nelly.com

Jag tänkte va snäll och tipsa er om att man kan 200 kr i rabatt om man handlar för över 400 kr på nelly! Koden man ska använda är :
PyTT69uR
Så in och shoppa hörni!

Nu funkar koden inte längre tyvärr, så missade ni erbjudandet så får ni vänta på nästa! :/

jones&jones

Detta kan vara en av de finaste klänningar jag någonsin sätt! Den kommer från Jones&jones, och kostar sisådär 750 kr. Jag skulle dock aldrig kunna ha den på mig, men för er som kan så kör på!

Image 3

bowling



Ibland kan man bowla, exempel på en kväll.



Då kan man också få ha såna här extremt fina skor på sig!

Och så kan man förlora med 4 fjuttiga poäng...

regel på teatern

Inne på bad7avhängningsrummet för oss nere i diket sitter den här lappen:



En regel som måste följas! Undrar varför den sattes upp för det första?! haha...

dags för sjukan

Nu beger jag mig till sjukhuset, men sen när jag kommer hem så ska jag fixa massa inlägg och sånt. Börjar inte på teatern förens klockan 16 idag, dock så slutar vi ju 22... Men det kan ju också va kul, eller?


ledsen hörni

Jag kom hem nu och jag är så galet trött att jag ska hoppa i säng på en gång. Får superblogga imorgon!!!!!!

försovit mig

Japp, när man ställer klockan på halv 7 för att medvetet kunna snooza i tjugo minuter så är det inte så bra när man vaknar upp igen halv 8... Då får man åka till teatern osminkad, med trötta ögon och med tom mage...

Blogga hinner man ju dock alltid med, speciellt när man inte har tid för det?!

Nu drar jag och har musikal hela jefla dagen!



Det är ofta man skulle behöva ett par såna här nere i diket!

big brother

Japp, nu är det en vecka kvar till final och vet ni vad? Efter som vi i musikalorkestern kommer att ha så mycket tid att slå ihjäl så köpte jag 24/7 för den här sista veckan. Så kan jag sitta och kolla på big brother under alla pauser, jippi!

Så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Bog Brother och sova!


rodebjer



The perfect dress från Rodebjer! Finns att köpa på Nelly.com, dock är den lite för dyr för mig!

åter igen...

... så är jag med och tävlar i en tävling, jag tycker det är lite kul ;)


Dennis M är det som står för denna tävling som jag så gärna skulle vilja vinna, för då får man en extremt bra kamera och som ni vet så saknar jag ju en haha! Alla bilder på den här bloggen är ju typ iphone bilder!



Så vill ni också vara med och tävla om denna kamera så klicka er in HÄR och tävla!

-----

Idag är jag nästan tröttare än vad jag var igår kväll, om det är möjligt. Hela mitt huvud känns helt mjöligt och jag vet inte ens vad jag tänker haha...

Idag ska jag ner till skolan för att ställa in alla instrument som vi hade igår på spelningen, sen ska jag åka hem och skriva en grej till tidningen och skriva en sak till skolan. Sen ska jag hinna övningsköra ikväll med och åka förbi och hämta en grej i eneby.

Japp det var min dag, får se hur mycket av det där jag hinner med med den här tröttheten. Nu ska jag i alla fall lägga mig i soffan i en halvtimme igen och se om jag blir bättre! Det var inte så kul när jag både vid klockan 2 och 4 var tvungen att gå upp och ta nässpray för jag inte kunde andas haha.

godnatt

Kom hem från bröllopet för någon timme sen, och jag är helt stendöd. Tror det är för jag inte sov så bra inatt och känner mig lite hängig. Planen var egentligen att dra ut med bröllopsgänget och dricka en öl, men jag tror jag måste banga det... Håller på och somnar hela tiden.


Så till er säger jag väl godnatt, vi hörs imorgon! Imorgon har jag mycket som ska fixas också, så kanske bäst att jag går och lägger mig nu... Ibland måste man väl tänka och ha lite förnuft också!

bröllop

Nu drar jag mig ner mot skolan där jag ska möta upp Ida, Erik och Albin sen åker vi till Vadstena och spelar på ett bröllop! Det ska bli kul, dock känns det lite jobbigt att jag dragit på mig en förkylning...



BYE!

igår i en bild


kvällens val

Nu drar jag ner på stan och möter upp Jocke, vet inte om det hänger på några andra som sagt. Det är sånt som märks under kvällen!!



Detta fick bli kvällens outift, samma kläder som på dagen bara lite annorlunda uppstyrt och med ett par andra skor! Plus min nya väska såklart. Nu är jag färdig för att fira :)

iphone 5?

Hittade en photoshopad bild på hur många tror att iPhone 5 kommer att se ut. Tror ni den kommer se ut såhär? Det vore ju riktigt coolt, och eftersom mitt abbonnemang går ut i samma veva som iphone 5 ska komma ut (enligt rykten) så kommer jag nog köpa den!


dags att fira

Så himla passande att jag och Jocke ska ut och dricka öl ikväll, och kanske lite fler vänner, för jag ska fira! FIRA ATT JAG HAR FÅTT JOBB!

Jag var ju på arbetsintervju förra helgen, och idag så fick jag ett samtal om att jag fått jobbet. Vill ni veta vart? :)

Jo på Media Markt! Coolt va?! Jag ska främst arbeta på telefonavdelningen, så om ni behöver köpa en ny mobil så kom till mig! Jag kommer vara där hela sommaren :)

http://kringlowe.blogg.se/images/2011/mediamarkt_01_146881058.gif

AAAAH jag är så glad!! :)

inhandlat



Det här var två av de saker jag fick med mig hem igår! Båda kommer från Gina Tricot, och väskan kan man använda både som clutch och axelremsväska. Jag är riktigt nöjd, och ska inviga väskan ikväll när jag går ut och dricker öl med fina vänner!

indiska levererar



Sprang in på indiska och hittade den här, tyckte den var fin speciellt till sommaren! Den var mysig på nått sätt, men jag köpte den aldrig (bara så att ni vet haha)...

dagens tröja



Nu drar jag åter igen till teatern, jag är skittrött och vaknade upp med huvudvärk så får se vart man hamnar den här dagen haha.

o'learys

Mötte ju upp mamma för att äta lite mat, blev även lite shopping då det var marknadsafton på stan och alla affärer hade öppet till 21.00!





