GOTT NYTT ÅR DÅ!

Tänkte att jag skulle, dagen till ära, bjuda er på en bild på hur jag ser ut när det nya året ska firas in ... MEN då slog problemet in att jag inte hittar vart man startar kameran på den här datorn, och jag vet inte vart Benjamin är just nu. Så bilden får komma en annan dag, hoppas det är okej med er mina fina?

Hoppas ni alla kommer fira som tusan ikväll, och ha det bästa nyåret någonsin!

Nu ska vi dra här. Puss!

Smask

Bland det värsta jag vet här i världen, förutom alla självklara grejer som krig och sånt, så är det när folk smaskar när de äter! Jag får panik, och idag var en av de värsta smask-upplevelser jag haft.

Vi satt och åt, och så hör jag ljudet. Och det kom inte bara från en person utan ifrån två. Ett tag kändes det nästan som att det var ett skämt, men sen insåg jag att det nog är så de äter. Med öppen mun och ett enormt smask (PLASK!) för varje tugga...

Jag höll på att börja gråta, och kunde inte säga ett ord under hela middagen...

Så nu sprang jag ner till nedervåningen där Benjamins data fick bli min räddning. Jag skakar fortfarande av obehaget och hör smasket inuti mitt huvud!

USCH :(

No access

Jag borde inte ha tillgång till dator ibland känner jag, speciellt inte när jag går in på någon sida där man kan köpa kläder.

Sitter här med en kompis och vi kollade in på hm's sida, och vad händer? Jo jag hittar genast 2 byxor och ett linne. VIPS så var det hemklickat och kommer till mig om en vecka...

Kallas det shoppingberoende, eller bara ett stort intresse för nya saker och kläder framför allt?

Jaja, det känns väl bättre om en stund. Nu ska vi fortsätta kolla runt, men jag ska hålla plånboken stängd!


dagen

Dagen idag blev en fixardag. Hade ju tänkt att dra ner på stan och kolla mellandagsrean, var sugen att kolla på Monki men får ta det i Göteborg! Får tvinga med Benjamin dit :)

Hann till och med med att städa rummet, och det händer ju inte ofta kan jag säga. Är nog en av de värsta i Sverige på att slänga kläder och allt annat på golvet. Har dock hört att det bli tvärtom när man flyttar till ett eget place sen, då städar man tydligen hela tiden...

Det bästa vore väl att vara något mitt emellan! Eller så tvingar man sin man att städa hihi!

God morgon!

Vaknade för en liten stund sedan, och nu sitter jag och äter frukost framför tvn. Mysigt! Ser på ett program där de rikaste i London får leva som hemlösa i några dagar. Det är faktiskt väldigt intressant och ett mycket bra program!




Vet inte vad jag hittar på idag, känns som att det skulle vara skönt att bara vara hemma. Men får helt enkelt se :)

Vad ska ni hitta på idag?

Drömmen!

Jag har hittat min drömlägenhet i Göteborg, så nu ska jag hålla tummarna att jag kan få bo i den ...


hemme

Ja då var man hemma i Norrköping igen då. Känns rätt så skönt faktiskt, borta bra men hemma bäst right?

Beger mig ju iväg igen på onsdag, då styr jag kosan mot Göteborg där jag kommer fira nyår med min Benjamin! Vet inte hur länge jag stannar där, men det blir nog toppen.

Imorn ska jag packa, kanske dra ner en sväng på stan och kolla på Norrköpings mellandagsrea och kanske ta en fika med min vän Frida. Annars ska jag försöka ta det så lungt som möjligt, jag har ju liksom lov?!

Nu ska jag bara lägga mig i soffan och titta på tv hela kvällen! :)

puss och ha de skönt

julklappar

  • boken "Elsas värld"
  • nagellack
  • tights
  • tröja
  • strumpor & raggsockar
  • handdukar (till flytten hemifrån)
  • pengar
  • presentkort på h&m och gina tricot
  • lotter
  • påslakan & örngott


Pengatjuvarna


- concealer från Make up store & läppstift från L'oreal "Made for me" färgen Nude.


- kofta från gina tricot


- kofta från gina tricot  (fel ljus för att visa den mysiga färgen!)

Detta fick jag med mig till mig själv från stan idag, sen köpte jag också julklappar till Benjamin! Så det gick åt lite pengar ...

tatueringstankar!



Vill ju bygga på mina blommor som jag har på armen, så att det till slut blir en sleeve! Och jag vill att den ska se ut något åt det här hållet. VILL ha den klar nu, det skulle va så himla kul!!!!!



Annandagen = mellandagsrea!

Drog ner på stan med min kusin för att kolla in mellandagsrean! Men det fanns ju inte så mycket direkt. Jag hittade två koftor på rean, men annars så köpte jag bara saker som inte var på rean hihi...

Tänkte att jag slänger upp bilder på det sen, ska försöka vila min rygg lite nu!



