.


Kara bag



249:- från Gina Tricot

färgklick



För att lätta upp stämningen lite så kollar jag ofta på min fina rosa mobil och mina turkosa naglar. Färgglatt!

trött

Sitter i min favorittröja och kollar på Sabrina tonårshäxan. Kul lördag... Jag orkar verkligen ingenting. Har inte sovit mer än 2 timmar per natt i över två veckor nu. Påsarna under ögonen växer, något tips på hur man får bort dem?



Inatt ska man ju dra tillbaka klockan en timme med, så då blir det en extra timme till att fördriva genom att kolla in i väggen. Börjar må riktigt dåligt över att inte kunna sova, man inser verkligen hur mycket man behöver sömn när man inte kan sova.

Ska kontakta vårdcentralen på måndag och se om jag kan få några sömntabletter eller något sådant. Snart går jag nog under.

Sorry för ett depp-inlägg, men så är det just nu. Saker kan inte alltid vara på topp, och just nu känns det som att jag har en jobbig sak som föder den andra och så vidare.

we found love



Gillar verkligen låten, men kan inte bestämma mig för vad jag tycker om videon...

imorgon

Imorgon på min lunch så ska jag springa upp till Ingelsta och inhandla de här skorna. Har kollat på dem idag, och känner att de blir perfekta.

LUNARFLY +2

ensam fredagkväll

Sitter hemma, har flängt runt halva stan idag. Först inne i stan sen ut till ingelsta sen hem. Runt runt. Nu ska jag slappa, kolla på idol och bara umgås lite med mig själv. Det behövs också ibland!

rosa bandet

Sitter och kollar på Rosa Bandet-galan som är här ifrån Norrköping i år. Har även skänkt pengar, vilket jag tycker att ni också ska göra! Det är extremt viktigt för forskningen att pengarna kommer in så fler liv kan räddas.

50, 100 eller fler kr kan i stort sätt vem som helst avvara, så kom igen nu!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b5/Pink_ribbon.svg/250px-Pink_ribbon.svg.png

Var med och rädda liv!

ledig

Idag är jag ledig och ska bara ta det lugnt och vila. Jag sover väldigt dåligt just nu, så idag tänkte jag försöka ta det så lugnt som möjligt för att mitt huvud ska få tillbaka lite av all sömn den missat.

Vad hittar ni på idag?

Nu ska jag kolla på massa serier som går i repris.

stockholm

Jag vill till Stockholm nu! Bara gå runt och strosa i min favoritstad, få shoppa, mysa på fina kaféer. Bo på hotell med min man och bara ha det fint!

Det skulle jag behöva just nu!

big bang

Avslutar den här kvällen med ett avsnitt av The Big Bang Theory. Är hemma i Norrköping igen, och är extremt trött efter en jobbig helg. Jag vet inte riktigt vad som kommer att hända nu framöver, den som lever får se!

brasserie absint

Igår var hela stora familjen ute och åt för att prata, finnas till för varande + att fira min mormor som fyller år idag!









många tårar

Det är lite saker som händer just nu i mitt liv som är väldigt jobbiga. Det är många tårar varje dag och idag har nog varit den jobbigaste hittills. Jag vill inte gå in på det närmare här i bloggen, det är för privat och med respekt till alla i min familj som går igenom det här tillsammans med mig så känns det bäst att lämna det utanför.

Så ifall det blir lite glest med uppdateringar och roliga saker här på bloggen så hoppas jag att ni förstår. Alla har det tufft ibland, det är bara att kämpa!



Jag vet inte om ni kan se det, men jag tycker det syns bara på den här bilden att allt inte är på topp...

billie buckle

De här skorna från Dr Martens vill jag ha nu nu nu!!

http://www.shoemall.com/img/get/w/245/h/245/176693BLK1R.image?notfound=notavailable

mamma-avdelningen

Var inne på hm för några dagar sen och hittade den här finfina klänningen på mamma-avdelningen!


fint eller fult



Jag tyckte det var ganska så snyggt att ta en polotröja under en stickad tröja istället för en skjorta som alla andra kör med!

inköpt

Denna underbara skapelse från hm fick följa med mig hem igår tillsammans med jackan. 199:- gick den på!

chailatte

Min första "hemmagjora" kopp chailatte!



