snygg släkt?


frihet




Nej det är inte äkta, men ändå så snyggt!

smurfarna



Jag kände att jag inte ville hamna allt för mycket på efterslängen så jag tittade på smurffilmen. Och mot mina förväntningar så var den faktiskt rolig, och väldigt söt!

öppning



Såhär såg det ut den 25/12 när Media Markt i Norrköping öppnade dörrarna klockan 8 på morgonen. Och ja, det var galet hela dagen! Somnade direkt när jag kom hem på kvällen kan jag säga!

the terminal

Jag avslutar kvällen med att titta på den här urmysiga filmen med Tom Hanks i huvudrollen. Har sett den hur många gånger som helst, men tröttnar aldrig på den! Går på 5an om ni också vill kika.


not nice

Kändes ju inte så kul att sitta och titta på Biggest Loser, och sen när man går till kylen för att fixa kvällsmat så är det enda som finns en panpizza. Haha, lite dubbelmoral när man sitter och hejar på när de tränar och håller på och sen direkt proppar i sig en liten pizza!


massage tack

Skulle verkligen behöva massage, överallt! Är så trött i kroppen efter all julstress på jobbet. Dock så är det ju bara några dagar kvar tills jag slutar, så jag får väl se det som att jag får lite välbehövlig ledighet, eller? ;)


adele

Jag har alltid älskat Adele från första stund jag hörde henne. Det började med Chasing Pavements som min kusin tvingade mig att lyssna på och sen var jag fast! Jag älskar hennes nya album "21", men det finns en låt från hennes första platta "19" som alltid kommer att vara min favorit. Det är en cover på en av Bob Dylan's låtar, som jag även älskar med honom, och den heter Make you fell my love.

Tittade på hennes live konsert från Royal Albert Hall i London för någon dag sen och när hon började sjunga den här låten så sprack det. Tårarna sprutade ut och allt jag lagt inom mig i veckor bara kom ut. Jag älskar när musik har en sådan påverkan!

Här har ni den, lyssna och njut!

godmorgon



Säger jag och min godmorgon-juice! Nu åker jag till jobbet.

hemklickat




HEm


tankar på plats

Idag har jag insett något som jag nog känt sen i somras men förnekat på grund av vissa saker. Det slog mig något enormt och jag vet inte hur jag ska göra. Vill inte såra någon, men jag kan ju inte heller ljuga för mina känslor.

Dilemma!


1:05

Kom precis hem, har vart och spelat spel hemma hos Malin med Mattias, Johan och Vincent. Passade på att umgås eftersom det är sista dagen för Mattias, min käre vän, i Norrköping på gud vet hur länge. Kommer sakna honom något enormt faktiskt! Någon man umgåtts med i stort sätt varje dag sen i juni, och nu är det slut på det... That's life, och det är ju bara att hålla kontakten!

Nu ska jag sova, jobb väntar imorgon!

tangentbord

Är lite sugen på ett tangentbord till min lilla padda. Det här har vi ganska billigt på jobbet, satsar nog på det! Lite kan man väl få unna sig på mellandagsrean, eller jag skiter ju i rean men få köpa något kul i alla fall :)



update: det var slut på jobbet idag. Någon som vet vart det kan finnas annars?!

IK

Ik Classic Black Dial
prydligt.se

Jag behöver en ny klocka, min börjar verkligen haverera nu. Är lite sugen på något sånt här, klassiskt och snyggt! Men jag tror nog att jag skulle vilja att tavlan var vit istället för svart!


bild från alexandrastyle

Såg den här klockan sen på Alexandras blogg och blev helt förälskad! En sån vill jag ha, NU!

glitter



Vill ha. Ska nog svänga förbi Make Up Store och köpa mig själv en sådan här en dag i veckan. Perfekt till nyår ju!

mellandagsrea

Jag förstår inte riktigt mellandagsrean... Det är skitsaker som reas ut, och i vissa fall så är det inte ens billigt, men alla människor blir som galna. De springer för att få tag i det de vill ha. Fy tusan! Jag är inte alls sugen på att gå på någon rea överhuvudtaget, ska nog undvika den det här året! Får se om jag åker ner till stan innan jobbet på onsdag och kollar in på monki ifall de har något roligt, men that's it!