Rosa kängor

Var på Maxi häromdagen, och då hittade jag de här skorna. Jag var tvungen att prova dom! Men det blev inget köp där inte, kände inte riktigt att det var min stil haha ...



Grönt är skönt




Har upptäckt att det är skönt med mössa! Så den åkte på när det var dags för julmats handling i torsdags! Matchade extremt där med halsduken insåg jag efter ett tag med haha. Kan man väl bjuda på såhär i juletider, eller vad säger ni?!

Mormors kakor

En av de bästa sakerna med att komma till mormor, är hennes goda kakor!
Mina favoriter är de ovan ^^

Hemmagjorde mazariner och chokladbiskvier.

Kan vara bland det godaste som finns!


Juldagen

För alla med åldern inne så betyder väl juldagen i stort sätt utgång. Men jag kör inte på den grejen ikväll, utan jag sitter hemma och tittar på Harry Potter istället!

Idag har vi fortsatt med julmys genom att äta jullunch och gått på premiären av Narnia i 3D på eftermiddagen. Det har vart en mysig dag!

Vad jag fick i julklapp har jag inte tagit bilder på än, får se om jag slänger upp det någon dag här inom en snar framtid!

Nu blir det att fortsätta kolla på HP och imorn vankas det mellandags rea med min kusin och sen familjemiddag på kvällen!

PUSSEN OCH KRAMEN PÅ ER ALLA

God Jul

God jul allihopa! Hur har ni det?

Själv är jag i Gävle, i snöstorm och med en rygg som är värre än någonsin! Men det är mysigt och jag är med släkt, det ända som saknas är min älskling och delar utav släkten som befinner sig i London och i fjällen. Då hade allt vart perfekt!



Här kommer i alla fall en vacker (?) hälsning från mig och mina kusin fina-Stina!

PUSS PÅ ER ALLA!

Glitter

Spelar Bingolotto!

Känner jag mig som en gammal kärring i kroppen så kan jag ju lika gärna bli tant fullt ut.

Hur är det med ryggen då? Jo ännu värre tack som frågar. Har varit hos en kiropraktor idag och blivit knäckt och sånt. Och så har jag fått en större diagnos med, så nu vet jag vad allt fel var. Men det håller jag nog för mig själv ett tag, tills jag vet hur allt blir! :)

Nu ska jag fortsätta spela bingolotto, stående (haha) !!


http://fashionbymimmy.blogg.se/images/2010/bingolotto_119226022.jpg

Otur med stort U

Vart ska jag börja. Just nu sitter jag på ett tåg, men jag vet inte hur vi ska ta oss ända till Gävle eftersom vi inte hinner med de tåg som vi skulle åka med, eftersom SOM VANLIGT tåget var cirkus 1 och en halv timme försenat. Så jag är helt nedkyld!

Till råga på det så har min mobil gått sönder. Jävla iPhone. Den bara stendog mitt när jag skrev ett sms, och man får ingen kontakt med den och den regaerar inte på någonting alls!

Så just nu använder jag min gamla mobil, men känner mig helt handikappad när man inte kan göra allt man kan göra med mina älskade iPhone...

Förstår inte varför allt ska hända mig just nu, jag tyckte att det räckte med ryggen. Men icke sa nicke, på med allt annat man kan hitta på som kan gå fel med! Där hittar vi Hanna Örtegren just nu, på botten!

Sitta kan jag ju heller inte göra. SÅ bajs på allt. Nu ska jag sura och tycka synd om mig själv!


Mamma och jag, uppgivna och frusna!

Oroad

Ligger (!) i soffan och börjar bli orolig hur jag ska klara av tågresan som jag ska underhålla mig själv med från halv 7 och framåt. Jag kan inte, och får inte, sitta. Så vet inte riktigt hur jag ska lösa det, får väl kanske stå hela resan...

Annars så fick jag ju jullov idag, och det känns ju superskönt! Äntligen (förhoppningsvis) lite tid att vila upp sig på, har ju inte blivit så mycket till öves utav det på sen i somras haha ...

Nej, nu ska jag försöka samla energi och kraft till att sitta! Som tur är så är allt färdigpackat, så jag kan vila ända tills vi ska åka vilket är om 2 timmar. Jippi!

Vi hörs på tåget mina vänner :)


Tejpad

Åkte till sjukan idag med min lilla rygg, och som jag visste så var det ju fel på den ...

Fick träffa en sjukgymnast som klämde och kände vilket gjorde så jävla ont, och hon sa att ryggskott var det definitivt men också fel på en disk (kommer inte ihåg ordet hon sa). Sen så hade det gått upp vidare i ryggen upp mot nacken, och det var tydligen inte alls bra! Så det kändes ju inte så kul att höra.

Så nu får jag inte sitta, utan bara stå eller ligga ner. Men hur kan man undvika att sitta hela tiden? Går ju inte...

Nu får jag gå runt med den här tejpen som ska hålla det stabilt och varmt just där tills på torsdag, då sjukgymnasten ringer mig och pratar lite om hur vi ska gå framåt nu. Känns ändå skönt att få hjälp!



knöligt ...

förbannat också!

