middag

Idag känner vi oss duktiga, jag och min man. Vi har nämligen bakat västerbottenost-paj med kantareller & champinjoner och OJ vad gott det var! Invigde även min nya rosa pajform och den var perfekt.




glossybox




Fick hem min första Glossybox idag, och det var hur kul som helst! Den här månaden innehöll den:

- Maja Mayskär Body Splash från Stockholmsgruppen
- Lash Extensions från Jelly Pong Pong
- Special Cleansing Gel från Dermalogica
- Jumbo Jet Mascara från Daniel Sandler
- Eye Tint från Becca

Längtar redan tills nästa box trillar ner i brevlådan!

ut i solen

Det är dags att ge sig ut i solen, så skönt att det äntligen börjar bli varmare. Bara jag som blir lite deppig av allt det kalla och mörka?

Vad hittar ni på idag? :)

ska bli fit

Har precis kommit hem efter ett .... TRÄNINGSPASS! Japp, nu sätter vi igång igen, och fan vad vi ska bli fit(ta)! Jag och Sara svettades som grisar, men bra gick det så nu har vi bestämt oss för att hålla igång det här på riktigt.

Nu ska jag ta en dusch, det behövs må jag säga!



Är det såhär vi kommer att sluta mån tro? ... Hur fan lyckas han få till de där nackmusklerna, creepy!

dagens val





lunch

Åkte ner till stan och kikade runt, kom hem med lite fina saker. Gick också in på en snabbis på jobbet och köpte med oss mackor hem som lunch, mums! Det har även kommit en ny Fanta med jordgubb & kiwi smak. Var helt okej, lite väl söt men kul med något nytt.





gammelrosa

Sprang en snabbis på stan igår innan jobbet och fick med mig de här två sakerna i en härlig gammelrosa färg. Jag tänkte inte ens på att de var i nästan samma färg förens jag kom hem, och då fick jag mig ett litet skratt. Har verkligen snöat in mig på rosa, alla sorters rosa!

Rouget är från Make Up Store i färgen "passion" och pajformen från Lagerhaus!




typiskt

Jag har tappat bort mitt mobilskal, som jag dessutom aldrig använt. La det på bordet häromdagen och nu när jag tänkte använda det så är det puts väck. Har letat som en tok men det finns ingenstans. Buhu, varför ska jag alltid tappa bort allting... Och för att bättra på min ilska lite mer så har inte senaste Big Brother-avsnittet kommit ut på webben än. I-landsproblem så det skriker om det, men jag vill ju ha mitt skal och se mitt BB!

God morgon förresten! :)

måndag

Vaknade vid 8 och nu sitter jag och kollar på Big Brother avsnittet som var igårkväll. Jag funderar på att köpa 24/7, så slipper jag se allt dagen efter men får se..

Idag står det jobb på schemat 13-20.30, så nu försöker jag bara ta det lugnt!

Vad hittar ni på idag?

good times



Kan inte annat än sakna de här två underbara människorna! Jobbade tillsammans med dem på Media Markt och så kul som vi hade, det är verkligen något att sakna!

squares













































































Hittade dessa bilder på den här damens blogg, och kände "kärlek vid första ögonkastet"!

Det är alltså en byrå som består av en hel drös med pallar i olika storlekar med utfällbara ben. Så när festen börjar så är det bara att plocka isär byrån, och när sista gästen har gått hem så staplar man ihop det till sin egna lilla byrå igen. Hur perfekt är inte det?

Designen står Rianne Koens för.

room

Åkte ner till stan en snabbis förut för att köpa den sista till min säng, två stora kuddar som man har längst bak så det blir mer som en "hotellbäddning". Jag har alltid velat ha såna långa kuddar, dels för att det är skönt att sova på och så är det ju snyggt, så två såna fick det bli!

Här ser ni också mitt nya överkast som jag köpte på HM, det är i mörkgrå sammet, och jag älskar det! De vita och rosa kuddarna är från Lagerhouse, och min dator har hittat sin favoritplats i den nya rosa finfina stolen. Perfekt!





pale moon


5701


Oj oj oj vad jag vill ha det här halsbandet från Björg! Lite dyrt för min smak, men fasiken så snyggt det är!!!!!!! Finns att köpa hos kyssjohanna.


vårväder

Kom precis innanför dörren efter en promenad i solen. Så skönt väder, känns som att våren är på väg nu! Gick i skinnjacka och halsduk och frös knappt någonting alls.