Diggar ni mellandagsrean?



Ordet som får människan att bli galen!

victoria's secret fashion show

Kom precis hem så att jag hann ta en snabb dusch och kasta mig i säng lagom för Victoria's Secret Fashion Show. Så himla bäst kväll!


do NOT make the pyssel

Jag har nu kommit på att det INTE, och jag upprepar inte, är en bra idé att börja pyssla ihop en försenad julklapp när man är sjukt trött, har ont i benen och allmänt tjurig. Nej, inte en bra idé! Det vart total pannkaka av allt det jag hade tänkt så det var bara att kasta allt och inse att jag det inte kommer bli någon julklapp av den fina tanken. Synd dock...

Så nu innan jag blir fly förbannad så ska jag hoppa i säng. Jobb står på schemat imorgon, som alla andra dagar även denna vecka.

Godnatten

snart över

Julafton är snart över och jag kan säga att den här dagen har verkligen inte känts som julafton. Jag är ju så van att fira med släkten och idag var det verkligen inte så. Men man får väl försöka vänja sig vid att allt inte alltid blir som vanligt!

Jag har ju fått lite julklappar också! Har dock inte tagit någon bild på det, men jag tror att ni överlever. Fick en gratängform, bestickset, knivar, underkläder, en tröja, glitterlim, en sjal, sockar och en paradisask! Sen så fick jag ju min iPad som en liten för tidig julklapp för några veckor sedan! Så jag är hur nöjd som helst, och det roliga är att jag inte fått allt än! Kommer få lite vid nyår också, hihi!

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, börjar jobba imorgon klockan 8. Det gäller att vara pigg då, mellandagsrea för hela slanten!

tjuvis






Puss på er! En lite sneek på hur jag valde att se ut på julafton 2011. Kör på rosa läppar istället för röda, kändes mer jag! Nu ska jag på julbord.

god jul!

God jul på er alla fina! Jag gick upp precis, och ska äta lite frukost och kolla om det är något fin julfilm på tv som man kan slötitta på lite en stund. Vid ett/två tiden ska jag iväg och äta julbord och sen får vi se vad mer som händer under dagen. Blir ju ingen vanlig jul i år eftersom jag alltid brukar åka upp till all släkt i Gävle, men eftersom jag jobbar nu varje dag denna jul så kunde jag inte åka upp. Men man får göra det bästa av saken!



julkläder?

Vad ska ni ha på er på julafton? Själv har jag ingen aning. Har ju knappt varit hemma något nu den senaste veckan så har inte alls hunnit kolla upp allt på klädfronten. Har ju bara gått i jobbkläder och sen direkt bytt om till sovkläder så ingen inspiration funnen där icke!

Tips någon? :)

snyggt!

Tänk om man kunde göra pepparkakorna så här fina... Skulle jag ge mig på att baka egna skulle de nog inte ens få kallas pepparkakor!


bild härifrån!

haha

Kan inte sluta skratta åt den här bilden!


godmorgon

Sitter här och kastar i mig lite frukost. Idag fick jag sova lite längre i alla fall, och total däckade i säng igår vid 20 över 10. Så har väl sovit 9,5 timmar inatt! Det behövdes! Idag är det ytterligare en lång dag. 9.30-21.30, men det är ju också sista långa dagen eftersom det är JULAFTON imorgon. Det är helt sjukt, har ingen julkänsla överhuvudtaget. Får hoppas att det kommer idag! Ska fixa de sista julklapparna på jobbet idag med och sen är jag finito!

Vi hörs ikväll när jag är hemma finisar!

Julklappar

Var ju som sagt tidigt på jobbet imorse, och det för att vi skulle få julklappar! Och detta var vad jag fick. En låda med pasta, marmelad och ett presentkort på
Pappa grappa, och boken om Steve Jobs! Asbra!!!


hej och godnatt

Kom hem från jobbet precis och ska tillbaka dit om 10 timmar. Imorgon är det jobb som gäller mellan 8-21, men dagen kommer startas med en julfrukost tillsammans med alla kollegor så det blir ju mysigt! Det ryktas om att vi ska få en julklapp också, och det är ju aldrig fel.

