caviar manicure

Kunde inte låta bli att klicka hem det här nagellack-setet när jag såg videon nedan! Idag fick jag hem det och jag är spänd över att testa det, dock blir det inte förens på måndag kväll eftersom jag jobbar i helgen och nagellack är inte tillåtet då.

Spännande!





Blir ni också sugna på att köpa det så finns det HÄR!

new in

Hade ett enormt shoppingsug idag, så sprang en liten stund på stan och fick med mig lite hem. Tog tummen ur röven och köpte mig en ny plånbok efter att ha gått med en trasig i flera månader!


Knäpp dag

Har haft en knäpp dag. Träffade My för en kaffe efter jobbet, det var välbehövligt. Nu har jag slängt mig ner i soffan framför Big Brother. Förra årets finalister är inne i huset och det får man ju inte missa!


Sötaste

På spårvagnen precis nyss, tre tjejer på kanske 10-12 år diskuterar nysningar.

"tjej 1": om du nyser och ingen säger prosit till dig inom 4 sekunder, då åker djävulen in i din näsa. Och säger någon prosit, ja då kommer Gud istället!

"tjej 2 & 3": atchoo, prosit!

"tjej 1": nu är vi BFF's föralltid, för ni har Gud i er nu!

Herregud jag dog lite när jag hörde det här. Så knäppa!


07.40

På väg till jobbet! Hoppas det blir en lugn dag folkmässigt, för idag kommer det ett berg av varor. Det har inte funnits något bröd att göra mackor av på två dagar, så jag måste göra alla mackor idag. Det kommer bli rätt så klurigt haha!


tisdag

Idag slappar jag, även om jag inte behöver det så behöver min fot det!

Jag jobbade första gången igår sen olyckan. Det gick bra och var svinkul att komma tillbaka och träffa alla stammisar och så. En stammis som vi har blev glad över att jag var tillbaka så jag fick faktiskt en muffins av honom! Däremot så mådde inte min fot så bra alls av att jobba. Fick superont efter ca 3 timmar och fick halta mig igenom resten av dagen med en smärta som inte var nådig. Idag när jag vaknade så har jag inte alls ont, det känns när jag går på den men inte när jag sitter still.

Tänker i alla fall röra på mig så lite som möjligt idag eftersom jag ska jobba imorgon igen. Har inte råd att förlora så mycket pengar som det faktiskt blir. 2 veckors sjukskrivning är mycket pengar, så det fick räcka med 1 vecka!

Vad hittar ni på idag?

Guitar

Tar en paus från bloggen idag. Återkommer imorgon. Så länge kan ni ju kolla på den här grymma tatuerigen!!!


Veckan innan veckan

Jag vet, jag är nästan besatt. Men idag är sista söndagen innan finalen i Big Brother och jag är spänd på vem som kommer åka ut! Jag hoppas på Annica faktiskt, gillar inte alls hennes sätt att vara.

Vem tror ni får lämna huset idag?


Sad-eyes!


Söndag

Mors dag idag, det har ni väl inte glömt?! Min mamma är bortrest och kommer hem senare ikväll, så tänkte åka ner på stan nu och se om jag hittar någon present. Ska även svänga förbi hemma hos min pappa och leka lite med mina syskonbarn. Mys!

Älskar vädret. Ska passa på att lägga mig på mage och sola bakbenen hemma hos pappa. Svårt att göra det på balkongen...


Sabrina

Sömnlös. Det gör mig galen! Ligger i soffan och kollar på Sabrina tonårshäxan. Jag får så himla många minnen från när man var mindre och skyndade sig hem från skolan för att se när det började. Klockan 15 på trean!

Ungefär så här galen blir jag och mitt superhår!


jag hade fel

VI VANN!!!! :D

Herregud, det känns helt absurt! Jag ska se Eurovision nästa år, jag bara ska det! Hur många gånger kommer det här hända liksom. GO LOREEN!

EUPHORIA!


ESC

Avslutar den här kvällen med att heja på Loreen! Jag hoppas att vi vinner, men jag tror inte det... Top 5 absolut, men osäker på första platsen.

Vad tror ni om Loreens chans?