Maten var för övrigt SKITGOD!

middagsplaner


tjuvtitt på kvällens kläder!

Nu drar jag ner på stan och möter upp mamma, vi ska gå ut och käka någonstans. Tippar på att det blir Trädgårn, eller nått i den stilen om det inte är allt för kallt!

dagens val


som jag längtat

Idag kom mina efterlängtade skor på posten! Det känns lite hemskt dock att de är typ en milimeter för små längst fram så att det klämmer åt ganska så mycket. Men jag TROR (vet?) att jag kommer behålla dem ändå, för det är ju typ de snyggaste skorna jag har sett på jävligt länge!!!!!!!





Vad tycker ni att jag ska göra? ...

Godnatt


trött tjej!

Jag känner mig helt förstörd så det blir bums i säng för min del! Vi hörs imorn.

PUSS

snygga!



Idag kom min vän Amanda med de här shortsen på sig och jag blev förälskad. Så jävla snygga!!

musikal repetition!

Nu när vi är nere på teatern och försöker få ihop allt så det låter bra så blir det mycket dötid. Den tiden slår vi ihjäl genom att äta chips, och framförallt leka med chipsen och allt annat som kommer i vår väg!

Det kan se ut lite såhär, och observera Ivan som sticker upp bakom mig haha!


jag är med!

Jag är med och tävlar om en iPhone 4 vit HÄR!, va det du också!!

http://kalleponken.se/wp-content/uploads/2010/05/iphone-vit-rend2.jpg

Har du tur så kan den bli din!

hemma en sväng

Nu är jag hemma en sväng, ska slänga i mig nått att äta och sminka mig lite. Sen får jag försöka vara fit for fight för kvällens konsert. Kommer typ somna på scenen haha!

Nej nu måste jag sätta igång

dagens val



nu drar jag

Det är dags för mig att dra mig ner mot teatern igen, det är inte många timmar jag vart hemma... Idag blir också en lång dag eftersom att vi har konsert i en kyrka ikväll med skolan EFTER en hel dags repande på teatern. Så vet inte hur mycket bloggning det kommer att bli ikväll, men det märks!

Jag är i alla fall galet trött, och här får ni ett bevis på det!



Kände för att leka fjortis och tycker att jag lyckades riktigt bra!

Nu drar jag och mitt barr till diket, hejsvejs!

trött

Jag kom hem för ca 10 minuter sen, har gått i skolan fram tills nu. Vi har äntligen fått allt på plats nere på teatern och börjat soundchecka. Så nu kör vi bara på, och jag har noll energi över. Därför blir det ingen mer bloggning ikväll, det förstår ni nog! :)

alltid lika kul...

... när man inte kan somna på kvällen och somnar vid 3, för att sedan vakna vid halv 6 för att man är så kissnödig. Sen är det ingen idé att lägga sig igen för att man ska upp om en halvtimme. JA, det är alltid lika kul!


en dag av sorg

Idag kanske inte är en sån glad dag egentligen. Min pojkväns mormor tog sina sista andetag imorse, så nu går alla tankar till all familj, hennes make och vänner som sörjer. Det är aldrig lätt när en person lämnar oss!


Marianne Kandziora
1933.07.05 - 2011.05.23


http://caramellsweets.blogg.se/images/2010/rip_96024201.gif



superkul

En kompis visade det här klippet för mig idag och jag höll på att skratta ihjäl mig, så jag tänkte visa det för er också!



Vad säger ni? Riktigt tuff tant va?

röd

Sprang in på Vero moda när jag stod och väntade på spårvagnen idag, och hittade den här:



Får se om det blir ett köp, men jag gillar färgen! En perfekt sommarfärg och sommarklänning!
Vad tycker ni?

fina!



Hittade riktigt fina glas idag inne på Cervera som jag troligtvis ska få i studentpresent av min mamma! Kollade också på Carolina Gynnings vinglas, och önskade mig även dem i studentpresent! KUL :)

dagens val


vill ha!


Sängpåse, designtorget


Nyckelring med holk, bluebox.se

big brother

Idag är det 2 veckor kvar tills final i Big Brother, vilket känns helt sjukt. Jag har liksom följt det som en slav, kanske missat 1 eller 2 avsnitt... Vad ska jag göra klockan 10 om kvällarna efter det? Nej jag ska njuta (haha) av de sista veckorna av underhållning!

http://amandadovenius.blogg.se/images/2011/big-brother-2011-430x241_135793797.jpg

exclusive Britta

Jag inser med detta inlägg att jag inte längre kan förneka ett beroende... Hej jag heter Hanna och jag är shoppingberoende, främst inom sko-fronten! Men det är något jag får leva med, och om jag ska vara ärlig så lider jag inte av det utan det är nog bara min ekonomi och Benjamin som lider av det haha.





kärlek

Såg precis på någon tv-serie där en kille totalt förklarade sin kärlek till en tjej. Jag var så stört rörd, det var så vackert. Önskar att alla tjejer där ute får uppleva det någon gång i livet. Måste kännas extremt speciellt!

Töntigt att jag blir avundssjuk på en tjej i en serie haha, så kan det va ibland!

rhododendron-dalen

När jag och mamma var ute och körde och fikade så tog vi en sväng till rhododendrondalen och tittade på de fina blommorna! Såhär fina var de:




färdig!

Nu är jag precis hemkommen ifrån min intervju och det gick jättebra! Fick prata med en supertrevlig man, och det var som att sitta och skratta i en timme. Skön stämning!

Nu ska jag bara slappa resten av kvällen, känns skönt att kunna göra det nu! Har lite ont i huvudet så känns bäst att bara vila :)

nu kör vi

Ännu en fullspäckad dag står på schemat och jag sitter och slänger i mig lite frukost för att sen dra iväg! Först ska jag övningsköra runt lite, åka och tanka och sådär. Sen blir det en promenad i åbackarna och en fika med mamma.

Efter det måste jag skynda mig hem och fixa mig, för jag ska på ARBETSINTERVJU!!!
Kan ni gissa vart?!

Sen ska jag hem och plugga...