Nu står det städning på schemat, och lite lunchfixning om en stund. Ser ut att bli en mysig dag idag!


Aloe Vera

Lyxade till det med lite aloe vera dryck till frukost! Tycker den smakar så gott, plus att den är nyttig och bra för magen.


godmorgon världen

Idag blev det ingen sovmorgon, vi vaknade vid 8 och var superpigga. Så nu har jag kollat på gårdagens Big Brother avsnitt och tänkte väl kanske börja fixa med lite saker.

Det är ju lite knäppt att man aldrig kan sova de dagar man får sova!

duns

Det låter som att de som bor under håller på att döda varandra... Kan man skriva en arg lapp i trappen om att de ska sluta låta varenda dag, kväll och natt?!?!?!

Jag vill inte vara värsta bitterfittan här va, men när det liksom ALLTID låter, och det är inte lite heller så börjar jag bli lite trött. Tror att de har bott här i ca 6-8 månader eller nått sånt och jag kan inte komma ihåg en enda dag, kväll eller natt som det har varit tyst!! Antingen så är det skithög teknomusik eller musik med riktigt hög bas. Annars så skriker de skithögt hela tiden och typ hoppar runt i lägenheten som små känguruer på hasch, med andra ord det DUNSAR rejält.

Är det för mycket begärt att få ha en natt i sin egen lägenhet där man kan få somna i tystnad?


Frankrike

Hittade de här extremt snygga bilderna på mig och Malin när vi var på upptäcktsfärd i Frankrike för många år sen. Var lite roligt att titta på de bilderna och minnas allt tokigt som hände!



Dagens val

På väg hem från jobbet!

Såhär har jag sett ut idag, eller i alla fall till och från jobbet!

 


Grattis

Grattis säger vi väl till vår nya hertiginna av Östergötland, Estelle! Det är ju supertrevligt, men nu måste vårt fina lilla län ännu en gång lägga pengar på något som kanske inte är det viktigaste, genom en present till bebisen för att välkomna den som vår hertiginna...

Fint namn på barnet dock!

´

Sitter och väntar på att karln min ska bli färdig med vad han nu håller på med, för då ska jag få massage! Mina axlar är paj, så lite massage blir gött. Imorgon börjar jag inte förens vid 15, så tänkte hinna med en städning först. Måste ju fixa en snygg plats till min nya underbara stol, och ett nytt överkast till sängen som också jag köpte idag.

Tror att jag ska kolla på Big Brother lite innan det blir sovdags, blir så sjukt beroende av att kolla på vad de håller på med. Var ju helt fast förra säsongen...

Ni får sova så gott era turturduvor när ni nu ska sova!

Pink

Äntligen är den min! Har velat ha den här stolen så länge, och idag slog jag till. Perfekt!

 


äpplet

Nu leker de fint tillsammans, precis som de ska vara. Och med min vita Mac så känns det fullbordat! Om man kanske ska skaffa sig en Apple TV också, eller vad säger ni?



Apple for life people!

tidig morgon

Började 7.30 imorse och det är samma visa imorgon. Min energi är helt slut när jag kommer hem, och då får bloggen lida...

Vad hittar ni på? Ser att ni bara blir fler och fler för varje dag, kul!!

white

Som ni vet så har jag varit så otroligt trött på min Nokia N9 som jag köpte i oktober. I början var jag supernöjd, men ju längre tiden gick desto värre blev det. Telefonen blev superseg, och jag tröttnade på att inte kunna använda alla appar jag var van vid, även om jag fortfarande älskar att den är så rosa...

På grund av det så har jag i några veckor gått och tänkt på ifall jag ska ta tag i saken och faktiskt skaffa mig en iphone igen. Och igår gjorde jag det! Jag har även bytt till Telenor, tänker aldrig mer gå tillbaka till 3!!!!!



visdom

Mina visdomständer håller på och växer ut, men inte på ett kul sätt. Både uppe och nere på vänster sida så gör det så fruktansvärt ont och jag är så svullen och allt så det går inte att äta eller att öppna munnen eller att stänga munnen. Haha komiskt läge...

