lübeck

Just nu befinner jag mig i Lübeck i Tyskland. Vi åkte hit natten mot måndag vid 2, och banne mig vad trött jag har varit hela tiden. Uppe med tuppen idag och har precis ätit hotellfrukost, med lden godaste äggröran jag ätit på länge! Shopping och lite sightseeing står på schemat idag, och självklart kommer jag att köpa på mig lite billig sprit (man måste ju passa på!). Bloggningen blir ju lite lidande pga detta, hoppas ni förstår, plus att internetet här på hotellet är hur segt som helst så att ladda upp en bild är det inte ens möjligt.

Hörs när jag är hemma igen!

In i kaklet


söndag

Idag mår man som man förtjänar. Det blev en spontan dricka-kväll hemma hos Elin igår, vilket var det roligaste på länge! Vi kläckte ur oss diverse knäppa saker som bara kommer upp efter att man intagit alkohol, och skrattade ihjäl oss.

Helt död ska jag snart åka och jobba. Har ett ganska kort pass idag, 14.30-18.30 så det är ju bra. Efter det måste jag typ hem och sova direkt, för klockan 2 inatt så hoppar vi in i bilen och åker till Tyskland. Det enda som är bra med att vi åker så sent(tidigt) är att jag kan däcka i bilen och sova bort min bakfylla!

Nu ska jag äta. Puss på er!

Dagens val

Här ser ni en liten del av vad jag har på mig idag. Skönaste blusen, bästa byxorna och bekvämaste skorna. Snyggt och bekvämt= min stil just nu!


Lördag

Sitter och väntar på spårvagnen, ska ner till stan för en fika/frukost med Anki. Jag är riktigt sugen på kaffe nu, så hoppas spånkan kommer snabbt!


God morgon

Vaknade vid 7 imorse men lyckades somna om till 9-snåret. Nu har jag precis ätit frukost, blev yoghurt med en skivad persika i, gott! Klockan 15 vankas det jobb, och innan det blir det en lunch med mamma. Där har ni min fredag!


New in!

Har hängt större delen av dagen med min kära Elin. Vi har strosat runt och uträttat lite ärenden, och vi konstaterade att vi hade gått väldigt långt när vi väl satte oss ner med en kaffe i handen på EH. Jag fick med mig ett superfint halsband hem, som nog kommer att invigas redan imorgon! Ni får en tjuvkik på det här:


Mot stan

Åker till stan nu för att möta upp en vän för en kaffe eller två. Ska även förbi polishuset och hämta ut mitt pass som blev klart idag. Ville mest bara visa upp mitt nya mobilskal som jag tycker är så himla fint!


saknar

 
 

Gröna Lund

I fredags blev det en tripp till Gröna Lund med familjen/släkten. Vi åkte, åkte och åkte lite till. Dock så märkte jag att jag inte alls tål lika mycket som jag gjorde för några år sen. Kul hade vi i alla fall!

Självklart vann vi en Marabou, plus en superstor fotboll och 3kg vinegum. Mums!


Cheers

Igår gick vi i släkten ut och åt middag på Cheers. Trevligt var det och det bästa var självklart efterrätten!


Newcastle

Idag är det strålande sol och vi passar på att ta vara på den. Just nu sitter vi på altanen tillsammans med en kall öl.


Landet

Är lite frånvarande här pga att vi är på landet och försöker vila upp oss! Här kommer lite bilder från de senaste dagarna.


Grillning på g

Grillar Sveriges största kycklingfiléer just nu. Till det blir det kall potatissallad och tzatsiki, mums!


Nails


Last day

Idag var sista dagen som jag behöver ställa klockan på 11(!) dagar. Som jag längtat! Har fullt upp hela dagen och sen runt 18 ikväll så hoppar vi in i bilen och åker mot landet och Gävle. Solen lyser just nu, hoppas det håller i sig hela dagen. Skulle vara skönt med lite sommar nu!


Trägårn

Hamnade på lite aw med fint folk från mina tider på Media Markt på Trädgårn idag. Myspys!


Dagens inköp

Dagens inköp fick bli ett nytt handledsskydd då jag tappat bort mitt gamla. Måste till läkaren och få (köpa) nya till båda händerna men hinner inte det just nu, och då får man köra på det bästa alternativet som finns. Får egentligen inte jobba i den här, men idag tänker jag strunta i det för utan den här så kan jag inte jobba just nu. Nu åker jag som sagt till jobbet. Får hoppa in en timme tidigare idag, bara att se det som pengar!


teori

Något jag packar ner i min väska när vi åker till landet på torsdag är teori-boken. För i tusan vad det ska läsas! Jag har ju även ett konto på korkortonline.se och tycker faktiskt det är ett roligare sätt att lära sig på än att bara läsa. Ska tvinga Benjamin att förhöra mig varje dag och se om man kommer framåt!
 
 

3 dagar

3 dagar kvar av jobb innan jag går på 11(!) dagars ledighet. Det ska bli så skönt, känns välbehövligt! Vaknade vid 6 imorse av att det var så varmt i mitt rum, kunde inte heller somna om så har mest tagit det lugnt. Sitter just nu och kollar på gamla avsnitt av Biggest Loser, och ska väl börja fixa mig snart.
 