Söndag i all sin glans!


the event

http://miyagi.sg/wp-content/uploads/2010/10/The-Event-2_Sean-Walker.jpg

Fick tips om en serie idag, så jag laddade hem några avsnitt och den verkar riktigt lovande! The Event heter den och handlar om utomjordingar som försöker ta över jorden... Jag vet att det låter typ sämst, det tyckte jag också! Men efter att ha tittat på några avsnitt så är jag fast, SKITBRA!

creepers underground

Underground Creepers Wulfrun Blue Suede Mens Shoes

Riktigt snygga!

same dress different color

I torsdags så var jag på Ingelstad med min mamma för att hon skulle leta efter en klänning. Jag hittade den här svarta klänningen inne på Lindex och det var kärlek vid första ögonkastet, så min snälla mamma köpte den till mig!



Kruxet var ju bara att den fanns i gult också, och jag kunde inte riktigt bestämma mig för vilken jag ville ha! Så i torsdags så fick jag den svarta, men sen dess så har jag gått och tänkt på den gula... Så idag åkte jag ner och köpte den, jag var helt enkelt tvungen!



The perfect dress!

dagens val



Ledsen för en sådan dålig bild, men hoppas att ni kan överleva det! Klänningen är i alla fall från Monki, köpte den i onsdags! Superskön och supersnygg om ni frågar mig!!

på väg


Nu drar jag hemifrån för att fixa lite grejer.

Här får ni en tjuvtitt på dagens kläder!

lördag

Det är lördag igen, känns som att veckorna springer fram just nu. Är väl för att vi börjar närma oss slutet...

Idag ska jag sitta i solen en stund tänkte jag, sen ska jag skriva klart en krönika och skicka in och sen göra en skolgrej så att jag kanske kan få mvg i en kurs!

Det är min dag det. Vad ska ni hitta på?

update, det blåser ju alldeles för mycket för att sitta på balkongen ...

lång vs kort


musikal

Idag har vi haft musikal rep hela dagen, från 07.30 till 17.20. Behöver jag säga att jag är trött? Däckar ihop totalt snart. Så deppa inte ihop om jag inte lägger in något mer inlägg, det betyder bara att jag har somnat!

Här får ni i alla fall några bilder från mitt och Ivans hörn!




hörni

Jag går och lägger mig nu, imorn är en tuff dag!

Imorgon kommer jag visa er några nya saker som jag fick idag av min snälla mamma! :)

Godnatt på er :)

retro


Snygg! Från hm

ARG!

Jag fixade ihop hela synth "anläggningen" för att jag skulle öva in alla snurrgrejer som jag ska göra i musikalen i skolan, jag har aldrig fått öva på det och det ska sitta imorgon för då har vi rep hela dagen...



Såhär såg det alltså ut när jag hade plockat upp allt... Sen så upptäckte jag att där man skulle sätta in hörlurarna så var man tvungen att ha en större adapter eller vad det heter och jag har ju ingen sån hemma! Fy tusan vad jag blev förbannad, dels för att jag hade släpat hem allting och det är astungt och för att jag kommer få skäll imorgon eftersom jag inte kommer kunna mina grejer...

Får väl sitta och sura tillsammans med min exklusiva middag



Köttbullar, stuvade mackaroner och champagne. gÅtt

MUS


Detta fick jag med mig hem från make up store när jag var där och sminkade mig.




En ansiktsmask, en ögonskugga och en pensel!

sista gemun

Idag hade vi vår sista gemu-lektion (gehörs- och musikteori) och det kändes lite sorgligt i hjärtat. Och härlig som vår lärare Henke B är så hade han köpt tårta till oss! Han är ju för underbar, det är verkligen en lärare som jag kommer att sakna!!


Tårta och kaffe! :)

Malin tyckte att tårtan var god, dock så är det inte en så särskilt smickrande bild må jag säga haha!

sjuk

Godmorgon, ska om några minuter gå ner till spårvagnen och åka till skolan. Det känns som att jag börjar bli sjuk, känner mig hängig och är snuvig och har ont i halsen. Känns inte så kul, men måste gå till skolan nu ändå, för det är viktigt haha!

Får se vad dagen har att erbjuda, det är ju inte så fint väder...

vårbal

Här får ni lite bilder från kvällen, vi har haft Vårbal med min linje :)


Bästa gänget!

Ett stycke jag

Jag och världens bästa Joakim!!!

The Rat Pack?

Alicia<3

Ida och Jocke! <3

Efterrätten

Jag och Olle, som blev utsedd till balens kung!

Min fina bordsgranne Sara

Erik & jag!

En avslutande kvällsbild på mig och fina Amanda!

Jag älskar mina vänner!

arg som en pannkaka

Jag stressade till skolan, och vad betyder det när man kommer fram och lektionen är inställd?! Fy fan vad arg jag blir, fattar inte varför man aldrig kan få veta sånt innan utan att man måste sitta och vänta på skolan för att sen förstå att man inte ska ha någon lektion... BAJS APA!

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, har "rast" till 11.00...

Jag ska gå och sura någon annanstans, det här ska ju inte gå ut över er mina fina vänner.


full rulle

Godmorgon!

Idag kommer vara en dag med enormt mycket att göra och NOLL tid över! Så därför tror jag inte att jag kommer hinna blogga idag, men det märks ju!

Nu först är det skola 9-14.30
Sen direkt till Make up store för sminkning 15-16
Sen ska jag åka direkt hem för att klä på mig fina kläder och fixa håret.
Sen får jag skjuts av mamma ner till Stortorget där vi ska vara lite innan 17.30 för att då ska min linje åka och ha Vårbal. Den slutar vid 12 inatt, och då blir det direkt hem och sova, det är ju skola imorgon tidigt igen.

Så ni kanske förstår om jag inte hinner! Nu ska jag slänga i mig frukost och sen åka till skolan!

dagens val



virkad väst

Sprang in en snabbis på Indiska idag och hittade den här vackra skapelsen!





Hade jag haft pengar så hade den varit min NU!

skämt åsido

Närbild...

OUPS!

Nämen herregud!


Är sinnessjukt uttråkad, så nu drar jag och fikar med en vän och sen ska jag fixa studentinbjudningar och skicka iväg!

nu är det över!