Har ni varit med om något liknande med era visdomständer?

gifts 2

Fick massa fina saker igår och jag är så tacksam! Förutom det som är på bilderna så fick jag massa pengar som jag ska köpa en stol som jag suktat efter och ett överkast!

Bild 1: Fin blomma, Noblesse, Ring, Thomas Sabo armband och en berlock "H", Bakgrejer, Fina glas!
Bild 2 3 & 4: DR MARTENS I LACK, JIPPI!!!!!!!!




wishbone

Gillar verkligen det här halsbandet från Belle Noel by Kim Kardashian. Enkelt och det är då det är som snyggast!


N004014_2

Finns att köpa hos kyssjohanna för 399:-

nöjd!

Jag är så nöjd med den här dagen och gårdagen och alla presenter jag har fått! Lägger upp bilder på allt imorgon, för idag ska jag bara umgås och låta det sjunka in att jag faktiskt är 20 år nu!

PUSS på er!

gifts

Det här fick jag från mina fina tjejer igår! Vi hade det urmsigt, men självklart så glömde jag kameran hemma... Nu åker vi iväg på födelsedagsfika!




girls night out

Åker ner till stan för lite drinkar och massa prat nu med fina tjejer! Tar med kameran så blir säkert lite kort som kommer upp här.

Fy bövelen, om några timmar är jag 20 bast!!



Kör på rosa byxor och prickig skjorta idag och till det dr martens, det är ju inga andra skor som funkar i det här vädret!

Ha en mysig lördag hörni!

24 hours

Imorgon fyller jag 20, awesome! Ikväll blir det mys med mina fina tjejer och lite goda drinkar för att fira att både jag och Amanda som fyllde förra veckan har tagit klivet in i "vuxenvärlden"! Jag tjuvstartar lite redan nu, med min favoritdrink P2 till senaste avsnittet av glee!




Hittade ett asfult sugrör i lådan som jag bara var tvungen att använda!

Lipstick





Läppstift från Isadora, nr 164 Marshmallow. Stiftet är i en blandning mellan vitt och rosa och ger en lite metallic-känsla. I love it, och det kommer vara perfekt till våren/sommaren!

Ellen DeGeneres

Kom precis hem från Espresso, körde som sagt öppning och lärde mig massa nya saker. Det är mycket information att ta in, men det är bara att göra sitt bästa!

Nu ska jag och min kära karl, som äntligen är här igen, mysa lite i soffan framför tvn och sen ska vi ge oss ut i det fina vädret! Det är ett superhärligt väder ute med sol och inte alls så kallt!

Ellen DeGeneras kallar på kanal 5, vi hörs!

Usch!

Såhär tidigt har jag inte gått upp på jag vet inte hur länge. Jag tror seriöst att jag har gått upp typ tidigt max två gånger efter att jag gick i skolan... Känner mig som en levande zombie!

Nu ska jag i alla fall åka och öppna på jobbet, så är ni sugna på en kaffe sväng förbi vettja!


ett vad

Jag och Benjamin har slagit vad, ett vad som jag dock inte tycker är så roligt men nödvändigt!

Jag får inte köpa ett par skor på hela det här året, och endast 1 väska! Köper jag ett par skor eller mer än 1 väska så ska jag ge 1000kr till Benjamin för varje par/väska som får följa med mig hem. Och jag vill ju inte gärna bara ge honom 1000kr så han blir alldeles nöjd för att jag misslyckades, nej nej här ska vi klara det här!



Önska mig lycka till!

Love & hope

Fick med mig två ljus hem från stan häromdagen. Tycker det är fint när det står nått på dem, det blir en liten trevlig detalj! Från H&M!