Umgås

Umgås med familj!


crazy night

Jag har haft den knäppaste natten på länge. Gick och la mig vid halv 12, kollade lite på Big Brothen och bestämde mig för att sova vid typ tio över 12. Hade jättesvårt att somna, tiden gick. Kollade på klockan och den hade hunnit bli kvart i 2, hade fortfarande inte somnat. Försökte sova lite igen, kollade på klockan, den här gången 4.

Vid det här laget så hade jag hunnit bli riktigt irriterad över att jag inte kunde somna. Foten gjorde skitont och ja, alltmänt inte kul. Fortsatte i alla fall försöka sova. Gav upp vid 6 då jag hörde att min mamma hade gått upp, så gick upp och pratade lite med henne och drack ett glas mjölk. Gick och la mig igen vid halv 7 för att jag var så galet trött, låg vaken till 8 då min mamma kom in för att säga hejdå och såg när hon åkte iväg.

Sen hände ett mirakel. Jag somnade!!!!! Jippi, äntligen. Så runt halv 9, då klarade jag inte mer tydligen. Vaknade vid 10 igen, bestämde mig för att inte gå upp och somnade om tills nu.

SKÖNT!

Har ni orkat läsa er igenom allt det här får ni en stor eloge, jag behövde bara skriva av mig. Nu blir det brunch!

fredagskväll

Sitter och kollar på Let's Dance, i brist på annat att göra! Har gjort mig en rom&cola och sitter med foten i vädret och kollar på när Anton Hysén skapar rumpan. Vilket scenario!

Var på Ingelsta shopping en snabbis förut. Fick med mig ett par slappshorts från hm, ett par träningsshorts & ett träningslinne från Nike. Tänkte att de blir perfekta promenadkläder i sommar! Lite måste man ju få unna sig på lönedagen.

Nej hörre ni. Nu ska jag fortsätta med mitt tv-tittande. Kanske skulle ta och doppa några jordgubbar i choklad bara för att jag kan.

Kvällssol

Chillar galet på balkongen med choklad och rose


Utslag

Kom precis in från balkongen, upptäckte att jag fått något slags utslag på halsen och ner på bröstet så vågade inte sitta längre. Verkar vara något slags solutslag, så får kanske ta det lite lugnt med solen nu. Tycker det är konstigt att jag får det, har aldrig fått det förut plus att jag använder solskyddsfaktor. Ja ja, får väl helt enkelt sitta inne i någon timme och se om det lugnar ner sig.

Måste plugga lite körteori, så håller mig ju sysselsatt i alla fall!


Big Brother

Uttråkad tjej, check. Idag har jag bara varit hemma och vilat foten och jag börjar bli så rastlös!!!!! Har suttit massa på balkongen och fått lite mer färg, and that's it. Nu blir det ännu mer Big Brother!


Pain

Idag har jag superont i min fot. Tror att jag hoppat runt lite för mycket mot vad den klarar av. Så idag ska jag bara ligga hemma, sola på balkongen och försöka sitta still så mycket som möjligt.

Vad hittar ni på idag?


dagens

Bild på mig från idag, lånad från Amanda!

Vet att jag gör en superrolig min, tror jag är mitt i en mening här faktiskt. Klädvalet blev inte mer avancerat än såhär idag. Älskar dock att jag börjar bli lite brun, det går framåt!


Parkhäng

Hängde några timmar i folkparken med Amanda. Bland det bästa på länge!


Ny favorit

Jag älskar Lokas nya serie Mash-ups! Mina favoriter är den med päron/pitanga och lakrits/jordgubb. Smakar som godis och är livsviktiga nu i värmen.


Lite hjälp på vägen

Igår inhandlades det här! En liten hjälp på vägen till min efterlängtade bränna som jag försöker bygga upp. Älskar hawaiian tropic, men valde ett solskydd från nivea det här året. Bra med lite blandning intalar jag mig själv.

Nu blir det balkongen ett tag innan jag ska träffa Amanda!


euphoria

Det här var bland det roligaste jag sett på länge!


Espresso House

Även om jag är sjukskriven så går det inte att hålla sig borta från mitt jobb. Idag blev det frukost med min kära Amanda, mums!


superpuss

Superpuss till er alla!

image description

Värme

Har suttit på balkongen sen jag gick upp imorse och stekt i solen. Har precis tagit en dusch nu och lindat om foten. Svullnaden har gått ner lite så det går ju åt rätt håll!