Och det var supergott! Smakade mer åt te hållet än när man köper på ett fik men helt klart godkänt!

godnatt

Efter att ha racerstädat mitt rum så ska jag hoppa i säng. Imorgon blir det jobb 9-19 och sen köra bil i 4 timmar! Ska åka upp till min mormor och morfar i Gävle och hälsa på lite över helgen, blir mysigt men jag kommer nog vara lagom trött efter körningen.

Puss på er alla finisar

nödvändig

Jag har börjat frysa något enormt i min fina skinnjacka, så jag var tvungen att införskaffa mig någon mittemellan jacka som jag kan ha nu. Så gick runt på Ingelsta shopping och letade efter någon kapp-aktig jacka. Till slut hittade jag två stycken inne på kappahl som jag stod och velade emellan.

Valde mellan en mer kavajliknande kappa, men den blev lite liten om jag ska få plats med massa kläder under eftersom jag fryser. Så jag valde en liten större och längre med lite coola muddar, så det blev jag nöjd med! Känns skönt att jag får slippa frysa numera!

Bild på kappan får ni nog imorgon!

tassimo

Hämtade mitt Tassimo-paket idag. Och jag är så glad! Fick äntligen hem mitt chai-latte!!!!!!




+ Milka choklad. Ska smaka båda ikväll!

update: glömde helt av att smaka någon utav dem idag... men imorgonbitti får det i alla fall bli en chailatte!

ner mot stan

Åker ner mot stan för att möta upp min mamma. Sen ska vi åka och hämta ett paket som jag väntat på!! Och sen handla lite tror jag.

Har precis tvättat klart också, fy fasiken vad det är tråkigt att tvätta!

http://3.bp.blogspot.com/-xzNRlIwwJC0/Tfdb30t6KpI/AAAAAAAABMc/Mj7aBGCmpWM/s1600/tva%25CC%2588tt.png

den rosa

Dåliga bilder jag vet! Men den rosa blev det alltså, känns väldigt konstigt att sitta med den när man är så van vid iPhone. Men jag lär mig nog den här också snart, och jag älskar hur den ser ut!



hemma igen

Hemma igen efter en sväng till jobbet. Vi tog ett foto till en tidningsannons som ska komma snart och hade morgonmöte! Så nu när jag är hemma ska jag tvätta, städa och lära mig mer om min nya telefon. Men först ska jag rensa bland mina facebook-vänner, är trött på att ha massa "vänner" där som jag ändå inte känner.

Vad hittar ni på idag?

tvunget

Min iPhone dog, så fick ta med mig den här hem idag.



Vilken färg tror ni jag köpte?

dagens val



gårdagens val


hello kitty

Mamma hämtade mig efter jobbet igår och så åkte vi till willys för att handla mat, och så såg jag den här finfina burken vid godiset. Jag var tvungen att köpa den med lite godis i som jag ska ha i helgen!


dagens morgon

Satte klockan på 7 för att jag skulle hinna med allt jag skulle göra. Gick jag upp klockan 7? Nej, såklart inte. 7.50 steg jag upp ur sängen och in i duschen. Så inget av det  jag tänkte göra utöver mina normala grejer på morgonen hanns ju med.

Ska äta lite frukost och se till att få mina naglar målade, sen jobb 9.45-20.25!

tjuvtitt



På min nya tröja som jag hade på mig idag

inga bilder

Jag som hade lite bilder att lägga upp och så kan jag inte lägga upp några bilder här...

Nu är jag i alla fall hemma från jobbet och jag ska äta lite och sen sova ganska så direkt. Blev inte så mycket sömn inatt så ska försöka ta igen det. Får se om bildproblemet hinner lösa sig innan jag ska lägga mig!

you've got mail

Jag är baddare på att skicka mail, jag älskar det! Är så himla smidigt att bara skriva några rader och skicka iväg och oftast så får man ett ganska så snabbt svar ifall personen i fråga sitter vid en dator.