Nu ska jag faktiskt hoppa rakt ner i säng, behöver alla timmars sömn jag kan få just nu! Plus att jag vill se så fräsch ut som möjligt så sent på kvällen som möjligt och då behöver man lite sömn!

Så godnatt på er!

Mark

Det är väl trevligt att man får ett julkort hemskickat av jobbet, med en hälsning från de högsta cheferna och så självklart vår nya maskot Mark!



at work

Jag är på jobbet och jobbar, slutar 21 ikväll. Ifall ni alla satt och undrade vart just jag höll hus. Onsdag är det idag, tre dagar kvar till julafton. Känns helt sjukt, har inte någon julkänsla över huvudtaget. Men det blir ju lite mer påtagligt nu när det har kommit lite snö till oss också här i Norrpan, hoppas att det ligger kvar till julafton!


älskade syskonbarn

Här är Stella, ett av mina fina syskonbarn! Vad skulle jag göra utan dem?!




8 månader gammal och älskar allt som kommer i hennes väg. Älskade barn!

glöggkväll

Nu drar jag och möter upp Mattias och så åker vi till Anneli för att ha glöggkväll/julmys! Blir toppenbra, men nu måste jag springa om jag ska hinna med spårvagnen!

PUSS PÅ ER!

veckorevyn

Fick hem nya numret av veckorevyn idag, och det ser ut som ett riktigt bra nummer! Men själv kastar jag mig direkt på korsordet, älskar det!



gröt!

Idag åt jag gröt för första gången idag, inser nu dock att bilden inte blev den mest smickrande gentemot gröten. Men gott var det!


så sött

Jag vill sååå mycket ha Buster som min egna lilla valp, NU!



Älskar att den är inspirerad från den här videon som har funnits ett tag på youtube!

Custome Kingdom

Lätt att min bebis ska få klä ut sig i dessa fantastiska utstyrslar! Hittade de på en väns blogg och tyckte det var helt underbart gulligt! De här två blev mina favoriter




Kommer från Custome Kingdom

veckan är 21

Den här veckan är crazy! Jobbar till 21 eller 21.30 alla dagar förutom imorgon och på torsdag är det i tusan värst. Börjar 8 och slutar 21... Men man kunde ju ha det värre, eller? Haha. Jaha, vad har hänt sen senast? Inget egentligen, har jobbat och blivit sjukare. Igår var jag och hälsade på mina favoritsyskonbarn och myste lite! Bakade pizza och hoppade runt och lekte. Alltid lika härligt :) Imorgon är jag som sagt ledig, ska ta en lång sovmorgon och slappa lite. Träffa Frida för en kaffe och sen på kvällen ska jag, Mattias och Anneli ha glöggkväll och sova-över mys! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på nån film på paddan. PUSS

Atcho

Jag nyser, nyser och nyser lite mer. Hostar och näsan rinner. Därför det har inte har kommit upp något här!

Det är jobb hela helgen som gäller för mig, julhandeln har börjat nu på jobbet! Tror att vi sålde nästan 1000 spel+film idag, om inte mer! Så har ni vägarna förbi Media Markt så kom in och säg hej till en snorig Hanna!


äntligen fredag

Snart har ännu en vecka gått och det är 8!!!! dagar kvar till julafton. SJUKT! Idag blir det jobb, men en ganska så kort dag 12-18 vilket känns härligt. Ikväll ska jag bara vila och än en gång försöka att bli frisk! Vad ska ni göra idag?

hm

Är lite sugen på dessa skor från "The girl with the dragon tattoo" collection från hm. Finns bara några kvar i min storlek så vet inte om jag ska beställa dem och chansa på att de är snygga i verkligheten?!


matdags

Är hemma nu efter allt ståhej, håret blev bra och naglarna blev bra så nu är det tiptop! Är skithungrig så ska laga lite mat nu tänkte jag, sen måste jag nog sova en timme är sjukt trött. Förkylningen tär på mig!