Sara kommer hit om en timme, ska bli skönt med lite friendtime. Vi ska fixa nått att äta och bara slappa.

Ni tar väl vara på solen nu när den är här? :)


Flower

Uttråkad, ja vad gör man? Ritar lite är ju kul ett tag.


tråkdag

Det enda som jag har gjort idag sen jag gick upp är att ligga i soffan med benet i vädret. Kul, nej för fan! Dock så är det nödvändigt för att jag ska bli bra så snabbt som möjligt, vilket jag naturligtvis vill.

Inspirationen ligger på noll idag, så nu återgår jag till mitt tv-tittande!

dagen började bra

men slutade i kaos. Har tillbringat de 3,5 senaste timmarna på akuten med ett ledband som var trasigt och hitan och ditan. Så nu är jag sjukskriven i 2 veckor (får börja jobba tidigare om jag kan). Jag har aldrig varit sjukskriven, så det känns lite scary med alla intyg som ska in och försäkringskassan hej vilt.

Nu ska jag försöka sova, är supertrött efter alla undersökningar och gråtattacker!

Älskade barn

Min lilla pluttis Stella, hon börjar redan bli så stor. En riktigt bestämd liten sak som vet exakt vad hon vill och med det gulligaste leendet.


Än så länge

Dagen har varit härlig än så länge. Att sjunga på dopet gick jättebra och alla var så nöjda och glada. Följde med min syster hem efter dopet för en öl i solen och lek med barnen, hann även färga hennes hår! Nu är jag på väg hem till stan igen, ska se om mamma har lust att hitta på något för sitta inne kan man ju inte göra i det här underbara vädret!

Tog den här bilden genom bussfönstret precis, så härligt!


musiktips?

Jag är i stort behov av ny musik in mitt liv. Så nu frågar jag er om alla era tips! Kan vara i vilken genre som helst, jag lyssnar på allt.

So come on, hit me!


colours


new things

Idag har det hamnat lite nya grejer i min "lilla" garderob. Lite mer sommarvänliga plagg + en träningsbh, vilket var behövligt! Ska försöka fixa bilder på allt ikväll innan det blir mörkt, just nu laddas batterierna till kameran så blir lite svårt.

Har precis varit och lämnat av min karl på tågstationen. Så nu blir det till att vara gräsänka ett tag. Det är alltid lika jädra jobbigt, usch!

Från och med nu och större delen av kvällen ska jag öva på de två låtar som jag ska sjunga på ett dop imorgon. Känns kul att bli tillfrågad av främmande människor, plus att jag verkligen behöver ett litet tillskott i pengakassan nu i slutet på månaden!

Dagens


Spårvagn

Kul kan man ha när man åker spårvagn. Speciellt när man ser en tjej med en spårvagn tatuerad bakom örat. Riktigt fränt faktiskt. Stolt östgötare!


kitchen dreams

Love this kitchen! Grymt snyggt med de mintgröna skåpen och framförallt lampan!


dearest


17 maj

Norges nationaldag och min systers födelsedag. Jag är redo för vad den här torsdagen har att bjuda på!

image description

imorgon är en annan dag

Nu säger jag god natt! Har äntligen lyckats övertala Benjamin om att se ett avsnitt av Glee tillsammans med mig, så det får bli avslutet på den här onsdagen. Imorgon har jag lite olika planer, mer om det tomorrow!

PUSS

show me the way

Blir mer och mer sugen på att tatuera in en kompass, det går ju att göra det riktigt snyggt! Plus att jag har en liten tanke bakom det hela då också, vilket känns bra. Snart får det bli av i alla fall!


moleskine

Need to get myself a new Moleskine!


black & white


kvällen

Kvällen bestod av att åka ner på stan och heja på mamma som skulle delta i vårruset. Själv visste jag inte ens om att det var idag (fick veta det igår) så jag hann inte vara med. Får bli nästa år! Vi köpte med oss thaimat på vägen hem, tyvärr ingen hit direkt då maten var smaklös och ganska så torr.