Vad som är ännu smidigare är ju att man kan skicka och ta emot mail i sin telefon (jag vet att alla vet det) MEN nu är det så att min kära iPhone har lagt ner den fina funktionen. Jag kan ta emot mailen och läsa dem men jag kan inte skicka iväg eller svara på några. Detta förstör min dag lite halvt varje dag då jag måste svara på dessa mail men måste vänta tills jag kommer hem vid halv 9 på kvällen.

Buhu, ilandsproblem nummer 1 :/

my flowers



Kommer ihåg när jag hade svart/gråa blommor på armen. Här är den precis nygjord!

10-20

Idag skulle jag bara jobba mellan 12-20, men min chef bad mig komma in vid 10. Så här sitter jag nu, som vanligt och försöker äta lite frukost. Har varit vaken sen 5 ungefär och innan det så somnade jag vid ca halv 2, då är det ganska förståeligt att jag är lite trött, visst?

Jag vet att jag kommer stå och pilla på N9 ännu mer idag, det är farligt att jobba på ett sånt här ställe som Media Markt för man blir så prylgalen! Nu visserligen så behöver jag ju en ny telefon och jag har alltid velat ha nästa iPhone för jag älskar ju Apple. Men nu när inte 5an kom utan 4S så vet jag inte. Kanske köper N9 och har den tills 5an kommer...


n9

Har verkligen gått och kärat ner mig i Nokias nya telefon N9 på jobbet. Den är så galet snygg och väldigt bra, vilket är ganska så fantastiskt eftersom det är nokia!

http://www.prylotek.se/wp-content/uploads/110620-nokia-n9.jpg

Den rosa också, vilket är ännu mer fantastiskt eftersom jag inte är en rosatjej!

höst

Jag älskar hösten, men det här året så har jag frusit något enormt. Känns som att jag fryser hela tiden och det spelar ingen roll hur mycket kläder jag tar på mig. Så på ett sätt så saknar jag sommaren lite, just för att det är lite varmt vill säga! Annars så är nog hösten min favoritårstid, man får börja klä på sig lite mer kläder och det är nästan roligare att hitta på outfits. Det är så fina färger ute i naturen på hösten med alla löv. Plus att man får linda in sig i mysiga halsdukar!


Saknar värmen!

gossip girl

Såg ni Gossip Girl igår? Så spännande med Blair's graviditet och att hon inte vet vem pappan är tycker jag. Nästan så jag måste tanka ner nästa avsnitt för att se hur det går!

http://www.spoilersguide.com/wp-content/uploads/2011/04/1025427.jpg

Följer ni Gossip Girl, eller kanske någon annan serie?

donut

Japp, jag kanske är sist på att haka på den här trenden men jag har hela tiden gått med inställningen att det inte kommer funka på mitt hår. Men igår så köpte jag en bara för att prova.



När jag väl då provade den här igår så var det ju självklart inte optimalt med mitt lockiga hår. Så ska jag använda den här så får jag nog sätta mig och platta lite innan, fick nämligen inte in ens halva håret under donuten haha.

ingen bra morgon

Sitter här och fryser, har ont i magen och huvudet och vet inte riktigt hur jag mår. Min nacke håller på och kollapsar den också... Får hålla ut de här två dagarna nu på jobbet för sen är jag ju faktiskt ledig onsdag och torsdag.

Dags att slänga på sig lite smink, borsta tänderna och gå ner till spårvagnen. Vi hörs hörni!

godnatt

Min chef ringde nyss och fågade om jag kunde jobba imorgon, och självklart sa jag ja! Pengar är alltid bra att ha, speciellt efter hur mycket jag shoppade idag...

Så städning, vilande och fotograferande får helt enkelt vänta tills på ondag.

Nu måste jag sova så jag orkar upp imorgon!

sant

Brukar inte gilla sånt här egentligen, men jag tyckte att den här stämde ganska så bra!