Nu har jag precis blivit färdig med min uppsats!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det känns så otroligt skönt och jag bara jublar inombords. Sen att jag känner mig förkyld och sjuk det är ju en helt annan sak! Det här var ungefär mitt sista skolarbete någonsin om jag inte räknat helt fel, och det är ju galet. Jag har gått i skolan sen jag var 6 år, och nu var det slut. Eller ja, jag ska ju plugga vidare men det blir ändå inte på samma sätt.

Sitter i en alldeles för varm datasal nu och ska vänta på att vi ska gå till våran nästa lektion och sen är min skoldag slut!




Vi hörs senare, då har jag något roligt att berätta!

godnatt

Jag ger upp nu! Har suttit hela kvällen, och jag är nästan färdig. Får fixa det sista imorgon på morgonen, och jag hoppas att vi får lite tid på lektionen där man kan finslipa på vissa grejer. Det känns inte som att man kommer på bra grejer när man är såhär trött ändå, så varför slösa tid om man ändå måste skriva om allt imorgon!

Så nu ska jag ringa min man och sen sova! Kommer nog slocka ganska så snabbt om jag känner mig själv rätt.

Vi hörs imorn hörni, och what's up med att kommentera?! :(

kris!



Åter igen känns det som att den här boken och detta ämnet får agera min bästa vän. Det har gått 2 timmar sen jag "började" skriva inlämningen och hur långt har jag kommit? Jo en sida ungefär kanske... Jag somnar hela tiden, spelar ingen roll vart. Somnade över datorn nyss och då kom mamma in och väckte mig och undrade vad jag höll på med. Så snäll som hon är så gick hon till affären nu och köpte lite cola till mig så jag ska kunna hålla mig vaken tills uppsatsen är klar, vilket kommer vara i natt någon gång!

Nu ska jag ta en paus och äta lite mat!

arg på mig själv

Fy bövelen vad jag är arg på mig själv just nu!!!! Jag åkte ju hem direkt efter skolan för att göra min uppsats som ska in imorn, och jag visste att jag var tvungen att sätta igång direkt för annars skulle jag få sitta hela natten...

Tror ni inte att jag somnar? Satte mig i sängen vid klockan 16 för att sitta där och börja skriva och totaltdäckar! Jag vaknade nu, och känner mig helt hopplös och som att jag aldrig kommer att klara av att skriva den där himla inlämningen. Den kunde verkligen inte ligga på sämre tidpunkt!!!

Jag måste försöka sätta igång nu, USCH!

Tyra Sjöstedt

Jag och Amanda sprang ner en snabbis på stan under lunchrasten, och vem stöter vi på på hm om inte självaste Tyra Sjöstedt! Kände mig tvungen att ta en bild haha, starstrucked?!



Snygg är hon ju i alla fall!

dålig dagens val


jacka weekday - jeans - skor dr martens

guten morgen

stavas det ens så? haha

Sitter just nu och äter lite frukost och läser lite extra i ett häfte, ska nämligen ha prov på första lektionen idag... KUL! Har knappt sovit en blund för den förbaskade tån, och jag trängde precis ner den i ett par skor och fan vad jag skrek haha, gjorde så galet ont! Det som nästan är roligast är att den är helt blå... bluetoe

Nej nu måste jag läsa vidare i det där himla häftet hörni. VI hörs under dagen!


style by tyra

http://bloggar24.files.wordpress.com/2010/08/image.jpg

Läste precis på Tyras blogg att Style by Tyra ska öppna en butik här i Norrköping. Lite konstigt tycker jag, men visst kör hårt.

Vad tycker ni om saken?

big brother + hockey

Sitter och tittar på Big brother och hockey vm samtidigt, och hoppas Sverige vinner och att Gurkan åker ut! När det är slut så ska jag lägga mig i sängen och kolla på de sista Glamourama avsnitten och sen sova om jag kan. Min fot gör så galet ont, och den är inte vacker...

Nej nu måste jag skicka in en text till tidningen, men undra vad jag ska skriva...

update Sverige blir ju typ utklassade...

fler bilder






































Man blir aldrig glad när man får "för små" drinkar



































Snygga Amanda!


ont ont

Nu är det så att jag kanske kommer att tillbringa kvällen på akuten... Slog nämligen i min tå så pass hårt under fotograferingen att jag nu har en uppsvullen tå OCH fot. Så min mamma ville att vi kanske ska åka upp dit senare om det inte blir bättre. Känns förjävligt och gör skitont, alltid ska allt ske mig haha.

Nu ska jag försöka sätta mig och plugga till ett prov jag har imorgon, samt skriva en uppsats som ska in på tisdag som jag inte börjat på. Men jag har så ont just nu så jag tror inte att jag kommer orka skriva den idag. Får väl sitta imorgon hela natten haha.

hejsan

Hej alla glada, kom precis hem ifrån Lindö där jag har haft kul! Blivit fotograferad faktiskt :)


slump?

Från det engelska kungliga bröllopet


dagens val



Såhär gick jag runt idag, och OBS jackan är ny (köpte den idag) och den är min nya kärlek!!!!!! Jag ÄLSKAR den! Mocka med skinndetaljer, kunde inte bli mer rätt än så!

stockholm

Jag och Amanda åkte till Stockholm imorse och vi har haft en jättehärlig dag! Vi har shoppat, ätit, skrattat, gjort bort oss, druckit en drink och framförallt GÅTT väldigt mycket. Här kommer lite bilder, jag fyller på när jag får några fler av Amanda imorgon (tror jag!)


Våran goda och efterlängtade lunch efter några timmars gående!

Amanda under lunchen

Vi drog till T.G.I Fridays och tog varsin drink!

Strawberry daiquiri är grejer det!

Amanda med sin mojito :)

Jag var tvungen att prova Amandas nya skor! Galet snygga och GALET höga!!

Godis på hemresan var ett måste!

en bild


Stockholm baby

Nu drar jag till Stockholm med Amanda, vi hörs ikväll när jag är hemma igen!


Taggad!

tjut i öronen

Här får ni en liten liten snutt av konserten med Tove Styrke idag, och om jag ska säga något om henne så är det väl att hon är en av de mest oproffessionella människan jag någonsin stött på. Helt illa!