EH

Nu mina vänner har jag något trevligt att berätta. Stället jag har varit och provjobbat på två gånger nu de senaste veckorna var Espresso House, och idag blev jag anställd! Så har jobbat mitt första pass nu på kvällen, och SHIT vad det känns skönt att kunna säga att jag inte är "arbetslös" längre!

http://godsvinet.radium.se/wp-content/uploads/2011/02/espressohouse.jpg

green

Sprang igenom stan igår på tio minuter, hann prova de här gröna byxorna och gillade dem starkt. Men jag avslutade alla hjärtans dag med att köpa ett par rosa byxor, visar de när jag använder dem!


telia here i come

Nu hoppar jag på spårvagnen för att åka till Telias kontor, det är dags för en arbetsintervju!


hjärtefika

Igår åkte jag och mamma och tog en alla hjärtans dag-fika!


dagens val

Eftersom vi inte lyckades få någon bra bild idag när vi var ute så knäppte jag en lite snabbt inne i ett omklädningsrum när jag sprang igenom stan... Dock så var spegeln rätt så smutsig, så några fancypancy bilder blev det inte!



ett försök

Vi gjorde ett försök till att ta en dagens outfit idag när vi var ute med My's hundar, det gick väl sådär haha! Men roligt hade vi.




fy bövelen


bild lånad av piffad.blogg.se

Jag typ måste ha de här skorna! Hittade vart dem sälj, och om ni också vill kika närmare på dem så kan ni göra det HÄR!

mot my

Nu åker jag hem till My för en fika och massa prat!


alla hjärtans dag

Halloj på er!

Idag är det alla hjärtans dag, ska ni fira med något speciellt? Vi bestämde oss för att inte göra det i år, känns lite överskattat! Så idag ska jag hänga med lite gamla vänner som jag inte träffat på hundra år, vilket ska bli skitskoj.

Nu måste jag nog hoppa upp ur sängen och vakna till lite!


borttappad sömn

Pratade med min karl förut för att han har haft lite problem med att sova de senaste dagarna, så jag försökte ge honom lite tips och sådär. Han somnar på en gång och vem ligger vaken? Jo jag, är helt klarvaken.

Ska nog sätta på en film eller nått och se om jag lyckas somna till det. Är det fullmåne eller nått sånt tokigt inatt kanske?

skor säljes

Jag tänkte sälja mina finfina Vagabond skor som jag vann från Elle-galan 2010! De finns i en mycket begränsad upplaga, och jag har aldrig använt dem! De är hur snygga som helst, och jag hade en enorm tur när jag vann dem, men tyvärr så kommer de inte till användning hos mig!

Skorna är i stolek 39 och i vitt denimtyg. Längst fram vid tårna så sitter skinnet lite löst, var så när jag fick dem men det är hur lätt som helst att fixa med lim! Vill ni ha fler bilder så hojta till!





Jag tänkte sätta priset på 250kr, och sen om det är någon som budar högre så vinner det högsta budet helt enkelt!

Är ni intresserade av att köpa skorna så maila erat bud till: [email protected] och döp mailet till "VAGABOND"!

slowmotion

Nu är jag hemma igen!  Provjobbet gick jättebra, så nu är det bara att vänta! Ska slå in lite paket och gå till affären och skicka iväg dem, det är ungefär vad mina planer för resten av dagen är haha. Inte så inspirerande kanske, men jag är supertrött!

Någon som har något bra filmtips till min lugna kväll? :)

ingen tid över

Typiskt att de dagar som man verkligen måste gå upp i tid för man ska iväg, är de dagar då man absolut inte kommer upp ur sängen. Jag snoozade i 1,5h idag och hinner inte med hälften av allt det jag skulle göra. Nu ska jag i alla fall åka ner till caféet som jag provjobbade på häromveckan och provjobba en dag till, de hade tydligen svårt att bestämma sig! Jag tycker bara det ska bli kul, så inte mig emot!

Vi hörs när jag kommer hem, har inte hunnit tidsinställa något :/

hopp i säng

Nu går jag och lägger mig, och säger tack för den här veckan och ser fram emot den kommande! Den ser väldigt lovande ut. Provjobb, arbetsintervju, världens bar, lite jobb, utekväll med mina 2 bästa vänner och så avslutas det hela på söndag med att jag blir 20 bast!