Ja, då sitter man här i skiten igen då!

Jag kom inte upp till skolan pga ryggen, så ska åka dit lite senare för man kan ju inte missa dom sista dagarna nu plus att vi har konsert ikväll!

MEN MEN MEN OCH MEN igår satt jag och skrev mitt religionsarbete, har redovisning imorn, och så valde jag att lämna datorn på så att jag bara kunde fortsätta nu på morgonen. Dum som jag var sparade jag det inte eftersom jag trodde att det skulle stå kvar så som jag lämnade det! ICKE SA NICKE, datorn hade valt helt ensamt att starta om sig. Och därmed försvann hela mitt arbete. Stackars mig säger jag ...

Så nu vet jag inte när jag ska hinna göra klart det, för försöka hinna göra lite nu sen så får jag väl sitta uppe hela natten lång. Det värsta är att jag bara kan sitta i den här himla datastolen i typ 10 minuter, sen måste jag upp härifrån för att ryggen havererar. Det är inte lätt mina vänner!

Vill ha


Gratisbio.se



Jag gick med i Gratisbio.se nu såhär på kvällskvisten, och det tycker jag att ni också ska göra. Man samlar poäng genom att utföra olika saker, och man kan till och med få poäng genom att handla kläder på internet och liknande! Så varför inte passa på att få lite extrapoäng när man ändå skickar efter dom där snygga skorna?

Bli medlem!

Jag tycker det verkar som en extremt bra hemsida, och jag ska försöka samla ihop till lite presentkort och biobiljetter så man kan mysa på biografen i vinter! :)

peppar time

Skittråkigt att sitta här en söndag och inte kunna röra sig haha. En ren idrottsprestation att gå till toan för fan...

Då är det ju tur att jag har en så fin vän som Oskarposkar, som kommer hit och håller mig sällskap. Tror att vi ska baka pepparkakor! Eller ja, han får baka och jag tittar på kanske det blir. Men ändå mysigt :)

Vad gör ni en söndag som denna då? När snön bara öser ner. Det känns ju inte som det roligaste vädret att gå ut i? Vilken tur jag har då, som faktiskt har något att skylla på så jag slipper gå ut! haha

Nu ska jag försöka ta på mig något, önska mig lycka till!

http://www.vitva.se/vitva_08/pepparkakor.jpg

Drömmar

Idag har jag sovit väldigt dåligt på grund av min älskade rygg. Även fast jag sov dåligt så har jag hunnit med väldigt mycket drömmande.

Jag vet inte om allt var i samma dröm, men jag vet att jag hamnade i en musikvideo där Andreas Weise var sminkad till tusen och sjöng någon dålig jullåt. Sen fick jag också veta att han var gay, så om det kommer ut till offentligheten någon gång att han faktiskt är det så kan ni ju komma ihåg att det var här ni läste det först! haha.

I nästa dröm (eller om det var samma?) så blev jag helt plötsligt tillsammans med en barndomskompis till mig, och det var så sjukt kul. Detaljerna där behåller jag nog för mig själv :)

I nästa dröm så skulle jag tydligen åka på en simtävling i Kina. Fast när jag kom dit så var det inte en vanlig simtävling, utan man skulle ha klänningar och massa konstiga saker på sig och simma med dom! Så jag fick aldrig vara med och tävla eftersom jag inte hade någon klänning med mig. Det roliga var ju att vi åkte buss till Kina, och där var då den här barndomsvännen med då (min pojkvän i drömmen haha) men under resan så förvandlades han till en annan kille som jag känner. Och vi hoppade över lera och hade så himla kul. HAHA

Stört sjuka drömmar, men det var det enda roliga som hände denna natt i alla fall!

Undrar om man drömmer att man blir tillsammans med andra folk när man är arg på den man egentligen är tillsammans med?



http://hemmating.se/images/V1020%20MINNS%20%20DR%C3%96M%20%20LEV%2032x50.jpg


Ljusslinga

Vi hittade en ljusslinga som vi lekte med i soffan. Jag kunde inte göra så mycket annat eftersom min rygg e paj sen igår. Det kändes lite bättre ett tag under dagen, men nu börjar det göra så förbannat ont så jag inte vet om jag ska skratta eller gråta. Men förhoppningsvis har det gått över tills jag gifter mig!



snygga strumpor . com


Selma

Var och hängde ute krokek idag hos min syster. Gav även Selma hennes julklapp eftersom vi inte kommer ses mer innan jul.

Jag hittade ett par tights på hm's barnavdelning som var likadana som ett par av mina! Så jag köpte dom och två tröjor. Så när hon tog på sig dom så insåg vi att vi hade exakt samma kläder på oss!

Fint va? ;)

Rygg AJ

Det här har varit en av de värsta eftermiddagar/kvällar jag vart med om någonsin i smärtväg! Det är inte många gånger i mitt liv jag haft så ont att jag inte kan kontrollera det, och när tårarna och skriken bara strömmar!