Nu är jag i alla fall hemma och ska sova extremt snart, för klockan halv 7 ska jag upp igen och göra mig iordning för en dag i stockholm med min fina vän Amanda! Jag lovar er en bildbomb från Stockholm på kvällen, kommer inte kunna blogga under dagen!

tranås

Kanske så att Tranås blir min nya hemstad efter sommaren, kom in på en folkhögskola där med inriktning på jazz. Jag är förvirrad och kluven, vet inte vad jag vill längre med livet! Jag har varit så inställd så länge på att musik är det jag ska göra, men nu efter alla sökningar så är jag så trött, och trött på musik överlag på något sätt. Jag vet inte.

Nu har jag håltimme till 13.20 och jag vet inte vad jag ska göra tills dess. Skulle egentligen behöva skriva en uppsats men kom på att alla grejer ligger hemma, och det var ju inte det smartaste draget jag har gjort. Så det är väl bara att hänga och se om man kan hitta på nått.

konsert

Imorgon så har vi vår årliga konsert med mitt jobb på nt, och i år har vi bokat Tove Styrke, Babian & Class of kill'em high. Jag hoppas att det blir riktigt roligt, och att så många som möjligt kommer! Om ni vill gå men inte har köpt biljetter än, så har jag några biljetter kvar att sälja så det är bara att höra av sig till mig om det är fallet :)

http://plainvanilla.se/wp-content/uploads/2010/12/ToveStyrke.jpg

solen!

Hoppas ni är ute i solen och njuter nu när den är här, för det ska tydligen bli regn&kallt snart igen!


kan man ha mer otur?

Hej hörni, tänkte berätta för er hur min kväll&natt igår såg ut. Det är en av de jobbigaste nätterna i hela mitt liv!

Det började med att jag skulle ta en buss från Göteborg kl 23.20 hem till Norrköping. För att komma till stationen från där jag var så är man tvungen att ta ett pendeltåg som tar runt 20 minuter, och jag hade bestämt mig för att ta ett tåg som skulle vara framme i Göteborg 23.12 alltså så skulle jag ha 8 minuter på mig att gå till bussen.

När jag kommer till pendeltågsstationen så är pendeln försenad med cirka 4 minuter, men jag skulle ju fortfarande hinna med min buss! Så jag gick på pendeln och satte mig och väntade på att komma fram. Vad händer då? Jo när vi åkt i cirkus 5 minuter så stannar pendeln helt plötsligt och står stilla i vad som känns som en evighet, med andra ord jag MISSADE min buss...

I den sekunden då jag insåg att jag hade missat min buss så brast det för mig, allt jag var ledsen för bara strömmade ur mig och jag stod själv på stationen i Göteborg och stortjöt. Jag ringde min pojkvän så han skulle kunna komma och hämta mig så jag fick sova hos honom, och han fixar så han och en kompis skulle åka in till gbg för att hämta mig. Så jag sätter mig och väntar inne på stationen och ringde min mamma för att prata lite. Medan jag sitter där och väntar så kommer det fram massa äckliga killar som skulle fråga massa saker, och en som till och med satte sig precis bredvid mig och glodde på mig och inte gick därifrån (USCH!). Efter en halvtimme så ringer Benjamin och säger att de inte får igång bilen för att batteriet har dött. Så där satt jag, fast på Göteborgs tågstation mitt i natten tillsammans med massa pundare och läskiga män.

Kom jag därifrån?

Ja, det gjorde jag! Efter ungefär 2 timmar så kom Benjamin och Alex och hämtade mig, efter att det hade ringt en annan kompis som fick komma med startkablar haha. Så helt förstörd fick jag åka hem och försöka få tag i en biljett till morgonen efter, alltså imorse. Efter 1 timmes sömn så var det dags att gå upp och ta pendeln in till Göteborg och hoppa på ett tåg mot Norrköping så jag precis skulle hinna till skolan.

Nu kunde väl inget mer gå fel?

Jodå, tåget blev försenat eftersom vi var tvungna att stanna i Skövde för att åskan hade slagit ner i en ledning och pajat massa tåg.

Nu vet ni vad som hände, och då kanske ni förstår att jag nu (efter att jag också har gått i skolan OCH gjort ett prov) ska lägga mig ner och sova en timme eller två!

5.15

Nu är klockan 5.15(!!) och jag sitter och försöker få i mig lite frukost, det är inte det lättaste så tror att jag får ta med några frukter om jag ska klara mig. Jag är så galet trött, och jag har knappt sovit nått men hoppas att man kan få lite sömn på tåget.

VI hörs ikväll hörni!

egg n' egg


tv kväll

Ja ni, jag somnade förut och vaknade vid halv 7.. Jag sov alltså i lite drygt 4 timmar. Önska mig lycka till att somna ikväll sen haha. Och imorgon är det en ännu tidigare morgon, för då går tåget redan klockan 6. Men det ska nog gå bra, men får väl se till att sova lite på tåget eller så!

Just nu sitter jag och kollar på äntligen hemma, där dem för tillfället håller på att spruta pinnat gröna för att det ska bli krokar. Jag tycker inte alls om det, men det är ju en smaksak hörni.

Nu vill jag bara meddela att vi hörs imorgon igen, antingen på morgonen eller kvällen. Det beror på om jag vaknar tidigt eller sent!

Puss på er

hemme

Nu är jag hemma igen och ska faktiskt hoppa ner i sängen och sova en stund! Är så galet trött. Jag var klar med min sökning redan vid 10, men jag hängde kvar och käkade lunch i solen med några vänner som också var där och sökte.

Resten av dagen ska jag göra: NADA! Jag ska bara vila, kanske sätta mig i solen en stund sen om det är sol när jag vaknar. Men skriver mer sen, för nu däckar jag.

God(?) morgon

En tisdag morgon, klockan 05.50 så är det 18 grader ute. Och då menar jag inte 18 minus utan 18 PLUS! Är det inte sjukt? Från att ha varit snö och hagel förra veckan, till en värmebölja som heter duga! :)

Idag klev jag upp med tuppen, med mitt sämsta morgonhumör, därför att jag ska åka till tranås. Tåget dit går klockan 7 och gud vad jag längtar... NOT! Jag längtar bara till att komma hem igen, och lägga mig i min säng! Jag sover så himla dåligt nu igen, inatt somnade jag vid 3 och gick upp halv 6. KUL.