- En tjej älskar att ha killens tröjor på sig
- Tjejer älskar att pussas, när som helst
- Klicka aldrig upptaget när hon ringer
- Hon älskar när du skriver "godnatt älskling" när du ska sova
- En tjejs hjärta har fler hemligheter än Homer Simpsons antal kilon
- När ni går på stan/ute och går, håll henne i handen och visa att ni är ett par
- När ni myser, håll på med hennes hår eller håll henne i handen plus viska i hennes öra att du älskar henne
- Ring och smsa henne ofta! Hon blir bara glad av att se ditt namn på displayen
- Om hon är ledsen och bara sticker ifrån dig, spring efter! Även om hon säger åt dig att dra åt helvete
- Dissa henne inte för att sitta hemma och spela! du anar inte hur ont de gör

Ifall det är några killar där ute så kan ni ju läsa den här lite extra ;)

alla dagar är inte bra dagar

Jag har en sån där depp-dag idag. Känner mig allmänt sur och nedstämd och skulle helst av allt bara ligga under täcket i ett mörkt rum med lite choklad. Så på grund av att jag känner såhär just nu så unnade jag mig lite (mycket) shopping idag. Tänkte att jag skulle visa er allt imorgon, har ingen lust att fota allt idag.

Har ni också dagar då ni känner att allt är fel?

söndag

Idag är det åter söndag och jag är hur trött som helst. Ska bara ta det lugnt idag, åka till jobbet en sväng för att köpa en tv åt min mormor & morfar och lite sånt.

Ska nog satsa på en promenad med lite senare, det är ju så fint väder. Solsken!

http://1.bp.blogspot.com/_GOz_Ln4dj0k/StY9zZCjHoI/AAAAAAAAB3w/l0iC-sJA8BM/s400/sol.jpg

12 timmar

Igår jobbade jag från 9:45 på morgonen till 22 på kvällen. Det var därför det inte blev någon bloggning. Idag vaknade jag upp med världens huvudvärk så får se vad som händer idag.

test

Såg de här när jag var på Ica förut och var tvungen att testa.



Kexchoklad Banan och Kexchoklad Hallon. Någon av er som har testat?

details


på jobbet

Nu är jag på jobbet igen. Hade utbildning med Telenor imorse så nu ska vi vara totalfokuserade på Telenor. Det som är bra är att de har ändrat om i sin abbonnemangsportfölj så det inte finns 16 olika abbonnemang utan det finns ca 5 och så kan man utforma dem på lite olika sätt.

Så nu vet ni vad jag håller på med just nu!

http://iphonesajten.se/wp-content/uploads/2010/11/Telenor-Logo.jpg

vinterjacka

Har lite ledigt mellan jobbpass så passade på att gå lite på stan och leta efter vinterjacka. Hittade tre stycken som jag nu väljer emellan. Två olika fjällräven jackor, eller en Everest. Alla är svarta men i lite olika modeller.

Vet inte om jag ska investera i en fjällräven, de är ju ganska så dyra. Men köper jag en lite dyrare nu så vet jag ju att jag kan ha den i flera år. Samtidigt så svider det ju lite i kassan att lägga ut flera tusen kronor. Får se hur jag gör.

Vad ska ni ha för vinterjacka i år?

http://www.miitasweden.com

Löv halsband - 11009-1

Så fint halsband!

lyxfällan

Sitter och kollar på lyxfällan och det är ett par där som är helt knäppa! De slösar alla sina pengar på typ pizza och öl och skiter i allting. FY!

http://cdn01.tv4.se/polopoly_fs/1.1907635.1289921999!image/672011106.jpg_gen/derivatives/w450/672011106.jpg
Gillar verkligen de här programledarna!

Jag vet att jag är ganska så bra på att slösa pengar, men jag vet alltid att jag har koll på att kunna betala av allting. Har aldrig varit sen med en räkning eller så, och det tänker jag aldrig vara heller. Skulle aldrig låta mig själv hamna i en sådan situation!

sanning och konsekvens

Vilket himla bra program det är på 3an just nu!! Sanning och konsekvens. Idag handlar det om Jehovas vittnen och hur en tjej klarade av att gå ur sekten efter ett hemskt liv i misshandel inom familjen.

TITTA nu hörni!!

trött som en ko

Är hemma nu efter en full dag. Har jobbat och efter det träffat min fina Amanda för en fika. Pratade massa och det kändes så skönt att bara träffa henne, allt är som vanligt mellan oss och vi bara kan prata på!