Godnatt på er och hoppas att ni som jag kommer däcka totalt när ni väl går och lägger er!

belt

Är riktigt sugen på ett rejält bälte faktiskt, hade ett men det har försvunnit helt och hållet. Hittade det här på Nelly, och såg att Victoria Törnegren också hade bloggat om det här skärpet och det måste ju betyda att det är snyggt!


members.com

Produktbild

Den här snygga klänningen från Rodebjer finns nu att köpa hos Members med 50% rabatt. Älskar verkligen den sidan, de har så bra erbjudanden hela tiden! Klänningen är fortfarande lite för dyr för mig, men alltid lika fin att titta på.

Är det någon av er som vill bli medlem på Members.com så är det bara att hojta till så skickar jag en inbjudan! (skriv med eran mailadress för det är den jag använder när jag bjuder in!)


details

Gillar verkligen att ha armband på samma hand som klockan! Idag fick det bara bli en enkel silverlänk, men det går ju att ha hur många armband som helst!


dagens val

Nice kvalitutta på den här bilden, men det var allt som orkades med idag haha. Kom precis hem efter att ha varit på "kalas" för min lillebror som fyller 17 idag. Nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och försöka sova en stund och se om det hjälper mot mitt onda huvud!


sleep tight Whitney

Inatt avled en av de största stjärnorna som vi någonsin haft, Whitney Houston. Kommer ihåg när jag var liten och vrålade med i alla hennes hits och önskade att jag också kunde sjunga så fantastiskt. Hon blev bara 48 år, det är tragiskt!


Lagom

Mannen som bor under oss har en tendens att spela väldigt hög musik väldigt sent på kvällarna, vet att jag har nämnt det här förut. Men idag är det GALET vad högt han spelar, kanske är jag mer känslig pga min huvudvärk men det är fortfarande irriterande. Jag kan sjunga med i låtarna och jag hör ackorden i musiken, framförallt dock så hör man basen för det skakar nämligen i väggarna för att det är så hög volym.

Man kan väl spela lagom hög musik?!?!?! Jag vill ju sova snart.. Buhu haha!


isbit

Här sitter jag kall som en isbit trots att jag har 2 par byxor, 3 tröjor, tofflor, ett duntäcke & en filt över mig. Blev nog riktigt nedkyld utav dagens aktivitet, men trevligt var det! Åkte till Hageby där min bror bor och åkte pulka med hans barn och min syster & hennes barn. Vi hade några rejäla vurpor också, så några blåmärken pryder nu fint min kropp!




Grattis!

Idag fyller Amanda 20år!!!!!!!!!!!! Massa grattis till henne, och om ni också vill säga grattis så är det bara att gå in här!

image description

morning

Vaknade vid 8 men ligger fortfarande kvar i sängen! Vid halv 12 ska jag möta upp min syster och hennes barn så ska vi typ leka i snön... Vi skulle ha åkt till Sörsjön, men snön där har tydligen börjat smälta bort (jippi)! Annars så blir det lugnt idag, måste försöka bli fri från det här konstiga som gör att jag inte mår toppen, inte kul längre.

limited edition

Avslutar kvällen med några bitar av den nya chokladen och ett glas svartvinbärsjuice. Jag tyckte att chokladen smakade helt okej, lite väl mycket saltlakrits i vissa bitar, men godkänd!



Försökte få till en bild i det mörka rummet, inte det enklaste. Nu säger jag godnatt!

some friend time

Drar mig mot stan för att träffa upp en kär vän! det blir bara en snabbdate, för hon måste med ett tåg men det är alltid någonting! Vi får ses mer nästa vecka istället.



Har tagit på mig min varmast tröja så jag inte fryser ihjäl!


blue

Kände för en lite mer festlig färg på naglarna så det fick bli ett mörkblått lack från Depend, det har även lite glitter i sig men det är så svårt att få med på bild...


saknar att jobba

Sen jag slutade på Media Markt, vilket jag gjorde den 8 januari så har jag jobbat 3 dagar på mitt extrajobb. 3 dagar på mer än 1 månad, jag dör! Känner mig rastlös hela tiden, visst att det är skönt att få sova på morgonen (de dagar man kan!) men annars så är inte det här med arbetslöshet något för mig måste jag säga!