Nej nu ska jag fixa det sista och sen dra mig ner mot resecentrum!


Tröttast tjej i staden nr1

south beach



Nytt nagellack ifrån Isadora, det heter South Beach och är jättefint i verkligheten! Har ju ett mintgrönt lack från exakt samma serie, och är supernöjd med det!

ny!

Sprang in på glitter en snabbis och fick med mig denna därifrån, diggar den skarpt!



(ska genast göra något åt mina fula naglar!)

mys i solen

Jag mötte upp Malin och så gick vi till en park och satte oss och pratade massa i solen



Malin "buddha" Zingmark


Jag kände för att överskrida den mäktiga kullen


Men så roligt var det ju inte...

fikadags

Nu sticker jag och möter upp Malin för en fika i solen!


byxor cubus - tröja monki - väst hm

Såhär ser jag ut nu, bytte om från vad jag hade på mig i skolan! Men vi hörs sen när jag är hemma igen, ska tvinga Malin att ta en bättre bild på outfiten med!

Hade bra för fan

måndag

Idag hade jag bara en lektion i skolan, så det var ju rätt så skönt! Planerade lite roliga saker med Amanda som vi troligtvis ska göra i helgen :)

Nu är jag hemma och passar på att sitta i solen lite, dock blir det ju inte så mycket med tanke på att jag brände mig lite igår. Lite senare så ska jag ta en fika med Malin och sen ut och övningsköra med mamma.

Det var denna måndag!

helt vitt?!

Nu äntligen verkar det som att bloggen är igång igen, enda sedan typ 4 igår eftermiddag så har ju hela inläggsspalten varit helt vit... Hoppas det inte händer igen! Hörde dock att det var många som hade problem med bloggen igår/idag, så jag var nog inte den enda.

kräfta

Om man råkar somna på balkongen när solen är som starkast så kan man vakna upp såhär:



Vilket var precis hur jag vaknade. Och aj vad ont det gör :( Ser ni också att jag fortfarande är helt kritvit på halsen, somnade väl antagligen med huvudet neråt... Undrar hur det kommer se ut imorgon haha

livet är fint ibland...



... när man fortfarande sitter kvar på balkongen, i solen, lite brunare än vad man var för några timmar sen och med en cider i handen! Då ska man inte klaga :)

plugg plugg



Försöker med hjälp av denna bok (som är min bästa vän idag) skriva min uppsats, men jag kommer inte på någonting alls att skriva... Jag har valt att skriva om jämställdhet, men jag tycker att vår lärare har lagt upp uppsatsen så tråkigt att jag som sagt inte kommer på nått, NADA.


el stockholmo

http://www.stockholmshotel.se/bilder/hotell-stockholm.jpg

Fick världens lust att åka till Stockholm efter att jag såg att en kompis ville det med på hennes blogg. Kanske styr ihop en liten resa dit snarast?!

Kul att få kolla på lite kläder och kanske få med sig något hem som inte alla har i den här staden!

söndag

Åter igen så är det söndag, FAN vad veckorna går snabbt nu...

Jag tog en rejäl sovmorgon idag, eller ja jag vaknade vid 9 men låg kvar i sängen till klockan 12 haha. Det var så himla skönt att känna att man bara kunde ligga där utan att bry sig. Tyvärr så drömmer jag superjobbiga drömmar, men jag hoppas på att de ska försvinna snart!

Idag så ska jag försöka börja på en uppsats som ska va inne nästa vecka, får se hur bra det blir. Sen ska jag försöka ladda upp lite för veckan som kommer. Har två sökningar på tisdag & onsdag och så har vi konsert på fredag med NT. Se är det ju lite smågrejer där i mellan som måste fixas.

Nej nu ska jag njuta lite i solen på balkongen och sätta igång med uppsatsen!

365 days

Jag knappade in på Pontus de Wolfe's blogg och möttes av den här extremt vackra texten som han ägnat till sin fru Elsa Billgren. Behöver jag säga att jag fick tårar i ögonen?

I morgon firar jag och Hon vår första bröllopsdag, exakt ett år efter att vi sprang ut på stadshustrappan med riskornen sprayande ned från alla håll och kanter. Hon där som själv sken igenom som en solkatt på vårens första dag och gjorde mig spritt språngande galen. Som fick mig att vilja tro på kärlek och dela absolut allt. Som fortfarande gör mig galen varje dag, och livet ack så spännande. Tro på kärlek är också tro på framtid, och det är den tillsammans med Dig som gör allting så spännande.
365 dagar är inte så länge om man slår ut det över ett helt liv kanske. Men räknar man dem som de första av vårt gifta liv tillsammans, uppgår de rent utav till 100 %! Vi hade ju varit ihop en hel del dagar dessförinnan också; hela 365 st faktiskt. Det är helt allright som prövotid.
Nu är det ju inte giftermålet i sig som är det jag begeistras av, utan det är ju av dig, Elsa Billgren. Du får poesin i mitt hjärta att springa till liv genom att du visar mig världens alla hemligheter och glädje och mystik. Du är tjejen jag vill va med, som jag vill svänga runt på ängen i midsommarsolen och skaffa barn med och älska. Du är bäst, och efter dig ingen.
Pirret leker som champagnebubblor, och nu ska vi ut och leka i nattlivet. Jag kommer skina stolt tills folk himlar med ögonen; det kan de gott få göra. I know they know.
Så puss på dig Elsa min skatt. Mina två år med dig hittills har vart de bästa i mitt liv.

Det går dåligt


När jag har tråkigt så sitter jag alltid och spelar massa spel på min mobil, men just nu så har jag fastnat på en bana i Angry Birds RIO. Jag kommer inte förbi den...