Idag blir det nog köttfärssås


mot Suzzies







Nu åker jag och klipper håret och fixar mina naglar. På mig har jag en ny tröja från hm, superskön!

torsdag

Idag är det torsdag och jag har lite saker inplanerade. Måste ta tag i allt som jag sket i igår, för igår låg jag verkligen bara i soffan och vilade! Så idag ska jag klippa håret och gå till My och fixa de naglar som har ramlat av. Det blir bra!

Tror att jag bara klipper topparna, går ju inte att ha så mycket till frisyr med mitt lockiga barr. Blir nog toppen!


oc

Jag har gått och blivit förkyld med feber så ligger i soffan och kollar på OC! Finns nog inget bättre när man är sjuk, tänkte dock snart byta över till Sabrina Tonårshäxan. Men i soffan blir jag kvar!


vilka dagar

Ett jädra gäng må jag säga. Så kul vi har haft, men nu får jag nog ta det lite lugnt haha!






förlåt

Tog en minipaus och nu är jag tillbaka. Ska jag vara ärlig så var det lite skönt, jag älskar att blogga men att bara få slippa bry sig om något annat än sig själv och två nära vänner har fan varit skönt!

Vad har jag hittat på då? Jo vinkväll/fest halva natten och idag jobb och sen drog vi ut och käkade och tog en drink. Tänkte att jag slänger upp bilder och sånt imorgon, har några roliga (läs fula) som jag tänkte kunde va kul att lägga upp.

Nu blir det sängen för mig, är ledig imorgon så ska fixa massa småsaker då!

förövrigt



Så har jag blivit med iPad!

aldrig mer

Jag ska aldrig mer sätta mig med två garbbar en måndagkväll och säga att vi ska ha vinkväll, för fan vad det blev vin! Nu ska jag mot jobbet, men jag är inte i rätt skick för att jobba 10-20 idag känner jag... Får se hur det går haha!

Hade ni roligt igår?

iväg

Det blev inte mycket bloggnig nu när jag kom hem för ska iväg direkt. Ska till mina favoritpojkar Mattias & Oliver och ha vinkväll!

Den roliga saken som jag skulle berätta tar jag nog ikväll/inatt när jag kommer hem eller efter jobbet imorgon. Nu äre tight förstår ni haha.



Gammal bild på Oliver från i somras!

konstig natt

Har haft en konstig natt och drömt massa konstiga saker igen. En del som jag faktiskt ville skulle vara sant nu när jag vaknade vilket är lite weird. Jag måste nog verkligen börja ta tag i det här med drömtydning för mina drömmar är åt skogen så knasiga!

Nu ska jag springa ner till spånkan och åka mot jobbet. Har inte hunnit lägga upp några inlägg under dagen så vi hörs helt enkelt när jag kommer hem vid 7 snåret!

Puss på er

hemma

Kom precis hem efter en heldag på jobbet, gick riktigt bra idag och jag sålde bra så det kändes kul! Nu ska jag bara slänga i mig lite middag och slappa framför en film!

Imorgon blir det jobb igen men en kort dag, slutar 18 istället för 20 så det ska bli skönt. Det kommer också hända en så himla rolig sak imorgon!!!!! Det visar jag ju självklart då :)


iphone

Om jag hade haft en iPhone så hade jag inte tvekat en enda sekund på att köpa någon av de här skalen!

her hair - les fleur edition iPhone Case
Arnsdorf SS11 Crystal Pattern iPhone Case
SKULL 2 iPhone Case

Kommer härifrån!

MUS



för någon dag sen!




I torsdags hängde jag ju runt med Malin, och ett tag såg det ut såhär!

Enligt vissa

Enligt vissa så är jag en flodhäst.