Resten av kvällen består av hockey och Big Brother!



new pair of loafers

Din Sko, 249:-




hugs and kisses

Nu åker jag och B in till stan för lite ärenden och lunch! Har haft hantverkare här hela morgonen som har hållt på med ventilation hit och dit, vilket har gjort i att jag känner mig dammig och lite obekväm på något sätt även fast jag duschat efteråt. På grund av obekvämheten så slängde jag på mig mer smink än normalt bara för att kompensera upp allt!


15 maj

Ser fram emot en bra dag idag!

image descriptionimage descriptionimage description

god morgon

Vaknade upp för någon timme sen till att solen sken in genom fönstret, men nu verkar den ha försvunnit vilket är supersynd! Sitter just nu och över på två låtar som jag ska sjunga på ett dop på lördag, har lite svårt att få in texten bara och det gör mig väldigt frustrerad då jag aldrig brukar ha problem med just texter. Det är bara att nöta vidare!

Idag blir det en tripp in till stan, ska kolla på en kjol på Monki som jag såg på deras hemsida. Hoppas att den är lika fin i verkligheten, då blir det ett köp direkt!

Här har ni den, vad tycker ni?



Rebecca Simonsson

Jag dör över hur snygg den här tjejen är! Hon hade som jag i håret förut med brunt/blond hår, men har nu färgat det mer röd/brunt/lila och HUR SNYGGT är det inte?! Blev direkt sugen på att göra något liknande, men vet inte om jag skulle trivas med de lila tonerna...

Kan verkligen kolla på den här kvinnan i all evighet utan att tröttna. Inspiration!


Kalas

Kalasar på landet i solen, härligt!


Home at last!

Herregud vilken dag! Nu däckar jag i säng, hörs imorgon!


sunglasses

Snygga solglasögon från Gina Tricot. Trevligt är ju att de bara går på 59 riksdaler, de rånar alltså inte ens plånbok!


pöss

Nu blir det att kolla på någon film i sängen med mitt hjärta och sen sova.

Puss och godnatt!

Hockey

Kom hem från jobbet för en timme sen och har precis slängt i mig lite mat framför Ryssland-Sverige i hockey-VM.

Det blir en tidig kväll idag, jobbar nämligen hela dagen själv imorgon. 10 timmar, och troligtvis så blir det mycket folk för det är någon slags marknad i stan imorgon + att vädret ska vara sådär och alla vet ju att dåligt väder = fikatime!


Dålig energi

Vaknade upp med dålig energi idag, ibland har man ju dåliga dagar. Nu ska jag åka till jobbet och jobba stängning, ber till gudarna att det blir en lugn kväll med lite folk!


love these shoes


nyinflyttat

Svängde in en liten sväng på Lindex och upptäckte att de hade Lumenes läppstift för 49.50:-. Det var inte ett svårt beslut att låta två stycken följa med mig hem. Jag valde färgerna Satin Coral och Heather Pink, båda två av rosa nyanser. Heather Pink blir dock mer genomskinligt med en liten touch av rosa, medans Satin Coral täcker läpparna i en mjuk härlig rosa färg!

Nöjd tjej!



Mellanmål

Lätt godaste och snyggaste mellanmålet!


läsning

Idag ska jag bli bästa vän med den här (o)intressanta boken. Önska mig lycka till!

skulls

Diggar detta armband från Fringley.com!


fanny & alexander

Har precis kollat på Ingmar Bergmans film Fanny & Alexander. Jag gillar den filmen, var väldigt längesen som jag såg den så idag tog jag tag i saken. Det behövs ju typ en ledig dag för att man ska orka ta sig tiden, eftersom den är 3 timmar lång. 3 värda timmar att spendera!

Se den om ni inte har sett den!


regnrusk

Vaknade upp till regn och rusk och bestämde mig för att krypa ner under täcket igen. Nu har jag förflyttat mig till soffan och tänkte inta en lyxfrukost av något slag, ibland är det skönt att det regnar ute och man vet att man får slappa!

Har ni också regnigt idag?

vackert

Det här måste vara den finaste bilden jag sett på länge, och den blir ju bara ännu bättre av att det är Elsa Billgren i all ära. Exakt en sån här bild skulle jag vilja ha på mig själv. om det någon gång skulle vara möjligt!


Elsa Billgren av Anna Malmberg

Pikachu

Blev förälskad i dessa naglar! När jag var liten så var Pokémon min värld, och tusan vad coolt det skulle vara att ha en liten Pikachu på naglarna.


todays upside down

Såhär går jag runt idag, slappt men det ser samtidigt fint ut!


nice kombo

klänning hm - väst gina tricot

nya peeps!