Vad hittar ni på idag?

inspiration

Har så många tatueringar i min lilla hjärna just nu, tycker det är sjukt kul att inspirationen börjar komma tillbaka på den fronten!
 
Här är en tatuering som jag verkligen gillar!

21 jump street

Har precis sett på filmen "21 jump street" och måste säga att den var urusel. Trodde faktiskt att den skulle va kul, men hade fel. Säger nog god natt för idag nu, imorgon väntas jobb 8-16 så det gäller att vara pigg. Saknar min homie också, love her!


Word


Ledig dag

Idag har jag en ledig dag, känns som att det är 100 år sen jag var ledig men det var ju bara en vecka sedan. Dock så är det väldigt skönt med en ledig dag efter 7 dagars jobb! Vaknade upp med feber, kroppen säger väl ifrån, så det blir till att vila idag och ta det lugnt så att febern är borta imorgon. Det är nämligen bara jag och Kristofer som jobbar den här kommande veckan, och det finns ingen att ringa in så sjukdom uppskattas inte just nu!

Aqua Sensation

Fick hem ett paket i fredags som innehöll det här, nämligen ett helt set med ansiktsvård från Nivea med namnet Aqua Sensation.
 
En hudkräm, en ögonkräm, en ansiktstvätt och en eye make-up remover. Väldigt tacksamt och välbehövligt då alla mina produkter snart är slut och jag som skulle ge mig ut på en shoppingrunda för just de här produkterna imorgon!
 
 

Sandaler

Jag har så fruktansvärt svårt för fötter överlag, även mina egna. Undviker att ta i dem mer än behövligt och andras fötter håller jag gärna på flera meters avstånd. På grund av min lilla "fotfobi" så tycker jag att det är lite besvärligt såhär på sommartiden. Jag älskar ju snygga sandaler, men inte de bara fötterna i dem. Ibland får jag stå ut och låta sandalerna vinna kampen. För visst banne mig är det fint med fina sandaler!


Espresso House

 

lördag

Tycker det är så roligt när man på kvällen skriver när att man måste sova i skaplig tid för att orka gå upp till jobbet imorgon. Tror ni jag somnade i skaplig tid... Nej, självklart inte! Jag gick ju och la mig i bra tid så inga problem där, kunde först inte somna (problem 1) så låg och vände och vred på mig och blev mer och mer rastlös. Efter några timmar så börjar det spöregna och jag som hade öppet fönster trodde att jag var med i någon slags tornado så mycket som det lät. Så av den överraskningen blev jag klarvaken (problem 2). Låg och lyssnar på regnet tills det slutade och tänkte att äntligen får jag väl somna. Vid kl 5 så hör jag något ännu mer fantastiskt, några thailändare (kan ha varit kineser för allt jag vet) som står nedanför mig och bokstavligen skriker till varandra samtidigt som en av dem står och burnar med en moped så jag tror att mopeden gick sönder (problem 3). Det var min natt, och nu åker jag till jobbet!

PUSS

time for some sleep

Har precis läst klart andra boken i Hungerspelen-trilogin, och det är så spännande. Måste nog börja med den sista delen redan ikväll innan mina ögonlock säger ifrån. Imorgon öppnar jag på jobbet, så kan inte ligga vaken för länge då energi är ett av nyckelorden på Espresso House.
 
Ikväll var jag i alla fall glad över att jag har ett jobb som erbjuder ätbara ting. Köpte med mig en scones, lite sylt och en yoghurt hem som kvällens middag. Orkar man inte laga mat så orkar man inte, och jag skyller på att det vart mitt fredagsmys istället för chips eller dylikt!
 

spikes

Har inte visat er dessa än. Fick hem dem för några dagar sen, en present av en fin vän som tyckte jag hade tjatat om dessa skor allt för länge haha. Jag har ju köpförbud på skor, ett vad som jag och Benjamin har gjort och än så länge så har jag klarat det (förutom ett undantag då jag köpte ett par skor att jobba i). Tack!!!!
 

puss på er!

 

tråkigt väder

Vaknade klockan halv 8 och kollade ut genom fönstret. Det jag möttes av var en grå dag, allt var grått. Så jag la mig ner igen och somnade om till 10, superskönt! Jag som hade sån lust att sola idag innan jobbet, men de planerna går ju inte att uppfylla så får bli en slappdag med lite städning istället. Börjar jobba vid 15.30. Nu; Frukost!

rastlöshet

Kollade tv-tablån och insåg att det inte var något på tv ikväll som jag ville se, jag som var sugen på en tv-kväll i soffan. Kort sagt så var jag tvungen att sysselsätta mig med annat då jag lider av extrem rastlöshet om jag inte har något att fokusera på. Tanken om att möblera om lite i mitt rum har funnits ett tag, och då var tillfället perfekt just nu!
 