Ska äta lite mat, kolla på grey's anatomy och sen sova så gott. Imorgon väntas det jobb 9:45-20:00 så får se hur mycket bloggning det kommer att bli då.

pussen

amanda

Efter jobbet idag ska jag träffa Amanda. Vi har inte umgåtts på hur länge som helst så det ska bli härligt!



Här har ni henne den snygga bruden!

mina favoritbarn

Igår var jag ju som sagt barnvakt åt Selma, men innan det så hann jag mysa lite med Stella också. Mina favoritbarn!



Selma som inte ville vara med på kort!

red

Bestämde mig för röda naglar igår och jag gillar det. Har varit lite emot det hela sommaren men nu känns det bra igen! Matchar ju väldigt nyggt med tröjorna på jobbet... haha


tårta

Förra veckan fick vi tårta på jobbet ifrån Stockholmsgänget som vart i vårat varuhus för att utbildas. En fin gest och en god tårta!


chailatte



Jag igår när jag fikade med Malin. Känner mig sugen på en chailatte, nu tack!

väskor!

När jag var på stan igår med Malin så var jag ute efter en lite större kuvertväska. Hem kom jag med 3 stycken...

Väska 1 från Monki
Väska 2 & 3 från Gina Tricot




inringd

Blev inringd på jobb så håller på och fixar iordning mig. Jobbar bara till runt 4 snåret för sen ska jag ut till min syster och vara barnvakt till någon gång ikväll. Har tidsinställt lite inlägg och får se om jag hinner slänga iväg något ikväll innan jag stupar i säng.

Ha en bra dag hörni!

fika

Mötte upp Malin för lite shopping och en fika!



Lite chailatte är aldrig fel!


Och Malins chokladboll som inte såg så god ut, men som visade sig vara mycket god!

dagens val




Grävde fram ett par favorittights från förra året och återanvände dem idag!

tassimo

Här har ni min fina nya kaffemaskin som jag köpte igår.



Jag är supernöjd! Köpte även Gevalia Dark igår på jobbet som jag mumsar på. Man fick även lite pengar att beställa drycker ifrån på deras hemsida så klickade hem lite olika sorter som jag tänkte visa er när jag får hem det!

zumba-time

Är ju som sagt ledig idag och har några timmar över innan jag ska träffa Malin så tänkte köra lite Zumba. Tycker det är så himla kul!

Har ni testat zumba än? Annars tycker jag att ni borde göra det! Känns inte alls som att man tränar utan bara har kul, vilket är en perfekt träning.

Idag blir nog en slapp dag annars, fixa lite här hemma, träffa Malin som sagt och sen nog bara ta det lugnt :)

My Blomqvist

Tycker att My Blomqvist verkligen lyckades med sin outfit häromdagen. SKITSNYGGT!

källa: myblomqvist


godnatten

Ska hoppa i säng nu, det har varit en krävande dag idag. Är lite småbitter just nu så då är det bästa att ge upp för dagen. Imorgon är jag ledig och ska fixa lite saker plus träffa några vänner så det blir nog en trevlig dag!

Vad ska ni göra imorgon?

dagens val


ny!



Denna införskaffade jag mig idag på jobbet!

söndag

Åter igen är det söndag och jag ska iväg till jobbet. Vaknade tidigt idag så har lite dötid kvar här hemma innan jag ska iväg. Sitter och lyssnar på lite musik ur min älskade Yamaha och funderar på livet.

Ska nog sätta mig framför tvn med lite frukost och kolla på ett avsnitt av Sabrina tonårshäxan. Älskar verkligen den serien, den väcker så många minnen!

http://www.wchstv.com/abc/sabrina/sabrinatheteenagewitch2.jpg

kvällens


dagens val



Hej skitig spegel

tryckdig.se

Har hittat en jätterolig hemsida där man kan få göra sin egen kalender. Jag ska helt klart sätta mig ikväll och fixa och trixa ihop min personliga kalender inför 2012! Det är inte så farligt dyrt heller, 249:- och uppåt och det är ungefär vad jag betalade för min kalender som jag köpte i affär för 2011...

Så mycket roligare med en personlig kalender, det är ju ändå något som följer med en varje dag!

http://thefairytales.blogg.se/images/2009/tryckdig-se_63883842.jpg

idol

Vad tyckte ni om Idol igår då? Jag tyckte och har från början tyckt att Molly & Moa är de bästa (Molly är dock helt klart BÄST!). Båda gjorde riktigt bra framträdanden igår om man jämför med andra.