Vad har då hänt?

Jo, jag vaknade upp imorse och hade ont i ryggen på högra sidan. Men jag tänkte inte så mycket mer på det, utan gick med tanken att jag nog sovit lite konstigt. Ju mer tiden gick under dagen desto ondare fick jag, och på eftermiddagen runt 3-4 så var det nästan en olidlig smärta och framförallt kramp! Jag testade att lägga upp fötterna och gå runt lite, men inget hjälpte.

Sen kom smällen! Jag skulle böja mig ner, och måla lite nagellack på en maska i strumpbyxan, och när jag skulle böja mig upp igen så gick det inte. Det kändes som en smäll rakt i ryggen, och jag var fast! Fast i en jävla ställning så jag såg ut som quasimodo (ringaren i notre dame) ...

Jag skrek på Olle som kom och hjälpte mig upp, så jag stod i alla fall. Sen fick jag gå in i elevrummet och sätta mig. Sen satt jag där och hade panik och bara grät floder. Kan inte ens förklara smärtan, har aldrig vart med om den sortens smärta förut. Fick lite tabletter och mina fina vänner hjälpte mig så mycket de kunde, och tvingade mig att lägga mig ner!

Sen efter någon timme så klarade jag av att ställa mig upp, gå ut till bilen och så skjutsade Jonathan hem mig. Han är min klippa just nu!

Vill bara tacka alla mina vänner som ställde upp som tusan nu när det hände.

Och tack Ida, som satt och höll mig på pannan när det var som värst! <3

God Jul från 3

Tillsammans med en mobilräkning på 700 kr, så fick man det här :




Så ibland kan dom ju vara lite trevliga där i alla fall!

torsdag


min bästa vän är
ett fåtal personer som jag har i min närhet, och alla är helt underbara på sina egna små vis.

när jag borstar tänderna
gör jag alltid fula miner till mig själv i spegeln med massa skum runt munnen.

när jag lagar mat drömmer jag att jag är en mästerkock och att allt jag lagar ska smaka fantastiskt!

jag är rädd för att mina undermedvetna känslor ska attackera mig som en bomb. 

den värsta känslan är känslan av okunnighet.

den bästa känslan är lycka.

http://2.bp.blogspot.com/_v2VksLzLiDo/SjwjrGO3-sI/AAAAAAAAGCA/vj1ayffBn1U/s400/web-ta-svard-i-ljussken.jpg

jag är bäst på
att säga vad jag tycker. och att måla naglarna!

jag är sämst på att inse att jag faktiskt kan!

jag lyssnar på en spellista som heter "spårvagnsresa" varje morgon när jag åker till skolan.

jag pratar alltför ofta om saker som ingen förstår.

jag tycker om
att sjunga mina favorit jazzlåtar, att läsa böcker i skenet av ett levande ljus, att åka bil med fina vänner, att höra orden "jag älskar dig", att vakna upp i famnen på någon och att se när vänner skiner upp av oväntad glädje.

kärlek är
meningen med allt. vänner, familj och pojkvän.

http://ss11i01.stream.ip-only.net/images/blog/images/entries/60/99/67/1327/9bbd2376df53dbd7


i somras hade jag en utav de bästa sommartiderna jag någonsin haft! det var vackert och svettigt.

sist jag grät var idag. känslor som bubblade upp och inte ville stanna inne.

när jag vill tänka blir jag tyst och drar mig till ensamheten.


när jag bakar tenderar jag att äta lite för mycket smet.

just nu tänker jag på hur töntigt jag tycker att paradise hotel är.

idag har jag
spelat musik med duktiga människor och åkt bil med Jonathan.


http://www.nogg.se/upload/1/BloggPhoto_203557solnedg%C3%A5ng2.JPG

ikväll ska jag äta mat och titta på Lyxfällan.

imorgon kommer jag gå med Jocke och kopiera noter nere hos symfoniorkestern, och förhoppningsvis(!) ha en mysig kväll med några av de bästa!

min mobiltelefon är
den apparat jag inte skulle kunna leva utan.

när jag vaknar på morgonen
önskar jag att jag kunde få ligga kvar en stund till.

om jag var ett djur skulle jag vara en svart panter

kläder

Från seriöst till något så ytligt som detta:




Lång kofta         monki
Tröja                 hm
Tights               monki
Skor                 dr. martens

Det som jag en gång tappat

Jag fick precis skjuts hem av en vän, en vän som jag trodde att jag hade tappat och bara behållt som en ytlig bekantskap. Bilturen bevisade motsatsen.

Han berättade och sa mycket som gick rakt till mitt hjärta och som betydde mer än något betytt på mycket länge. Att nu få veta att han bryr sig jävligt mycket om mig, och att han kommer ihåg allt och lyssnar på mig när jag inte tror det. Att han snappat upp grejer som jag trott bara har flugit förbi. Just nu känns det som att det är han som bryr sig mest, konstigt nog...