Och även fast jag blir ledsen över kommentarerna, som kommer från människor som aldrig träffat mig, så tycker jag bara det är löjligt och töntigt. Det måste väl för FAN finnas bättre saker att göra än att lägga ut kommentarer på Facebook om hur tjock någon är?!

scorett

Marco17691 robin hög k

Igår när jag var på stan så såg jag dessa finfina skor inne på Scorett, och det var som kärlek vid första ögonkastet. Dock så var jag så trött och de var så krångliga att få på så jag orkade inte kämpa för dem. Min tankte blev att ge upp de är för små. Men nu när jag är hemma och har tänkt på dem lite så ångrar jag mig att jag inte gick och hämtade ett skohorn så jag fick ner min himla fot för jag vet att de skulle passat så jäkla bra!

lördagslista

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?För tio år sedan var jag nio år! Jag lekte, eller "va" som man så coolt ville kalla det, med mina söta vänner och bråkade minst lika mycket med dem. Jag var rätt retad i den skolan jag gick i då, vilket såhär i efterhand låter väldigt sorgligt, och ville bara mest av allt få chansen att komma in i musikklasserna och få göra det jag tyckte jag var bra på (=musik). Jag gick i tredje klass och var väldigt duktig i skolan, hade glasögon och kort hår. Har letat men hittar ingen bild från den tiden, de är nog undangömda i någon ful kartong i källaren.

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
För ett år sen var jag och min klass i full fart med att repa in all dans och sång till vårt älskade SON-projekt ExpediSON. Det var tunga dagar och man var inte alltid glad, men gud vad jag saknar det! För ett år sen så kunde man köpa en Marabou chokladkaka på ICA för 10:- och jag och Amanda var helt fast i vårat kanelknäcke&philadelphiaost! För ett år sen hade jag ett halvår kvar tills jag skulle ta studenten och jag kunde nog inte förstå vad som skulle hända sen, när man helt plötsligt skulle bli vuxen.


3) FEM SNACKS DU GILLAR?
Behöver jag säga choklad. Jag älskar choklad i alla dess former. Chips&ostbågar gillar jag inte alls och smågodis slinker ner ibland. Men är det något som jag ska välja så är det choklad! Mjölkchoklad, Japp, Mars, Marabou digestive, CHOKLAD!

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL?
. Håkan Hellström - ALLA låtar verkligen!
. Rigmor Gustafsson - Don't do it in here
. Beady Belle - Goldilocks
. John Legend - Ordinary People
. Eva Cassidy - Cheek to cheek

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJARDÄR?
Jag skulle resa arslet av mig, överallt! Jag skulle köpa massa lägenheter och hus över hela världen så jag kunde tjäna mer pengar och alltid ha ett ställe att bo på. Jag skulle köpa mig en lyxbil! Skänka pengar till de som behöver det, självklart! Ha kul!

6) FEM DÅLIGA VANOR?

- 
Har väldigt kort stubin och har inte svårt till att bli sur.
- Jag tycker ofta att jag själv har rätt, även när jag vet att jag innerst inne kanske inte har det. 
- Jag har ett enormt shoppingberoende!!!
- Jag älskar att slökolla på tv, och glömmer därför ofta bort att det kan vara bra att träna lite oftare.
- Jag stör mig ofta på människor som jag inte känner.

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
- Handla fina saker. 
- Vara med mina nära och kära. 
- Tatuera mig
- Sitta i ett mörkt rum med några tända ljus och lyssna på jazz!
- Sminka, fixa håret och framförallt naglarna.


8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
- 
Mjukisbyxor
- Kortkjol
- T-shirts med något löjligt tryck som en anka eller liknande
- Utsvängda jeans
- Manchester

9) FEM AV DINA FAVORITBAND/ARTISTER:
- Rigmor Gustafsson
- Sarah Dawn Finer
- Kurt Elling
- Bo Kaspers Orkester
- Adele


fina älskade stol



Den här stolen skulle jag så gärna vilja ha! Så om ni planerar någon 20-års present till mig där ute så vill jag väldigt gärna ha den här!!

10 december





Läppstiftet är på och jag och mina enorma läppar drar oss nu mot stan för att träffa Frida och sen för att jobba lite! Hörs sen

the ring



Den här ringen gör sig inte riktigt rättvisa på bilden, men i verkligheten så är det bland det finaste jag sett. Jag vill ha den så himla mycket, något sånt här kan jag verkligen tänka mig om jag gifter mig någon gång! Kommer från Hallbergs guld!