Har hittills gått på två intervjuer, varav en jag också fick provjobba på, men efter det har jag inte hört något mer. På tisdag har jag en till intervju och idag ska jag ringa till Kolmården för någon telefonintervju. Visst, det är skitbra att få intervjuer för jag vet att det är många som inte ens får det men jag vill ha mer! Jag vill ha ett jobb som jag kan gå till och trivas och sysselsätta mig själv med!

Förbannat vad det är tråkigt att vara hemma. Nästan så man börjar sakna skolan lite, bara för att man var tvungen att gå dit och göra något...

Nej, det här året var året då jag skulle ta tag i saker. Right?

infinitive love

Det här armbandet hade mer än gärna fått pryda min handled! Kommer härifrån!


06.33

Jajamen, 06.33 var alltså tiden som jag vaknade idag. Min mamma hade nämligen bestämt sig för att stå och blåsa håret precis utanför mitt rum så det lät som en tornado var påväg för att fånga upp mig och föra mig till ingemansland. KUL tänkte jag och blev skitförbannad.

Nu har jag krampaktigt legat och försökt att somna om, men kommit till den mogna slutsatsen att det faktiskt inte går. Så det är bara att hoppa upp, kanske ta en promenad innan frukost bara för att överdriva den här morgonen till fullo?!

Sålänge ska jag tänka på den goda fikan jag och Frida hade igår. Ett stort glas mjölk och kladdkaka med grädde, fast det ser mer ut som att Frida äter grädde med lite kladdkaka till haha.



torsdag

Den här torsdagen är verkligen fullbokad! Nu ska jag slänga i mig lite frukost och sen åka på en arbetsintervju/informationsträff som skulle hålla på i lite mer än 2 timmar, direkt efter det ska jag träffa min vän Frida och efter det blir det jobb på De Geer-hallen till 21.30 ikväll.

Om mitt huvud orkar med det här så hörs vi ikväll, jag hinner nämligen inte ställa in några inlägg...


Eftersom jag inte är på topp så fick favorittröjan, som även är en av de skönaste jag äger, åka på idag. Det är ju tur att den är rätt snygg!

min hylla

Äntligen känner jag mig rätt så nöjd med min hylla. Hittade ljusen på bolagret häromdagen och då kändes det som att den blev fullständig. Funderar på att byta fotot i ramen, men än så länge så får Bob Dylan hänga med!




new lamp

Var så otroligt trött på min gamla lampa, har haft den sen jag föddes tror jag och snygg var den inte! Så det var dags för en uppdatering på den fronten. Funderade först på att köpa en lite större svart lampa jag hade sett på IKEA, men tänkte att eftersom jag har så mycket saker i mitt rum alla redan så blir det nog för packat med en större lampa.

Så gick in på bolagret och hittade den här, och den passade perfekt. Älskar färgen också, lite vårfräscht sådär!




marc jacobs

Idag fick jag hem min nyckelring från Marc Jacobs som jag har köpt, och jag älskar den! Enkel och stilren men samtidigt stor nog så den syns. Helt i min smak!



Hanna bag

Kikade in på Members idag, och såg att de hade erbjudande på saker från Nelly Trend. Jag har kikat på den här väskan innan, men tyckte inte att den var värd 399:- så nu när jag kunde få den för 160:- så kändes det som ett självklart val! Härligt är ju att den heter "Hanna bag" också, som gjord för mig.
Produktbild

Love it!

onsdag

Vaknade upp ännu sämre idag, det här med vila verkar inte bita på mig den här gången. Jag måste dock vara pigg imorgon, för då står en arbetsintervju och lite kvällsjobb på schemat!

Mer intressant än såhär blir det inte idag. Ska försöka ta mig ut och posta lite tradera-post men mer än så blir det inte. Jag ska visa er en ny lampa jag har köpt också, det får jag inte glömma!

under uppbyggnad

Min lovely friend Ida håller på och hjälper mig med min design, så som den ser ut nu är bara "under uppbyggnad" som man så flashigt kan säga. Hon skulle fortsätta imorgon, så vi alla får vänta med spänning tills dess! Men känns sjukt skönt att ha en ny header!



shoes

Snygga skor från Nelly!