Jag har känt honom i ungefår 10 år, och under dom åren har det hänt mycket. Det finns många minnen, både dåliga och bra! Men att han betyder mycket för mig, även om det mesta av vår vänskap faktiskt finns i det förflutna, det kan aldrig försvinna!

Känner mig väldigt känslig nu, men var tvungen att skriva detta. Jag vet inte för vem jag skrev det, om det var för honom eller för mig. Det var bara tvunget att komma ut!

Att ha en sån vän som honom, det är det som livet handlar om! Resten kan man skita i . . .


Elle

Fick också hem nya ELLE i brevlådan med, så nu ska jag sätta mig och mys läsa den! Älskar verkligen den tidningen!!




Vad hittar ni på ikväll?

Paket



Var och hämtade ut ett paket förut, vad tror ni att det är? :)

Bloggläsning

Sitter (som vanligt) i datasalen på skolan och läser massa bloggar. Ska börja min ensemble lektion om tio minuter!


HALLÅ?

Fjuttigt

Såhär kan maten som min skola erbjuder se ut en vanlig måndag. Ser det gott ut tycker ni?
Jag kan meddela att det INTE var gott...

Förstår inte hur kommunen tror att man ska klara en hel skoldag med allt vad det innebär på såhär fattig mat, det funkar ju liksom inte. Varför inte satsa på energirik mat så flera elever orkar hålla koncentrationen uppe hela dagen? Det vore väl det ultimata för alla, både lärare och elever?

Det är ju helt enkelt bara dumt!


Mys dag

Idag har jag bara försökt att ta det lugnt och försökt att göra saker jag faktiskt mår bra av!!

En irriterande sak var ju dock: att när jag kämpade mig upp imorse för att komma i tid till naturkunskapen, får reda på att det inte är någon lektion! Så då var det bara att sätta sig och vänta på nästa lektion som skulle börja typ 3 timmar senare!! Förstår ni att jag hade kunnat sova cirkus 3 timmar till..... USCH FY OCH BLÄ


Så nu ska jag gå och lägga mig och söva!

Förlåt för dålig uppdatering idag, men jag lovar att det kommer!!




Puss och godnatt ifrån en trött tjej!

God kväll allihopa!

Har precis ätit den mest glamourösa maträtten som existerar : korv & makaroner.

Nu tittar jag på tv, men tänker på att gå och duscha.

Det enda jag vill är att sova!


Jag saknar min älskling jättemycket idag... Vill bara krypa ihop intill honom och sova!

Nu går jag, vi hörs imorn era finingar! :)

http://farm2.static.flickr.com/1316/1359447922_89fe1c112f.jpg?v=0

GÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSP!

Luciakröningen


bild ifrån: Linda

Detta var vad jag sysslade med igår, när min bästaste Frida blev Norrköpings Lucia på riktigt! Hon var så fin :)

Julkalender!

Sitter i datasalen och har precis kommit tillbaka till skolan efter alla luciatåg. Så nu är det klart med den saken för i år! TJOHO :)

Rolf satt och tittade på en kul grej, en JULKALENDER på internet!

Jag skrattade lite väldigt mycket när jag såg den! Så titta in där och le lite för tusan.


Bild: oioioi

Lucia morgon!

Ja uppe med tuppen ska man vara den 13 december! Nu är jag precis färdig och ska snart åka till "skolan" haha... Har ju som sagt 3 luciatåg nu på morgonen. Ska bli sååå kul :)


Nej men nu ska jag nog borsta tändera och se om jag kanske skulle slänga på mig lite smink, det hade jag visst glömt. Hjärnan är ju inte på toppen såhär dags!

http://3.bp.blogspot.com/_MTznN-NqQVQ/TP908qmPgfI/AAAAAAAAAQw/zmObjQYvgkY/s1600/lucia.jpg

Sankta Lucia, skänk mig en tia
Tian var trasig, Lucian var knasig....

Tävling

http://prinzessiin.blogg.se/images/2010/onepiece_lightgray_embroidery_boy_100108609.jpg

Skrev ju för någon dag sedan att jag önskade mig en sånhära i julklapp!

Sen såg jag att Dennis M hade en jultävling där man kunde vinna en OnePiece!

Håll tummarna, håll tummarna, håll tummarna!!

Tänk vad skönt att få gå runt i en sån alla kvällar och helger när man bara vill mysa!!!!

Dagens val



Här får ni en bild på hela klädstyrseln för dagen.

Jag är precis hemkommen ifrån alla luciatåg och konstellationer vi haft för oss idag. Så får väl satsa på att gå och lägga mig snart då vi ska vara i kyrkan imorn vid 7.30 igen, för då är det ju riktigt lucia! Och efter det är det två andra luciatåg som väntar! Det blir nog grant detta hära!

Vi hörs mina fina :) PUSS

Ett försök

Hej på er denna soliga, men kalla, söndag!

Jag har gjort ett tappert försök i att sminka mig och fixa så jag inte ser ut som en död zombie (som jag faktiskt gör under allt skräp!) eftersom vi har Luciakonsert med skolan idag!