De två senaste dagarna har det varit besöksrekord här på min lilla blogg, och med ganska mycket. Jag är superdupermegaglad över det här och undrar nu vilka ni är såklart!

Lämna gärna en liten kommentar med vem ni är och hur ni hittade hit, och självklart om det är något annat ni skulle vilja se här i bloggen.

Glad tjej!
image description

Grus i ögonen

Inatt har jag inte fått många timmars sömn, och jag förstår inte varför men ibland är det ju så... Vaknade av att solen riktade in sig precis i ögonen, mysigt! Hoppas den håller i sig idag för på nyheterna sa de att det skulle bli regn.


klantigt

Japp, idag blev det officiellt: JAG ÄR KLANTIG!

Det hade hamnat lite vatten på golvet i baren på jobbet, och det blir sjukligt halt på det där crazy golvet ifall det kommer en ynka droppe, och jag såg självklart inte detta. Jag springer runt med disken som är nydiskad och ska stänga och gå hem. PANG och jag låg på golvet. Jag hade totalhalkat och gjort värsta vurpan på det hala golvet.

Rumpan fick sig en rejäl smäll, benen vek sig och gjorde jätteont men toppen av isberget blev att jag slog i min handled, som redan är helt paj pga mitt ledproblem, så in i helvete. Har så ont nu så jag tror att livet på andra sidan skulle vara bättre.

Tur (i oturen) att jag har värktabletter som innehåller en hemsk sak som gör att nästan all smärta försvinner och man blir som en trött mask. Nu säger jag godnatt och hoppas att jag inte vaknar upp med en blå hand!


13.35

Disken blev precis diskad och nu står träning och en powerwalk i solen på schemat innan jag drar iväg till jobbet. Självklart sätter jag på mig mina färgbitar till skor, allting blir så mycket lättare då!

image description

Trött vs pigg

Jag tror jag börjar bli gammal, kan verkligen inte sova länge på morgonen längre! Medans Benjamin kan sova hur länge som helst... Just nu ligger jag och läser bloggar och ibland kikar jag lite åt vänster och då ligger han där, min myspojke!


Sun in the sky

Har varit ute i solen, plockat vitsippor, sett en huggorm(!) och ätit en Piggelin! Lätt godaste glassen. Är helt röd i hela ansiktet, är nog lite känslig mot den härliga solen som äntligen hittat hit.


god morgon

Vaknade för någon timme sen men har bara slappat framför tvn och ätit frukost. Har ingen aning om vad vi ska hitta på idag, vill ju i alla fall ut i det fina vädret såklart!

Vad hittar ni på idag?

Angry birds

Man vet att det har gått lite för långt när man köper Angry Birds godis!


Dagens detalj


grattis älskling

Idag fyller min Benjamin år! Vi ska fira med brunch på stan och härligt mys i solen, hoppas dagen blir perfekt.

image description

Love you, du är mitt allt!

Black is back

Rockar BF's keps tillsammans med Adidashoodie idag. Feeling a bit hiphopish!

image description

It's mine!

 

 


Glossybox

Månadens Glossybox;

Maria Nila Kolorit Volume Powder, Garnier BB Cream, Illamasqua Sheer Lipgloss, Replay Jeans Spirit! EdT & Shower Gel, Body Shop Earth Lovers Lemon & Thyme Shower Gel

 


Färgargården

Är på väg hem från jobbet. Har bara jobbat kvällspass idag så har kunnat njuta riktigt av det härliga vädret vi har haft! Jag och Benjamin tog en långpromenad och tog en fikapaus på färgargården och hade det mysigt i solen. Det är så härligt att man direkt blir piggare och gladare när solen och värmen tittar fram!


Älskar solen


en timme

Om en timme går spårvagnen till jobbet och jag är trött. Jobbar själv hela dagen idag, så hoppas att det inte blir folkinvasion eftersom alla är lediga idag. Tur är så har vi bara öppet mellan 11-17, det är ju "söndag".

Nej nu måste jag slänga på mig lite smink så man vågar visa sig ute i världen. Älskar vädret idag, SOL!

RSS 2.0