Flyttade en av mina klädställningar till en annan vägg och tog "hyllan" som jag hade ståendes mot den väggen och la den ner istället där klädställningen hade vart. Vips så hade jag ett helt sminkbord, och jag bestämde mig för att lägga min helkroppsspegel ner på hyllan för att få en snygg och praktisk detalj. Alla grejer har nu fått sin egen plats och jag är faktiskt nöjd. Jag vet att jag har alldeles för mycket saker i mitt rum, och det plågar mig varje dag. Rensning hjälper inte, det är lika mycket saker kvar efteråt ändå. En flytt skulle hjälpa, där jag får ett rum som jag kan ägna åt alla mina kläder och prylar. En dröm helt klart!
 
Såhär blev i alla fall hyllan aka sminkbordet nu, och min fina stol passar perfekt att sitta i och fixa sig varje morgon!
 

äntligen

Har velat ha den här väskan enda sen jag såg den för första gången, eller ja sen jag såg mönstret för första gången. Den finns nämligen i en kjol också, och jag har letat och letat men endast hittat kjolen överallt. Idag hade jag turen att hitta väskan och slog till direkt. Är mer än nöjd och den kommer användas flitigt i sommar!
 
Från Gina Tricot

app-jävel

Jag blir helt galen på att blogg.se-appen inte fungerar. Har försökt att radera appen och installera om den, men inget fungerar!!!! Jag har inte den tiden att sitta vid datorn hela dagarna, och därför har appen varit perfekt för mig. Jag har kunnat slänga in ett inlägg på spårvagnen på väg till jobbet eller till och med på jobbet, men nu... NEJ!
 
Om inte Blogg.se tar och fixar det här så kommer jag gå i protest och jag tror inte att jag är ensam om det. Läser fler och fler bloggar som tar upp detta, och även dem är frustrerade!
 
Jaja, just nu är jag i alla fall på jobbet (läs: tidsinställt inlägg) och kränger mackor och lemonader för fulla muggar. Är ni sugna på något gott så kan ni ju alltid svänga förbi Espresso House!

4 juli

Härmed är även den 4 juli slut, dagarna går fort och snart är det julafton. Nu kanske man inte ska hoppa så långt in i framtiden, men det känns verkligen som att tiden bara springer iväg och jag hinner inte riktigt med. Idag har jag och Benjamin legat i solen hela dagen innan det var dags för honom att ta sitt pick och pack och åka till Göteborg igen. Tur är det att det inte är så lång tid innan vi ses igen, faktiskt redan om en vecka så jag har en veckas "semester" och vi ska åka till landet och lapa sol och sommar!
 
Idag tog jag också äntligen tummen ur röven och började läsa andra boken i Hungerspelen-trilogin. Tänkte ju sträckläsa alla tre böckerna på en gång när jag köpte dem, speciellt efter jag hade läst klart hungerspelen och tyckte den var så himla bra, men självklart kom livet ivägen och tiden har sprungit iväg. Men idag började jag alltså och satt i säkert 1,5h och bara läste utan att ens märka att tiden gick. Känns som jag bara har kastat mig tillbaka i samma känsla som jag fick med första boken och nu ska det här läsas!
 
Imorgon är en annan dag, puss på er!
 

kväller

Hemkommen från jobb och har precis ätit sen middag. Idag har varit en bra dag, och jag har till och med hunnit hoppa ett steg framåt på brunhetsskalan. Körningen går också framåt och Lasse tycker att jag börjar köra i rätt hastighet nu, vilket underlättar en del framöver!

god morgon

Fick faktiskt ställa klockan idag, ska nämligen iväg och ha körlektion. Får se om Lasse tycker att jag kör för fort idag också, har ju faktiskt försökt träna på att köra lite långsammare. När den är klar blir det raka vägen hem för att väcka min karl och äta lite frukost, sen tänker jag tillbringa så mycket tid i solen som möjligt innan jag börjar jobba vid 16. 
 
Hur ser eran dag ut?
 
 
 

röda päron

Sen vi fick in den här Ramlösan på jobbet så har jag druckit minst 10 stycken. Förälskade mig i den direkt! Det är något med smaken som bara gifter sig med mina smaklökar. Mums!
 

minigolf

Igår spelade vi minigolf i det fina vädret. Jag trodde att jag skulle vinna, men förlorade med 3 poäng. Resultatet blev 60-63... Lite kul var det i alla fall!
 

1 juli

Idag har jag och Benjamin varit förlovade i 2 år, och jag älskar honom mer och mer för var dag som går! Vårat förhållande ser kanske inte riktigt ut som alla andras pga att vi inte ses så ofta som vi skulle vilja, men har vi klarat det så här långt så känns det inte som det kommer komma några större hinder på vägen.
 
Du & Jag!
 

Tidig morgon

Jag vaknade tidigt idag med världens huvudvärk, har haft det mer och mer på sista tiden (någon som vet någon orsak?). Så redan nu har jag diskat upp diskberget som sakta har vuxit till sig, hunnit smörja in mina torra lemmar och städat undan lite. Solen börjar smyga sig in på vår balkong nu så tänkte sätta mig där och få lite färg innan karln i huset vaknar till liv. Kanske ska vara så snäll att ge honom frukost på sängen idag?

Vad hittar ni på en solig söndag?

RSS 2.0