Norrköpings Lucia ska krönas (ni vet min kompis Frida som jag har skrivit om) och då är min skola med och sjunger massa hemska luciasånger. Det är verkligen inte min grej, men vad gör man inte för sakens skull! :)

Så vid 11.15 ska vi infinna oss i De Geerhallen för massa övning, sen är konserten klockan 16 om jag inte har helt fel! Sen när den är slut drar vi alla till Stadium Arena och går luciatåg på Dolphinsmatchen (alltså basket för er som inte visste det, haha)...

Ännu en fullspäckad dag när det enda jag behöver är vila och sömn. Det jobbiga är ju att jag inte kan sova, för varenda himla gång jag lägger mig ner proppas jag igen och kan inte andas. Vilka problem man ska ha!



Idag kör jag i alla fall på en svart lång kjol, en beige tröja över det och mitt NYA HALSBAND ifrån hm :)

Jag har även plattat håret haha. Allt för att jag ska se så pigg ut som möjligt hihi

Blekt

Afrot säger godnatt!



Ord

Jag är tom på ord för den här kvällen.

Det vill säga: JAG Hanna Örtegren har tappat rösten.

Det kommer inte fram mycket när jag öppnar munnen, så det är nog bäst att inte ens försöka! Jag ska ta mig en varm dusch och hoppas att det varma vattnet mjukar och helar min hals som inte är samarbetsvillig!

Sen hoppar jag i säng för imorgon väntas luciakröning i De Geerhallen!

Puss och Hej

Jag kan inte låta bli...

... att kolla Facebook! Det här börjar nog bli sjukligt, har säkert kollat den 15 gånger på en timme. Även fast jag vet att det ändå inte hänt något eftersom jag kollade den för bara någon minut sen! SJUKT

Nu började Robin Hood på Disney Channel (ja jag är 18 år, och majoriteten av tiden jag tittar på tv ser jag på Disney Channel...) och jag lär väl sitta här i min ensamhet och titta på den filmen också. Såg precis att vid juldagarna så ska Skönheten och odjuret visas!!! Det är nog min absoluta favorit disney film, eller är det kanske Snövit... Eller lejonkungen? Djungelboken??

Svårt det blev, jag är ju uppvuxen med disney-filmer men har ändå ingen favorit. Kanske man inte behöver det heller! Mina barn ska i alla fall få bli disney junkies. Dom ska älska disney lika mycket som jag gör det, och så är det bara!

Varför matar jag er med massa meningslöst strunt?

Jo för att jag är uttråkad och får för mig att om jag bloggar lite så blir allt mycket roligare...

Robin Hood och lille John springer genom skogen ...  hoodelali hoppsan vilken dag!

http://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/RobinHoodCover.jpg

Kläder för dagen



Körde på den skönaste tröjan i världshistorien (Det är my's tröja...) och grå/gröna sammetstights!
Och självklart mina trogna efterföljare Dr. Martens skorna! Dom är mina favoriter!!!!!!

Som jag skrev förut så ska jag ta hand om mina fina skor ikväll, så snälla som dom är om mig och håller mina fötter torra i detta snöoväder, då är det väl klart att de ska få någon liten belöning (haha) tillbaka!

Julklapp?!

http://prinzessiin.blogg.se/images/2010/onepiece_lightgray_embroidery_boy_100108609.jpg

Jag önskar mig en sån här i julklapp. Håll tummarna på att jag får en!

Inhandlat

Drog på stan med mamma ett tag för att köpa julklappar till kusiner och så. Mamma ville även att jag skulle peka ut vad jag ville ha i julklapp, men det enda jag hittade var ett par stickade tights på indiska. Så vi köpte dom och slog in dom så får jag gissa vad det är i paketet på julafton... KUL?!

Köpte även ett halsband från H&M och en skokräm, så kvällen spenderas nog med att smörja och skrubba skor samt äta jultomtar! 



Halsband från H&M.


Skokräm nananana



Svett

Hej!

Vad gör ni idag?

Själv sitter jag i soffan och fryser samtidigt som jag svettas floder. Känns som att jag är mitt i ett afropass på friskis, så mycket svettas jag... Men jag måste ha filt på mig, för annars känns det som att jag står naken i en frys...

Jag har väl aldrig sagt att det inte är kul att vara sjuk eller?



Har insett att jag inte levererar några WOW-inlägg här på bloggen nu när sjukdomen övertagit mig. Men jag försöker, så tummen upp för mig?!

Jay

Hoppas att Jay vinner idol i alla fall. Tittar ni? Vem hejar ni på?

http://4.bp.blogspot.com/_yTnfdTqvRWw/TPlGOvaGqEI/AAAAAAAAEn4/nsdqRTO2kBM/s1600/jay_smith_idol.jpg

Ingen ork

Började skolan 8 imorse, och kom hem klockan 8 ikväll.

Jag är dessutom sjukare nu än någonsin.

Så ikväll finns inte orken till att skriva mina extremt intressanta blogginlägg som jag annars gör ;)

Hoppas ni förstår!