Har ni klarat den här banan? Vet ni hur man gör?! Det är säkert svinlätt, bara att jag hakar upp mig och gör helt fel. Jag har varit fast på den här banan i flera dagar :(

Update, nu har jag kommit förbi den där banan MEN fastnat på nästa. Skjut mig!

flak

Det är ju dags att börja bunkra upp inför studentveckan nu, och tur som jag har så har min moster och hennes man precis vart i Tyskland och köpt massa(!!!!) dricka. Så av dom fick jag 2 flak cider, 2 flak öl och 6 bag-in-box! Nu ska jag ju inte ha allt själv, utan en del av det ska ju vara på firandet efter utspringet. Men två av flaken är i alla fall mina att utnyttja under veckan :)


Godaste cidern!

min första perfekta parkering

Här har ni den, min första perfekta parkering (som inte är på en stor parkering med rutor) :


självklart var jag tvungen att visa den för er!

Har kört massa idag och jag är riktigt stolt över mig själv för vissa grejer som jag klarade av idag och som jag aldrig gjort innan! Det är skitkul!!!!!!!!!!!!

sol

Sitter på balkongen och försöker desperat att suga upp solen som skiner fastän det blåser kalla vindar. Jag skulle så gärna vilja ligga på en strand nu någonstans och bara njuta av livet och glömma allt som är här hemma!

Har jag råd så ska jag ta mig tusan ta en sista minuten någon gång under sommaren/hösten, det förtjänar jag ta mig tusan! Jag har inte varit utomlands där det är varmt (har ju vart i London&Frankrike men där var det inte så varmt...) på flera år och jag vill vill vill NU!

För att hoppa till en helt annan sak så känns det rätt så sjukt att det är flera i min omgivning som ska ha barn. Fantastiskt javisst! Men helt sjukt. Vem kommer här näst? Jag? Nej det tror jag inte, men man kan ju aldrig veta och det känns rätt så läskigt. En sak är då säker att jag kommer inte medvetet att försöka skaffa barn tills det finns en stadig inkomst och det tror (vet?) jag faktiskt att jag kommer hålla!

Nej nu ska jag gå in, det börjar bli lite väl kallt med de här vindarna!

dagens val


räkmacka

Efter att jag och mamma hade varit hos en gammal vän till familjen där vi också fick träffa min moster&man som var på genomresa så åkte vi ut till Abboreberg och åt en räkmacka! Den var supergod, och det var skönt i solen förutom att det blåste lite.



MUMS

åka bil

Var ute och körde bil idag med mamma, och det går bättre och bättre. Idag fick jag lite motgångar i en jättesvår rondell men till slut så tog jag mig ur den också! Så imorgon ska vi åka ut till Lindö och köra lite där, och samtidigt så ska vi åka och fika hos en gammal vän till familjen som bor där ute.

Vet att det blir mycket tjat om mitt bilkörande nu, men det är ju det jag håller på med nu och jag kämpar verkligen för att få det där körkortet!!

twilight

http://madde91.blogg.se/images/2009/twilight-7178_30031190.jpg

Om ni slår på 1an nu klockan 21 så kommer ni få se den här filmen, Twiligt. Det kommer vi i alla fall göra, man får säga vad man vill om den men jag tycker att den är rätt så bra och Edward Cullen är ju snygg så!

atlantis

20110506-080141.jpg

Skylten för vår musikal har kommit upp på skolan. Lite coolt må jag säga, men vi slutar ju snart... Det är bara 5 veckor kvar!! :o


fredagsmys



Ikväll har jag lite mys hemma, med cider och choklad och med gott sällskap! :)

Har ni testat den nya chokladen?

skydd

När man sitter i en orkester som spelar för högt så kan man sätta på sig hörselskydd, och då kan man se ut såhär:




svart & rosa


Helsvart + rosa skor = snyggt val :)

fredag

Då var det fredag igen, känns rätt sjukt hur snabbt tiden går. Var ju nyss fredag?

Jag är i alla fall inte på topp idag, har vaknat 100 gånger inatt och drömt massa hemska drömmar. Känner mig skitledsen och jag skulle kunna börja tjuta i vilken jävla minut som helst. Plus så har jag min älskade huvudvärk som älskar att plåga mig.

Jag ska i alla fall dra mig mot skolan om en kvart typ, får hoppas att det känns bättre under dagen.

Jo just det.... Jag har pissont i ryggen också.

Om jag har klagat färdigt nu? JA det har jag!

sötnos



Min lilla bebis Stella, eller ja min systers bebis, men man kan ju få låna lite. Älskar att sitta och mysa med små fina barn. Mysigt :)

blommor



Man måste alltid ha med sig blommor när man går bort :) De här köpte jag, superfin färg!

sleepy

Jag somnade ju som jag sa, och när vaknade jag? Jo NU! Och klockan sex ska jag vara på middag, så nu är det bara att springa. Vi hörs sen hörni, så ska jag berätta om jag hann eller inte. Intressant va? :P

bad picture



Jag kom hem precis från skolan och är så galet trött, så ska sova en stund! Det tråkiga med det var väl att jag hann ta av alla kläder och byta om innan jag kom på att jag inte hade tagit en bild... Så ni får den här dåliga.

Vid klockan 6 ska jag bort på födelsedagsmiddag, så då måste jag ändå byta om och se lite snygg ut!

NU: sova!

20 år!




Idag fyller min man 20 år! Grattis älskling <3


morgon


Hela outfiten får ni lite senare under dagen!

Nu ska jag slänga i mig lite frukost och sen åka till skolan, har sånglektion som första lektion idag så håller tummarna för en toppen start! :)

glamourama

http://www.dagensmedia.se/multimedia/bilder/article116402.ece/BINARY/w468/glamourama.jpg

Nu har jag precis lagt mig i sängen och ska kolla på senaste avsnittet av Glamourama som kom ut idag, och sen ska jag SOVA! Är skittrött.

Godnatt på er, puss!

övningskörning

Var ute med mamma och övningskörde och det gick jättebra! Körde massa rondeller och sånt och körde runt massa i Ingelstad-området. Känns bättre och bättre med körningen, och ett körkort finns nog i horisonten där framme. Vill bara ha det nu!!!!! Ska börja köra som en dåre nu, flera gånger i veckan. Då borde det gå framåt fort!

nya nagellacket



Har på mig det nya nagellacket idag, och jag älskar det! Helt klart den perfekta färgen, och till sommaren ska jag nog även måla det på tånaglarna så det blir fint i sandaler :)

finally!