VARDAGSSKOR - NELLY  SHOES / FAROS - NELLY.COM

addiction

Idag när jag ligger här och är lite uttråkad så bestämde jag mig för att lägga upp lite mer saker på Tradera. Jag har helt seriöst utvecklat ett mindre beroende för den där hemsidan, både på gott och ont kanske. Jag blir ju av med saker och får in lite pengar men den hemsidan får nog minst 50 besök om dagen från mig haha.

Så om ni vill kolla in vad jag vill bli av med så kan ni kika in här!



Saknar mina naglar! Funderar på att göra nya, får se...

i'm sick

Vaknade upp med världens migrän och känner mig som sju svåra år, febern slog till också så idag blir det vila vila och vila lite mer! Orkar inte ens ha tvn på pga ljudet så det blir en heltyst och lugn dag och hoppas jag blir bättre till imorgon!

Vad hittar ni på idag?

förändring

Håller på att försöka lista ut hur man gör om designen här på bloggen. Jag vet hur jag vill att den ska se ut, får se hur lång tid det tar för mig att komma dit och om jag kanske måste ta hjälp av någon villig själ!

Är det någon som vet hur man kan få en att headerbilden är över hela sidan, och inte bara en liten plutt i hörnet?!


golden watch

Såg den här klockan på Angelica Blicks blogg, och även fast jag precis har köpt en superfin silvrig klocka så blir jag riktigt sugen på den här!

Image 1 of Sekonda Gold Bracelet Watch

Ni kan hitta den på asos.com om ni som jag blir sugna på den här underbara skapelsen!

kvarsebo part 2







Vi myste runt med hästarna, dog i det kalla vädret och hade det mysigt!

johannas tårtor

Har hittat en superfin hemsida där det är en tjej som gör olika tårtor på beställning, och hon är så duktig! Inte för att låta barnslig, men jag skulle verkligen inte tacka nej till att få en barbapappa-tårta!

Ni hittar hennes blogg här!





kvarsebo

Är fortfarande ute hos min kära vän på landet, vi har myst och kollat på film och bara haft det härligt! Var superlängesen jag var här ute så det var på tiden!

the jacket

Jag och Amanda hittade den här ursnygga kavajen inne på Åhléns häromdagen, och föll pladask för den båda två. Jag köpte den dock inte, men det gjorde Amanda och jag kommer att vara avundssjuk på den tills jag dör! Så snygg!



Den är mer rosa i verkligheten och i ett superhärligt material. Kärlek!

triss

Såg på reklamen på tv att triss släppte lotter i fina färger, så jag var tvungen att köpa två stycken. Den rosa var ju så fin! Tyvärr blev det ingen vinst den här gången, men det är ju alltid roligt att skrapa eller?!


ut i snön

Idag är det ju för i tusan för kallt för att leva! Jag fryser ihjäl bara jag är inomhus, fy! Nu sticker jag till jobbet i alla fall, i min snygga tröja och sen ut till landet där det säkert är ännu kallare. Burr!





god morgon?

Håller på att fixa mig för fullt för att åka och jobba på de geer-hallen. Idag har treorna på min gamla skola sitt projektarbete precis som vi hade för ett år sen och det ska bli kul att se det!

När jag har jobbat klart så åker jag ut till min vän Sara på landet och sover över där, så kanske inte blir så mycket bloggning. Nu måste jag måla naglarna!

on the town

Såhär såg jag ut igår när jag mötte upp Amanda i det kalla vädret och fick ett samtal där jag skulle svara på lite frågor till en intervju till ett jobb som jag sökt! Hoppas det blir något med det också, är ju superkul att det går framåt nu!



Platt fall på håret av all blåst kände jag lite. Bilden är tagen av Amanda, länkar till hennes blogg när hon är redo att visa upp den för världen!

some stuff

Fick med mig lite saker från stan, dock endast sånt som jag behövde (nästan!).