L'oreal paris




Nytt läppstift i en härlig rosa färg. LOVE IT! Från L'oreal Intense och i färgen Intense Fuschia

shopping

Lite saker som har fått följa med mig hem de senaste dagarna.

1. Muffinsform från Cervera
2. Glas från Cervera
3. Kromtabletter som jag ska börja äta imorgon :)
4. THE bag i ormskinnsmönster!
5. Härligaste koftan från Monki






Amanda vann

Yes yEs YEs yeS yES YES YeS! Hon vann, vad var det jag sa!

min nagel :(



Min nagel på tummen gick av när jag skulle dra upp min strumpa förut när jag fikade med Amanda. Tror ni jag blev ledsen? JA! Och förvånad då jag inte kände någonting alls. Skit tänkte jag och gick vidare i livet. TILLS... Jag skulle prova ett par skor på Scorett och när jag sen då skulle dra upp min strumpa igen så går den andra tumnageln av. Vad är chansen att båda tumnaglarna går av just på precis samma sätt, när jag drar upp strumpan?

Det är ju inte direkt så att jag slängde igen en dörr eller nått på nageln för då skulle det ju kännas ganska sä självklart att de gick av, men av en liten jäkla STRUMPA?! Som tur är så har jag en sån fin vän i My att hon kommer sätta dit nya. Så nu behöver jag bara försöka täcka över det här tills vi hittar någon bra tid att göra det!

idol-final

Eftersom Molly åkte ut för två veckor sen och Moa förra veckan, och de var mina favoriter, så hoppas jag att Amanda vinner ikväll. Jag tycker att hon är mest artist av de som är kvar, och Robin har jag aldrig gillat.

Dock så tycker jag att de båda som är final bara skriker sig igenom alla låtar, vilket är supertråkigt och omusikaliskt. Men det är ju bara min åsikt!

http://photos-3.posh24.com/p/1452285/l/idol/amanda_fondell_ar_nasta_stora_stjarna.jpg

dagens val




Jacka weekday - kofta monki - jeans&väska lindex - skor dr martens

Amanda

Nu sticker jag ner mot stan och möter upp Amanda för en fika. Får se vad som händer mer :)



En bild på min fina vän från när vi var i Stockholm för ganska så längesen!

handskar

WANG LONG GLOVE - KO11, BLACK, main

Snygga handskar från Vero Moda

9 december

Fredag, igen! Veckorna går så himla fort just nu känns det som. Idag ska jag ner på stan och och fika med Amanda sen ikväll får jag se, hade lovat att vara barnvakt och självklart dubbelbokat mig med att säga att jag ville hänga med ut! Barnvaktandet måste jag väl göra antar jag eftersom jag tydligen lovat för längesen, kul att jag aldrig kommer ihåg sånt här?!

http://2.bp.blogspot.com/_Fm2Rz5FWHUg/S5nfs6V3OEI/AAAAAAAAB4M/CcutLMfOnwU/s400/fredag+2.jpg

8 december

Idag är en lugn dag, jag ska ner till stan sen och ta en fika med Malin men annars så är det bara slappar dag. Skönt! Har lite dålig hår- och kläddag idag så vet inte riktigt vad jag ska ta på mig, känns som att inget riktigt passar. Får leta upp mitt säkra kort och bara köra på svart idag!

Vad gör ni idag?

My!



Saknar min fina vän My! Här är en snygg gammal bild på oss haha!

sputnikälskling

http://florasblogg.se/files/2011/02/_dsc0183.jpg


godkväll

Jag säger god kväll för den här kvällen, är så himla trött och ska bara vila och gå och lägga mig och sova!


godmorgon

Godmorgon Godmorgon.

Jag har precis blivit klar och ska börja röra mig mot jobbet, börjar 11 idag. Skönt! Det gör mycket den där lilla extra timmen på morgonen faktiskt. Har till och med hunnit sminka mig lite så man känner sig lite fräsch när man står i butiken!



Ha en bra dag hörni!

tumme



Tycker min tumnagel är så fin!!

dagens val



Dålig billd - check!

sneak

En liten sneakpeak på dagens klädval, kör på bekvämt idag!


god tisdag

Hej alla glada!

