jag såg den!!!



Hur fan kan man göra det där. Beyonce är verkligen en STJÄRNA!

harry potter

Nu är jag hemma efter en arbetsdag, och håller på att äta lite. Skulle dra ner till Munken in the park idag, men jag väntar med det till imorgon. Vi ska dit några från jobbet, och så ska jag möta några vänner där vilket blir superkul!

Kvällen ska jag tillbringa i soffan, Harry Potter och hemligheternas kammare går ju på tv!

lunch

Idag ser min lunch ut såhär, och min middag igår såg även ut såhär. SOMMAR!




blev inte mer avancerat



Plus att en oavancerad outfit behöver en oavancerad bild...

fredag

Och så var det fredag igen. Jag har precis duschat och ska bege mig till jobbet snart. Jobbar till 20 ikväll, och efter det ska jag faktiskt inte göra nått alls. Bara hem och SOVA! Just nu står jag i valet och kvalet om vad jag ska ha på mig. Visar det för er innan jag åker.

Det är inte så roligt att ta på sig kläder när man bara ska ha dem fram och tillbaka från jobbet...

myskväll

Mysig kväll på Manesa med Amanda. Vi pratade om allt som hänt eftersom vi inte har setts på typ 3 veckor. En toppen torsdags kväll!!


Vi drack en skitgod blandning. Tror att det var vitt vin, likör, lime & soda.



<3

this or that?

http://idalix.blogg.se/images/2011/_155222902.jpg

Jag vet att jag tjatar om dessa skor, men de är ju hur underbara som helst! Men jag har gjort en deal med mig själv nu, och jag vill att ni hjälper mig att hålla den! OKEJ?!

Om jag inte köper några mer skor från och med idag tills sista september så belönar jag mig själv med en tatuering. Tänk då på hur svårt detta kommer att vara för mig då jag de två senaste månaderna har köpt 5 (om inte fler...) par skor. Så that's it, inga fler skor = tatuering! Ska gå ner och kolla ifall de har någon tid att boka in på måndag så har jag något att längta efter men framförallt ett mål!

bio

Jag vill så gärna gå på bio!!!!!!! Tänk en middag och sen en bio med någon man tycker om, JA TACK!

Stella



Kom precis hem ifrån Krokek där jag har lekt med Stella och Selma hela dagen. Har tagit hand om Stella hela dagen, och fick höra att jag är en naturbegåvning med barn (bebis?) och det är ju alltid trevligt! Älskar att gosa med dem, och direkt när hon började gråta så visste jag direkt vad jag skulle göra.

Bebisar <3

leka

Ska om någon minut bli upphämtad av min syster för att åka ut till dem i krokek och leka hela dagen. Selma är alltid så busig så får se hur hon är idag!



see you later alligator

jag är hemma, jag är död

Idag har vi haft såna struliga kunder att jag är helt död i hjärnan nu. Jag ska bara lägga mig i soffan, lägga benen högt upp i vädret och andas.

Vi hörs imorn!

yes yes yes

YES till att jag vaknade lite för sent och inte hinner fixa allt som jag skulle. Jag hinner inte tidsinställa några inlägg nu på morgonen så idag blir en tom dag här på bloggen. Slutar jobbet vid 20, så då slänger jag väl upp något!

Sitter och slänger i mig frukost nu och ska snart åka.


resor

Sitter och letar igenom alla resor på hela internet känns det som. Letar billiga sista minuten, även fast jag vet att jag inte kan åka iväg på en eftersom jag jobbar. Och jag klagar inte alls på att jobba, men vissa stunder känner jag att jag bara skulle vilja åka bort ett tag. Bort från Sverige och bara ha en rejäl semester!

http://4.bp.blogspot.com/-z4YWnlIv7_8/TdJVgQ7e4HI/AAAAAAAAFEI/fnCFbNUxrOQ/s1600/hangmatta.jpg
Ser rätt så okej ut faktiskt!

Har ni någon resa inbokad i sommar?

äntligen!