Så vem tyckte jag skulle åka ut? Jo, jag tyckte att Linni eller Roshana eller Denise skulle åka hem. Gillar inte alls deras sätt att sjunga eller uppträda och har stört mig på dem enda sen audition-avsnitten.

Kändes bra att Roshana åkte ut, en som jag ville skulle åka ut! Blir ju bättre ifall de dåliga åker ut i början så att det bara är de bra kvar i slutet. Det är inte alltid det är så, utan ofta har det känts som att många har gått vidare på grund av sitt utséende.

http://www.dt.se/image_processor/1.3977527.1317967790!/image/2280272636.jpg_gen/derivatives/normal/2280272636.jpg?maxWidth=164

Hejdå Roshana!


2 steg från Håkan

Dokumentär om Sveriges stolthet Håkan Hellström på svt2 just nu. Får blandas med lite Idol + en stor godispåse!

Han blir ju bara bättre och snyggare för varje år som går!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://emmafransson.blogg.se/images/2009/hellstrom_03_25668662.jpg


to die for



Kollade runt på lite bloggar och hittade den här godingen på Fashiontoast. Kände ett ha-begär på en sekund!

tröttheten tar över

Vaknade precis, har sovit i någon timme. Det känns väldigt konstigt eftersom jag sov 12(!) timmar i natt. Har verkligen en hemma dag idag, gick en liten promenad förut men annars så ska jag nog bara slappa hemma. Behöver det efter alla jobbdagar.

Förövrigt så går det en reklam nu på tv om en bil som fickparkerar sig själv. Oj vad jag vill ha en sån, för jag är usel på fickparkering! Så om någon vänlig själ läser det här och har en sådan bil över så får den gärna skänka den till mig!

Nej nu måste jag diska.

onepiece

Förra veckan så beställde jag och Benjamin en varsin Onepiece och idag fick jag hem den! Superskön dock så vart den lite roligt formad över mina höfter haha.



Men nu ska jag leva i den lite smått när jag är hemma!

konstiga drömmar

Jag har drömt så konstiga drömmar inatt. Musikalen Kristina från Duvemåla där alla skådespelare bar hästmasker på scen. En dröm om en gammal vän som kom hem till mig och krävde tillbaka all tid vi har spenderat tillsammans i pengar.

En dröm där min mamma fick två Mac från sitt jobb, en vanlig 15" MacBook Pro och en MacBookPro i en väldigt konstig storlek. Jag kunde dock inte få någon utan hon skulle ha båda för sig själv fast hon aldrig skulle använda dem. Sen helt plötsligt kom min gamla vän från drömmen innan och sa att hon minsann hade fått en av datorerna från min mamma.

Sen vaknade jag och var vaken i en timme mitt i natten. När jag sen hade somnat igen så vet jag att jag drömde massa konstigt igen för jag vaknade flera gånger men jag kommer inte riktigt ihåg vad jag drömde då.

Någon där ute som är bra på drömtydning?!

bästa juicen!

http://3.bp.blogspot.com/_baRLXhHGHqk/SGlUN0FQfiI/AAAAAAAAAv8/E2JCLZGjomQ/s400/br%C3%A4mhults.jpg

Jag älskar den här juicen! Mina favoriter är Apelsin, Äppelsin och Citron/Lime!

andra passet

Idag ska jag köra mitt andra pass i kassan och det ska bli så kul! Ser fram emot helgen då jag får sitta själv! Dock så försov jag mig lite imorse plus att jag börjar en halvtimme tidigare så jag måste åka nu och ingen frukost blev det. Får se om det finns något på jobbet man kan äta.

PUSS

grey's anatomy

Grey's anatomy började ju idag igen och jag sitter bänkad! Kom hem precis i tid för att äta lite mat och kolla på GREY'S!!! Efter det ska jag sova, är helt slut.

Började på en ny avdelning på jobbet idag, har blivit lite mer anställd där. I kassan är det och det var superkul, lärde mig väldigt mycket direkt och min lilla chef blev lite imponerad och stolt :) Så imorgon ska jag fortsätta där och lära mig mera saker!