Förnyade mitt medlemsskap på Body Shop så då fick man ett Body Butter gratis. Jag tyckte att det luktade helt okej, men får se om jag behåller det eller ger det till någon annan! Lite sminkborstar, silver schampoo och ett litet medel som tar bort blämmor lite snabbare.

Köpte även en ursnygg klänning på Monki, men den gör sig inte på bild om den hänger på en galge så tänkte att ni får se den när jag använder den helt enkelt!

i'm off



Nu åker jag till stan och möter upp Amanda. Ha en härlig dag hörni!

fredag

Idag ska jag leta efter en någon som har en akut massagetid, min arm har nämligen lagt av under natten haha. Hade svårt att somna för hade ont men trodde bara att jag hade gjort något konstigt med den men nu är den helt kaputt. Känns lite roligt, dock kanske inte så skönt!

Ska också träffa Amanda idag vilket ska bli superhärligt, var ett tag sen nu!

Vad hittar ni på idag?

image description
Min snygga vän Amanda!

stylisterna

Nu går jag och lägger mig, tänkte titta på det nya avsnittet av Stylisterna innan jag somnar! Brukar ni kolla på det?

Om ni också vill kika på avsnittet så hittar ni det HÄR!



Godnatt från ett kallt Norrköping och ett kallt rum!

färdig

Provjobbet gick jättebra, både jag och chefen på cafét tyckte att det gick bra så det var skönt! Har fått frågan om vart det var jag provjobbade, men känner att jag inte vill säga det förens jag vet hur det gick. Jag får besked senast på onsdag, och får man det så börjar man den 13 februari. Så jag håller tummarna!

Nu har jag precis ätit och ska slappa lite, är supertrött efter alla nya intryck så blir nog en lugn kväll! Ska packa lite paket till alla som köpt grejer av mig på tradera, har faktiskt gått riktigt bra och jag har fått mycket sålt. Blir bara taggad på att lägga upp mer, superkul!

Vad hittar ni på, känns som det har varit lite tyst här på sistone?

god morgon

Godmorgon!

Sitter här i lite för små jeans och hoppas att de ska töja ut sig, som tur är så är det ju faktiskt stretch! Har 3 timmar kvar tills jag ska provjobba och jag börjar bli lite nervös, jag har ju faktiskt ingen aning om hur man gör en chailatte eller en macchiato. Får hoppas på att det alltid står någon bredvid mig som kan hjälpa mig med de sakerna!

Nu måste jag fortsätta göra mig iordning, kan ju inte se ut som en nyvaken slusk!

image description

Ha en trevlig dag!

fix time

Håller på och  fixar iordning massa inför imorgon, för då ska jag nämligen provjobba på ett café här i stan som jag var på intervju hos för någon vecka sen! Det är ju massa småpill som korta naglar, inget nagellack och sånt som man måste vara noga med och känner jag mig rätt så kommer jag glömma det imorgon så därför har jag en riktig fixarkväll här!

Har även haft lite avslutande auktioner på Tradera och väntar med spänning på de som går ut imorgon! Jag har faktiskt lagt upp lite fler saker, mest kläder och lite grejer som min mamma ville bli av med. Helt seriöst så har jag blivit beroende av den där sajten, kollar den säkert var tionde minut och tror att mina grejer ska ha gått upp haha.

Nej nu ska jag fortsätta här och sen gå och lägga mig. Måste verkligen vara pigg imorgon!

Stockholm

Lite bilder från när vi var i Stockholm förra helgen!

bild 1: världens godaste choklad i gamla stan.
bild 2: hotellsängen som var underbar!
bild 3: hotellfrukost
bild 4: jag älskar hotellfrukost!
bild 5: trött tjej i en underbar soffa man fick sitta i när man åt.
bild 6: den obligatoriska hissbilden!





 


långpromenad

Lämnade av Benjamin på tåget förut för han skulle till Göteborg och fixa lite saker, sen så åkte jag och mamma och tog en långpromenad i skogen vid abborreberg. Det var mysigt men kallt och jättehalt! Halkade flera gånger...


Gör mig redo för en promenad i KALLT väder!

Börjar komma riktigt mycket snö faktiskt, och snabbt!

Frusen tjej i stor mysig jacka!

RSS 2.0