Benjamins dröm

http://bebisbloggen.bloggsida.se/files/2010/03/bebis_1171913953_99391111.jpg

Om benjamin får bestämma så kommer nog våra barn att se ut såhär... Galet!!

Mardröm

Sitter i soffan och mår sämre än någonsin just nu, men jag har ju bara mig själv att skylla. Jag skulle väntat med att gå till skolan, men jag var tvungen att få saker gjorde. Imorgon har vi också projektdag från 08.00-20.00 och man måste vara med! Så det är väl bara att pallra sig upp, vara med, och sen ligga som en död mask resten av helgen!

Mamma gissar på att jag åkt på influensan! KUL


Förövrigt så inhandlade jag årets första julklapp idag, blev en fin liten sak till min mor. Måste komma igång med det nu, efter det är julafton om 2 veckor?!!!!

Nu ska jag vila huvudet lite.

Tjej eller kille?



Vad tror ni? :)




Det är, tro det eller ej, en manlig modell! Han heter Andrej Pejic. Visst är det svårt att se?!

Spontant

Spontan köpte precis en klänning ifrån Bubbleroom, tänkte ha den till nyår. Det är för tusan inte bra när man bara ligger här och har tråkigt, har varit på väg att köpa massa grejer! Men som tur är så kan jag faktiskt sätta stopp för mig själv, även om det är svårt i vissa stunder.

Nu ska jag nog sätta mig och se om jag kan komma på saker att önska mig i julklapp, önska mig lycka till!

Galet

Tänkte visa er en superkul sak...

Detta är min bild på tidningen där jag jobbar, alltså denna bild sitter under alla artiklar och sådant jag skriver. Är det inte roligt att man ska se så hemsk ut på såna bilder som man vet kommer synas för mycket folk? HAHA



JA ni, jag LOVAR att det har funnits vackrare bilder på mig!

Kära tomten

http://fridakristinnilsson.blogg.se/images/2010/samsung-nx100-black-angle_117624249.jpg

Om jag får denna kamera i julklapp så blir jag överlycklig. Men då ska någon vänlig själv slänga ut 6000 kr också ;)

Blev för mycket

Jag åkte till skolan, dock en timme sent, var med på en lektion där jag upptäckte att jag inte klarade av att vara där. Fy bövelen vad dåligt jag mår, vill inte att det ska vara såhär.

Så tog spårvagnen raka vägen hem igen och la mig i soffan. Tänker inte röra mig ur fläcken, nu ska jag bli frisk! Hör du det sjukdom? Och du har en dag på dig!!!

Jag vet att jag sa samma sak igår, men imorn måste jag faktiskt till skolan. För har gemu (musikteori) och jag måste prata med min lärare om mitt jul arrangemang till en julkonsert den 20 december! Så som sagt, hur sjuk jag än är imorgon så måste jag till skolan hihi....

Nu ska jag sätta på någon lång och tråkig film så jag somnar!

Äntligen klar!

Idag har jag verkligen haft tid att sticka klart min halsduk! Så nu är den färdig, och jag gillar den skarpt! Den är lite smårandig i massa jordnära färger, och supervarm!! Blir perfekt nu när jag är förkyld, för hur sjuk jag än är imorn så måste jag till skolan! JIPPI


Syns det att jag inte är på topp? Haha vad jag skrattar åt denna bild!!

Här får ni en dålig cam-bild. Hoppas ni kanske kan gissa er till hur den ser ut ;)

Uttråkad!

Sitter hemma, är ju sjuk, och tittar på reprisen på Ung och bortskämd. Jag älskar verkligen det programmet, superkul!!

Försöker klämma i mig lite av mitt goda kanel knäckebröd, men har så svårt att svälja nu med mitt halsont, så vid varje tugga av brödet får jag ta en stor klunk te och blanda allt i munnen så brödet blir mjukare. INTRESSANT JAG VET!

Nu måste jag gå och snyta mig! PUSS

Imorgon är det onsdag

men idag så är det ju tisdag för er som inte visste det!

Jag är hemma från skolan, känns inte så kul för jag vet att jag måste fixa lite saker där... Men jag orkar verkligen inte gå dit, tyckte det var jobbigt att gå från sängen till soffan så då ska jag väl inte försöka mig på en heldag bland massa folk!

Vad gör jag då? Jo just nu sitter jag och letar efter något vettigt att titta på på tvn, men det finns inget. Så ska nog sätta på en film, och hoppas på att jag somnar en stund! Har vaknat flera gånger inatt av att jag hostat eller inte kunnat andas och massa sånt strunt, visst är det fantastiskt att vara förkyld?! hahahahahahahaha låt mig skratta!


Nu: filmtajm!

Ta mig

Jag ligger i soffan utan nagellack och känner mig naken. Har inte vart utan nagellack i mer än en timme på säkert 3 år, och nu har jag vart utan nagellack hela dagen... HJÄLP

Det konstiga är att mina naglar gör ont, så fort man nuddar dom så är det en enorm smärta. Vet någon vad det beror på? Är det för att de är vana vid att vara "skyddade" av nagellacket? Eller får de någon slags luftchock eftersom nagellacket jämt ligger för nageln?