Nu är jag så trött så jag smäller av snart!

http://assets.gearlive.com/tvenvy/blogimages/Greys_Anatomy.jpg
Från tidigare säsonger när Burke & Izzie var med!

ljus



Är sugen på en riktigt myskväll!

snygg!



Vet att jag laddade upp den här bilden för något år sen, men jag kan inte sluta gilla den! Tycker verkligen att han är så snygg!!!!! Cool stil, Snygg frisyr, grymma tatueringar + att han har några år på nacken men ändå lyckas se så bra ut!

Vad tycker ni?

god morgon

Idag vaknade jag så himla tidigt och kunde inte somna om, så jag har hunnit med mycket denna morgon. En promenad, en långduch, blåsa håret(!) och nu ska jag äta lite frukost och sen åka till jobbet.

Har en känsla av att det här blir en bra dag!

helt slut

Idag har varit en körig dag på jobbet, har skrivit om alla våra prisskyltar och det tog ungefär sådär hela dagen. Så nu är jag helt slut i huvudet och ska äta lite mat och sova!

Förlåt för dålig bloggning. Vi hörs imorgon!

rödbetor

Idag blir det rödbetor till middag.



Visst ser de coola ut?!

nytt



Fick hem dessa Body Butter från beautyzone förra veckan men har helt glömt bort att visa dem för er! De luktar supergott och är väldigt billiga (om man jämför med exempelvis body shop's butter). Jag är väldigt van med Body shops body butter men tänkte att jag skulle ge dessa en chans när de var så billiga, 69kr styck fick jag betala för dessa!

kladdkaka

Lyxade till det med en kladdkaka och en stor kaffe i lördags när vi var på stan. Den kladdkakan var så god, men vad förväntar man sig inte när man får betala 37kr för en bit?!


MUMS!

ser ni skillnaden


måndag igen

Nu är det måndag igen och jag har lyckats få någon slags nackspärr. Så har tagit på mig min varmaste tröja och halsduk nu när jag ska iväg till jobbet. Kommer nog se kul ut när jag ska hjälpa till och får vrida hela kroppen varje gång haha.


godnatt

Nu ska jag sova, vill inte gå och lägga mig dock eftersom jag får sova själv nu... Inte kul alls! Imorgon ska jag jobba, men det är en kort dag bara 10-16 vilket känns rätt så skönt faktiskt. Efter det ska jag hem och kanske ta en fika med en kompis!

Godnatt på er allihopa. Vi hörs imorgon!

bäst för mig

Nu när hösten är här så blir jag hemskt torr på mina händer och läppar. Det tog lång tid innan jag hittade en handkräm som fungerade, men den här är perfekt!



Almond oil hand rescue treatment från The Body Shop. Den fungerar extremt bra, mina händer blir inte alls torra om jag använder krämen regelbundet och den luktar så gott! Jag kommer aldrig byta bort den här mot någon annan handkräm, det är en sak som är säker!

bortskämd

Igår var jag och Benjamin på stan för att handla lite saker till honom, men han var gullig och ville skämma bort mig. Jag blev superglad!


En parfym som jag hittade för någon vecka sen och älskade, och nu tyckte han väl att jag har pratat om den för mycket så jag fick den! Parfymen är från Clean och heter Skin, luktar gudomligt!


En jättefin lång skjorta (som är betydligt finare i verkligheten än på den här bilden). Skjortan är lite transparent med tygdetaljer. Från KappAhl


En superfin väska som jag kommer att använda flitigt! Från Gina Tricot


Och det finaste till sist. Den skönaste koftan jag ägt, från Åhléns och den är perfekt oversized och i den mjukaste kvalitén. Lite väl varm just nu, men hade den igårkväll och då var den perfekt!

Tack för alla fina saker hjärtat <3

hårddisk helskotta

Sitter och fixar med den nya(!) hårddisken, för den jag köpte för en vecka sen gick nämligen sönder igår. Den la bara av och jag blev helt galen! Så nu finurlar jag ut allt det.

Vad gör ni denna söndag?

kärlek



Finns ingen finare än du <3

RSS 2.0