Nu är de mina! Jag vet att jag har typ såg dom första gången för två dagar sen, men ni vet när man känner att man bara MÅSTE ha något? Så kände jag med de här skorna, och  nu har jag dom hemma hos mig! Bilden gör dem dock inte riktigt rättvisa, men hittade inget bra ljus så jag tänkte att när jag använder dem för första gånger så fixar jag bättre bild då.

tjuvtitten



avbockningsdags

Känns rätt skönt att jag kan bocka av lite saker nu på min milslånga att göra-lista!

Jag har fixat ett superfint hus i Lindö där jag ska ha min studentmottagning efter utspringet! :)
Jag har kollat upp allt så jag inte ligger efter i arbetsmiljö&säkerhet
Jag har tagit reda på vad jag fick för betyg i Naturkunskap A
Jag har fixat ALLA studentkläder
Jag har bokat in en klipptid så mitt hår går att ha normalt (alltså lockigt så jag slipper platta) till studenten

Det jag måste göra idag är att skicka in lite viktiga papper till en skola, övningsköra, gå och köpa ett par skor som jag lagt undan och fixa en gammal läxa som jag har skjutit på allt för länge.

Jag ska också skriva en lista på vilka som jag ska bjuda till studenten och börja fixa inbjudningskort. Om jag orkar så ska jag också börja skriva på en inlämning i Arbetsmiljö&säkerhet om jämställdhet!

För alla er som läste allt detta, GRATTIS!

För er andra, BÖVELEN

skoldags

Jag kom precis till skolan och ska snart ner och ha min första lektion, nämligen jazzensemble. Så blir att sjunga av sig lite nu på morgonkvisten för sen är det massa grejer som jag måste fixa innan dagen är slut!

VI hörs lite senare hörni :)

kompass

Sketasnyggt!


mintgrön



Fick det här fina nagellacket av min mamma idag när vi var och handlar mat!

Albin

Idag så träffade jag My och så gick vi hem till henne. Tycker det är så skönt att bara hänga med henne och i hennes urtjusiga lägenhet! Självklart så passade jag på att busa med hennes två hundar, och här har ni en av dem:


Albin heter den här sötnosen, och så har hon en till som heter Gusten men det blev ingen bra bild på honom.

mini bild


Klänning Grå

Vecka 19 så släpper Lindex sin affordable luxury kollektion för i år, och designern som står bakom den i år är Eva Larsson. Mitt favoritplagg är klänningen ovan, och jag ska verkligen försöka ha råd att köpa den! Så extremt vacker! Det finns också ett grymt snyggt halsband som jag ska spana in. Som sagt, håll utkik i Lindex-butikerna under vecka 19

paus



Åt lunch på paus idag, det är helt klart den godaste maten (salladen) som finns!!

viktigt att veta

Känns skönt att jag har fina vänner som ställer upp för mig, och den bästa pojkvännen i hela världen! Det är det enda som betyder något här i världen.


... ville bara meddela er detta, ifall ni hade missat det idag!

snö?!

Idag vaknade jag av en hemsk syn, när jag tittade ut genom fönstret så ser jag att det snöar?! Det är ju för i tusan 3 maj... Då ska det väl ändå inte snöa? USCH!



Jag vet att det är SKITintressant att se mig borsta tänderna. Men jag tänkte bara göra ett tappert försök (eftersom jag är stressad) att visa upp min nya ögonpenna som jag köpte igår. Jag tror nog att jag visar den lite bättre för er mot kvällskvisten!

Nu: SKOLA

nytt :)

http://www.makeupstore.se/photos_products/1902.jpg

sko-längtan

Jag hittade ett par coola skor på Scorett idag, tyvärr hittar jag ingen bild på dem någonstans för jag tror att de precis har kommit in i butik. Men det är ett par rosa mocka skor som är lite gubbaktiga. Jag är riktigt sugen på dem måste jag säga, tror de kan vara riktigt härliga nu i vår & sommar.

Det är väldigt många tråkiga saker som händer just nu i mitt liv, samtidigt som det händer massa kul saker. Så jag är fylld med massa känslor som jag inte har en aning om hur jag ska reagera på. Känner att det inte är någon som lyssnar på mig, utan alla bara bestämmer sig på en gång vilken åsikt de ska ha och sen så lyssnar de inte på någon annan...

Jag är trött

2 maj



Idag är sista dagen för deklaration, så jag hoppas att ni alla har lämnat in den! Jag ska snart åka till skolan, har vart hos läkaren nu på morgonen. Får se vad den här dagen har att erbjuda! :)

förlåt älskling

Men det är något med den här mannen, Rodney Da Silva, som gör att jag vill vill vill! Han är galet snygg på nått konstigt sätt och han är så jävla dum i huvudet så det är fantastiskt. Att han åkte ut ur Big Brother huset förra veckan är fan tragiskt, för det är inte lika roligt utan honom där. Men livet går vidare, och jag ska fan åka till Stockholm och spana efter honom... HAHA eller inte ;)

http://vilmateresalarsson.myshowroom.se/files/2011/04/rodney-da-silva_142704664.jpg

Kul att jag blir hyper när han kommer på tv.... haha
Jag har ju faktiskt en kompis som känner Rodney lite på ytan, kanske att jag ska ta mig ett litet snack med honom ;)

(Förlåt älskling, du är fin du med!)

skit visakort

Varför ska man behöva betala för att ha ett bankkkort?!

Gick in på mitt konto nu för att fixa en grej och så ser jag att de har dragit 144 kr. Självklart så börjar jag undra vad det är jag har köpt för 144 kronor utan att komma ihåg det...

Då visar det sig att det är en jävla avgift för att jag har visa-kort. SUG KUK känner jag lite då. Jag behöver ju de där pengarna....

HJÄLP :(

Och så bara för att jag skulle gå ut på en promenad så spöregnar det. Idag är inte min dag!

söndag

Åter igen så är det söndag, och det känns galet segt. Idag får bli en riktig fixar dag! Jag ska skriva klart min projektrapport, skicka in räkning till jobbet, skriva en grej till tidningen, städa rummet. Om jag hinner efter allt det där så ska jag också gå en promenad!

Vad ska ni göra idag? :)

RSS 2.0