Min mamma kom hem med dessa skor till mig! Äntligen har jag dem!! De skulle ju inte komma in här i Norrköping och så har jag kollat runt när jag har varit i andra städer men de har inte funnits i min storlek. Så var min mamma i Jönköping och hittade dem, så nu är jag glad!



dagens val



en annan kväll

I fredags så var jag på middag ute i Lindö, det var trevligt!




sun o sunday

Det är lätt att göra ett misstag, det kan hända vem som helst. Man är ju bara människa, eller hur?

Nu ska jag bege mig iväg, och sjunga lite i en kyrkan o så. Vi hörs senare!

vill ha


Är riktigt sugen på de här skorna. Men vet inte om jag skulle använda dem så mycket, men färgen och allt är ju perfekt...

kalle anka

Att spendera en lördagskväll med en fin vän, en påse godis och Disney channel är nog det bästa jag gjort på länge.

Idag är det verkligen en person som har gjort min dag och det är Oskar. Han till och med gav mig massage fast han typ hatar det! Alla behöver verkligen en sån vän, och alla behöver såna här kvällar där man bara sitter och är skitful tillsammans med en vän och skrattar och tar det lugnt. Så jävla värt!

En annan sak som är sjukt värd är ju att min mamma har köpt en sak åt mig som jag längtat efter längelängelänge. Vad det är får ni se imorgon när hon kommer hem med den hihi!

Nu ska vi fortsätta vår Disney kväll här. Vi funderar på att slå på stort och slå igång min gamla vhs-spelare och titta på gamla disneyfilmer hela natten. Får se vad som händer! PUSSEN

nutella

Kom precis hem från jobbet, fick skjuts av Mattias så kom hem snabbare vilket var superskönt! Nu ska jag lägga mig och vila i en timme tänkte jag men först så ska jag ta en macka  med nutella på. Har inte ätit det på flera år, och så när jag var och handlade så fick jag någon slags tvångstanke om att jag måste ha. Så en burk nutella fick följa med mig hem, kommer väl ta år och dar innan den är uppäten haha. Men det är ju sjukt gott i små mängder!!!

http://caisalinnea.blogg.se/images/2010/nutella_93124362.jpg

Sen som sagt ska jag vila en timme och sen så kommer en vän hem till mig. Får se vad vi hittar på, men något ska det väl bli! Antingen filmkväll med massa mys och goda saker eller en kväll på trädgår'n!

lördag

Hej hopp, nu sticker jag iväg och jobbar. Slutar vid 17, så får se vad som händer då. Har dubbelbokat mig lite så får se hur jag tar mig ur situationen på bästa sätt haha.

Vi hörs sen!

jag tog också studenten









åhléns

Hittade denna igår när jag sprang en snabbis på stan, det blev inget köp men jag ångrar det nästan lite idag. Skulle vara en perfekt klänning tills på söndag då det är dop för Stella. Får se om jag springer ner på söndag innan jag åker ut till Krokek och köper den. Skön som tusan var den!


349:- från Åhléns

water for elephants

Såg filmen Water for Elephants häromdagen, och jag tyckte den var riktigt bra. Dock så var det en liten besvikelse då jag hade byggt upp skyhöga förväntningar, men det var helt klart en riktigt sevärd film. Jag skulle också vilja ha en tam elefant som räddade mig i alla situationer!

http://www.twilightsweden.se/bilder/wfe1.jpg

Se den hörni! Rosie <3

dagens val

Till och från jobbet samt på middagen ikväll kommer jag se ut såhär


shorts gina - linne hm - kofta monki

huvudvärk + lite mer huvudvärk

Jag HATAR att vakna klockan 7 på morgonen av att huvudet sprängs. Varför, kan någon snälla svara på det? Det är så sjukt för jag har bara ont på vänster sida runt ögat,pannan och tinningen sen så har jag en liten värk i höger bakhuvud. Känns det normalt eller? NEJ! Och det känns som hela mitt vänster öga ska ploppa ut när som helst för smärtan är hemsk.

Om 1,5 timmar ska jag åka och jobba. Hoppas att värken har gått över då, annars vinner jag nog inte pris som den trevligaste sälljaren.


RSS 2.0