Förstår att ni alla anser detta som ett stort problem, och kanske sitter ni där framför datorn och drar det gamla skämtet "behöver du hjälp...? ring poolia!" Men sanningen är att jag faktiskt tycker att detta är ett problem, varför gör dom ont? Har jag skadat mina naglar på livstid för att jag använder så mycket nagellack?

???


http://www.collective.se/mode/wp-content/matt-nagellack2.jpg
Detta är i alla fall ett av mina favorit lack! Kostar dock 150 kr, men sitter som bomben OCH luktar gott!


Lisebergs julmarknad



I lördags åkte jag och Benjamin till Lisebergs julmarknad. Det var supermysigt att gå runt där och titta på allt, och det var ljus överallt! Tråkigt dock att det var så himla mycket folk, men det får man väl räkna med!

Jag hade en jättemysig liten minihelg med min älskling!

tv sminkning

Ja, hemma igen då. Det roliga var ju att jag kom hem halv 5 imorse istället för halv 10 igår kväll... Ett tåg spårade ur, mitt tåg stod stilla i 4 timmar utan värme. Ja det var en söndagskväll från helvetet om jag ska vara ärlig...

Så idag gick jag inte till skolan, men ska dit om en halvtimme för att vara med på kören, eftersom vi har ett luciatåg ikväll. Känner inte att jag har någon lust med det, men det känns ändå okej. Det är ju lite mysigt!

Jag var ju i alla fall på tv-inspelning till Vem Vet Mest igår, och det var kul! Man fick skriva på massa avtalspapper så jag kan tyvärr inte säga hur det gick. Men om ni tittar på Svt2 den 24 januari kl. 19.00 så får ni se resultatet!

I tv ljus ser man ju blek ut, så jag blev sminkad i typ 3 färger för mörkt, PLUS läppstift och massa skit. Syns kanske inte så mycket på denna bild, men det var sjukt hur mycket smink jag hade på mig haha!



Nu ska jag försöka äta någonting. Min hals är inte som den borde efter 4 timmar i kyla: dvs jag är förkyld!

Supergott!

Idag var en ganska seg dag i skolan då vi bara hade SON-projekt hela dagen. Men jag och Amanda drog i alla fall ner på stan en liten stund för att kolla på present till min mamma och kolla på n´ågot som jag kan ha på mig på söndag på tv-inspelningen. Jag hittade inget, så får hoppas att jag hittar något i gbg imorgon, och att jag kommer fram för det första!!

Vi blev så hungriga när vi gick på stan att vi sprang in till ica och köpte kanel knäckebröd och philadelphia. GUD VAD GOTT!!



Ni måste testa det där knäckebrödet!!! Ni bara måste


varmt?

När jag åkte till skolan så var det "bara" -8 grader. Det känns ju nästan som att man kan säga att sommaren är påväg eller? i förrgår var det ju liksom -24...

Det värsta nu är väl att det ser ut som lite snö håller på att smälta och förvandlas till slask, och det gillas inte!!!

Ska snart ner på stan med Amanda för att leta efter present till min mamma. Det är så svårt för jag vet aldrig vad hon önskar sig, plus att hon inte vill ha något. Men ska försöka hitta något litet fint i alla fall!

Vi hörs ikväll mina damer och herrar!

mine hundar!

Nu när man lämnat dom, och sitter här själv så märker jag hur mycket jag saknar dom! Att mysa i soffan med en hund, att alltid ha någon att prata med som lyssnar och tittar roligt på en.


Mina fina!

Men jag saknar verkligen inte att behöva gå upp, så imorgon ska jag få sova!! I alla fall en timme extra hoppas jag :)

big as a tent

Detta var min outfit varenda morgon när jag gick ut med hundarna. Insåg inte hur rolig jag såg ut, men det var det värt. Jackan höll mig i alla fall varm!


Typ 4 storlekar för stor? haha

Inget blir gjort

Ikväll är min sista kväll som hundvakt, och det tackar jag för. Det är totalt jäkla utmattande när man inte är van att kliva upp vid 5 och direkt gå ut med två gala hundar.

Ja det blir mycket hundtjat just nu, men det är bara för att jag är så trött på det. OCH så himla trött överlag, jag kan knappt sova, jag somnar men så vaknar jag direkt och kan inte somna om. Så ligger jag och glor i taket tills klockan 4 och sen ska jag upp 5 igen. Så just nu är jag inte på topp direkt!

Imorn är det torsdag för er som inte har koll på det, tänkte bara meddela det!

Imorgon kväll får jag också äntligen sova i min egna underbara säng. Den har jag saknat!!!!

Nämen annars då? Inget, inget och åter inget. Skolan stressar som vanligt och inget blir gjort. Det är lite så jag och alla andra lever just nu!

RSS 2.0