Jag har precis gjort mig iordning och ska åka ner till stan för att möta upp en kompis! Sen på eftermiddagen blir det en till fika med en annan vän. Och ikväll ska jag fira min mamma!

Hur ser eran dag ut idag?


lips

http://28.media.tumblr.com/tumblr_l81jv0ES521qzyc8no1_500.jpg
http://www.weddingcometrue.com/wp-content/uploads/2010/04/fat-lips-3.jpg
http://inyouruglyface.blogg.se/images/2010/lips-3648_111131318.jpg

Läppar måste vara bland det snyggaste som finns!

imorgon

Imorgon fyller min mamma år, och jag har hittat massa fina presenter till henne som hon ska få imorgon! Ser fram emot det! :)

http://mammaavidag.files.wordpress.com/2011/09/ballonger_150583898.jpg

antimobbning



VIKTIGT!

manesa + julbord




Har haft en superfin kväll med fina vänner! Nu stupar jag i säng. Imorgon väntas jobb!

Update 9.33: Jag stupade inte i säng då, utan for vidare på ännu mer roliga äventyr. Idag känner jag väl att jag kanske inte skulle gjort det haha. Off to work!

lördag

Idag är det lördag, jag jobbar mellan 9:45-18:30, och efter det ska jag på JULBORD! Ska bli så himla kul. Så direkt när jag slutar blir det hem snabbt som tusan och fixa iordning sig!

Vi hörs ikväll!

naglar!!



FÖRE

UNDER

FINA MY

EFTER!


Så nöjd! Nästa gång bestämde vi att vi ska köra på det matta + lack i svart! Kom hem vid 1 igår, så va rätt trött, och nu ska jag iväg och jobba så slänger in ett inlägg när jag är hemma och vänder ikväll!

nagelfix

Nu drar jag snart hem till My för att få mina naglar förlängda och fixade! Ska bli så kul, kommer självklart visa upp för er ikväll hur de blev!!


bullbak

Nu har jag och min mamma bakat bullar! Vi gör alltid lite speciella bullar, det blir liksom "vanliga" vaniljbullar fast med saffran istället för de vanliga lussebullarna med russin. GOTT! Har också hunnit med en promenad så att jag ska kunna ta en extra bulle till kvällen sen :)





Drunk on love



Älskar den här låten!

shrek



Lite fanatiskt kanske? Eller skulle du vilja ha en hel arm med Shrek-figurer?

guten morgen

Har varit vaken sedan 8 men låg faktikst kvar i sängen och bara låg till halv 11. Var extremt skönt men sen så blev jag lite väl uttråkad. Så nu blir det tv en stund och vänta på att mamma kommer hem för då ska vi baka lussebullar!

Dags att fixa lite frukost! Men jag tänker inte ta en sån här fruktansvärt löjlig bild med min skål.. Förstår inte riktigt vad jag tänkte haha!! Och det finns till och med hela TVÅ stycken! HAHAHAHA



godnight peep's



Imorgon satsar vi på en bra fredag med lussebulls-bak och förhoppningsvis nagelfixande! :)

nu är det kväll

Det är kväll, jag har precis slängt i mig lite middag och tänkte kasta mig i soffan och glo på något dåligt tv-program innan jag ska sova. Måste ju kolla på julkalendern som började idag också, någon av er som har sett den?

Det var en lugn dag på jobbet idag, lärde en ny tjej kassan och stod mest bredvid henne och kollade på när hon lärde sig allt!

Nu slocknar jag snart!

Såg precis att filmen A cinderella story går på trean, en perfekt film för den här kvällen!

Puss på er

topshop

KRAVITZ Glitter EVA Sole Shoes

De här skorna skulle jag verkligen inte tacka nej till! Från Topshop

hemklickat



mot jobbet

Nu sticker jag mot jobbet efter en veckas(!) ledighet. Det om något känns ju helt bananas, men jag har verkligen behövt den här veckan att tänka om och allting. Så det har vart skönt.

Har lagt upp lite inlägg under dagen :)


RSS 2.0